NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 729
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez a csapat játéka. Idő ölése folyamatos haladás. Nem is akarunk szerintem gyorsan haladni. De ez az en véleményem.Nem is kell több. Mewg hát a blitz elleni fegyver is talán:És ebből is látszik hogy a deep ball touch még mindig Prescott egyik hiányossága. No de van ideje, alakul majd az is.
a.espncdn.com/combiner/i?img=/photo/2016/1121/PrescottWeek11.jpg&cquality=80
Charlie Firpo
15 yard felett 6 kísérletből 2 sikeres passz... azért azon még nagyon van mit javítani.
Amare
több mint 9 éve
Pörög az oldal rendesen 😊 De így van rendjén.Nem is kell több. Mewg hát a blitz elleni fegyver is talán:És ebből is látszik hogy a deep ball touch még mindig Prescott egyik hiányossága. No de van ideje, alakul majd az is.
Charlie Firpo
Amare
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Nem is kell több. Mewg hát a blitz elleni fegyver is talán:És ebből is látszik hogy a deep ball touch még mindig Prescott egyik hiányossága. No de van ideje, alakul majd az is.
Charlie Firpo
15 yard felett 6 kísérletből 2 sikeres passz... azért azon még nagyon van mit javítani.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Mi leszünk.Az a legjobb aki februárban felemeli a Lombardit.Természetesen amit Mi írogatunk itt,senkit nem érdekel rajtunk kívül ,ugyanakkor vetkőzzük már le a kisebbrendűséget ...és örüljünk felhőtlenül 😊Jelenleg Mi vagyunk a legjobbak !
sztaking
sztaking
Blevi
több mint 9 éve
Az a legjobb aki februárban felemeli a Lombardit.Természetesen amit Mi írogatunk itt,senkit nem érdekel rajtunk kívül ,ugyanakkor vetkőzzük már le a kisebbrendűséget ...és örüljünk felhőtlenül 😊Jelenleg Mi vagyunk a legjobbak !
sztaking
sztaking
több mint 9 éve
Természetesen amit Mi írogatunk itt,senkit nem érdekel rajtunk kívül ,ugyanakkor vetkőzzük már le a kisebbrendűséget ...és örüljünk felhőtlenül 😊Jelenleg Mi vagyunk a legjobbak !
sztaking
több mint 9 éve
Természetesen amit Mi írogatunk itt,senkit nem érdekel rajtunk kívül ,ugyanakkor vetkőzzük már le a kisebbrendűséget ...és örüljünk felhőtlenül 😊
több mint 9 éve
Nem is kell több. Mewg hát a blitz elleni fegyver is talán:Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Jaylon Smith aktív McFadden mellett. Nem ugy volt hogy még kötés van a térdén?Na ez nagyon jó hír 😊 Nagy segítség lenne a srácnak, ha a következő offseasont, már a legelejétől kezdve ki tudná használni.
Blevi
több mint 9 éve
Jaylon Smith aktív McFadden mellett. Nem ugy volt hogy még kötés van a térdén?3 hét még, aztán kis edzés, aztán majd jövőre. Most csak a légkört szokja, meg tanulja a sémát. Jövőre így egy pöpec védőnk lesz.
Blevi
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Jaylon Smith aktív McFadden mellett. Nem ugy volt hogy még kötés van a térdén?
több mint 9 éve
Ahogy nézem, Hanna jövőre jön vissza, megint műtik.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Saját gondodat kivetíteni nem szép dolog.amúgy lehet, hogy enyhe OCD-je van 😊Megnéztem még egyszer 😊 1 50 körül a végén Dak kidobja az üres poharat a kukába,nem megy be ,feláll beteszi a helyére,ez nekem nagyon sokat mond az Emberről,remélem nem rontja el a média.ezt én is láttam 😀 és külön tetszett hogy nem vette észre hogy őt mutatják, szóval biztos nem ezért volt jó fiú.
sztaking
Amare
nekem is előfordul, hogy ha látom, hogy rossz helyre tettek vissza valamit a boltban a polcon, akkor a helyére teszem.
hála istennek olyan még nem jött elő, hogy mindent kétszer csináljak meg. hála istennek olyan még nem jött elő, hogy mindent kétszer csináljak meg.
slowmotion
több mint 9 éve
amúgy lehet, hogy enyhe OCD-je van 😊Megnéztem még egyszer 😊 1 50 körül a végén Dak kidobja az üres poharat a kukába,nem megy be ,feláll beteszi a helyére,ez nekem nagyon sokat mond az Emberről,remélem nem rontja el a média.ezt én is láttam 😀 és külön tetszett hogy nem vette észre hogy őt mutatják, szóval biztos nem ezért volt jó fiú.
sztaking
Amare
nekem is előfordul, hogy ha látom, hogy rossz helyre tettek vissza valamit a boltban a polcon, akkor a helyére teszem.
hála istennek olyan még nem jött elő, hogy mindent kétszer csináljak meg. hála istennek olyan még nem jött elő, hogy mindent kétszer csináljak meg.
több mint 9 éve
ja, akkor nem olvastam figyelmesen, nekem valamiért 4 meccs rémlett. az is lehet, hogy összekevertem Trent Williams-szel... ejnye-ejnye, ezek az NFCE falemberek, nem elég, hogy holdingolnak mint állat, még kokszolnak is mellé 😊Most kapta meg a 10 meccset, a következő már 2 év 😀, azzal gyakorlatilag vége is lenne a pályafutásának.egyébként Lane Johnson egy lépésre van a tízmeccses eltiltástólEz igaz de a keret nagyjából ugyanaz mint tavaly. Akkor meg ment a szenvedés Cassel félékkel. Pont a tegnapi meccs volt a vízválasztó. Mert a Ravens fizikális volt es fogta a futást es Daknak kellett előlépnie.Azért DAK szép lassan minden statisztikában messze elhagyja Wentz-et.Azert mas kávéház a két O maradek 10 tagja...
100yard
Jatekbol melyik eagles O tag kene cserébe és ki helyett?
Janek
Ettől független jogos amit felvetsz. Talan egy Free Lane Johnson csere amit igy mondanék. Kb ennyi.
Blevi
slowmotion
balintbaba
több mint 9 éve
Tisztelttel és alázattal megnyerhető az SB,mint Gyeek Szurkertárs jelezte nagy játékot a "lebecsült" védelmünk még nem engedélyezett és ezzel az O- val szerintem nyerők vagyunk.Lehet módosítjuk az örök igazságot 😊
több mint 9 éve
Ezért gondolom tökéletes párhuzamnak, mert jövőre még Romo csapata lenne a jobb aztán pedig a Cowboys.Én egyébként nem is a Brady-Bledsoe párhuzamot hoznám, hanem a Favre-Rodgers-t, ahol bár rövid távon Favre járt jobban, de mégis a Packers nyert hosszú távon azzal a "cserével". 😉Még rövid távon se feltétlen, hisz egy konferenciadöntő lett a plafon, Favre post-packers karrierjében, még Rodgers bajnoki címig vezette harmadik szezonjában a csapatot.
Jughead
Amare
Legalábbis az én kis álomvilágomban ez így van. 😀
Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
Én egyébként nem is a Brady-Bledsoe párhuzamot hoznám, hanem a Favre-Rodgers-t, ahol bár rövid távon Favre járt jobban, de mégis a Packers nyert hosszú távon azzal a "cserével". 😉Még rövid távon se feltétlen, hisz egy konferenciadöntő lett a plafon, Favre post-packers karrierjében, még Rodgers bajnoki címig vezette harmadik szezonjában a csapatot.
Jughead
több mint 9 éve
Prescott-Romo vitához annyit, hogy óriási Romo homer vagyok mai napig, és nagyon fogom bánni, ha nem játszik többet Cowboys mezben, de nem szabad visszarakni a csapatba. 😕 Egy valamit ugyanis látni kell: ez a csapat se vele, se Prescottal nem SB esélyes, felesleges is ebbe bele élnünk magunkat jó mérleg ide, jó mérleg oda. A csapat SB esélyes lehet 2-3 év múlva amennyiben lesz addigra egy jobb védelem, akkor pedig már evidens lesz, hogy Prescottnak kell játszania az öreg Romo helyett. És épp ezért kell az, hogy addigra Prescottnak legyen rutinja (főleg PO rutinja) mert baszhatjuk az egészet, ha egy tényleg SB contender csapatot (a mostani nem az) olyan QB vezet, aki először játszik a PO-ban. Úgyhogy játszon csak Prescott még akkor is ha lehet, hogy így egy one and done szezon lesz, míg Romoval egy konferencia döntő is összejönne.
Romo pedig idén adjon át minél többet Prescottnak aztán pedig egy másik csapattal fusson neki jövőre utoljára (mondjuk a Denver erre pont alkalmas lenne, ha már velük hozták szóba). Én meg majd nagyon fogok szurkolni neki, hogy összejöjjön. Azután pedig eljöhet a tapasztalt Prescott vezette, már jó védelemmel felálló Cowboys ideje. 😊
Én egyébként nem is a Brady-Bledsoe párhuzamot hoznám, hanem a Favre-Rodgers-t, ahol bár rövid távon Favre járt jobban, de mégis a Packers nyert hosszú távon azzal a "cserével". 😉
több mint 9 éve
Kövezzetek meg de szerintem ezzel a D-vel nem lehet SB nyerniLeírtad a lényeget, maximálisan egyetértek. Brutál az offense, de bajnokságot egyszerűen nem nyersz egy átlagos védelemmel. Mert ez most az. Még csak azt sem lehet mondani hogy de legalább szerzik a labdákat, vagy egy sack gyár a D. Ez most egy tökéletesen liga átlag védelem, ami egy ilyen támadósor mellé az alapszakaszban elég, de ez a rájátszásban nagyon visszaüthet.
Kroos
több mint 9 éve
Örök igazság h az SBt a védelem nyeri, azert ált. bejön. Majd meglatjuk.Kövezzetek meg de szerintem ezzel a D-vel nem lehet SB nyerni, csak akkor ha 10 perces jatekokat nyomunk, és minden támadasunk Td kb.Ezzel az O-val lehet SB-t nyerni, nem a védelemmel. Szemtől szembe szerintem jelenleg nincs egy csapat sem amelyiknek a védelme tartósan akadályozni tudná a támadókat, íme a remek példa a Ravens elit védelmével. Azt csinálták amit terveztek, egy ideig ment, aztán a Zeke-Dak kombó felőrölte őket. Néhai Dennis Green mondhatná: "The Cowboys are who we thought they were!"
Kroos
gyeek
Azert vannak jobb védelmek a Ravensnél,a számok az ellenfelektől is függenek(lsd. szezon eleji Packers D) ,de az igaz h nem gyenge a védelmük. Arizona,Minesota,Rams,Philly,Giants,Seahaks védelmektől jobban félek, főleg úgy h 1-2 csapatot 0 Offense segít.
több mint 9 éve
Olyat érzek amit nagyon régóta nem ,a Csapat nagyon együtt van,JJ nagyot alkotott ,ne felejtsük el neki köszönhető és el kell viselnünk az esélyes szitut is,mert most már ezt ki lehet mondani.és igaz 1 negyedet bírt a number one védelem!De nem szeretném túlragozni .Kövezzetek meg de szerintem ezzel a D-vel nem lehet SB nyerni, csak akkor ha 10 perces jatekokat nyomunk, és minden támadasunk Td kb.Ezzel az O-val lehet SB-t nyerni, nem a védelemmel. Szemtől szembe szerintem jelenleg nincs egy csapat sem amelyiknek a védelme tartósan akadályozni tudná a támadókat, íme a remek példa a Ravens elit védelmével. Azt csinálták amit terveztek, egy ideig ment, aztán a Zeke-Dak kombó felőrölte őket. Néhai Dennis Green mondhatná: "The Cowboys are who we thought they were!"
Kroos
gyeek
Szerkesztette: sztaking
több mint 9 éve
Kövezzetek meg de szerintem ezzel a D-vel nem lehet SB nyerni, csak akkor ha 10 perces jatekokat nyomunk, és minden támadasunk Td kb.Ezzel az O-val lehet SB-t nyerni, nem a védelemmel. Szemtől szembe szerintem jelenleg nincs egy csapat sem amelyiknek a védelme tartósan akadályozni tudná a támadókat, íme a remek példa a Ravens elit védelmével. Azt csinálták amit terveztek, egy ideig ment, aztán a Zeke-Dak kombó felőrölte őket. Néhai Dennis Green mondhatná: "The Cowboys are who we thought they were!"
Kroos
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
www.dallascowboys.com/video/2016/11/21/locker-room-celebration-speech-after-ravens-win?sf43037329=1ez is sokat elmond Dakról és Zekeről,vmi nagyon különleges,csodás dolog zajlik a csapatnál.
több mint 9 éve
Kövezzetek meg de szerintem ezzel a D-vel nem lehet SB nyerni, csak akkor ha 10 perces jatekokat nyomunk, és minden támadasunk Td kb.Ennek ellenére imádom ezt a csapatot, Dak igazi vezer, az is sokat mond h Dez fotót felrakott facere ott is aláírta h d
Dak igazi vezer,vezető. Emiatt nem kell aggódni,fejlődni fog és Kaphez,Rghez stbhez hasonlítan felesleges,ezekert se, többször volt már:
Érettségével, személyiségével, vezetői képességeivel sokat foglalkozott az egyetemi sajtó is. Nagyon keményen dolgozik, eddig minden évben lépett előre
Alapdiplomáját oktatási pszichológiából, mesterdiplomáját munkaerő vezetésből szerezte, aktív a starkville-i közösség munkában, szinte minden MSU-s sporteseményen ott van
Mike Farrell, a Rivals.com újságírója fogalmazott úgy, hogy nincs még egy olyan sikeres program az egyetemi fociban, ahol egy játékos fontosabb lenne a csapatnak, mint Prescott a Bulldogsnak. Nagyon sokáig kell keresgélni ahhoz az USA-ban, hogy találjanak valakit, aki negatív véleménnyel van Prescott személyiségéről vagy vezetői képességeiről. A Mississippi State történetének egyik legszeretettebb játékosa, Prescott olyan benyomást hagyott a rajongókra, a csapattársaira és az edzőire, ami a pályán és a pályán kívül is hatással lesz a munkájukra. Kétségtelenül nagyra fogják értékelni a vezetői képességét és a munkamorálját az NFL-csapatok is, ezek a tulajdonságok segítették Prescottot, hogy egyre jobban passzoljon a Mississippi State színeiben
Remeljük itt is ez lesz,minden adott,sőt sokkal hamarabb elért olyan szintre amire jó esetben csak 2-3 kv múlva vártak.
Szerkesztette: Kroos