NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 685
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem került waiverre mert van már 7 teljes idénye. Cutolták, a deadet benyeli a browns te meg elhozhatod a piacról akár vetminért is, persze ha aláír..Jeleztem, hogy szerintem át fog csúszni a waiveren, annyi pént még a Cowboysnak sem ér meg most még ha lenne is (4.7 jelen pillanatban). Quinton Coples (tudom, hogy bust) is waiverre került. Hozzá én speciel mondjuk nem nyúlnék...nem fér bele a sapka alá, csak ha átstrukturáljákBejön ez a stílus, csináld még...! Vagy ne, mert a végén még ide is bejön Bazzani, hogy moderáljanak má' le. 😊 Ha az a baj, hogy felhívtam a figyelmet, hogy utcára került egy veterán pass rusher aki már letett valamicskét az asztalra szólj. Ha bővíteni szeretnéd a témát tedd azt.Paul Krugert kitette a Browns. 3-4 OLB-t játszott egész karrierje során, de a méretei alapján passzol DE-nek is.és biztos megelégszik liga minimummal. ja nem 😊
gyeek
ja, harmadikok vagyunk waiver-en, ha ott vesszük fel, akkor még a szerződése hátralévő részét ki kell fizetnünk, 13,5 millió, 2 év.
bár előttünk van az a SanDiego, akiktől egy Joey Bosa méretű ember hiányzik a falból 😊
rva
Nyilván nem gondoltam, hogy át kéne venni a Browns prémium FA fizetésének a maradékát és kiváncsi vagy melyik csapatnak érné ez meg a szezon e pontján. Ha átmegy viszont, akkor Stephen Jones bizonyította az utóbbi időben, hogy elég kreatív tud lenni viszonylag kevés pénzből, ezért bátorkodtam szólni. Egy Mayowánál több bizalmat szavaznék meg neki.
gyeek
rva
gyeek
több mint 9 éve
Jeleztem, hogy szerintem át fog csúszni a waiveren, annyi pént még a Cowboysnak sem ér meg most még ha lenne is (4.7 jelen pillanatban). Quinton Coples (tudom, hogy bust) is waiverre került. Hozzá én speciel mondjuk nem nyúlnék...nem fér bele a sapka alá, csak ha átstrukturáljákBejön ez a stílus, csináld még...! Vagy ne, mert a végén még ide is bejön Bazzani, hogy moderáljanak má' le. 😊 Ha az a baj, hogy felhívtam a figyelmet, hogy utcára került egy veterán pass rusher aki már letett valamicskét az asztalra szólj. Ha bővíteni szeretnéd a témát tedd azt.Paul Krugert kitette a Browns. 3-4 OLB-t játszott egész karrierje során, de a méretei alapján passzol DE-nek is.és biztos megelégszik liga minimummal. ja nem 😊
gyeek
ja, harmadikok vagyunk waiver-en, ha ott vesszük fel, akkor még a szerződése hátralévő részét ki kell fizetnünk, 13,5 millió, 2 év.
bár előttünk van az a SanDiego, akiktől egy Joey Bosa méretű ember hiányzik a falból 😊
rva
Nyilván nem gondoltam, hogy át kéne venni a Browns prémium FA fizetésének a maradékát és kiváncsi vagy melyik csapatnak érné ez meg a szezon e pontján. Ha átmegy viszont, akkor Stephen Jones bizonyította az utóbbi időben, hogy elég kreatív tud lenni viszonylag kevés pénzből, ezért bátorkodtam szólni. Egy Mayowánál több bizalmat szavaznék meg neki.
gyeek
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Jól, de nem láttad még Mayowát játszani... 😉 Nem értem Broaddus miért van úgy oda érte. Nem villogott sem edzőtáborban (főleg mert sérült volt), sem preseason meccseken. És egy Cowboys Breaken pontosan ő mondta, hogy azért nem igazoltak nagyobb nevet, hogy lássák az edzők kivel tudnak gazdálkodni. A sok sérülés miatt ebből nem lett semmi és értelemszerűen hiányzik a felkészültség is, ezért mondta ő maga, hogy számít egy DE igazolásra.Ez így nagyjából 0 sack ha jól számolom. 😕Ti kit tartanátok meg a DE-k közül, ha négy kerettaggal számolunk ? Lawrance most itt nem játszik mert az első négy meccsen nem lesz.Shaneil Jenkins kiesésével: Mayowa, Russell, Irving, Tapper. Jack-et meg bedugják a DT-k közé.
100yard
De tényleg kinéz még ide valaki, akkor akár Russell is mehet.
Charlie Firpo
100yard
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Ebben az időszakban ennyi tapasztalattal (idénnyel) rendelkező játékos nem kerül waiver listára.Én azért láttam a hozzászólásodat dupla (:
A többit játsszátok le egymás között.
tomi-tomi

több mint 9 éve
nem fér bele a sapka alá, csak ha átstrukturáljákBejön ez a stílus, csináld még...! Vagy ne, mert a végén még ide is bejön Bazzani, hogy moderáljanak má' le. 😊 Ha az a baj, hogy felhívtam a figyelmet, hogy utcára került egy veterán pass rusher aki már letett valamicskét az asztalra szólj. Ha bővíteni szeretnéd a témát tedd azt.Paul Krugert kitette a Browns. 3-4 OLB-t játszott egész karrierje során, de a méretei alapján passzol DE-nek is.és biztos megelégszik liga minimummal. ja nem 😊
gyeek
rva
gyeek
és látom nem jött át vicc 😊 pedig smiley-t is tettem
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Ez így nagyjából 0 sack ha jól számolom. 😕Ti kit tartanátok meg a DE-k közül, ha négy kerettaggal számolunk ? Lawrance most itt nem játszik mert az első négy meccsen nem lesz.Shaneil Jenkins kiesésével: Mayowa, Russell, Irving, Tapper. Jack-et meg bedugják a DT-k közé.
100yard
Charlie Firpo
több mint 9 éve
DT-kkel nagyjából megvagyunk. Collins, Crawford, McClain, Thornton. Oda már sok mindenkit nem lehet dugni.Ti kit tartanátok meg a DE-k közül, ha négy kerettaggal számolunk ? Lawrance most itt nem játszik mert az első négy meccsen nem lesz.Shaneil Jenkins kiesésével: Mayowa, Russell, Irving, Tapper. Jack-et meg bedugják a DT-k közé.
100yard
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Időközben Búza aláírt a Chargershez, szóval ők már tuti nem fogják claimelni Krugert. 😊
több mint 9 éve
Broaddus mesternek nagyon nem tetszik. Az írja nem képes pass rushra.Tuti többet kérne el nála, de két éve (a frissen visszavonult) Jeremy Mincey volt a házi sack-király Dallasban. Úgy kell a pass rush most az eltiltások és a sérülések után mint egy falat kenyér és Kruger két éve (Clevelandben) 11 sackig jutott. Év eljén jártatta a száját a séma miatt, lehet nem feküdt a dolog túl jól az edzőknél és lapátra tették. Nyilván nem egy világverő mert akkor még mindig lenne csapata, a Cowboysnak egyszerűen muszáj szerezni segítséget és ezért zsebbe kell nyúlni. Én két év 6 misi körülire saccolnám az értékét.amúgy Krugernek hány olyan szezonja volt, ahol letett valamit az asztalra? nekem úgy rémlik, hogy a legelső értelmes baltimore-i szezonja után dobbantott a nagy delláért, és gondolom nem azért teszik ki, mert annyira jó...Bejön ez a stílus, csináld még...! Vagy ne, mert a végén még ide is bejön Bazzani, hogy moderáljanak má' le. 😊 Ha az a baj, hogy felhívtam a figyelmet, hogy utcára került egy veterán pass rusher aki már letett valamicskét az asztalra szólj. Ha bővíteni szeretnéd a témát tedd azt.Paul Krugert kitette a Browns. 3-4 OLB-t játszott egész karrierje során, de a méretei alapján passzol DE-nek is.és biztos megelégszik liga minimummal. ja nem 😊
gyeek
rva
gyeek
slowmotion
gyeek
Egyébként Mayowa-nál nem sokkal lenne drágább. Ő három évre 8.25-ért nem csinál semmit nálunk.
több mint 9 éve
Ti kit tartanátok meg a DE-k közül, ha négy kerettaggal számolunk ? Lawrance most itt nem játszik mert az első négy meccsen nem lesz.Shaneil Jenkins kiesésével: Mayowa, Russell, Irving, Tapper. Jack-et meg bedugják a DT-k közé.
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Tuti többet kérne el nála, de két éve (a frissen visszavonult) Jeremy Mincey volt a házi sack-király Dallasban. Úgy kell a pass rush most az eltiltások és a sérülések után mint egy falat kenyér és Kruger két éve (Clevelandben) 11 sackig jutott. Év eljén jártatta a száját a séma miatt, lehet nem feküdt a dolog túl jól az edzőknél és lapátra tették. Nyilván nem egy világverő mert akkor még mindig lenne csapata, a Cowboysnak egyszerűen muszáj szerezni segítséget és ezért zsebbe kell nyúlni. Én két év 6 misi körülire saccolnám az értékét.amúgy Krugernek hány olyan szezonja volt, ahol letett valamit az asztalra? nekem úgy rémlik, hogy a legelső értelmes baltimore-i szezonja után dobbantott a nagy delláért, és gondolom nem azért teszik ki, mert annyira jó...Bejön ez a stílus, csináld még...! Vagy ne, mert a végén még ide is bejön Bazzani, hogy moderáljanak má' le. 😊 Ha az a baj, hogy felhívtam a figyelmet, hogy utcára került egy veterán pass rusher aki már letett valamicskét az asztalra szólj. Ha bővíteni szeretnéd a témát tedd azt.Paul Krugert kitette a Browns. 3-4 OLB-t játszott egész karrierje során, de a méretei alapján passzol DE-nek is.és biztos megelégszik liga minimummal. ja nem 😊
gyeek
rva
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
Ti kit tartanátok meg a DE-k közül, ha négy kerettaggal számolunk ? Lawrance most itt nem játszik mert az első négy meccsen nem lesz.
több mint 9 éve
Ebben az időszakban ennyi tapasztalattal (idénnyel) rendelkező játékos nem kerül waiver listára.A többit játsszátok le egymás között.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
amúgy Krugernek hány olyan szezonja volt, ahol letett valamit az asztalra? nekem úgy rémlik, hogy a legelső értelmes baltimore-i szezonja után dobbantott a nagy delláért, és gondolom nem azért teszik ki, mert annyira jó...Bejön ez a stílus, csináld még...! Vagy ne, mert a végén még ide is bejön Bazzani, hogy moderáljanak má' le. 😊 Ha az a baj, hogy felhívtam a figyelmet, hogy utcára került egy veterán pass rusher aki már letett valamicskét az asztalra szólj. Ha bővíteni szeretnéd a témát tedd azt.Paul Krugert kitette a Browns. 3-4 OLB-t játszott egész karrierje során, de a méretei alapján passzol DE-nek is.és biztos megelégszik liga minimummal. ja nem 😊
gyeek
rva
gyeek
több mint 9 éve
Bejön ez a stílus, csináld még...! Vagy ne, mert a végén még ide is bejön Bazzani, hogy moderáljanak má' le. 😊 Ha az a baj, hogy felhívtam a figyelmet, hogy utcára került egy veterán pass rusher aki már letett valamicskét az asztalra szólj. Ha bővíteni szeretnéd a témát tedd azt.Paul Krugert kitette a Browns. 3-4 OLB-t játszott egész karrierje során, de a méretei alapján passzol DE-nek is.és biztos megelégszik liga minimummal. ja nem 😊
gyeek
rva
több mint 9 éve
Ha nem lesznek kezdők rajta kívül akkor nincs mit szokni. Azt meg nem hiszem, hogy Bryant-tól elkezdve a O line-ig csak azért játszanak a kezdők hogy DAK egy kicsit szokja még a légkört.Szerintem játszania kellene egy félidőt legalább,az oké,hogy kezdők nem játszanak általában,de ő úgy lesz kezdő,hogy elvileg ezzel nem számolt senki 2-3 évig minimum 😀 Nem fog ártani neki,ha kicsit szokj a a légkört meg egyáltalán a csapatot.A kezdők alapvetően nem szoktak játszani a negyedik meccsen. 😊 Nyilván ha van valami különös ok - játékhiány - akkor beteszik de szerintem DAK-nál ez nem feltétlenül áll meg. A preseasont majdnem végig játszotta.szerintem Showers minden gond nélkül megpróbálhatja végigjátszani a meccset4. pre mérkőzésen szerintettek fog játszani Dak?kénytelen lesz játszani, mert csak Showers van mögötte pillanatnyilag 😀
Az lenne csak az igazi dráma, ha ő is megsérülne a mérkőzésen.
beltazor
amúgy awesome itt is osztja az észt: fuzovelkifele.com/2016/08/28/mi-lesz-veled-tony-romo/ a hozzászólásokból feltételezem ugyan az az awesome aki ide is jár szakérteni.
rva
slowmotion
Meg a szezon előtt nem kellene belefuttatni egy esetleges gyenge meccsbe, maradjon meg az önbizalma, legalább az első meccsig. 😊
100yard
Tehenész
több mint 9 éve
ja, és elemezni való estére:smartfootball.com/offense/dak-prescott-the-dallas-cowboys-and-third-level-rpopackaged-play-reads#sthash.FFfRtJ1R.dpbs
több mint 9 éve
Paul Krugert kitette a Browns. 3-4 OLB-t játszott egész karrierje során, de a méretei alapján passzol DE-nek is.és biztos megelégszik liga minimummal. ja nem 😊
gyeek
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Paul Krugert kitette a Browns. 3-4 OLB-t játszott egész karrierje során, de a méretei alapján passzol DE-nek is.
több mint 9 éve
ha a texans sem hoz fel kezdőket a pályára, akkor lehet nem lesz értelme Dak-nak kifutni a gyepre.
több mint 9 éve
Alapozni nem lehet rá, de számolni kell vele. És a kockázat/nyereség arány nagyonis az előbbinek kedvez. Prescott játszott bőven a 'Hawks ellen és szerzett tapasztalatot és ütéseket is bőven. Készüljön inkább week1ra.Ebben mind igazatok van,de sérülésre nem lehet alapozni,és a vezetőség se alapozott rá még Romoval se.Ettől függetlenül jelenleg két újoncban van minden reményünk a szezonnal kapcsolatban,ezért is lenne jó ha minél több tapasztalattal indulna neki.Tonynak azért kellett játszania, csak nem kellett volna felesleges kockázatot vállalni. de most nincs értelme kockáztatni, mert a playbookot ismerők közül (aki nem Dak) egy kiesett az évre, egy kiesett 6-10 hétre, meg van Showers, akit nem szeretnék center alatt látni az alapszakaszban - és ha hozunk egy tapasztalt veteránt, az most fogja elkezdeni megtanulni az egészet, jó esetben a második héten már tudná a playbookot - de csak az erősen lebutított verzióban.Úgy lesz kezdő, hogy mögötte jelenleg Showers van aztán ennyi. Ha megsérül akkor tényleg baj van. Romonak se kellett volna játszania egy szaros snapet sem.Szerintem játszania kellene egy félidőt legalább,az oké,hogy kezdők nem játszanak általában,de ő úgy lesz kezdő,hogy elvileg ezzel nem számolt senki 2-3 évig minimum 😀 Nem fog ártani neki,ha kicsit szokj a a légkört meg egyáltalán a csapatot.A kezdők alapvetően nem szoktak játszani a negyedik meccsen. 😊 Nyilván ha van valami különös ok - játékhiány - akkor beteszik de szerintem DAK-nál ez nem feltétlenül áll meg. A preseasont majdnem végig játszotta.szerintem Showers minden gond nélkül megpróbálhatja végigjátszani a meccset4. pre mérkőzésen szerintettek fog játszani Dak?kénytelen lesz játszani, mert csak Showers van mögötte pillanatnyilag 😀
beltazor
amúgy awesome itt is osztja az észt: fuzovelkifele.com/2016/08/28/mi-lesz-veled-tony-romo/ a hozzászólásokból feltételezem ugyan az az awesome aki ide is jár szakérteni.
rva
slowmotion
Meg a szezon előtt nem kellene belefuttatni egy esetleges gyenge meccsbe, maradjon meg az önbizalma, legalább az első meccsig. 😊
100yard
Tehenész
gyeek
mondj nemet Dak-ra!*
*legalábbis az előszezonra
slowmotion
Tehenész
több mint 9 éve
Ebben mind igazatok van,de sérülésre nem lehet alapozni,és a vezetőség se alapozott rá még Romoval se.Ettől függetlenül jelenleg két újoncban van minden reményünk a szezonnal kapcsolatban,ezért is lenne jó ha minél több tapasztalattal indulna neki.Tonynak azért kellett játszania, csak nem kellett volna felesleges kockázatot vállalni. de most nincs értelme kockáztatni, mert a playbookot ismerők közül (aki nem Dak) egy kiesett az évre, egy kiesett 6-10 hétre, meg van Showers, akit nem szeretnék center alatt látni az alapszakaszban - és ha hozunk egy tapasztalt veteránt, az most fogja elkezdeni megtanulni az egészet, jó esetben a második héten már tudná a playbookot - de csak az erősen lebutított verzióban.Úgy lesz kezdő, hogy mögötte jelenleg Showers van aztán ennyi. Ha megsérül akkor tényleg baj van. Romonak se kellett volna játszania egy szaros snapet sem.Szerintem játszania kellene egy félidőt legalább,az oké,hogy kezdők nem játszanak általában,de ő úgy lesz kezdő,hogy elvileg ezzel nem számolt senki 2-3 évig minimum 😀 Nem fog ártani neki,ha kicsit szokj a a légkört meg egyáltalán a csapatot.A kezdők alapvetően nem szoktak játszani a negyedik meccsen. 😊 Nyilván ha van valami különös ok - játékhiány - akkor beteszik de szerintem DAK-nál ez nem feltétlenül áll meg. A preseasont majdnem végig játszotta.szerintem Showers minden gond nélkül megpróbálhatja végigjátszani a meccset4. pre mérkőzésen szerintettek fog játszani Dak?kénytelen lesz játszani, mert csak Showers van mögötte pillanatnyilag 😀
beltazor
rva
slowmotion
100yard
Tehenész
gyeek
mondj nemet Dak-ra!*
slowmotion
több mint 9 éve
Tonynak azért kellett játszania, csak nem kellett volna felesleges kockázatot vállalni. de most nincs értelme kockáztatni, mert a playbookot ismerők közül (aki nem Dak) egy kiesett az évre, egy kiesett 6-10 hétre, meg van Showers, akit nem szeretnék center alatt látni az alapszakaszban - és ha hozunk egy tapasztalt veteránt, az most fogja elkezdeni megtanulni az egészet, jó esetben a második héten már tudná a playbookot - de csak az erősen lebutított verzióban.Úgy lesz kezdő, hogy mögötte jelenleg Showers van aztán ennyi. Ha megsérül akkor tényleg baj van. Romonak se kellett volna játszania egy szaros snapet sem.Szerintem játszania kellene egy félidőt legalább,az oké,hogy kezdők nem játszanak általában,de ő úgy lesz kezdő,hogy elvileg ezzel nem számolt senki 2-3 évig minimum 😀 Nem fog ártani neki,ha kicsit szokj a a légkört meg egyáltalán a csapatot.A kezdők alapvetően nem szoktak játszani a negyedik meccsen. 😊 Nyilván ha van valami különös ok - játékhiány - akkor beteszik de szerintem DAK-nál ez nem feltétlenül áll meg. A preseasont majdnem végig játszotta.szerintem Showers minden gond nélkül megpróbálhatja végigjátszani a meccset4. pre mérkőzésen szerintettek fog játszani Dak?kénytelen lesz játszani, mert csak Showers van mögötte pillanatnyilag 😀
beltazor
rva
slowmotion
100yard
Tehenész
gyeek
mondj nemet Dak-ra!*
több mint 9 éve
Úgy lesz kezdő, hogy mögötte jelenleg Showers van aztán ennyi. Ha megsérül akkor tényleg baj van. Romonak se kellett volna játszania egy szaros snapet sem.Szerintem játszania kellene egy félidőt legalább,az oké,hogy kezdők nem játszanak általában,de ő úgy lesz kezdő,hogy elvileg ezzel nem számolt senki 2-3 évig minimum 😀 Nem fog ártani neki,ha kicsit szokj a a légkört meg egyáltalán a csapatot.A kezdők alapvetően nem szoktak játszani a negyedik meccsen. 😊 Nyilván ha van valami különös ok - játékhiány - akkor beteszik de szerintem DAK-nál ez nem feltétlenül áll meg. A preseasont majdnem végig játszotta.szerintem Showers minden gond nélkül megpróbálhatja végigjátszani a meccset4. pre mérkőzésen szerintettek fog játszani Dak?kénytelen lesz játszani, mert csak Showers van mögötte pillanatnyilag 😀
beltazor
rva
slowmotion
100yard
Tehenész
több mint 9 éve
Szerintem játszania kellene egy félidőt legalább,az oké,hogy kezdők nem játszanak általában,de ő úgy lesz kezdő,hogy elvileg ezzel nem számolt senki 2-3 évig minimum 😀 Nem fog ártani neki,ha kicsit szokj a a légkört meg egyáltalán a csapatot.A kezdők alapvetően nem szoktak játszani a negyedik meccsen. 😊 Nyilván ha van valami különös ok - játékhiány - akkor beteszik de szerintem DAK-nál ez nem feltétlenül áll meg. A preseasont majdnem végig játszotta.szerintem Showers minden gond nélkül megpróbálhatja végigjátszani a meccset4. pre mérkőzésen szerintettek fog játszani Dak?kénytelen lesz játszani, mert csak Showers van mögötte pillanatnyilag 😀
beltazor
rva
slowmotion
100yard