NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 685
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
nemtom, hogy gyeek szórakozik-e veled-e, én az ő videójára írtamTi most szorqkoztok velem ? 😊😊arany anyám, hogy ez a Dzsoki már nem szűz... ne tudd meg bazmeg... úgy elverem, mint a rongyot, bazmeg! 😀gyeeknem mondod 😊Nem. Nem akarják játszatni ( már hogy most starter ).Bejelentették, hogy Dak nem fog csütörtökön játszani. \o/jaj, remélem nem sérülés, pedig már tök készültem rá
gyeek
slowmotion
100yard
slowmotion
slowmotion
100yard
több mint 9 éve
Ti most szorqkoztok velem ? 😊😊arany anyám, hogy ez a Dzsoki már nem szűz... ne tudd meg bazmeg... úgy elverem, mint a rongyot, bazmeg! 😀www.youtube.com/watch?v=vAs0ctAL1cwnem mondod 😊Nem. Nem akarják játszatni ( már hogy most starter ).Bejelentették, hogy Dak nem fog csütörtökön játszani. \o/jaj, remélem nem sérülés, pedig már tök készültem rá
gyeek
slowmotion
100yard
slowmotion
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
arany anyám, hogy ez a Dzsoki már nem szűz... ne tudd meg bazmeg... úgy elverem, mint a rongyot, bazmeg! 😀www.youtube.com/watch?v=vAs0ctAL1cwnem mondod 😊Nem. Nem akarják játszatni ( már hogy most starter ).Bejelentették, hogy Dak nem fog csütörtökön játszani. \o/jaj, remélem nem sérülés, pedig már tök készültem rá
gyeek
slowmotion
100yard
slowmotion
gyeek
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=vAs0ctAL1cwnem mondod 😊Nem. Nem akarják játszatni ( már hogy most starter ).Bejelentették, hogy Dak nem fog csütörtökön játszani. \o/jaj, remélem nem sérülés, pedig már tök készültem rá
gyeek
slowmotion
100yard
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
nem mondod 😊Nem. Nem akarják játszatni ( már hogy most starter ).Bejelentették, hogy Dak nem fog csütörtökön játszani. \o/jaj, remélem nem sérülés, pedig már tök készültem rá
gyeek
slowmotion
100yard
több mint 9 éve
Nem. Nem akarják játszatni ( már hogy most starter ).Bejelentették, hogy Dak nem fog csütörtökön játszani. \o/jaj, remélem nem sérülés, pedig már tök készültem rá
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
Bejelentették, hogy Dak nem fog csütörtökön játszani. \o/jaj, remélem nem sérülés, pedig már tök készültem rá
gyeek
több mint 9 éve
Klikk-mágnes jellegű hír, de McFadden iránt érdeklődött pár csapat. Kezdő szintű pass rushert ő sem fog jelen pillanatban hozni, még mindig megéri tartogatni. Lekopogtam, de trade deadlineig nyugodtam jegelhetik.mint backup QB? 😊
gyeek
(úgy rémllik, egyetemen passzolt is TD-ket)
több mint 9 éve
Bejelentették, hogy Dak nem fog csütörtökön játszani. \o/
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Kis update Jaylon Smithről: az idegek lassacskán kezdik visszanyerni az érzést. Egyre több edzésmunkát tud végezni, már az alap LB gyakorlatok mennek neki. Nagyon optimista és fókuszált a srác, ha fizikaliag képs lesz talpraállni, a mentális része biztos nem fog hibádzani.www.dallascowboys.com/video/2016/08/30/jaylon-smith-improvement-field
több mint 9 éve
Klikk-mágnes jellegű hír, de McFadden iránt érdeklődött pár csapat. Kezdő szintű pass rushert ő sem fog jelen pillanatban hozni, még mindig megéri tartogatni. Lekopogtam, de trade deadlineig nyugodtam jegelhetik.
több mint 9 éve
Szeppuku lesz, nem látok más megoldást... 😥Williams és Church? mi történt velük?! 😉Na meg rakoncátlankodik egy ideje Lee térde. Seggembe harapok, ha ő is kidő...Egy héten belül lesérül a támadás és a védelem legfontosabb két játékosa és el se kezdődött még a szezon. -_-
Charlie Firpo
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
Eddig semmi meglepő, Hanna PUP , Smith NFI.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
úgy tűnik úgy is meg lehet sérülni hogy non contact van... Romo legalább meccsen dőlt ki 😊

több mint 9 éve
nem siessük el a leépítést, még fél óra van, és nincs végleges lista
több mint 9 éve
Williams és Church? mi történt velük?! 😉Na meg rakoncátlankodik egy ideje Lee térde. Seggembe harapok, ha ő is kidő...Egy héten belül lesérül a támadás és a védelem legfontosabb két játékosa és el se kezdődött még a szezon. -_-
Charlie Firpo
gyeek
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
MRI biztató volt állítólag. Nincs hosszú távú probléma. Persze ki tudja...
több mint 9 éve
Na meg rakoncátlankodik egy ideje Lee térde. Seggembe harapok, ha ő is kidő...Egy héten belül lesérül a támadás és a védelem legfontosabb két játékosa és el se kezdődött még a szezon. -_-
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Aaron Murray backupnak a főnököktől? Mondjuk eddig nem mutatott sokat, de egyetemen mintha nem lett volna rossz.Update: és Mettenberger? LSU vonal. Sajnos már tavaly is beírtam, így most nem teszem.
Na meg rakoncátlankodik egy ideje Lee térde. Seggembe harapok, ha ő is kidő...
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Shaneil Jenkins, James Morris, Jeremiah McKinnon az első három áldozat.
több mint 9 éve
ő nem is kokszolt, ő csak a fűről nem tud leszállniVégül is persze majd mindegy. Sack-ből nem lesz több. 😕 Nagyon kellene még egy legalább 6-7 sackig eljutni tudó DE a csapatba. Sajnos ezt a potenciált most a jelenlegi játékosok között nem látom. Még Gregory lehetett volna ha nem koxolja szét az agyát.Van némi átfedés. Irving és Jack Crawford tavaly főleg DT-t játszott, idén (főleg szezon elején) szélre kell menniük. Egyszerűbb ha csak DLről beszélünk.Egyszerű: 4 DE, 5 DTDT-kkel nagyjából megvagyunk. Collins, Crawford, McClain, Thornton. Oda már sok mindenkit nem lehet dugni.Ti kit tartanátok meg a DE-k közül, ha négy kerettaggal számolunk ? Lawrance most itt nem játszik mert az első négy meccsen nem lesz.Shaneil Jenkins kiesésével: Mayowa, Russell, Irving, Tapper. Jack-et meg bedugják a DT-k közé.
100yard
De tényleg kinéz még ide valaki, akkor akár Russell is mehet.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
gyeek
100yard
több mint 9 éve
Végül is persze majd mindegy. Sack-ből nem lesz több. 😕 Nagyon kellene még egy legalább 6-7 sackig eljutni tudó DE a csapatba. Sajnos ezt a potenciált most a jelenlegi játékosok között nem látom. Még Gregory lehetett volna ha nem koxolja szét az agyát.Van némi átfedés. Irving és Jack Crawford tavaly főleg DT-t játszott, idén (főleg szezon elején) szélre kell menniük. Egyszerűbb ha csak DLről beszélünk.Egyszerű: 4 DE, 5 DTDT-kkel nagyjából megvagyunk. Collins, Crawford, McClain, Thornton. Oda már sok mindenkit nem lehet dugni.Ti kit tartanátok meg a DE-k közül, ha négy kerettaggal számolunk ? Lawrance most itt nem játszik mert az első négy meccsen nem lesz.Shaneil Jenkins kiesésével: Mayowa, Russell, Irving, Tapper. Jack-et meg bedugják a DT-k közé.
100yard
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
gyeek
több mint 9 éve
Akkor inkább DE, ha így veted fel.Van némi átfedés. Irving és Jack Crawford tavaly főleg DT-t játszott, idén (főleg szezon elején) szélre kell menniük. Egyszerűbb ha csak DLről beszélünk.Egyszerű: 4 DE, 5 DTDT-kkel nagyjából megvagyunk. Collins, Crawford, McClain, Thornton. Oda már sok mindenkit nem lehet dugni.Ti kit tartanátok meg a DE-k közül, ha négy kerettaggal számolunk ? Lawrance most itt nem játszik mert az első négy meccsen nem lesz.Shaneil Jenkins kiesésével: Mayowa, Russell, Irving, Tapper. Jack-et meg bedugják a DT-k közé.
100yard
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Van némi átfedés. Irving és Jack Crawford tavaly főleg DT-t játszott, idén (főleg szezon elején) szélre kell menniük. Egyszerűbb ha csak DLről beszélünk.Egyszerű: 4 DE, 5 DTDT-kkel nagyjából megvagyunk. Collins, Crawford, McClain, Thornton. Oda már sok mindenkit nem lehet dugni.Ti kit tartanátok meg a DE-k közül, ha négy kerettaggal számolunk ? Lawrance most itt nem játszik mert az első négy meccsen nem lesz.Shaneil Jenkins kiesésével: Mayowa, Russell, Irving, Tapper. Jack-et meg bedugják a DT-k közé.
100yard
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Egyszerű: 4 DE, 5 DTDT-kkel nagyjából megvagyunk. Collins, Crawford, McClain, Thornton. Oda már sok mindenkit nem lehet dugni.Ti kit tartanátok meg a DE-k közül, ha négy kerettaggal számolunk ? Lawrance most itt nem játszik mert az első négy meccsen nem lesz.Shaneil Jenkins kiesésével: Mayowa, Russell, Irving, Tapper. Jack-et meg bedugják a DT-k közé.
100yard
Charlie Firpo
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.