Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Ahogy valaki itt már irta, a következő két meccs Romo nélkül is meg kell hogy legyen,s akkor a Packers elleni vereség se lesz annyira gáz. Én se eröltetnémna még Rodgersék ellen Romot, a Giants elleni visszavágó pl sokkal fontosabb. Mondjuk azt most nem tudom fejből mikor lesz.Ha valaki az mondja hogy Romo nélkül négy meccs után 3:1-el fogunk állni nyilván mindenki aláírná. Persze ez még messze nem biztos hogy így lesz, de bízzunk benne. 😊
Amare
Egyébként én a Packers meccset se temetném annyira. Rogers nem kezdte a szezont valami eszméletlen nagy formában, de papíron az lesz talán a legnehezebb meccs.
Meg ha pozitívumokat keresünk a Bengalst viszont szétfutották eddig ami nekünk kimondottan jó matchup. És az a meccs itthon lesz.
több mint 9 éve
Dak-nál majd akkor fognak jobban félni, ha megy rendesen a backshoulder passz is Dez-nek középre, mert akkor a linebacker nem meri annyira feladni a pálya közepét vagy kénytelenek lesznek dime-ot védezezni 11 personelnél amitől hirtelen menni tud a futás is jobban.szerintem elvileg menne, de nem akartak kockáztatni egy pick sixet. a jump ball, amit Dak dobál, abból ritkán van return TD.
rva
több mint 9 éve
Ahogy valaki itt már irta, a következő két meccs Romo nélkül is meg kell hogy legyen,s akkor a Packers elleni vereség se lesz annyira gáz. Én se eröltetnémna még Rodgersék ellen Romot, a Giants elleni visszavágó pl sokkal fontosabb. Mondjuk azt most nem tudom fejből mikor lesz.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Ha felcsapod a szótárat a trapgame kifejezésnél, valószínű a hétvégi Bears elleni meccset fogod ott találni.Sérült a fel védelmük, Cutler sem tuti. Elvileg futásnak mennie kell, nem combos es nem is egészséges a D-linejuk. Fejben remelem ott lesz a csapat, mert sok jel nekünk kedvez.
több mint 9 éve
Dak-nál majd akkor fognak jobban félni, ha megy rendesen a backshoulder passz is Dez-nek középre, mert akkor a linebacker nem meri annyira feladni a pálya közepét vagy kénytelenek lesznek dime-ot védezezni 11 personelnél amitől hirtelen menni tud a futás is jobban.
több mint 9 éve
Elvileg a DT-k rendben vannak. Néhány sack tőlük is várható.Azért kemény lesz az idén ez a csoport.Ha Romo visszajön csapatjuk mi is 😀 vagy már előtte is 😛
A NYG kimondottan jól néz ki két meccs után, Philly-ben Wentz a várakozások felett produkál, és a Washington is egy "tavalyi Cousins-ra" van a jó csapattól.
100yard
Amúgy én Lawrencere leszek nagyon kíváncsi. Harmadik szezonja, ez most vízválasztó lesz neki. Ha nem sikerül robbantania idén, több mint valószínű hogy sose lesz több egy solid 6-8 sack/év játékosnál. Mondjuk a jelenlegi dlineba ezzel is a legjobb játékos lenne.
Amare
Ha Lawrence visszajön és hozza azt a 6-8 sacket, meg a másik oldalon is előlép valaki ( én bízom a Jaguárstól kukázott srácban is neki volt 6,5 sackes idénye is, viszonylag limitál lehetőséggel ) akkor nagyjából rendben leszünk. A liga átlagot fogjuk tudni hozni.
Ilyen Mayowa félékkel kellene a kísérletezéssel felhagyni. Inkább LB méret mint DE és látszik is rajt hogy gyenge oda. A két meccsen volt összesen egy szerelése. Sajnos futás is sokszor megy az Ő oldalán. Egyébként a múlt vasárnap a második félidőben már eléggé hanyagolták is.
Romo meg ha visszajön és egészséges marad akkor az offense is javulni fog. Róla jobban elhiszik hogy tud meccset eldönteni, meg hosszút passzolni és nem merik majd olyan szinten tömni a boxot mint DAK esetében ( neki még bizonyítani kell a ligában, de nem is kezdőnek hoztuk hanem backupnak annak meg tökéletes ), és az a futásra is jótékony hatással lehet.
Szóval izgalmas szezont várok és playoffot.
több mint 9 éve
Azért kemény lesz az idén ez a csoport.Ha Romo visszajön csapatjuk mi is 😀 vagy már előtte is 😛
A NYG kimondottan jól néz ki két meccs után, Philly-ben Wentz a várakozások felett produkál, és a Washington is egy "tavalyi Cousins-ra" van a jó csapattól.
100yard
Amúgy én Lawrencere leszek nagyon kíváncsi. Harmadik szezonja, ez most vízválasztó lesz neki. Ha nem sikerül robbantania idén, több mint valószínű hogy sose lesz több egy solid 6-8 sack/év játékosnál. Mondjuk a jelenlegi dlineba ezzel is a legjobb játékos lenne.
több mint 9 éve
Azért kemény lesz az idén ez a csoport. A NYG kimondottan jól néz ki két meccs után, Philly-ben Wentz a várakozások felett produkál, és a Washington is egy "tavalyi Cousins-ra" van a jó csapattól.
több mint 9 éve
két meccs után temetni valakit ölég lúzer dolog, főleg hogy még van 17 másik meccs, amin javíthat (ha wildcardon megyünk tovább, akkor 18) 😀semmi értelme nincs összehasonlítani kettejüketAlap! Nem említhetőek jelenleg egy lapon sem, csak sokan már csalódásról beszélnek, főleg kint. Erre próbáltam rávilágítani. 😉 Én látom benne az X-et, jó lesz!
slowmotion
speeedy1
több mint 9 éve
semmi értelme nincs összehasonlítani kettejüketAlap! Nem említhetőek jelenleg egy lapon sem, csak sokan már csalódásról beszélnek, főleg kint. Erre próbáltam rávilágítani. 😉 Én látom benne az X-et, jó lesz!
slowmotion
több mint 9 éve
Én nem kongatnám a vészharangot Elliottal kapcsolatban. Valahol pont láttam egy statisztikát miszerint Emmitt Smith 4 első meccse alatt csinált kicsivel kevesebb yardot ugyanennyi TD-vel (igaz fumble-ról nem szólt a fáma) A lényeg, hogy szerintem nagyon jókor jött a pofon, kicsit elhitte Zeke, hogy könnyű lesz... Szerintem a Bears ellen robbantani fog! Az O fal futás blokkolásban kicsit rozsdás még de emlékezzetek vissza, tavaly ugyanez volt, jó lesz ez gyerekek. 😊 A védelem meg olyan amilyen de két meccs alatt majdnem több labdát szereztünk mint tavaly egész évben. 😀 Marinéni rendszerében a yardot úgyis nyeljük majd, a passrush olyan amilyet vártunk, ennél már csak jobb lehet.semmi értelme nincs összehasonlítani kettejüket, lévén Emmitt nem volt kezdő mr a legelső meccsén, és a falat is csak később rakták össze előtte.
speeedy1
viszont attól sem kell megijedni, hogy Zeke kétszer kiejtette a labdát, majd legközelebb nem fogja. a 21/83 meg nem rossz eredmény ha azt vesszük, hogy az első három futásánál csak csúszkált, mint disznó a jégen. gondolom lecserélték a stoplist, onnantól nem volt baja. azért kikérdezhette volna Alfie-t arról, hogy milyen cipőben érdemes szaladgálni a Fedexen...
több mint 9 éve
Én nem kongatnám a vészharangot Elliottal kapcsolatban. Valahol pont láttam egy statisztikát miszerint Emmitt Smith 4 első meccse alatt csinált kicsivel kevesebb yardot ugyanennyi TD-vel (igaz fumble-ról nem szólt a fáma) A lényeg, hogy szerintem nagyon jókor jött a pofon, kicsit elhitte Zeke, hogy könnyű lesz... Szerintem a Bears ellen robbantani fog! Az O fal futás blokkolásban kicsit rozsdás még de emlékezzetek vissza, tavaly ugyanez volt, jó lesz ez gyerekek. 😊 A védelem meg olyan amilyen de két meccs alatt majdnem több labdát szereztünk mint tavaly egész évben. 😀 Marinéni rendszerében a yardot úgyis nyeljük majd, a passrush olyan amilyet vártunk, ennél már csak jobb lehet.
több mint 9 éve
Az offensre körülbelül kétszer annyi pénzt költünk mint a deffensre. Így azért nehéz Marinellit hibáztatni. Mindemellett azért ez még így is tudna lenni egy liga közép deffense, ami egy ligaelit offenssel a playoffra legalább elégnek kellene lenni.Marinelli csak ne legyen. Ő azzal főz ami van, abban lehet esetleg okolni hogy ő választotta ezeket a játékosokat, de ezzel kapcsolatban nekem vannak kétségeim hogy a deff coord mennyire szolhat bele hogy a drafton vagy a FAn kit hoznak Stephenék. A két elsőkörös tehettség eddig nem vált be, agy még nem mutatta be miből is lesz a cserebogár. Ez az amit jelenleg szopunk. Az Olinenál mindhárom első körösünk rögtön hasított, ez szép és jó, de sajna ebben bőven benne volt a szerencse is. Sose garantált hogy akit draftolsz az be is válik, főleg rögtön....Marinelli .urvára a bögyömben van. Menjen vissza faledzőnek.DAK-ra visszatérve, én úgy látom hogy az edzők átültették a spanyol "tiki-takát" a tojáslabdás fociba. Hosszú, sok passzos-futásos drive-okat hívnak. Szerintem nem is nagyon engedik DAK-ot hosszút passzolni. Ami talán nem is baj mert nem megy el idő előtt az önbizalma. Az előszezonban volt pár jó hosszú passza is. Majd meglátjuk hogy meg neki ha szükség lesz rá, vagy az edzők el merik már egy kicsit engedni.szerintem Tonyval se lenne nagyon másképp. a kezdő D-ből nagyrészt cserék, visszatérők vagy átlagos játékosok vannak. csak Lee és Jones az, aki kiemelkedik, meg elvileg Tyrone Crawfordnak kéne (bár neki is volt offseason operációja).
Ezen kívül amit eddig látunk tőle az jó. Rövid passzokkal pontos, jól kezeli a nyomás és mozgékony is. Amit a végén láttam mikor beleállt a sack-be az kifejezetten tetszett, nem kezdett el hősködni hanem bevállalta a sack-et hogy ezzel is menjen az óra. Szóval szerintem amennyi mozgásteret hagytak neki azt megoldotta jól.
100yard
a tavalyi védelmet sokan ekézik, pedig ők tényleg a seggükön vették a levegőt a végére, annyit voltak fent a pályán. ez így nem jó. kell az, hogy úgy szerezzünk pontokat, hogy közben égetjük az időt. ezért volt Zeke a választás, és ezért nem Bosa.
slowmotion
Charlie Firpo
Amare
több mint 9 éve
Marinelli csak ne legyen. Ő azzal főz ami van, abban lehet esetleg okolni hogy ő választotta ezeket a játékosokat, de ezzel kapcsolatban nekem vannak kétségeim hogy a deff coord mennyire szolhat bele hogy a drafton vagy a FAn kit hoznak Stephenék. A két elsőkörös tehettség eddig nem vált be, agy még nem mutatta be miből is lesz a cserebogár. Ez az amit jelenleg szopunk. Az Olinenál mindhárom első körösünk rögtön hasított, ez szép és jó, de sajna ebben bőven benne volt a szerencse is. Sose garantált hogy akit draftolsz az be is válik, főleg rögtön....Marinelli .urvára a bögyömben van. Menjen vissza faledzőnek.DAK-ra visszatérve, én úgy látom hogy az edzők átültették a spanyol "tiki-takát" a tojáslabdás fociba. Hosszú, sok passzos-futásos drive-okat hívnak. Szerintem nem is nagyon engedik DAK-ot hosszút passzolni. Ami talán nem is baj mert nem megy el idő előtt az önbizalma. Az előszezonban volt pár jó hosszú passza is. Majd meglátjuk hogy meg neki ha szükség lesz rá, vagy az edzők el merik már egy kicsit engedni.szerintem Tonyval se lenne nagyon másképp. a kezdő D-ből nagyrészt cserék, visszatérők vagy átlagos játékosok vannak. csak Lee és Jones az, aki kiemelkedik, meg elvileg Tyrone Crawfordnak kéne (bár neki is volt offseason operációja).
Ezen kívül amit eddig látunk tőle az jó. Rövid passzokkal pontos, jól kezeli a nyomás és mozgékony is. Amit a végén láttam mikor beleállt a sack-be az kifejezetten tetszett, nem kezdett el hősködni hanem bevállalta a sack-et hogy ezzel is menjen az óra. Szóval szerintem amennyi mozgásteret hagytak neki azt megoldotta jól.
100yard
a tavalyi védelmet sokan ekézik, pedig ők tényleg a seggükön vették a levegőt a végére, annyit voltak fent a pályán. ez így nem jó. kell az, hogy úgy szerezzünk pontokat, hogy közben égetjük az időt. ezért volt Zeke a választás, és ezért nem Bosa.
slowmotion
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Idén valószínű amigy se játszott volna. A kérdés fog-e valaha... Bar végülis POra visszatérhet 😀
több mint 9 éve
aszongyák, Gregory visszavonta a fellebbezését, úgyhogy jön a +10 meccs ban
több mint 9 éve
A védelem ,továbbra is gyengus. Komoly védelem ellen (Denver,Panthers) ellen nincs esélyünk,végre nyertünk...Most örülök 😊Viszont Dakota hozta az elvárásokat.
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Kövi két meccs Romo nélkül is hozható. A Bengals , Packers meg Romoval sem biztos, én azt mondom ráér a bye után visszatérnie. ( kivéve ha kövi két meccs L, akkor lehet bekell dobni )

több mint 9 éve
Sanchez-t elpattinthatnánk a Browns-nak most hogy nem marad QB-jük. Talán egy jó DE - bár nem tudom van-e nekik olyan -, vagy egy jövő évi első/második körös pick.Tony-t vizsgálták, státuszában változás nincs. Azt mondjuk nem tudom, milyen gyakran vizsgálják, tán hetente. És onnan is még edzésbe kell állnia. 5-6. hét lehet reális, már ha jól okoskodom.
Mi meg majd kukázunk valahol egy backupot. Úgyis jön Tony is vissza lassanként.
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Pont ezért írtam tegnap este, hogy az utolsó TD-nk túl gyorsan jött. Lassú, türelmes drive-k.DAK-ra visszatérve, én úgy látom hogy az edzők átültették a spanyol "tiki-takát" a tojáslabdás fociba. Hosszú, sok passzos-futásos drive-okat hívnak. Szerintem nem is nagyon engedik DAK-ot hosszút passzolni. Ami talán nem is baj mert nem megy el idő előtt az önbizalma. Az előszezonban volt pár jó hosszú passza is. Majd meglátjuk hogy meg neki ha szükség lesz rá, vagy az edzők el merik már egy kicsit engedni.szerintem Tonyval se lenne nagyon másképp. a kezdő D-ből nagyrészt cserék, visszatérők vagy átlagos játékosok vannak. csak Lee és Jones az, aki kiemelkedik, meg elvileg Tyrone Crawfordnak kéne (bár neki is volt offseason operációja).
100yard
slowmotion
(Érdemes visszanézni a tavalyi nyitómeccset a G ellen, majdnem a teljes első negyedet vezette Tony 1 db drive-val. Nekem ez erre hajaz)
Szerintem is pont ilyen lenne Tony-val, annyi különbséggel, hogy az Ő jelenléte megnyugtatja-felbátorítja az egész csapatot. Dak is felnőtt a feladathoz, mindenki dicséri (Calm a kedvenc jelzőm).
Ami nem tesz, és ezt is írtam tegnap, az a védőfal, és... na de innen már az nfl.com-ról egy idézet:
Kevin Patra Here is what we learned:
"The Cowboys' defense continues to struggle to get stops. The front got run over, and the secondary got twisted with several miscommunications. If it weren't for Cousins' inaccuracy, the stats -- and outcome -- would have looked downright dreadful for Jason Garrett's team."
Marinelli .urvára a bögyömben van. Menjen vissza faledzőnek.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ott nem nagyon adnak picket..Főleg nem első kört egy Sanchezert...
Nem egy qb hiany ami megakadályozza a brownst a PO menetelésben.
több mint 9 éve
Vannak a Brownsnal bajok, de Sanchezert egy második kor... 😊Nem, de nagyon kell nekik egy olyan irányító akinek van kezdő tapasztalata. 😊 Most ki lehetne használni hogy megszorultak.
Nem reális.
Blevi
több mint 9 éve
Vannak a Brownsnal bajok, de Sanchezert egy második kor... 😊 Nem reális.
több mint 9 éve
Sanchez-t elpattinthatnánk a Browns-nak most hogy nem marad QB-jük. Talán egy jó DE - bár nem tudom van-e nekik olyan -, vagy egy jövő évi első/második körös pick.Mi meg majd kukázunk valahol egy backupot. Úgyis jön Tony is vissza lassanként.
több mint 9 éve
viszont ha azt nézzük, lehet jövőre már nem kell az offense-be húzni első körben, D-Law is összekapná magát, Gregory is, Jaylon Smith is "lábra állna" akár egész tehetséges védelmet lehetne talpra állítani. Claiborne kapna egy újabb évet hasonló prove-it megoldással mint idén, Carr-tól könnyes búcsút vennénk... bele ér a kezem a bilibe? 😊DAK-ra visszatérve, én úgy látom hogy az edzők átültették a spanyol "tiki-takát" a tojáslabdás fociba. Hosszú, sok passzos-futásos drive-okat hívnak. Szerintem nem is nagyon engedik DAK-ot hosszút passzolni. Ami talán nem is baj mert nem megy el idő előtt az önbizalma. Az előszezonban volt pár jó hosszú passza is. Majd meglátjuk hogy meg neki ha szükség lesz rá, vagy az edzők el merik már egy kicsit engedni.szerintem Tonyval se lenne nagyon másképp. a kezdő D-ből nagyrészt cserék, visszatérők vagy átlagos játékosok vannak. csak Lee és Jones az, aki kiemelkedik, meg elvileg Tyrone Crawfordnak kéne (bár neki is volt offseason operációja).
100yard
slowmotion