Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
jaj már régót akarta említeni Irvinget. Mióta tolja itt Aldon Smith? 😀 Két tojás.Hat hasonló meccsre számítottam.Nekem Irving a D lineban védelemben nagyon biztató. 3 Pdef, 3FF, 1 Sack. Mindez elég limitált snap számmal.
Az O nagyon jó volt,amikor kellett jöttek a pontok,mindenre volt válasz. Tetszik hogy idén amikor nagyon kell akkor Dak nagyon az élre tud állni és masírozni. Egy hibajuk volt túl hamar mentek végig,gyorsan meg voltak a pontok,talán most először volt többet fenn a D mint az O. Es lathattuk hogy akkor egy elit közeli O ellen mit érnek,végére már momentum se volt,playoff tényleg nem tudom mire lenne ez eleg.Ezert mondtam h így Sb esélytelen. Az O-nak kell jval többet fenn lenni mert egyebkent...
Védelemből kiemelni nem tudok,Wilcox továbbra is meglepően jó, Lee az Lee,Wilson is fejlődik,Brown a nagy játékot leszámítva nem rossz,. Hat ennyi kb.
De nagyon fontos és értékes győzelem volt.
Kroos
100yard
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Hat hasonló meccsre számítottam.Nekem Irving a D lineban védelemben nagyon biztató. 3 Pdef, 3FF, 1 Sack. Mindez elég limitált snap számmal.
Az O nagyon jó volt,amikor kellett jöttek a pontok,mindenre volt válasz. Tetszik hogy idén amikor nagyon kell akkor Dak nagyon az élre tud állni és masírozni. Egy hibajuk volt túl hamar mentek végig,gyorsan meg voltak a pontok,talán most először volt többet fenn a D mint az O. Es lathattuk hogy akkor egy elit közeli O ellen mit érnek,végére már momentum se volt,playoff tényleg nem tudom mire lenne ez eleg.Ezert mondtam h így Sb esélytelen. Az O-nak kell jval többet fenn lenni mert egyebkent...
Védelemből kiemelni nem tudok,Wilcox továbbra is meglepően jó, Lee az Lee,Wilson is fejlődik,Brown a nagy játékot leszámítva nem rossz,. Hat ennyi kb.
Kroos
több mint 9 éve
Böszme fáradt voltam és bealudtam, mi volt a balhé Dez és Norman között? (videókat nem tudok megnézni, lassú már a mobilnetem)megtalálta a zsákja a foltját tipikus esete.
Asbee
több mint 9 éve
Hat hasonló meccsre számítottam.Az O nagyon jó volt,amikor kellett jöttek a pontok,mindenre volt válasz. Tetszik hogy idén amikor nagyon kell akkor Dak nagyon az élre tud állni és masírozni. Egy hibajuk volt túl hamar mentek végig,gyorsan meg voltak a pontok,talán most először volt többet fenn a D mint az O. Es lathattuk hogy akkor egy elit közeli O ellen mit érnek,végére már momentum se volt,playoff tényleg nem tudom mire lenne ez eleg.Ezert mondtam h így Sb esélytelen. Az O-nak kell jval többet fenn lenni mert egyebkent...
több mint 9 éve
Érdekes meccs volt, mert ahhoz képest hogy számolatlanul nyeltük a yardokat a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Nagyon jól össze lett rakva ez az O az évek során. Óramű pontossággal működik. Amit én esetleg hiányként tudnék mondani az esetleg egy jó mélységi elkapó, de miden más ligaelit most az Offenz oldalon, fal, futó, TE, elkapók, és még az irányító is.
A védelem is jól összerakott csak ott kezdünk kifutni az amúgy sem bombaerős emberanyagból, és legfőképp a secondary fogyogat. Az eddigi sérültek mellett akik azért láthatóan nagyon hiányoznak, továbbá Scandrick sérülten játszik, Wilcox megsérült, és én Heath-et sem láttam játszani a meccs végén.
PO azért már megvan elég nagy eséllyel és talán még az első sheed is meglesz és akkor van még másfél hónapja a sérülteknek hogy felépüljenek. Talán MO-t is összedrótozzák arra, bár róla nem jó hírek jönnek.
több mint 9 éve
Nekem ami tetszett és feltűnt, hogy Dak ezen a meccsen volt lábon idén a legveszélyesebb sokat is futott, plusz voltak option playek is. Nem tudom ez miert igy alakult talan jobban ismeri fel mikor lehet futni vagy csak most a Redskins elleni gameplan része volt.
több mint 9 éve
Böszme fáradt voltam és bealudtam, mi volt a balhé Dez és Norman között? (videókat nem tudok megnézni, lassú már a mobilnetem)Josh megpróbálta, nem jött be. Végig üvöltözött, játék után keménykedett, stb. Volt már ilyen, meg biztos lesz is.
Asbee
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Böszme fáradt voltam és bealudtam, mi volt a balhé Dez és Norman között? (videókat nem tudok megnézni, lassú már a mobilnetem)
több mint 9 éve
Dez +OBJ nagy haverok...twitter.com/DezBryant/status/801954041018380288Azért ez a nyomi norman gyerek Dezzel is megcsinálta a feszkót!😠
baggio
nagir
több mint 9 éve
twitter.com/DezBryant/status/801954041018380288Azért ez a nyomi norman gyerek Dezzel is megcsinálta a feszkót!😠
baggio

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Meg van a dáböljú és ez a legfontosabb, de az utolsó negyedben beszopott 3 TD(!) sehogy sem mutat jól.Nem tudom ti figyeltétek e, de az első félidőben igazából egész pofás volt a pressure Cousinson, főleg a redzoneban. Ez meg is látszott. Aztán valamiért a második félidőre ez teljesen elszált. Onnan jöttek is a gondok. Na mindegy igazából ezt mind tudtuk/láttuk eddig is.
Wilcoxról tud valaki valamit, hogy egyáltaán mi történt vele?
A Giants ellen nagyon fogunk szívni. Gyakorlatilag ugyan ilyen veszélyes passzjáték, mégjobb védelemmel, idegenbe....
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
a legfontosabb statisztikában mi voltunk jobbak, ez a lényeg.jövő csütörtökön meg megnézzük, mit építettek a Twin Cities-ben
több mint 9 éve
Ilyen széria sose volt,még az Istenem Troy idején sem,nem is értem miről beszélgetünk,meg mit törölgetnek a szerkik,lehet betört a politika...
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Uraim az volt a méinstrim,most jön a vállaszatvíz... hány kell még?
több mint 9 éve
Azert vegig hatranyban katszottak. Eroltettek a passzokat meg a hosszu passzokat. Persze ettol meg nem kellet volna ennyit benyelni ez igaz.Valahol ki kellett jönnie Mo és Barry hiányának. Ráadásul a fal sem dolgozott túl jól - vagy ennyit tudnak?Ránk pakoltak 450 yardot. Gruden tett nekünk par szívességet. Jo csapatunk van de nem kell a magas lóra felpattani.igen, de ez kezelhető.
Blevi
egyrészt a Washington támadósora az elmúlt hetekben zakatolt. másrészt a 450 yardból 50 Brown újonc hibája miatt ment ajándékba, további 20-30 meg a mistackle-ök miatt. ami coachinggal nem javítható, az kb 380 yard, az elfér.
slowmotion
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Skins fala azert jobbak közül való.Valahol ki kellett jönnie Mo és Barry hiányának. Ráadásul a fal sem dolgozott túl jól - vagy ennyit tudnak?Ránk pakoltak 450 yardot. Gruden tett nekünk par szívességet. Jo csapatunk van de nem kell a magas lóra felpattani.igen, de ez kezelhető.
Blevi
egyrészt a Washington támadósora az elmúlt hetekben zakatolt. másrészt a 450 yardból 50 Brown újonc hibája miatt ment ajándékba, további 20-30 meg a mistackle-ök miatt. ami coachinggal nem javítható, az kb 380 yard, az elfér.
slowmotion
Charlie Firpo
több mint 9 éve
twitter.com/DezBryant/status/801954041018380288

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Valahol ki kellett jönnie Mo és Barry hiányának. Ráadásul a fal sem dolgozott túl jól - vagy ennyit tudnak?Ránk pakoltak 450 yardot. Gruden tett nekünk par szívességet. Jo csapatunk van de nem kell a magas lóra felpattani.igen, de ez kezelhető.
Blevi
slowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Uraim az eredményért forduljatok bizalommal hozzám,ha esetleg nem cenzúráz az oldal ,ami most napi gyakorrlat!
sztaking
több mint 9 éve
Ránk pakoltak 450 yardot. Gruden tett nekünk par szívességet. Jo csapatunk van de nem kell a magas lóra felpattani.igen, de ez kezelhető.
Blevi
több mint 9 éve
Uraim az eredményért forduljatok bizalommal hozzám,ha esetleg nem cenzúráz az oldal ,ami most napi gyakorlat!
több mint 9 éve
annak idején meccs alatt lezárták a csapattopicokat. ami a meccsel kapcsolatos, az az eredménykövetőbe megy, ami a szezonnal kapcsolatos, az meg ide.OK csak nem bírom a cenzúrát,meg a kis hütéséget semTermészetesen jött az eredmény Boys utáló Sándornak nyilván görcsöt okozott...töröljétek ezt is..faxkalapok!Csak azért szurkoltak ellenünk, mert van egy ilyen szurkoljavesztesnek fíling a stúdióban, ez rendszeres, ne húzd fel magad rajta. A csapat a lényeg.
sztaking
Charlie Firpo
sztaking
nem kell ezen felszívni magadat.
több mint 9 éve
OK csak nem bírom a cenzúrát,meg a kis hütéséget semTermészetesen jött az eredmény Boys utáló Sándornak nyilván görcsöt okozott...töröljétek ezt is..faxkalapok!Csak azért szurkoltak ellenünk, mert van egy ilyen szurkoljavesztesnek fíling a stúdióban, ez rendszeres, ne húzd fel magad rajta. A csapat a lényeg.
sztaking
Charlie Firpo