Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
Az megvan, hogy Dan Bailey is sérült?
Charlie Firpo
Most olvastam épp Fisher kissé enigmatikus tvítjét. WTF?! Van még kulcsember aki meg tudna sérülni? Ja van, kussolok is... 😐
gyeek
Neki is hátsérülése van.
Idén ez a sláger, bassza meg.
Charlie Firpo
Főleg akkor brutális, amikor az ember egyben látja, kik is hiányoznak. Ehhez ugye jön egy (szerintem) TOP10 kicker, illetve kikerül D-Law, esetleg Dez a következő meccsre.

#1 wide receiver (Dez)
Starting quarterback (Romo)
Starting left tackle (Smith)
Best defensive lineman (Lawrence)
Potential #1 cornerback (Scandrick)
Best middle linebacker when he plays (McClain)
Best future middle linebacker (Smith)
Potentially second-best linebacker when he returns (Nzeocha)
Starting left guard (Collins)
Leading rusher from 2015 (McFadden)
Best blocking tight end (Hanna)
Fastest defensive lineman (Gregory)
Rookie fourth-round defensive end (Tapper).
több mint 9 éve
Needa Dallas Cowboys 332
Egyebkent emlekztek area, hogy 2 eve szezonnyiton Itthon a stadion fele 49ers volt?
Most meg Romo nelkul tobbseg Cowboysos volt.
Na de 2 het mulva megyek Lambeau fieldre ott is leszunk par ezren az tuti
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Charlie Firpo
Most olvastam épp Fisher kissé enigmatikus tvítjét. WTF?! Van még kulcsember aki meg tudna sérülni? Ja van, kussolok is... 😐
gyeek
Neki is hátsérülése van.
Idén ez a sláger, bassza meg.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Charlie Firpo

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Nehéz meccs volt tegnap, de a végére csak bedaráltuk őket. Szó szerint felőröltük a SF védelmét a D meg összekapta azért magát. Az első két drive-tól eltekintve 3 ponton tartottuk őket. Pedig az első negyed után egy lyukas garast se adtam volna a csapatért annyira homály volt mind a D mind az O.
DAK megint jó volt tegnap. Ehhez a "rakkolós" focihoz amit mi játszunk kimondottan illik. Azért egyszer kíváncsi lennék hogy mit tudna nyújtani egy hosszú passzos játékrendszerben. Lehet az annyira nem feküdne neki. Most kicsit olyan Alex Smith utánérzésem van vele kapcsolatban.
100yard
Bowman kidőlésével dőlt el kb. a meccs. Hosszú passzokat meg nem kell alanyi jogon forszírozni, ha már nagyon elszállnak a védelmek és full megtömik a boxot, akkor lehet büntetni, de eddig még az ilyen szituk sem tűnnek megoldhatatlannak futás szempontjából, szóval megyeget a szekér.
gyeek
Én követtem DAK pályafutását egyetemen és lazán meg van a karereje sőt a pontossága is a vertical/Coryell rendszerű játékokhoz csak ugy mint a lábai és alkata a bootlegekre építő playekre. Ő egy nagyon nagy húzás volt a részetekről. Hiába kelt el későbbi körben akár egy Winston vagy Mariota sokkal jobb playa. Mondom ezt úgy hogy az említett két player sincs gondom és nem.is beszélek haza. Romoval sincs bajom, emblematikus fazonja ennek a csapatnak de szerintem meg lett az utódja...
Szóval szerintem ha lesz alkalma fogja ezt a fajta adotsagait is megmutatni kamatoztatni csak várjátok ki 😉
Cubehead
Köszi a konstruktív visszajelzést! Én sem úgy értettem, hogy nem tudja megdobni a mély bombákat, csak azt mondtam, hogy "bevált recepten ne változtass". Tehetség, kiállás ide vagy oda, még mindig újonc és nagyon sok tanulnivalója van még. Emellett a benne levő potenciál nagyon bíztató.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 704
Nehéz meccs volt tegnap, de a végére csak bedaráltuk őket. Szó szerint felőröltük a SF védelmét a D meg összekapta azért magát. Az első két drive-tól eltekintve 3 ponton tartottuk őket. Pedig az első negyed után egy lyukas garast se adtam volna a csapatért annyira homály volt mind a D mind az O.
DAK megint jó volt tegnap. Ehhez a "rakkolós" focihoz amit mi játszunk kimondottan illik. Azért egyszer kíváncsi lennék hogy mit tudna nyújtani egy hosszú passzos játékrendszerben. Lehet az annyira nem feküdne neki. Most kicsit olyan Alex Smith utánérzésem van vele kapcsolatban.
100yard
Bowman kidőlésével dőlt el kb. a meccs. Hosszú passzokat meg nem kell alanyi jogon forszírozni, ha már nagyon elszállnak a védelmek és full megtömik a boxot, akkor lehet büntetni, de eddig még az ilyen szituk sem tűnnek megoldhatatlannak futás szempontjából, szóval megyeget a szekér.
gyeek
Én követtem DAK pályafutását egyetemen és lazán meg van a karereje sőt a pontossága is a vertical/Coryell rendszerű játékokhoz csak ugy mint a lábai és alkata a bootlegekre építő playekre. Ő egy nagyon nagy húzás volt a részetekről. Hiába kelt el későbbi körben akár egy Winston vagy Mariota sokkal jobb playa. Mondom ezt úgy hogy az említett két player sincs gondom és nem.is beszélek haza. Romoval sincs bajom, emblematikus fazonja ennek a csapatnak de szerintem meg lett az utódja...
Szóval szerintem ha lesz alkalma fogja ezt a fajta adotsagait is megmutatni kamatoztatni csak várjátok ki 😉

több mint 9 éve
rva 4 521 — Me for President!
Bowman szerencsétlen ráadásul out for the season, sajnálom, hogy pont ellenünk, de teljesen non-contact volt.
több mint 9 éve
100yard

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 000 — situational football
ha nyer a csapat az is baj? 😊

twitter.com/xmasape/status/782960700821938177

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
több mint 9 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Claiborne viszont összekapta magát. Nem csak a pick miatt, egy használható cornernek látszik idén, le a kalappal.
DE!
Én borzasztóan rettegek attól, hogy ez egy contract year szindróma, év végén kapni fog legalább egy Carr-féle pénzt, aztán visszatér ahhoz, aki eddig volt. Ő tipikusan olyan karakter, akiből ezt kinézem.
Vagy túlaggódom?
gorbel
Nekem szintén ugyanez a problémám év eleje óta,és annyi ilyet láttam már,hogy én nem adnék neki egy közepesnél nagyobb szerződést,de akkor meg nem marad.(nálam ez lenne a befutó)
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Claiborne viszont összekapta magát. Nem csak a pick miatt, egy használható cornernek látszik idén, le a kalappal.
DE!
Én borzasztóan rettegek attól, hogy ez egy contract year szindróma, év végén kapni fog legalább egy Carr-féle pénzt, aztán visszatér ahhoz, aki eddig volt. Ő tipikusan olyan karakter, akiből ezt kinézem.
Vagy túlaggódom?
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Az Offense nagyon jó, Zeke egy állat (a fal meg hihetetlenül jól blokkol neki), Prescott meg elképesztően magabiztos, mintha nem is egy 4. körös újonc lenne. Mostmár 131 passzkísérletnél jár INT nélkül, ami a legjobb karrier kezdés egy rookietól (már csak 32 kell neki ahhoz, hogy utolérje Tom Bradyt, és övé legyen a legtöbb INT nélküli passzkísérlet, amivel karrier kezdődött, és 38 ahhoz, hogy övé legyen a leghosszabb ilyen sorozat egy rookietól).

A védelem továbbra sem jó, sőt a meccs első félidőben például Gabbert egy potens franchise QB-nak tűnt, ami elég nagy kritika, de amikor kellett jött a defensive stop, szóval belefért. De azért halkan megjegyezném, hogy bár Claiborne lett a meccs egyik hőse azért azt nem árt látni, hogy az INT-nél Smith megverte csak pocsék volt a dobás...

Mindenesetre nem rossz ez, jövő héten tét nélküli meccs jön és éppen ezért, ha sikerül kijavítani a hibákat (Butler tauntingja vagy Dunbar felesleges rávetődése a labdára a punt után) akkor akár még esélye is lehet a csapatnak. 😊
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Na, hát az eleje nagyon döcögősen indult, még egy csúnya blowout se tűnt kizártnak. De a második negyedtől a támadókra nem nagyon lehet panasz. Az Oline Smith és Collins nélkül, Prescott is ki tudott jönni a gödörből,továbbra is hétről hétre fejlődik( btw 4 meccs, 3 TD 0 INT), Elliott is faintos volt. Butler is biztató, nála látszik hogy a konzisztensség hiányzik egyelőre. Egyébként Williamsnek hivatalosan meg van az idei első jó meccse.Ja és ami a legfontosabb 3-1, a negyedik hét után, Romo nélkül. Nem tudom erre hányan fogadtunk volna augusztus végén.
De! A védőfal valami botrányosan súlytalan, semmi de semmi pass rush. Nem tudom hogy milyen játék kéne a visszatérő Lawrencetől hogy jelentős javulás legyen, kb egy ilyen DPOY kaliber. Ligaátlag vagy annál szarabb(Bears) támaó falak ellen sem képesek semmilyen nyomást generálni, közepes vagy annál jobb irányítók ellen még Romoval meg Bryantel is baromi nehéz lesz, tökéleteshez közeli meccsek kellenek majd. Nem tudom itt mitől és hogyan lehetne javulást várni...

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
És hát ne felejtkezzünk el róla: Rayne - 114,7-es rating.

A védőfalunk nagyon gyenge még mindig. DeMarcus come back, baby come back!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Blevi 8 907 — Lions & Cowboys fan
Érdekes meccs volt. Továbbra sem bíznék erre a védelemre semmit. Az az érzésem hogy sokszor lesz meg fejfájás a D, viszont az O biztató. Egyenlőre szorosan de az Eagles es Giants mögé tenném magunkat, egymas ellen izgi lesz.
több mint 9 éve
Lássuk akkor a Butler fiút, Dez nem játszik, ahogy az várható volt.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Romot 8 hétre tervezik bevetni.
Dez 1-2 hetet írnak, én cak bye week után játszatnám.

Mai meccs nem lesz könnyű, O eléggé fogy Romo,Dez,Tyron,Collins, rossz elő érzetem van, nem rossz nevek vannak a Frisco Dben,bár O oldalan gyengék.
De ezt hozni kell, mert köv 2 meccstl nem sok jót várok.

Go Boys

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Ácsi! 😊 Én egy szóval sem mondtam, hogy jó a run D csak azt, hogy nem "gyászos" ahogy fogalmaztál, szerintem a gyászos az más szint, erre hívtam elő a statisztikákat. Eddig nem néztem mert az alapszakasz korai szakaszában ezt soha nem teszem, csak emiatt rápillantottam valóban gyászos-e a dolog és konstatáltam, hogy nem az. Teccikéééteni? 😉
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
nem igazán megy nekik a futás (ami nálunk ugye gyászos a védekezése)
rva
ezt nem értem... gyászos??? 12.-ek vagyunk futás ellen a ligában, 90 yardot engedünk meccsenként és eddig 1 azaz egy TD-t. Egy két hosszabbat benyelünk de szerintem ez nemhogy gyászos de inkább erősebb közepes. Passz ellen sokkal szarabbul állunk, 23. a ligában és 288-yardot nyelünk meccsenként + összesen 6 TD-t. A passz elleni gyengélkedés pedig egyértelműen a passrush hiánya, a DB-ink most jók. Ha megjönne a passrush sima közepes védelem.
speeedy1
a statisztikákat mindig lehet úgy forgatni, hogy azt mutassa, amit látni akarunk 😊
játszottunk a Washingtonnal, 22-ik run offense, a Bears-el, 30-ik run offense ésa Giants-el 20-adik run offense
rva
ilyen korán a szezonban nincs túl sok értelme a statisztikáknak, mert túl kicsi a minta.
ilyen korán a jó futójáték meg az ellenfél szar futás elleni védelme az olyan, mint a tyúk meg a tojás esete. azért szar a D, mert sokat futottál ellene, vagy azért futottál sokat, mert szar a D?

a másik az a strength of schedule. nyilván ha 12-4-et mész, akkor jó az esélye egy alacsonyabb SoS-nek, mint amikor 4-12-t mész, mert az első esetben Te magad gyengíted a SoS-t, a másodikban meg Te magad erősíted.

majd bye week környékén lesz értelme nézni, addigra lemegy kétszer ennyi meccs.
több mint 9 éve
rva 4 521 — Me for President!
rva
ezt nem értem... gyászos??? 12.-ek vagyunk futás ellen a ligában, 90 yardot engedünk meccsenként és eddig 1 azaz egy TD-t. Egy két hosszabbat benyelünk de szerintem ez nemhogy gyászos de inkább erősebb közepes. Passz ellen sokkal szarabbul állunk, 23. a ligában és 288-yardot nyelünk meccsenként + összesen 6 TD-t. A passz elleni gyengélkedés pedig egyértelműen a passrush hiánya, a DB-ink most jók. Ha megjönne a passrush sima közepes védelem.
speeedy1
a statisztikákat mindig lehet úgy forgatni, hogy azt mutassa, amit látni akarunk 😊
játszottunk a Washingtonnal, 22-ik run offense, a Bears-el, 30-ik run offense ésa Giants-el 20-adik run offense
több mint 9 éve
Na, nem csak nekem szúrt szemet:

www.sbnation.com/nfl/2016/9/29/13102640/uffsides-nfl-week-4-preview-seahawks-jets-falcons-panthers-chiefs-steelers-giants-vikings

Videó 7:28nál. A megjegyzés a kommentátortól, amin Ricsi is csak gúnyosan röhögne. :]

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
rva
speeedy1
Ez stimt, viszont a yard/lehetőségben 5-ös átlaggal csak a 29. csapat a Dallas, szerintem rva erre gondolhatott.
Charlie Firpo
Meghát szerintem nagyon beleégett mindenkinek az agyába a Giants elleni meccs utolsó Gmen drive-ja, amikor is 2 first down-t szerezve meg ccka 1 percet lepörgetve, a lehető legrosszabbkor, úgy ment át a fal közepén a futás mint fing a gatyán... Úgy hogy mindenki tudta hogy mi fog következni. Meg ha jól emlékszem a Bears ellen is engedtek 3 20+ yardos futást, igaz itt már ezeket leszámítva egyébként patent mód levédekezte a D a futást (az is igaz hogy a Bears offensive line nem egy All Pro banda).

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
rva
speeedy1
Ez stimt, viszont a yard/lehetőségben 5-ös átlaggal csak a 29. csapat a Dallas, szerintem rva erre gondolhatott.
A DL-t eddig jól blokkolták, és ha Lee nem azon az oldalon volt, akkor ment is a futás - már ha jól emlékszem.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.