Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
nem az a baj, hogy ex-Jags passrusherek lesznek jók, hanem, hogy a Jags elengedi őket 😀 😀twitter.com/bigdavis813/status/775836882928148480Látom itt ha baj van, mindig egy (Selvie és Mincey után) ex-Jaguars pass rusher jelenti a megoldást. 😊 😊 😊
lett egy "veterán" help a passrush erősítésére.
2012-ben lett UDFA szerződése a Jaguars-al, és 2014 volt a legjobb éve amikor 6,5 sack-el zárta a szezont
nem élte meg az 53-as keret szűkítést idén.
www.profootballrumors.com/2016/09/cowboys-sign-ryan-davis
rva
Csak jót tudok mondani Davisről. Gus 12 győzelméből 2-t is ő biztosított be, egyszer egy sackkel, egyszer egy gyönyörű pickkel(!). ST-ben is remekül.használható. Idén azért nem került keretre nálunk, mert LB-t akartunk csinálni belőle, és ott nem volt annyira hatékony.
iktriad
több mint 9 éve
Yep, de ilyen napja volt. Nem biztos,hogy most is ilyen lesz de ha igen...?Támadó falban a vak oldali tackle hajlamos bemozdulni snap előtt. Itt lehet keresni valónk.Trent Williams a liga egyik legjobb LT-je, ha ő a Redskins gyenge pontja, akkor... 😊
Wong
empty taxi
több mint 9 éve
twitter.com/bigdavis813/status/775836882928148480Látom itt ha baj van, mindig egy (Selvie és Mincey után) ex-Jaguars pass rusher jelenti a megoldást. 😊 😊 😊
2012-ben lett UDFA szerződése a Jaguars-al, és 2014 volt a legjobb éve amikor 6,5 sack-el zárta a szezont
rva
Csak jót tudok mondani Davisről. Gus 12 győzelméből 2-t is ő biztosított be, egyszer egy sackkel, egyszer egy gyönyörű pickkel(!). ST-ben is remekül.használható. Idén azért nem került keretre nálunk, mert LB-t akartunk csinálni belőle, és ott nem volt annyira hatékony.
több mint 9 éve
twitter.com/bigdavis813/status/775836882928148480Lehet hogy nálunk beválik. Rotációba mindenképp jó lesz. A jaguársból nem volt nehéz D line fronton kikerülni, tekintve hogy igazolták Malick Jacksont, visszajött FLower a tavalyi harmadik pick, draftoltak a D line-be 3 embert az idén, ennek ellenére meglepetésnek írják hogy kitették.
az utolsó üres practice squad helyre egy cornerback érkezett:
twitter.com/DMN_George/status/775840987100778496
rva
Viszonylag kevés snapből hozta össze ezt a 10 valahány sacket, meg végre egy DE méretű DE-t igazoltunk.
Csak azt nem tudom hogy ezt miért nem lehetett előbb, szeptember 3.-án mikor kitették ? Akkor még miért nem látszott hogy DE fronton elég gyengén állunk?
több mint 9 éve
twitter.com/bigdavis813/status/775836882928148480lett egy "veterán" help a passrush erősítésére.
az utolsó üres practice squad helyre egy cornerback érkezett:
twitter.com/DMN_George/status/775840987100778496
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Támadó falban a vak oldali tackle hajlamos bemozdulni snap előtt. Itt lehet keresni valónk.Trent Williams a liga egyik legjobb LT-je, ha ő a Redskins gyenge pontja, akkor... 😊
Wong

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
'Skins meccs valaki? Csak az eredmény alapján eléggé le lett simázva a Washington, ha a mutatott játék is ezt tükrözte, akkor az nem egy rossz előjel vasárnapra.Most néztem meg. Leírom én mit láttam.
Amare
A támadósor tekintetében mindenképpen számolnunk kell DeSean Jacksonnal. Gyors meg mindig. Nagyon gyors.
1 negyed alatt képesek összeszedni 100+ yardot. Gyorsan átmennek a pályán. Nem törekednek 3. 4. downokra. Változatos játékokat hívnak, de főleg a passzra épült a támadó stratégiájuk a Pittsburg ellen.
Emlékeztet a 3-4-5 évvel ezelötti Romohoz,pályán gyorsan átmegy de red zoneban impotensé válik. Hiányoznak a TDk,helyette náluk is field goalok vannak. Sok screen passzal kell számolni és váratlan hosszú passzokra. DeSean bárhol kapja meg mindenhol veszélyes ha azonnal nem viszik földre,mert linebacker soha nem fogja utolérni.
Támadó falban a vak oldali tackle hajlamos bemozdulni snap előtt. Itt lehet keresni valónk.
Főleg arra játszanak,hogy az elkapások utáni plusz yardokkal nyerik el avterületet. Azaz kicsi passz és sok földön hozzátett mint nagy passz és kapásból tackle az elkapóján. Ha így érthető vagyok?!
Védelem:
Mit mondjak? Őszintét? Tetszenek. Jó a Washington védelme.
Kellőképpen agresszív. De nem ostobán és feleslegesen. Játék közben megfelelő keretek között nagyon sokat büntetnek. 1,5 negyed alatt 4 labdát !!! szedtek össze. Más kérdés h a bírok elvettek 1et mert nem váltbelkapóvá a Pittsburgi elkapó, aztán egy visszapattogott a Steelershez mázliból stb. De összeszedték.
Fal jó. Sok a blitz hívás. Főleg LB blitz. Agresszív playhívás van bőven túlnyomó többségben. Csapatként működnek. Összetartanak nem vitatkoznak. Antonio Brownt sokszor kettőzték. Az hogy TD szerzett és van bőven elkapása is double coverage alatt is az inkább az ő nagyságát mutatja mint a washingtoni védők szerencsétlenkedését.
Misstackle alig van. Szinte nincs is. Idegesítő. De nincs. Ahol lehet yardokat hozni rajtuk azba középső zóna LB környékén. Beasly szerintem sokat lesz használva. Jó napja is lehet. Persze ha nem hátra fele szeretne futni és gyorsan seggreülni. TE is tudnábak hozni bőven 1st downokat. Cornerekkel szemben zóna védekezésnél lehet keresni valónk. Amúgy nagyon pontosak. Az első félidőben A. Broen szerzett egy szép TDt, a második hatalmas mázli volt. Így a 14-6 os félidő eredmény csalóka.
Szumma:
Kell Dez, Zeke és Morris. Máshogy nehéz lesz megverni ezt a védelmet. 1st downokat Witten,Beasly és a többiek hozzák de kérem ne várjuk el azt is, hogy a TDket is ők szolgáltassák.
Védelmünknek Cousins nyomás alá helyezése és tartása a lényeg. Ő képes nagy játékokra és piszok nagy INTekre is. Kérdés milyen lábbal fog kelni vasárnap. Ha a jobbikkal akkor bajban leszünk. Sokszor próbálnak trükkmatyizni és úgy érzem feleslegesen. Szép de nem hasznos. A védelemmel viszont meggyűlhet a bajunk. Két olyan csapat fog összecsapni ahol az fog nyerni amelyik csapat védelme kevesebb ponton fogja tartani az ellenfelet. Szerintem ez lesz a kulcs. Ha mindenki az első heti formáját hozza akkor bukunk. Ha felvesszük a fonalat akkor miénk a meccs. Sok pont nem lesz. Én magunkra fogadok tippmixen. Nem kérdés.
Ui.: Prescott jó! 😉
több mint 9 éve
Azt hiszem értem 😀csúszni fog a szánkó idén...Ha megsérül Prescott akkor a Sancho is 😀
Giowa
empty taxi
több mint 9 éve
csúszni fog a szánkó idén...Ha megsérül Prescott akkor a Sancho is 😀
Giowa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Beasley(Mondjuk a Beasley felé menő passzok pont egy Bryant méretű játékosnak lette volna jók.)
100yard
Prescott pofás, nem kérdés, a nagy talány, hogy milyen magas a plafon nála, mindenesetre az idei nfc kedvencem ti vagytok. Támadóoldalon nincs hiányposzt, a védelem is jól néz ki, csúszni fog a szánkó idén...
több mint 9 éve
Azért az NFL-ben minden meccs más, mindemellett azt sem gondolom hogy a Steelers védelme erősebb lenne mint a NYG-é. A New Yorkiak sokat erősödtek az offseasonban.Breeland-et Antonio Brown 113 yarddal égette, azt Dez is meg tudja csinálni egy jó napján. ha a Washington marad a zóna védekezésnél és Norman nem fogja emberezéssel követni Dez-t akárhol álljon is fel, akkor meglehet.
Szerintem a jövő heti meccs a futáson fog megint eldőlni. Mi mennyit tudunk futni, illetve mennyi futott yardot engedünk.
Sajnos az egyik dolog se nekünk kedvez.
A WAS le fogja másolni a múlt heti New Yorki produkciót tömni fogja a boxot. Ez addig így fog menni míg Prescott el nem hiteti magáról hogy jó irányító és képes meccset eldönteni.
A mi futásvédelmünkkel kapcsolatban viszont egyelőre vannak kétségeim.
100yard
meg olyan futás elleni védelem is kellene, ami a Giants-nek összejött.
én a turnoverektől félek jobban (annak ellenére, hogy még nem volt, de csak millimétereken múlott többször is múlt vasárnap...)
több mint 9 éve
Azért az NFL-ben minden meccs más, mindemellett azt sem gondolom hogy a Steelers védelme erősebb lenne mint a NYG-é. A New Yorkiak sokat erősödtek az offseasonban.a Steelers védelme kicsivel talán összeszokottabb, plusz ami hátrányt szenvednek esetleg DL terén, azt kamatostul visszahozzák a LB vonalban
Szerintem a jövő heti meccs a futáson fog megint eldőlni. Mi mennyit tudunk futni, illetve mennyi futott yardot engedünk.
A WAS le fogja másolni a múlt heti New Yorki produkciót tömni fogja a boxot. Ez addig így fog menni míg Prescott el nem hiteti magáról hogy jó irányító és képes meccset eldönteni.
100yard
több mint 9 éve
Azért az NFL-ben minden meccs más, mindemellett azt sem gondolom hogy a Steelers védelme erősebb lenne mint a NYG-é. A New Yorkiak sokat erősödtek az offseasonban.Szerintem a jövő heti meccs a futáson fog megint eldőlni. Mi mennyit tudunk futni, illetve mennyi futott yardot engedünk.
több mint 9 éve
'Skins meccs valaki? Csak az eredmény alapján eléggé le lett simázva a Washington, ha a mutatott játék is ezt tükrözte, akkor az nem egy rossz előjel vasárnapra.majd vasárnap kiderül.
Amare
statisztika alapján egy Giantsnél erősebbnek gondolt védelem ellen többet csináltak, több hibával, 1TD + 3FG.
másik oldalon sok yardot nyeltek, de egy Burger-Brown párost mi sem tudunk levédekezni. viszont az is igaz, hogy ugye tavaly Norman gyakran védekezett végig az ellenfél legjobbján egész meccs alatt, most meg Brown nagyjából Breeland-on csinálta a statisztikája oroszlánrészét, hátha Dezt is tudjuk így használni... ki tudja?
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
'Skins meccs valaki? Csak az eredmény alapján eléggé le lett simázva a Washington, ha a mutatott játék is ezt tükrözte, akkor az nem egy rossz előjel vasárnapra.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
mondjuk ha backup, akkor nekem Kitna a kedvencem, Prescottban még nem látom a halálos pontosságot.Percottban mit láttok? Nekem Alex Smith ugrott be róla így első látásra a profik között (Bortles-nél tannehill-i "magasságot" jósoltam, hátha nincs igazam.)Hogy mit látunk ?
Giowa
Tudom, hogy a sportban a "mi lett volna ha" kezdetű mondatoknak sok értelme nincs, de azért talán egy ilyen kérdésnél megengedhető.
Ha Beasley az első drive végén elkapja azt a labdát amivel csak be kellett volna sétálni TD-re, illetve ha Dez visszavont TD-je ami nem sokon múlott sikerül akkor a végén nem kényszerül rá egy eszement passz játékra és nem kell 45 passz kísérletet megcsinálnia ( amiről a DC com-on is annyit írtak hogy nem elvárható hogy ennyit kérjenek egy újonctól ), akkor az irányító mutatója bőven 100 felett lenne és akkor most ódákat zengne róla mindenki.
Visszatérve, hogy mit látunk benne, erős jó karja van, jól kezeli a nyomást, jó döntéseket hoz, futni is tud ha kell, passz pontossága is elfogadható ( azért a NYG meccsen legalább 5-6 passzt az elkapói dobtak el ), szóval minden adottsága megvan hogy jó irányító legyen belőle. Nyilván még tanulnia kell és még rutint kell szereznie de azért bőven a legjobb irányító a Romo érában aki megfordult nálunk.
100yard
jó, persze, tavaly meg tavalyelőtt Tony sem kényeztetett el minket, de pl. a negyedik negyedes passz Bryant felé tipikusan alul lett dobva, az ilyennek sosem jump ballnak kellene lennie, hanem az elkapó külső válla elé fél-egy méterrel. ha a elkapónak vissza kell fordulni a passz felé, akkor elveszti a tempóelőnyét, ha volt neki.
ez még csiszolódik, mondjuk most inkább nem jöttek a 50-50 szituációk, majd legközelebb sikerül.
több mint 9 éve
(Jerry bá meg hasonló helyzetben, a meccs végén forgattassa már be azt a murva rolettát a csodapalotán, hogy Jason lássa a labdát nappal szemben is, akkor el tudná legközelebb kapni.)Garrett azt nyilatkozta, hogy 5 millió évvel ezelőtt óta van nap, és még szerinte 5 millió évig lesz.
Charlie Firpo
www.dallascowboys.com/news/2016/09/12/jason-garrett-addresses-concerns-about-sunlight-4th-quarter-vs-giants
több mint 9 éve
ráadásul a meccsen többször látszódott, hogy szépen végigmegy az olvasással (annyira feltűnő volt, hogy a magyar kommentár is kiemelte) az egész pályán, még nyomás alatt is megnézte az első számú célpontot nem azonnal a checkdown-ra ment.Percottban mit láttok? Nekem Alex Smith ugrott be róla így első látásra a profik között (Bortles-nél tannehill-i "magasságot" jósoltam, hátha nincs igazam.)Hogy mit látunk ?
Giowa
Tudom, hogy a sportban a "mi lett volna ha" kezdetű mondatoknak sok értelme nincs, de azért talán egy ilyen kérdésnél megengedhető.
Ha Beasley az első drive végén elkapja azt a labdát amivel csak be kellett volna sétálni TD-re, illetve ha Dez visszavont TD-je ami nem sokon múlott sikerül akkor a végén nem kényszerül rá egy eszement passz játékra és nem kell 45 passz kísérletet megcsinálnia ( amiről a DC com-on is annyit írtak hogy nem elvárható hogy ennyit kérjenek egy újonctól ), akkor az irányító mutatója bőven 100 felett lenne és akkor most ódákat zengne róla mindenki.
Visszatérve, hogy mit látunk benne, erős jó karja van, jól kezeli a nyomást, jó döntéseket hoz, futni is tud ha kell, passz pontossága is elfogadható ( azért a NYG meccsen legalább 5-6 passzt az elkapói dobtak el ), szóval minden adottsága megvan hogy jó irányító legyen belőle. Nyilván még tanulnia kell és még rutint kell szereznie de azért bőven a legjobb irányító a Romo érában aki megfordult nálunk.
100yard
van mit javulnia a pontosságának nyomás alatt, és idővel jobban lehetne használni a futás képességét is, mert látszik, hogy nem egy félős fiú és a testi adottságai is megvannak ahhoz, hogy egy összeszedetlen védelmet szétfusson.
az látszik, hogy a jövőben is akinek esze van az Zeke ellen készül, mert az könnyebb 😊 Prescott meg vagy megoldja vagy nem karból és fejben
több mint 9 éve
Randy Gregory kijött rehabról. Senki ne élje bele magát, hogy idén játszani fog miután kihagyta az egész felkészülést bár egyelőre week5on már aktív lehetne -- míg életbe nem lép a 10 meccses eltiltása.Itt nyilvan inkabb az a kérdés hogy észhez tér egyáltalán. Max jövőre számoltam vele amugyis, nyilvan fasza lenne ha nagyot durrantana idén, es nem egy mariskas cigi képében, de eleg valószínűtlen.
gyeek
több mint 9 éve
Percottban mit láttok? Nekem Alex Smith ugrott be róla így első látásra a profik között (Bortles-nél tannehill-i "magasságot" jósoltam, hátha nincs igazam.)Hogy mit látunk ?
Giowa
több mint 9 éve
Randy Gregory kijött rehabról. Senki ne élje bele magát, hogy idén játszani fog miután kihagyta az egész felkészülést bár egyelőre week5on már aktív lehetne -- míg életbe nem lép a 10 meccses eltiltása.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Dak hozta amit vártam(megtaláltuk az utódot),a védelem még gyengus(kivéve a 2.félidő elejét),simán továbbjutunk ,Dez gyengébb volt(be fog lendülni),ha csak egy pluszt elkap..pozitív vagyok.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Percottban mit láttok? Nekem Alex Smith ugrott be róla így első látásra a profik között (Bortles-nél tannehill-i "magasságot" jósoltam, hátha nincs igazam.)Inkább McNabb a stílusát tekintve, csak persze még nem tart ott. Még... 😊
Giowa
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Vagányabb a srác, mint az első meccsén látszott. Idegesnek és rizikókerülőnek tűnt, joggal. Ha ez elmúlik, jó harcos irányító lesz és nem kell máshoz hasonlítani, elég egyedi lesz ő (meg ha nem száll el magától).Percottban mit láttok? Nekem Alex Smith ugrott be róla így első látásra a profik között (Bortles-nél tannehill-i "magasságot" jósoltam, hátha nincs igazam.)Nekem tetszett hogy erős karja van. Mindent meg tud dobni. A kérdés az meddig tud Romo mogott tanulni. Jo lenne ha Tony 1-2 evet bírna meg. Egyébként biztató eddig.
Giowa
Blevi
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Percottban mit láttok? Nekem Alex Smith ugrott be róla így első látásra a profik között (Bortles-nél tannehill-i "magasságot" jósoltam, hátha nincs igazam.)Nekem tetszett hogy erős karja van. Mindent meg tud dobni. A kérdés az meddig tud Romo mogott tanulni. Jo lenne ha Tony 1-2 evet bírna meg. Egyébként biztató eddig.
Giowa