Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem nyugodtan bele lehet azt is kalkulálni a dolgokba, hogy a maival játszotta a csapat a harmadik meccsét 12 nap alatt. Normális esetben ugyanennyi terhelés 21 nap alatt oszlik el, azért ez is jelentős különbsg. Nyilván nem segített, hogy a liga egyik legjobb védelme volt szemben, de a fegyelmezetlen játék, a sok mentális hiba szerintem ennek is betudható.miért, a Vikings nem?
Amare
egyébként normális esetben ennyi terhelés 15 nap alatt oszlik el, ha a sima vasárnapi meccseket nézzük.
több mint 9 éve
Szerintem nyugodtan bele lehet azt is kalkulálni a dolgokba, hogy a maival játszotta a csapat a harmadik meccsét 12 nap alatt. Normális esetben ugyanennyi terhelés 21 nap alatt oszlik el, azért ez is jelentős különbsg. Nyilván nem segített, hogy a liga egyik legjobb védelme volt szemben, de a fegyelmezetlen játék, a sok mentális hiba szerintem ennek is betudható.Erre írtam én hogy nem volt ott teljesen fejben a csapat.Saját magunktól sokkal jobban fajt elotte a 3&1 fumbli. Az kellett volna.Ezzel nincs is baj,csak twittert olvasgatva sokan ezt úgy élték meg,mintha 2 pontot vették volna el tőlük,amit még meg se csináltak.Így utólag nem rossz az nektek h nem fújták be a 2. false startot, mert akkor 11yardról lett volna még egy próbálkozása a Vikingsnak.Előtte egy hatalmas false start volt,amit még én is megláttam,csak gondolom előző után nem akarták már befújni.Kicsit dekoncentráltnak tűnt a csapat. Mintha nem akarták volna annyira a győzelmet. Végig az volt az érzésem hogy nem elég élesek, főleg Offense oldalon. Aztán lehet hogy csak ennyit engedett az ellenfél.A két pontosnál ha zászlót dobnak akkor szavunk nem lehetne. Eldobta Bradford a lasztit, de utana kapott egyet sisakra.
Volt mák is rendesen, bár azért volt a másik oldalon is. Nem nagyon szoktam a bírókkal foglalkozni, mert a meccs velejárói akár jó akár rossz értelemben, de ma azért volt néhány véleményes ítéletük ami jó pár támadásunkat elvágott. A rengeteg holding, a visszafújt INT.
Persze ahogy írtátok Ti is lényeg a W, hál istennek ma ennyi is elég volt.
100yard
Blevi
Tehenész
braxa88
Tehenész
Blevi
100yard
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Erre írtam én hogy nem volt ott teljesen fejben a csapat.Saját magunktól sokkal jobban fajt elotte a 3&1 fumbli. Az kellett volna.Ezzel nincs is baj,csak twittert olvasgatva sokan ezt úgy élték meg,mintha 2 pontot vették volna el tőlük,amit még meg se csináltak.Így utólag nem rossz az nektek h nem fújták be a 2. false startot, mert akkor 11yardról lett volna még egy próbálkozása a Vikingsnak.Előtte egy hatalmas false start volt,amit még én is megláttam,csak gondolom előző után nem akarták már befújni.Kicsit dekoncentráltnak tűnt a csapat. Mintha nem akarták volna annyira a győzelmet. Végig az volt az érzésem hogy nem elég élesek, főleg Offense oldalon. Aztán lehet hogy csak ennyit engedett az ellenfél.A két pontosnál ha zászlót dobnak akkor szavunk nem lehetne. Eldobta Bradford a lasztit, de utana kapott egyet sisakra.
Volt mák is rendesen, bár azért volt a másik oldalon is. Nem nagyon szoktam a bírókkal foglalkozni, mert a meccs velejárói akár jó akár rossz értelemben, de ma azért volt néhány véleményes ítéletük ami jó pár támadásunkat elvágott. A rengeteg holding, a visszafújt INT.
100yard
Blevi
Tehenész
braxa88
Tehenész
Blevi
több mint 9 éve
Saját magunktól sokkal jobban fajt elotte a 3&1 fumbli. Az kellett volna.Ezzel nincs is baj,csak twittert olvasgatva sokan ezt úgy élték meg,mintha 2 pontot vették volna el tőlük,amit még meg se csináltak.Így utólag nem rossz az nektek h nem fújták be a 2. false startot, mert akkor 11yardról lett volna még egy próbálkozása a Vikingsnak.Előtte egy hatalmas false start volt,amit még én is megláttam,csak gondolom előző után nem akarták már befújni.Kicsit dekoncentráltnak tűnt a csapat. Mintha nem akarták volna annyira a győzelmet. Végig az volt az érzésem hogy nem elég élesek, főleg Offense oldalon. Aztán lehet hogy csak ennyit engedett az ellenfél.A két pontosnál ha zászlót dobnak akkor szavunk nem lehetne. Eldobta Bradford a lasztit, de utana kapott egyet sisakra.
100yard
Blevi
Tehenész
braxa88
Tehenész
több mint 9 éve
hát persze hogy mindenki az elvett második lehetőségen fog rugózni, akár volt false start, akár nem. persze zászló volt, de akkor is a 4 yardosról jönnek, onnan sem feltétlenül megy be. persze, nyilván a lehetőséget meg kell adni.azon senki sem rugózik, hogy az első félidőben minimum 3 pontot elvettek tőlünk a bírók azzal a kamu holdinggal, ahol 1&10/MIN13 helyett 1&15/DAL39 lett. és akkor nem sokra ment volna a Minny a megismételt kétpontossal sem.
de a kedvencem az volt, amikor az egyik falember úgy próbált meg cut blockot csinálni egy futásnál (3rd&1 lett belőle asszem), hogy biztos ami tuti alapon rákucsolt a linebacker bokájára, hogy még véletlenül se ugorjon át rajta.
de Scandrick megmozdulása meg butaság volt,ezeket mindig befújják ...Tehenésznem, nem volt butaság, Rudi padján blokkolt, de lecsúszott (illetve fel) a keze, és beleakadt a chin strapbe, de akkor már nem Rudit figyelte, nem vette észre. ez szimpla pech volt.
több mint 9 éve
Ezzel nincs is baj,csak twittert olvasgatva sokan ezt úgy élték meg,mintha 2 pontot vették volna el tőlük,amit még meg se csináltak.Így utólag nem rossz az nektek h nem fújták be a 2. false startot, mert akkor 11yardról lett volna még egy próbálkozása a Vikingsnak.Előtte egy hatalmas false start volt,amit még én is megláttam,csak gondolom előző után nem akarták már befújni.Kicsit dekoncentráltnak tűnt a csapat. Mintha nem akarták volna annyira a győzelmet. Végig az volt az érzésem hogy nem elég élesek, főleg Offense oldalon. Aztán lehet hogy csak ennyit engedett az ellenfél.A két pontosnál ha zászlót dobnak akkor szavunk nem lehetne. Eldobta Bradford a lasztit, de utana kapott egyet sisakra.
100yard
Blevi
Tehenész
braxa88
több mint 9 éve
Így utólag nem rossz az nektek h nem fújták be a 2. false startot, mert akkor 11yardról lett volna még egy próbálkozása a Vikingsnak.Előtte egy hatalmas false start volt,amit még én is megláttam,csak gondolom előző után nem akarták már befújni.Kicsit dekoncentráltnak tűnt a csapat. Mintha nem akarták volna annyira a győzelmet. Végig az volt az érzésem hogy nem elég élesek, főleg Offense oldalon. Aztán lehet hogy csak ennyit engedett az ellenfél.A két pontosnál ha zászlót dobnak akkor szavunk nem lehetne. Eldobta Bradford a lasztit, de utana kapott egyet sisakra.
100yard
Blevi
Tehenész
több mint 9 éve
Előtte egy hatalmas false start volt,csak gondolom előző után nem akarták már befújni.Kicsit dekoncentráltnak tűnt a csapat. Mintha nem akarták volna annyira a győzelmet. Végig az volt az érzésem hogy nem elég élesek, főleg Offense oldalon. Aztán lehet hogy csak ennyit engedett az ellenfél.A két pontosnál ha zászlót dobnak akkor szavunk nem lehetne. Eldobta Bradford a lasztit, de utana kapott egyet sisakra.
100yard
Blevi
Blitzek??? Szenvedés volt nézni,ha nem éppen futottak,akkor többnyire csak negatívan jöttünk ki belőle.
Flagek??? Kb 4-5 olyan flaget tudnék mondani,ami teljesen elkaszált 1-1 driveot.Az más,hogy pl Zeke futásánál Free holdingja vitatható,de Scandrick megmozdulása meg butaság volt,ezeket mindig befújják ...
Az látszik szerintem,hogy Vikes defense nagyon fel volt készülve,és Zimmer hiánya is extrán motiválta őket. Sokszor elgondolkodtam mit nem adnék egy ilyen egységért csillagos sisakkal.
Playoffba egy top defense/közepes offense ellen nagyon szenvedni fogunk,ha a futást ilyen szinten megölik.
Keserű szájízzel,de még is csak 11 straight,amit nem a mikulás osztogatott,szóval örüljünk ennek!Egy Giants vereség sokat tudna dobni vasárnapi kedvemen 😊
Szerkesztette: Tehenész
több mint 9 éve
Persze, náluk is volt tévedés, de talán felénk több. Meg attól még ha a zászlót bedobják még nem biztos hogy a következőre meg lesz a két pont. Még ki is védekezhettük volna.Kicsit dekoncentráltnak tűnt a csapat. Mintha nem akarták volna annyira a győzelmet. Végig az volt az érzésem hogy nem elég élesek, főleg Offense oldalon. Aztán lehet hogy csak ennyit engedett az ellenfél.A két pontosnál ha zászlót dobnak akkor szavunk nem lehetne. Eldobta Bradford a lasztit, de utana kapott egyet sisakra.
100yard
Blevi
több mint 9 éve
Kicsit dekoncentráltnak tűnt a csapat. Mintha nem akarták volna annyira a győzelmet. Végig az volt az érzésem hogy nem elég élesek, főleg Offense oldalon. Aztán lehet hogy csak ennyit engedett az ellenfél.A két pontosnál ha zászlót dobnak akkor szavunk nem lehetne. Eldobta Bradford a lasztit, de utana kapott egyet sisakra.
100yard
több mint 9 éve
Kicsit dekoncentráltnak tűnt a csapat. Mintha nem akarták volna annyira a győzelmet. Végig az volt az érzésem hogy nem elég élesek, főleg Offense oldalon. Aztán lehet hogy csak ennyit engedett az ellenfél. Volt mák is rendesen, bár azért volt a másik oldalon is. Nem nagyon szoktam a bírókkal foglalkozni, mert a meccs velejárói akár jó akár rossz értelemben, de ma azért volt néhány véleményes ítéletük ami jó pár támadásunkat elvágott. A rengeteg holding, a visszafújt INT.
több mint 9 éve
Bradford 45 passzkisérlet. Futás 19.Én ugy gondolom tőlük lesz még egy vereségünk, meg még egy az Eaglestől, a többit hozzuk, meg a 13-3at 😊
Azt hiszem adjuk meg a D-nek ami jar mert a megint elvesztettük a Time of possesion battlet, de megint nem tort meg maradtak a Field hoalok. Ellenben mi megint jol használtuk ki a red zone látogatásokat. Volt mákos tészta is bőven ebben a maiban, de a fontos a W.
Giants ellen is a red zone fog dönteni, de nem magunkat tartom esélyesnek. Őszintén felőlem ki is kaphatunk csak ha összefutunk harmadszor akkor csapjuk meg oket.
Blevi
Hát ez nem volt könnyű...Többé kevésbbé én erre számítottam. Nagyon rendben van a Vikings a D oldalon. Egy igazi brusztolós, low scoring game, ahol a támadósor pont tud villantani annyit végén, hogy elég legyen a győzelemhez 😊
tamas424
Plusz a védelemnek meg a special teamnek is jár a pacsi, mert jók voltak. A D field goalokon tartotta a Vikings támadósort szinte egész este, pedig volt amikor a labdavesztés vagy büntetés miatt nagyon jo pozicióbol kezdhetett a támadósor. A ST meg egy kvázi meccsnyerő FF-al járult hozzá a győzelemhez( meg ugye a végén az onside kicket is begyüjtötték persze).
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Bradford 45 passzkisérlet. Futás 19. Azt hiszem adjuk meg a D-nek ami jar mert a megint elvesztettük a Time of possesion battlet, de megint nem tort meg maradtak a Field hoalok. Ellenben mi megint jol használtuk ki a red zone látogatásokat. Volt mákos tészta is bőven ebben a maiban, de a fontos a W.
Giants ellen is a red zone fog dönteni, de nem magunkat tartom esélyesnek. Őszintén felőlem ki is kaphatunk csak ha összefutunk harmadszor akkor csapjuk meg oket.
Szerkesztette: Blevi
több mint 9 éve
Hát ez nem volt könnyű...
több mint 9 éve
na a meccshez jó szórakozást, tehenész-győzelmet és a lehető legkevesebb sérülést kívánom, nekem sajnos kicsit korán kezdődik, úgyhogy én már csak később fogom megnézni.
több mint 9 éve
Ha végig olvastad amit írtam ebből nem ez jön ki hogy nem tartunk senkitől, illetve lejjebb írtam is hogy nyilván vannak olyan matchupok amik nem nekünk kedveznek.Azért elég nagy a mellény, hogy nem kell tartanotok senkitől. Minden elismerésem, és tényleg nem becsülöm alá a csapatotokat, de eddig konkrétan egy olyan csapattal játszottatok, ahol megvan az átlagnál jobb védelem, és a támadósor sem kutyaütő. A pontháborúkat nyeritek, a Baltimor O-ja pedig gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon.hány olyan védelem van, aki megállíthatja ezt a rookie tandemet?Megállítani talán senki. Most úgy tűnik, hogy az Offense 30 pont körül tud hozni bárki ellen. És ami még szép ebben, hogy mindezt konzisztensen teszik, nincs olyan hogy egyik héten tiz pont a másikon negyven.
Giants megint?
Seahawks?
vagy az Eagles össze szedi magát?
A megállítás alatt azt értem, hogy 20-nál kevesebb pontot nyelnek be a 2 félidő alatt és nyernek is.
rva
Szerintem nem is ez a nagyobb kérdés, hanem az hogy lesz-e olyan Offense a másik oldalon aki több pontot szerez mint a miénk. Én csak azoktól a csapatoktól tartanék akikben megvan ez a potenciál, és ezek között nincs benn NYG sem a MIN, sem a SEA.
Szerintem akik potenciálisan veszélyesek ránk az a NE, DEN, OAK, WAS körből kerülhet ki.
Szóval csak azok a csapatok veszélyesek ránk akik képesek elegendő pontot is szerezni.
100yard
Eddig csak az Eagles volt, ahol megvolt a jó védelem, és a kellően erős támadósor. Ott rendesen meg is izzadtatok, pedig hazai pálya volt, a Philly-nél pedig tudjuk hogy a CB sor nem éppen elit, míg a WR sor elég dropp érzékeny. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy a sorsolás miatt az eredmény elég csalóka. Nem vagytok azért akkora világverő alakulat, hogy itt rögtön félvárról kelljen venni minket is, meg a Hawks-ot is.
A Vikings én sem hiszem, hogy túl nagy ellenállást nyújtana, előbb utóbb bedaráljátok a védelmüket, míg a ti védelmetek a sok futás miatt annyira keveset van a pályán, hogy Bradfordéknak nem sok esélyük lesz áttörni futás és érdemi passzjáték nélkül - pláne ha még Diggs sem játszhat. A labdaeladásokon múlhatna, de olyat Dak nem tud. A hátralévő meccsek közül szerintem egyedül mi állhatunk az utatokba. Az Eagles meccs már tét nélküli lesz, így azt azért nem számolom bele. Nálunk viszont megvan az erős D, akik limitálhatják Elliot-ot, a passzjáték pedig nektek sem erősségetek. Szoros meccs lesz, de hazai pályán szerintem minimum 50-50 hogy ki nyer.
Awesome88
"Nagy mellénynek" meg nem gondolom. Most ez a csapat mindenkinek komoly ellenfele tud lenni, ami nem azt jelenti hogy nem kell készülni valaki ellen, vagy nem kell komolyan venni valakit, de senki ellen sem vagyunk underdogok és ez nagy szó.
Az meg hogy a NYG-t nem gondolom azok között a csapatok között akik jobbak lennének nálunk, az személyes véleményem, nyilván neked más de ezért szép a világ mert nem vagyunk egyformák.
Mindegy jövő hétvégén meglátjuk.
több mint 9 éve
a Giants gyémánt kemény ellenfél lesz, ez szerintem sem vitaAzért elég nagy a mellény, hogy nem kell tartanotok senkitől. Minden elismerésem, és tényleg nem becsülöm alá a csapatotokat, de eddig konkrétan egy olyan csapattal játszottatok, ahol megvan az átlagnál jobb védelem, és a támadósor sem kutyaütő. A pontháborúkat nyeritek, a Baltimor O-ja pedig gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon.hány olyan védelem van, aki megállíthatja ezt a rookie tandemet?Megállítani talán senki. Most úgy tűnik, hogy az Offense 30 pont körül tud hozni bárki ellen. És ami még szép ebben, hogy mindezt konzisztensen teszik, nincs olyan hogy egyik héten tiz pont a másikon negyven.
Giants megint?
Seahawks?
A megállítás alatt azt értem, hogy 20-nál kevesebb pontot nyelnek be a 2 félidő alatt és nyernek is.
rva
Szerintem nem is ez a nagyobb kérdés, hanem az hogy lesz-e olyan Offense a másik oldalon aki több pontot szerez mint a miénk. Én csak azoktól a csapatoktól tartanék akikben megvan ez a potenciál, és ezek között nincs benn NYG sem a MIN, sem a SEA.
Szerintem akik potenciálisan veszélyesek ránk az a NE, DEN, OAK, WAS körből kerülhet ki.
Szóval csak azok a csapatok veszélyesek ránk akik képesek elegendő pontot is szerezni.
100yard
Eddig csak az Eagles volt, ahol megvolt a jó védelem, és a kellően erős támadósor. Ott rendesen meg is izzadtatok, pedig hazai pálya volt, a Philly-nél pedig tudjuk hogy a CB sor nem éppen elit, míg a WR sor elég dropp érzékeny. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy a sorsolás miatt az eredmény elég csalóka. Nem vagytok azért akkora világverő alakulat, hogy itt rögtön félvárról kelljen venni minket is, meg a Hawks-ot is.
A Vikings én sem hiszem, hogy túl nagy ellenállást nyújtana, előbb utóbb bedaráljátok a védelmüket, míg a ti védelmetek a sok futás miatt annyira keveset van a pályán, hogy Bradfordéknak nem sok esélyük lesz áttörni futás és érdemi passzjáték nélkül - pláne ha még Diggs sem játszhat. A labdaeladásokon múlhatna, de olyat Dak nem tud. A hátralévő meccsek közül szerintem egyedül mi állhatunk az utatokba. Az Eagles meccs már tét nélküli lesz, így azt azért nem számolom bele. Nálunk viszont megvan az erős D, akik limitálhatják Elliot-ot, a passzjáték pedig nektek sem erősségetek. Szoros meccs lesz, de hazai pályán szerintem minimum 50-50 hogy ki nyer.
Awesome88
az Oakland már kérdésesebb, hiába a nagy nevek, ha nem megy a defense annyira
a playoff-ban az Atlantától félek igazán,
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Azért elég nagy a mellény, hogy nem kell tartanotok senkitől. Minden elismerésem, és tényleg nem becsülöm alá a csapatotokat, de eddig konkrétan egy olyan csapattal játszottatok, ahol megvan az átlagnál jobb védelem, és a támadósor sem kutyaütő. A pontháborúkat nyeritek, a Baltimor O-ja pedig gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon.hány olyan védelem van, aki megállíthatja ezt a rookie tandemet?Megállítani talán senki. Most úgy tűnik, hogy az Offense 30 pont körül tud hozni bárki ellen. És ami még szép ebben, hogy mindezt konzisztensen teszik, nincs olyan hogy egyik héten tiz pont a másikon negyven.
Giants megint?
Seahawks?
rva
100yard
több mint 9 éve
nehéz lett volna, mert idén adták áta 2010es nem ebben volt már?igen, de ebben a stadionban még nem vesztettünk egy meccset semAhol eleg reg nem nyertünk egyébként.ha most hétvégén kikap a Washington és/vagy a Tampa, akkor a Cowboys lesz az első idén, akinek biztos a playoff helye.kell hozzá még a csütörtöki DAL W is Minnesotában.
ilyenkor szokott az ilyen NEM megtörténni 😊
rva
braxa88
Blevi
slowmotion
Amare
a Vikings emlékeim szerint nem túl sokszor mozdult ki a Metrodome-ból, legutoljára talán azért, mert a sátortető beszakadt a hó súlya alatt meccs előtti nap éjszaka (és talán Detroitban játszották le pár napos csúszással a hazai meccsüket). de a javítás alatt a U of Minn stadionjában játszottak, na az még a Lambeau Field-nél is keményebb hely - mert hideg, de legalább egyik oldalról nyitott.
több mint 9 éve
első szezonja a Vikinsgnak az új stadionban.a 2010es nem ebben volt már?igen, de ebben a stadionban még nem vesztettünk egy meccset semAhol eleg reg nem nyertünk egyébként.ha most hétvégén kikap a Washington és/vagy a Tampa, akkor a Cowboys lesz az első idén, akinek biztos a playoff helye.kell hozzá még a csütörtöki DAL W is Minnesotában.
rva
braxa88
Blevi
slowmotion
Amare
több mint 9 éve
a 2010es nem ebben volt már?igen, de ebben a stadionban még nem vesztettünk egy meccset semAhol eleg reg nem nyertünk egyébként.ha most hétvégén kikap a Washington és/vagy a Tampa, akkor a Cowboys lesz az első idén, akinek biztos a playoff helye.kell hozzá még a csütörtöki DAL W is Minnesotában.
rva
braxa88
Blevi
slowmotion
több mint 9 éve
igen, de ebben a stadionban még nem vesztettünk egy meccset semAhol eleg reg nem nyertünk egyébként.ha most hétvégén kikap a Washington és/vagy a Tampa, akkor a Cowboys lesz az első idén, akinek biztos a playoff helye.kell hozzá még a csütörtöki DAL W is Minnesotában.
rva
braxa88
Blevi
több mint 9 éve
ja, azt én alapnak vettem 😀 😀 😀ha most hétvégén kikap a Washington és/vagy a Tampa, akkor a Cowboys lesz az első idén, akinek biztos a playoff helye.kell hozzá még a csütörtöki DAL W is Minnesotában.
rva
braxa88
több mint 9 éve
Ahol eleg reg nem nyertünk egyébként.ha most hétvégén kikap a Washington és/vagy a Tampa, akkor a Cowboys lesz az első idén, akinek biztos a playoff helye.kell hozzá még a csütörtöki DAL W is Minnesotában.
rva
braxa88
több mint 9 éve
ha most hétvégén kikap a Washington és/vagy a Tampa, akkor a Cowboys lesz az első idén, akinek biztos a playoff helye.kell hozzá még a csütörtöki DAL W is Minnesotában.
rva