NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 685
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Kommentár nélkül.twitter.com/jonmachota/status/772085420897079297
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Jerry papa nagy ász, ő tényleg a szórakoztatásért él, és mindent igyekszik megadni a nézőinek.buttfumble még nem volt a stadionban, na de majd most... 😊
több mint 9 éve
Swanson az utolso meccsen cornerkent is jol jatszot. Volt par levedekezet passza. Olyanra meg nem is emlekszem hogy kaptak volna el rola labdat. Meg gondolom a masik fo szempont a spec teamben valo hasznalhatosaga volt.Reméljük nem kerül pályára.Tán még az, hogy 2 FB is van most még, de itt adódik leépítési lehetőség is.
Egyébként meg van az 53as keret. Repült Street és Gathers is. Amugy ahogy nézem semmi meglepő.
Illetve annyi hogy Wilcox maradt. Én egészen biztos voltam hogy kiteszik.
Hanna PUP, McFadden és Smith NFI.
Amare
(meg az, hogy CB Dax Swanson is itt van még)
Charlie Firpo
A ket FB tenyleg tulzasnak tunik kicist. Meg gondolom QB-t se fogunk negyet tartani most hogy Sanchez jon majd.
A DE es OL depth meg nagyon vekony.
több mint 9 éve
Cowboys' one-year deal with QB Mark Sanchez expected to come in at $2.5 million, source said. Was scheduled to make $4.5m with Denver.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Reméljük nem kerül pályára.Tán még az, hogy 2 FB is van most még, de itt adódik leépítési lehetőség is.
Egyébként meg van az 53as keret. Repült Street és Gathers is. Amugy ahogy nézem semmi meglepő.
Amare
(meg az, hogy CB Dax Swanson is itt van még)
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Mark Sanchez jön Prescott backupjának.Akkor hamar visszajön Tony! 😊
Ha már Sanchez akkor én Zack Sancheznek örülnék (esetleg Dee Milinernek). 😊
Jughead
"The Broncos tried to engage the Cowboys in trade talks for Sanchez, but they weren't willing to part with a pick and pay his salary." - Rotoworld.
Azért legalább ez jó.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Reméljük nem kerül pályára.Egyébként meg van az 53as keret. Repült Street és Gathers is. Amugy ahogy nézem semmi meglepő.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Mark Sanchez jön Prescott backupjának.Ha már Sanchez akkor én Zack Sancheznek örülnék (esetleg Dee Milinernek). 😊
több mint 9 éve
Sanchez érkezik.twitter.com/AdamSchefter/status/772166837811417088
Szerkesztette: xrace77
több mint 9 éve
... szar ügy naRussellen én meglepődtem. Ok nem gyujtotta fel a scoreboardot de én azt gondoltam a csapatba simán bekerül. Főleg amilyen szűk a keret DE poszton.McAdoo jobb volt nála úgy, hogy Russelnek egy év előnye volt. Max PS, de azon se lepődnék meg, ha oda se igazolják le. Tapperről nem lehet hallani hetek óta semmit. Volt valami sérülése aztán ennyi. Nagyon Russell-szerű a története, sanszos hogy ő is redshirt évet fog tolni.
Amare
gyeek
Azért a kèt szèle a falnak eddig nagyon vèrszegènynek tűnik. Mèg az ötödik hèttől is amikor Lawrence visszatèr. Mayowa? Irwing? Mèg Jack Crawford aki leginkább "bizonyított",igaz ilyen rotációs játékoskènt nem mint kezdő DE. Vagy az általad említett McAdoo? Egyszerűen nem látszik hogy kitől fog akár csak egy közepes megbízhtó teljesítmèny èrkezni hètről hètre. Ès ezèrt mondtam hogy egyelőre sajna Lawrence se az a gamechanger aki beáll ès lèp egy szintet a D.
Amiben szerintem lehet bizakodni hogy a kezdő tackle páros viszont nem tűnik rossznak. A Crawford-Thorton interior szerintem magasan az utóbbi évek legjobbja, a kérdés itt is - főleg Tyrone szempontjából - hogy mennyire maradnak egészségesek. McClain is egy kimondottan jó DT lenne ha nem lenne ennyire sérülèkeny.
Ja meg emlèkszem 2014 nyarán meg az előszzon meccseken ugyanilyen reménytelennek tűnt a Dline(Selvie-Crawford-Hayden-Mincey ha jol emlékszem, nem egy all pro line 😀 ) aztán igazábol a kötelezőt szèpen hozták 😊 .
több mint 9 éve
Russellen én meglepődtem. Ok nem gyujtotta fel a scoreboardot de én azt gondoltam a csapatba simán bekerül. Főleg amilyen szűk a keret DE poszton.McAdoo jobb volt nála úgy, hogy Russelnek egy év előnye volt. Max PS, de azon se lepődnék meg, ha oda se igazolják le. Tapperről nem lehet hallani hetek óta semmit. Volt valami sérülése aztán ennyi. Nagyon Russell-szerű a története, sanszos hogy ő is redshirt évet fog tolni.
Amare
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Russellen én meglepődtem. Ok nem gyujtotta fel a scoreboardot de én azt gondoltam a csapatba simán bekerül. Főleg amilyen szűk a keret DE poszton.
több mint 9 éve
Eddig Akunne és Russell ment. mindkettőnek volt reális sansza, hogy bekerüljön a csapatba, főleg Russelnek. Lehet most bújni a waivert elkezdenek potyogni a "jó" játékosok.
több mint 9 éve
www.bloggingtheboys.com/2016/8/31/12725730/could-tony-romo-be-back-as-early-as-week-3-against-the-chicago-bearsaz optimistábbaknak 😊
(nálam az álom kategória, hogy Dak berobban, aztán Tony visszajön, mögötte eltanulgat még kicsi picit és legalább olyan QB lesz mint Ő)
több mint 9 éve
Gondolom mással még nem tudtak megegyezni, meg a hétvégi keretszűkítésnél is kerülhet ki még valaki. Addig viszont kellett egy backup erre a meccsre. Lehet sérülés is és akkor nincs aki lehozza a meccset.Arra mennék én is, ehhez nem kellett volna őt berángatni... 😊The Cowboys signed free agent quarterback Jerrod Johnson.Gyorsan kellett egy backup erre a meccsre. Gondolom semmi több.
???
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Arra mennék én is, ehhez nem kellett volna őt berángatni... 😊The Cowboys signed free agent quarterback Jerrod Johnson.Gyorsan kellett egy backup erre a meccsre. Gondolom semmi több.
???
Charlie Firpo
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
The Cowboys signed free agent quarterback Jerrod Johnson.Gyorsan kellett egy backup erre a meccsre. Gondolom semmi több.
???
Charlie Firpo
több mint 9 éve
The Cowboys signed free agent quarterback Jerrod Johnson.???
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Amúgy a kapitnonotól érkező info szerint Kruger 1 év 3 misit kap, ami jó teljesítménnel 5re kúszhat.
több mint 9 éve
Ahogy nézem, elkezdtünk mozogni. Lee és Scandrick szerződésének átstrukturálásával pénzt szabadítunk fel.Csak Scandrickével. Lee visszanyerheti azt a 2 misit amiről tavaly utolsó meccsen lemondott meccsenkénti bónusszal. Ha nem csal az emlékezetem, néhányan benéztek, hogy elmondják mekkora hernyóság volt, hogy a Cowboys direkt nem játszatta Leet. 😊
Játékos jön, ezt jósolom! 😊 Meg ősz.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Ahogy nézem, elkezdtünk mozogni. Lee és Scandrick szerződésének átstrukturálásával pénzt szabadítunk fel.Játékos jön, ezt jósolom! 😊 Meg ősz.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Sean Lee says no issues with knee. Bóóódosssááágg!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Naa, ezt Dzsoki nevében visszautasítom! 😊www.youtube.com/watch?v=vAs0ctAL1cwnem mondod 😊Nem. Nem akarják játszatni ( már hogy most starter ).Bejelentették, hogy Dak nem fog csütörtökön játszani. \o/jaj, remélem nem sérülés, pedig már tök készültem rá
gyeek
slowmotion
100yard
slowmotion
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Azért érdekes hogy két-három közepes ( Bjoern Werner, Paul Kruger, Quinton Coples ) DE-t kitettek most keretszűkítésnél, de senkire nem mozdultunk rá. Annyira vannak jók mint a mi gyenge és sérült DE játékosaink.Kruger egy pillantást megért volna szerintem is, de Coplest és Wernert bottal se piszkálnám meg: előbbi link, utóbbi reménytelen. Nem feltétlenül értek egyet a FO már-már erőltetett "low-profile" FA igazolásaival, de csak egy mezei szurkoló vagyok. Mindensesetre elgondolkodtató, hogy Benson Mayowa és James Laurinaitis tök ugyanolyan 3 év/8.25 misis szerződést kapott...
100yard
több mint 9 éve
Azért érdekes hogy két-három közepes ( Bjoern Werner, Paul Kruger, Quinton Coples ) DE-t kitettek most keretszűkítésnél, de senkire nem mozdultunk rá. Annyira vannak jók mint a mi gyenge és sérült DE játékosaink.