Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
rva 4 521 — Me for President!
Mi lesz Green Bayben?
Amare
gigantikus zakó 😊
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Na hát az biztos hogy ilyen győzelemre szerintem senki nem számított. Az offense valami brutális volt. Prescottnak nem is tudom hány passza volt, vagy 20? Félelmetes volt a running game, Fredbeardék ugy nyomták el a Bengals - amugy szerintem egyáltalán nem rossz - front7-jét mint cigicsikket a betonon. Elliott is kezd már már MVP formába kerülni. Nem gondoltam volna hogy valaha fogok ilyen domináns támadójátékot látni a 'Boystól Romo és Bryant nélkül, tétmeccsen.
A védelem is kezdett valamiféle életjelet mutatni, Green nem hittem volna hogy 100 yard alatt marad. Claiborne továbbra is lights out idén. És akkor leírom ezt is, 4 sack a meccsen! Eddig az első négy meccsen csináltak 6ot. Lawrence az utolsó negyedben már nem is játszott, de amig bent volt nagyon jó volt, biztató a továbbiakra nézve.
Én nagyon tartottam a Dalton-Green párostol, illetve hogy a Bengals védelme nagyon megnehezíti a csapat dolgát, hát nagyon nem ez lett 😊
Mi lesz Green Bayben?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Na ki gondolta volna ezt előre?
Nagyon durva az eredmény.
rva
Ha tényleg ez a meccs árazott be titeket, akkor ez egy fényes szezon lesz. 😀
Grat!
megyerikrisz
Az inkább a jövő heti Greenbay elleni lesz szerintem.
Mármint a bearazás.
Aztán lesz még pár kemény, az Eagles is éles, a Vikings meg a Steelers ellen is játszunk.... nem lesz sétagalopp
több mint 9 éve
rva
nem is tudom, mikor volt utoljára 15 perces garbage time olyan meccsünkön, ahol nem mi szívtunk...
slowmotion
2014 Indy ellen talán? Az is egy meglepően simameccs lett. Valami 44-14 ide, ehhez hasonló.

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
rva
Grat!
megyerikrisz
Én nagyon tartottam ettől a meccstől, ilyen játékképről még ábrándozni se mertem. Első hét óta stabil fejlődés, ma este a D is mutatott már valamit, AJ Greent Mo is és Carr is nagyon szépen tartotta, a pass rush pedig bőven segített. Örömjáték, ilyet szerintem 2007 óta nem láttam a Cowboystól.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
rva
Grat!

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
rva
nem is tudom, mikor volt utoljára 15 perces garbage time olyan meccsünkön, ahol nem mi szívtunk...
több mint 9 éve
több mint 9 éve
na, öt passz kell Prescottól az elején, ami nem ellenfélhez megy. Wentz 135. kísérletre csinált egy Elit.
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nincs jo érzésem, O oldalon rengeteg a sérült, a fal nagyon szetesik nem tudom mennyire lesznek jok. Óriási lenne a győzelem...
Go Boys.

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Igen erre gondoltam 😀 Green cseréje már nagyon nem is tudom ki lenne??
Tehenész
Emmett Cleary, egykori UDFA, nem szeretném kipróbálni a Bengals D-line ellen 😊
több mint 9 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
JJ szerint Smith és Bailey is likely to play. DLaw valószínüleg most még csak az egyértelmű passig down-oknál kerül rotációba a hát problémái miatt.
Bryant nem játszik még a héten.
Amare
Smith és Bailey is kb kényszermegoldás,ha lenne értelmes csere mögöttük akkor nem játszanának.
Azért Dunlap ellen nehéz lesz Smithnek.
Tehenész
Smith mögött pont van értelmes csere csak Ő is sérült, rugóból meg senki nem nagyon tart cserét.
100yard
Igen erre gondoltam 😀 Green cseréje már nagyon nem is tudom ki lenne??
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
JJ szerint Smith és Bailey is likely to play. DLaw valószínüleg most még csak az egyértelmű passig down-oknál kerül rotációba a hát problémái miatt.
Amare
Smith és Bailey is kb kényszermegoldás,ha lenne értelmes csere mögöttük akkor nem játszanának.
Tehenész
Smith mögött pont van értelmes csere csak Ő is sérült, rugóból meg senki nem nagyon tart cserét.
több mint 9 éve
Amare
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 923 — Whoops, looks like something went wrong.
AJ Green és Andy Dalton ellen ki fog derülni, hogy Mo mit mutat nagypályán 😊
kelleni fog D-Law legjobb formája is, ha valahol, akkor a saját offense falán a legsebezhetőbb a Bengals.
viszont a 2-2 ellenére szerintem papíron erősebbek
rva
Demarcusnak van egy kis hátproblémája(hogy sikerült neki eltiltás alatt lesérülni,az egy másik kérdés.. 😀) + meccshiány miatt nem hiszem,hogy már első meccsén zakatolni fog 100%-on.

Nem mellékesen mi ez a sok hátsérülés? Ez lesz az új hamstring ?
Tehenész
Emlékeim szerint Lawrence-nek már az előző szezonban is volt hátsérülése, lehet, hogy az makacskodott nála.

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Értem én a pozitív hozzáállást, de ez a meccs hasonlít nekem a tavalyi Panthers elleni beárazásra. Egyszerűen túl sok a sérült, és nem érzem ezt a csapatot még elég érettnek ahhoz, hogy le tudják hozni a Bengals elleni meccset.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
kelleni fog D-Law legjobb formája is, ha valahol, akkor a saját offense falán a legsebezhetőbb a Bengals.
rva
Demarcusnak van egy kis hátproblémája(hogy sikerült neki eltiltás alatt lesérülni,az egy másik kérdés.. 😀) + meccshiány miatt nem hiszem,hogy már első meccsén zakatolni fog 100%-on.

Nem mellékesen mi ez a sok hátsérülés? Ez lesz az új hamstring ?

Szerkesztette: Tehenész
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Ezen a héten jön a vízválasztó meccs,egy komoly defensel/offensel rendelkező Bengals ellen,rájuk már bátran ráhúzhatjuk a playoff contender jelzőt.

Kíváncsian várom milyen gameplannel megyünk neki.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nzeocha is edzésbe állt, hátha pár héten belül bevethető lesz.
Jeff Heath meg a tarcsi rúgónk (én nem tudtam).
A többi meg terv szerint - pl. Dez sem edz.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ami nagyobb probléma hogy Chaz Green is walking boot-tal szerszámozták fel. Smith körül meg megy a ködösítés, hogy gerinc sérv vagy csak izom húzódás. Free is félig sérülten játszik. Fénysebességgel fogynak a tackle-k. 😕 Mögöttük nincs minőségi csere.
100yard
Smith körül nem megy a ködösítés, az egyik porckorongja csúszott egy kicsit meg, még nem sérv, de annak az előszobája.
slowmotion
nekem is van ilyen, borzasztó dolog és nincs rá rövid távú megoldás, csak sok-sok gyógytorna... vagy a műtét, de ilyen esetekben nem javasolja az orvos általában.
ami még pluszban borzasztó, hogy ha szarul mozdulsz, akkor elkezd nyomni idegpályákat, amitől zsibbad a lábad/vádlid/combod/feneked
több mint 9 éve
Ami nagyobb probléma hogy Chaz Green is walking boot-tal szerszámozták fel. Smith körül meg megy a ködösítés, hogy gerinc sérv vagy csak izom húzódás. Free is félig sérülten játszik. Fénysebességgel fogynak a tackle-k. 😕 Mögöttük nincs minőségi csere.
100yard
Smith körül nem megy a ködösítés, az egyik porckorongja csúszott egy kicsit meg, még nem sérv, de annak az előszobája.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Leary degeneratív térd sérülése miatt lassan minden nap ajándék amikor játszhat.
ha most nem kapott nagy ajánlatot (valószínűleg éppen emiatt) akkor minden hónappal/évvel csökken az esélye ennek
rva
Kérték, szaré hugyé nem adtuk. Broaddusék is tárgyalták ezt a kérdést, sérülés ide vagy oda szinte mindenhol kezdő szint, ha egy évre kap viszonylag nagy lóvét is jól járunk mivel a komp. pickeknél az év/moneyt nézik ha jól emlékszem. 6. kör minimum jön érte 😉