Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Ezt a kamu dumát. 😊Garrett: Dez got news on Sun and suspected inj was worse than was which led him to skip Monday MRI, team meetings.
Garrett says Dez was fearful the MRI was going to have some bad news, so he avoided it. Was worried the news would be worse than what it was
több mint 9 éve
Csak a képet akartam beszúrni, de nem tudom hogyan kell így belinkelem a cikket. Van benne egy érdekes stat, hogy milyen jól dolgozunk a tömött box ellen, illetve az újoncainkról egy rövid elemzés.www.bloggingtheboys.com/2016/9/29/13097968/a-fistful-of-picks-dallas-cowboys-2016-draft-class-ezekiel-elliott-dak-prescott-maliek-collins
több mint 9 éve
Elvileg az e heti meccset a Frisco ellen nélküle is kellene hoznunk. Ahol jobban fog hiányozni az a jövő heti Bengals elleni meccs mert ellenük szerintem reális esélyünk van a győzelemre. Utána a Lambeau Field jön ott vele vagy nélküle olyan sok esélyünk nincs. Aztán meg jön a bye week. Azt kell majd végig gondolni szerintem hogy az az egy Bengals meccs ér-e annyit hogy esetleg megint kidőljön a szezonra?ha belemegyünk a találgatásba, akkor szerintem a Bengals is behúzható. nem igazán megy nekik a futás (ami nálunk ugye gyászos a védekezése) ellenben Dalton 300 feletti yardokat passzol - ha DLaw visszatérésével meg Carr és Claiborne jó játékával limitálni lehetne Dalton-t, akkor csekkben tartanánk a pontjaikat, a védelmük nem lényegesen erősebb a dallasinál, főleg futni lehet jól ellenük, kontrollálhatjuk az órát és limitálhatjuk a defense snapjainak számát... egy 140 yardos Zeke meccs ott is benéz szerintem.
100yard
fura, de az SF elleni meccstől jobban parázok 😊 hiába mondja mindenki, hogy az első heti kisiklása után a 49ers visszatért az 1/1-hez vezető helyes útra...
több mint 9 éve
Dez helyére x pozícióba én inkább Butlert olvastam,neki jobban is fekszik.Jones az előszezonban elég gyengécske volt.Azért nem ítélném el mert akar. Rendben van,hogy ezek a döngések hibásak voltak vagy nem hibás csak rossz végkimeneteleüek de sokszor meg az ilyen akarásból van plusz 20 yard. Tony kiesésével ő is nagyon visszaesett de Dez is. Jonesra én is kíváncsi lennék.Inkább ne erőltessék, tavaly is sérülten játszott, nem lett jó vége. A yardokat így is hozni fogják, kár kockáztatni. Bár T-Will mint első számú WR... Hát... Andy Jones-t hamarabb nézném meg Dez helyén. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem fájdalmasan ostoba ez a Terrance gyerek. Az első meccs végén is h*lye volt, illetve a Bears ellen is simán kifuthatott volna 40+yardért ha jól emlékszem, ehelyett nekiállt birkózni, amiből jött a labdavesztés.Szerintem Dez nem fog vasárnap játszani.Lehet azért annyira felteszik hogy egy-két védőt lekössön, de labdát nem nagyon fog kapni, de nekem is az a valószínűbb hogy pár hetet pihentetni fogják.
Blevi
100yard
SBalázs
Wong
100yard
Twill esetében meg az a baj.hogy egy jó játékos ezekből tanul,de nála nincs meg ez a konstans fejlődés,pl elemezték azt is,hogy egyik playben indokolatlanul ugrott fel egy tökéletes labdára,és emiatt nem tudott több yardot szerezni miután lelassult.
Szóval alapvetően nem egy rossz játékos,de sokat nem lehet tőle elvárni,ezt a wr 2 pozíciót se érzem neki valónak.
több mint 9 éve
Jones az előszezonban elég gyengécske volt.Azért nem ítélném el mert akar. Rendben van,hogy ezek a döngések hibásak voltak vagy nem hibás csak rossz végkimeneteleüek de sokszor meg az ilyen akarásból van plusz 20 yard. Tony kiesésével ő is nagyon visszaesett de Dez is. Jonesra én is kíváncsi lennék.Inkább ne erőltessék, tavaly is sérülten játszott, nem lett jó vége. A yardokat így is hozni fogják, kár kockáztatni. Bár T-Will mint első számú WR... Hát... Andy Jones-t hamarabb nézném meg Dez helyén. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem fájdalmasan ostoba ez a Terrance gyerek. Az első meccs végén is h*lye volt, illetve a Bears ellen is simán kifuthatott volna 40+yardért ha jól emlékszem, ehelyett nekiállt birkózni, amiből jött a labdavesztés.Szerintem Dez nem fog vasárnap játszani.Lehet azért annyira felteszik hogy egy-két védőt lekössön, de labdát nem nagyon fog kapni, de nekem is az a valószínűbb hogy pár hetet pihentetni fogják.
Blevi
100yard
SBalázs
Wong
több mint 9 éve
szerintem ha Dez nincs, akkor Butler megy egyesbe.Inkább ne erőltessék, tavaly is sérülten játszott, nem lett jó vége. A yardokat így is hozni fogják, kár kockáztatni. Bár T-Will mint első számú WR... Hát... Andy Jones-t hamarabb nézném meg Dez helyén. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem fájdalmasan ostoba ez a Terrance gyerek. Az első meccs végén is h*lye volt, illetve a Bears ellen is simán kifuthatott volna 40+yardért ha jól emlékszem, ehelyett nekiállt birkózni, amiből jött a labdavesztés.Szerintem Dez nem fog vasárnap játszani.Lehet azért annyira felteszik hogy egy-két védőt lekössön, de labdát nem nagyon fog kapni, de nekem is az a valószínűbb hogy pár hetet pihentetni fogják.
Blevi
100yard
SBalázs
több mint 9 éve
Azért nem ítélném el mert akar. Rendben van,hogy ezek a döngések hibásak voltak vagy nem hibás csak rossz végkimeneteleüek de sokszor meg az ilyen akarásból van plusz 20 yard. Tony kiesésével ő is nagyon visszaesett de Dez is. Jonesra én is kíváncsi lennék.Inkább ne erőltessék, tavaly is sérülten játszott, nem lett jó vége. A yardokat így is hozni fogják, kár kockáztatni. Bár T-Will mint első számú WR... Hát... Andy Jones-t hamarabb nézném meg Dez helyén. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem fájdalmasan ostoba ez a Terrance gyerek. Az első meccs végén is h*lye volt, illetve a Bears ellen is simán kifuthatott volna 40+yardért ha jól emlékszem, ehelyett nekiállt birkózni, amiből jött a labdavesztés.Szerintem Dez nem fog vasárnap játszani.Lehet azért annyira felteszik hogy egy-két védőt lekössön, de labdát nem nagyon fog kapni, de nekem is az a valószínűbb hogy pár hetet pihentetni fogják.
Blevi
100yard
SBalázs
több mint 9 éve
Elvileg az e heti meccset a Frisco ellen nélküle is kellene hoznunk. Ahol jobban fog hiányozni az a jövő heti Bengals elleni meccs mert ellenük szerintem reális esélyünk van a győzelemre. Utána a Lambeau Field jön ott vele vagy nélküle olyan sok esélyünk nincs. Aztán meg jön a bye week. Azt kell majd végig gondolni szerintem hogy az az egy Bengals meccs ér-e annyit hogy esetleg megint kidőljön a szezonra?
több mint 9 éve
Inkább ne erőltessék, tavaly is sérülten játszott, nem lett jó vége. A yardokat így is hozni fogják, kár kockáztatni. Bár T-Will mint első számú WR... Hát... Andy Jones-t hamarabb nézném meg Dez helyén. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem fájdalmasan ostoba ez a Terrance gyerek. Az első meccs végén is h*lye volt, illetve a Bears ellen is simán kifuthatott volna 40+yardért ha jól emlékszem, ehelyett nekiállt birkózni, amiből jött a labdavesztés.Szerintem Dez nem fog vasárnap játszani.Lehet azért annyira felteszik hogy egy-két védőt lekössön, de labdát nem nagyon fog kapni, de nekem is az a valószínűbb hogy pár hetet pihentetni fogják.
Blevi
100yard
több mint 9 éve
Szerintem Dez nem fog vasárnap játszani.Lehet azért annyira felteszik hogy egy-két védőt lekössön, de labdát nem nagyon fog kapni, de nekem is az a valószínűbb hogy pár hetet pihentetni fogják.
Blevi
több mint 9 éve
Szerintem Dez nem fog vasárnap játszani.
több mint 9 éve
Tapper - IRNeki is egy Romohoz hasonló törés volt a hátában amit még gyerekkorában szerzett és azzal játszotta végig a sulit. Idén nyáron vették észre mert elkezdett fáni.
Ahogy (ha jól) olvastam, gerincproblémái vannak és visszaesett.
Lehet, hogy sosem fogjuk pályán látni - ez már az én véleményem.
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Bryantnek hajszálrepedése van a térdében, a barma meg tett egy gyenge kísérletet az MRI elsumákolására. Mert tavaly annyira bejött ugye sérülten játszani...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ezzel nem tudok vitába szállni 😀sőt még gyors is vagyok 😊Jól tudodnekem meg az rémlik, hogy úgy változtatták meg a szabályt, hogy nincs külön visszatérős IR, hanem egy IR van, és az azon szereplő játékosok egyikét vissza lehet hívni, külön előzetes címkézés nélkülIR-re bármennyit lehet tenni, de aki odakerül az ott is marad. Visszatérős IR lehet csak egyet tenni és az nyolc hét után jöhet vissza ( Collins-ról volt szó hogy odamegy).Collins-t most IR került? J Smith is IR van nem? vagyis csak Egyikőjüketfogjuk tudni lekapni IRről.Jaylon Non-Football-on van RunDmc-vel, Tapper Kellen Moore mellé került IR-re.
beltazor
Tehát mindegyiken kettő lehet? Nem tom én se.
Charlie Firpo
Non-Football-on is lehet bármennyi de őket azt hiszem a 6. hét után vagy aktív rosterre kell tenni, vagy elküldeni, vagy IR-re. Hasonló mint a PUP csak az ok más amiért oda kerültek.
100yard
slowmotion
gabokocka
slowmotion
több mint 9 éve
sőt még gyors is vagyok 😊Jól tudodnekem meg az rémlik, hogy úgy változtatták meg a szabályt, hogy nincs külön visszatérős IR, hanem egy IR van, és az azon szereplő játékosok egyikét vissza lehet hívni, külön előzetes címkézés nélkülIR-re bármennyit lehet tenni, de aki odakerül az ott is marad. Visszatérős IR lehet csak egyet tenni és az nyolc hét után jöhet vissza ( Collins-ról volt szó hogy odamegy).Collins-t most IR került? J Smith is IR van nem? vagyis csak Egyikőjüketfogjuk tudni lekapni IRről.Jaylon Non-Football-on van RunDmc-vel, Tapper Kellen Moore mellé került IR-re.
beltazor
Charlie Firpo
Non-Football-on is lehet bármennyi de őket azt hiszem a 6. hét után vagy aktív rosterre kell tenni, vagy elküldeni, vagy IR-re. Hasonló mint a PUP csak az ok más amiért oda kerültek.
100yard
slowmotion
gabokocka
több mint 9 éve
Jól tudodnekem meg az rémlik, hogy úgy változtatták meg a szabályt, hogy nincs külön visszatérős IR, hanem egy IR van, és az azon szereplő játékosok egyikét vissza lehet hívni, külön előzetes címkézés nélkülIR-re bármennyit lehet tenni, de aki odakerül az ott is marad. Visszatérős IR lehet csak egyet tenni és az nyolc hét után jöhet vissza ( Collins-ról volt szó hogy odamegy).Collins-t most IR került? J Smith is IR van nem? vagyis csak Egyikőjüketfogjuk tudni lekapni IRről.Jaylon Non-Football-on van RunDmc-vel, Tapper Kellen Moore mellé került IR-re.
beltazor
Charlie Firpo
100yard
slowmotion
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ezek a hairline fracture-k jönnek nekünk az idén. Romo hátában is az van.
több mint 9 éve
Pontosan. Még annyi, hogy ez a visszatérős IR már nem pálya, az új szabály szerint 1 játékost lehet visszahozni IR-ről, de azt már nem kell előre lejelenteni, hogy kit, ahogy az eddig volt.IR-re bármennyit lehet tenni, de aki odakerül az ott is marad. Visszatérős IR lehet csak egyet tenni és az nyolc hét után jöhet vissza ( Collins-ról volt szó hogy odamegy).Collins-t most IR került? J Smith is IR van nem? vagyis csak Egyikőjüketfogjuk tudni lekapni IRről.Jaylon Non-Football-on van RunDmc-vel, Tapper Kellen Moore mellé került IR-re.
beltazor
Charlie Firpo
100yard
több mint 9 éve
nekem meg az rémlik, hogy úgy változtatták meg a szabályt, hogy nincs külön visszatérős IR, hanem egy IR van, és az azon szereplő játékosok egyikét vissza lehet hívni, külön előzetes címkézés nélkülIR-re bármennyit lehet tenni, de aki odakerül az ott is marad. Visszatérős IR lehet csak egyet tenni és az nyolc hét után jöhet vissza ( Collins-ról volt szó hogy odamegy).Collins-t most IR került? J Smith is IR van nem? vagyis csak Egyikőjüketfogjuk tudni lekapni IRről.Jaylon Non-Football-on van RunDmc-vel, Tapper Kellen Moore mellé került IR-re.
beltazor
Charlie Firpo
100yard
több mint 9 éve
Coach Jason Garrett said Dez Bryant has a hairline fracture in his knee, but the Cowboys are hopeful he'll be able to play Week 4 at the 49ers.Egyenesen fafa. Jöhet Butler, nem kell erőltetni Dez-t. Eddig, ahogy nézem, egy elkapása volt idén. Na majd most!
Remek. 😕
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Coach Jason Garrett said Dez Bryant has a hairline fracture in his knee, but the Cowboys are hopeful he'll be able to play Week 4 at the 49ers.Remek. 😕
több mint 9 éve
IR-re bármennyit lehet tenni, de aki odakerül az ott is marad. Visszatérős IR lehet csak egyet tenni és az nyolc hét után jöhet vissza ( Collins-ról volt szó hogy odamegy).Collins-t most IR került? J Smith is IR van nem? vagyis csak Egyikőjüketfogjuk tudni lekapni IRről.Jaylon Non-Football-on van RunDmc-vel, Tapper Kellen Moore mellé került IR-re.
beltazor
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Elvileg ma lehet eredmény Bryant MRI vizsgálatáról. Bárén most már kezdem elveszíteni a fonalat ez ügyben.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Collins-t most IR került? J Smith is IR van nem? vagyis csak Egyikőjüketfogjuk tudni lekapni IRről.Jaylon Non-Football-on van RunDmc-vel, Tapper Kellen Moore mellé került IR-re.
beltazor
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Collins-t most IR került? J Smith is IR van nem? vagyis csak Egyikőjüketfogjuk tudni lekapni IRről.