BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:40-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Uraim itt törölnek? akkor mellőzöm a részvételt!

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
Hali! Ha valaki nem szereti a magyar közvetítést, akkor hamisítatlan amcsi változathoz király stream:
 live.robinwidget.com/streamvideo8/washington-redskins-vs-dallas-cowboys-live-stream-live-stream-60089.html

Szerkesztette: sebidani1990
több mint 9 éve
Isten velünk ,ki ellenünk?

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
hát nézzük csak.
reggel elbambultam a buszon, egy megállóval tovább mentem, gyalogolhattam vissza egy fél lágymányosi campusnyit.
délután kiderült, hogy Stevie G visszavonult.
nem is tudom, várom-e ezt a meccset... de legalább legrosszabb esetben minden rosszat letudok ma.

szerk: ja, és ma 25 éve hunyt el Freddie is...

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Uraim,meccs nap van!Megverjük Őket is 😊 Utoljára tán 77-ben volt ilyen széria akkor SB lett a végén ,ha jól emlékszem 😊

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Go Boys ! Bedaráljuk a Redskinst is. ! Az a lényeg hogy mindig legyen egy TD előnyünk. Úgy biztos nyerünk.
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Fázok az esti meccstől. Nem látom hogy bír el majd a D a Redkins O-val.
Kicsit talan a skins védelme jobb is mint a miénk.
Blevi
Az nem azért van, csak hideg van így november tájt.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Nem nagyon értem miért szidjátok a D-teket. Teljesen rendben van. Ezt az eredményt nemcsak az O érte el. Kaptok 30-40 pontokat akkor Dakék is bajban lettek volna. Amikor kellett odatették magukat.
dande
szerintem ez ilyen negatív jinx. néha én is szoktam csinálni, de most megelőztek 😊
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Nem nagyon értem miért szidjátok a D-teket. Teljesen rendben van. Ezt az eredményt nemcsak az O érte el. Kaptok 30-40 pontokat akkor Dakék is bajban lettek volna. Amikor kellett odatették magukat.
dande
Igen az átlag engedett 18 pont egyáltalán nem rossz(asszem ennyit átlagolunk), ebben csak annyi a csalóka, hogy ebben rengeteget segít az offense. Keveset kell a pályán lenniük,és ebböl is rengeteget úgy hogy az ellenfél már hátrányban van. Ezzel már jelentősen ki is véve a futás lehetőségét az ellen repertoárjából.
Marinelli ugye viszonylag sokat rotálja a Dlinet, egyszerűen nincs kiemelkedő sztár játékosunk. Ezért azokkal akink van, az a legjobb esélyünk ha minél inkább "frissen" tartjuk őket(míg ugye az ellenfél védelme pont hogy belefárad a meccs végére Fredbeardékkel meg Elliottal bírkózni). Ezt sem tudnánk így megoldani, egy ilyen offense nélkül.
Nem mondom, az alapszakaszra elég ez a védelem, a mérleg is ezt mutatja, mert a csapatok nagyrésze ellen működik a dolog. Csak amikor összetalálkozunk egy olyan támadósorral, mint a Giantsé, a Steelersé, vagy pont most a Redskinsé, na akkor nagyon könnyen bajba kerülhetünk.
A rájátszásba meg nem nagyon fogunk másmilyennekkel találkozni.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
egyik kedvenc rovatom a BTBről, amikor valamelyik másik SB Nation-ös, rivális csapat bloggereit kérdezik az aktuális meccsről.
Most a Skins bloger csapatát, a Hogs Haven-t kérdezték a pulykás meccsről. Én pl. nem is tudtam hogy idén ennyire jó a Washington OL is, még Trrent Williams nélkül is.
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/23/13720934/dallas-vs-washington-kirk-cousins-will-likely-get-a-five-year-deal-worth-anywhere-from-100m-to-115m
Amare
Blevi
Szerintem egyértelmüen jobb. Ha csak mást nem nézel, van három egészen jó passrusherük(Kerrigan, Murphy, Smith), eddig Norman is megéri a nagy dellát amit kapott.
Tőlünk kit tudnál kiemelni? Lee és kb ennyi, a többiek nagyrészt a liga átlag vagy az alatt. Még esetleg McClain.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 320 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
egyik kedvenc rovatom a BTBről, amikor valamelyik másik SB Nation-ös, rivális csapat bloggereit kérdezik az aktuális meccsről.
Most a Skins bloger csapatát, a Hogs Haven-t kérdezték a pulykás meccsről. Én pl. nem is tudtam hogy idén ennyire jó a Washington OL is, még Trrent Williams nélkül is.
 www.bloggingtheboys.com/2016/11/23/13720934/dallas-vs-washington-kirk-cousins-will-likely-get-a-five-year-deal-worth-anywhere-from-100m-to-115m
Amare
több mint 9 éve

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 9 éve
Ha mar valakitől tartani kell akkor én inkább a NYG-től tartok, és ezzel a csoport elsőség is úszhat. Mos két meccs előnyünk van, de velük még játszunk idegenben, és ha az nincs meg akkor egyre olvad az előny, meg még a divisio mérlegünknek is betesz. Innen már elég egy botlás és elénk kerülhetnek.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jelenlegi állás szerint Hawksnak van a legkönnyebb sorsolása az utolsó 6 hétre,szóval sanszos az első kiemelés veszélyben van.

De ha oda kell menni megverni őket megint,hát legyen 😊
Tehenész
Azért ez nem olyan egyszerű. A Rams pl mostanában mindig elver minket. A Cardinalsszal döntetlent játszottunk idegenben (6-6), a GB otthon mindig veszélyes, és a Panthers is feléledni látszik.

Egyedül a 9ers és a TB tűnik könnyűnek, de előbbi csoportmeccs. Szerintem nektek áll bőven a 1st seed.
több mint 9 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Jelenlegi állás szerint Hawksnak van a legkönnyebb sorsolása az utolsó 6 hétre,szóval sanszos az első kiemelés veszélyben van.

De ha oda kell menni megverni őket megint,hát legyen 😊

Szerkesztette: Tehenész
több mint 9 éve
Nem lesz 15-1. Ne is legyen kell par földön tartó pofon én amondó vagyok.
Egyébként a jövőbe tekintve bizakodóak lehetünk. Az offense kész, oda nem nagyon kell ember. Defense tekintetében egy domináns pass rusher es egy jo cb választ el attól hogy ne átlagos legyen az egység (ha jaylon teljesen felépül es hozza amit várunk). Ha ezek teljesülnek par éven belul SB contender csapat leszünk.
Blevi
szerintem igazából nem létezik olyan, hogy valaki pár éven belül SB contender csapatot építhet. persze, a lehetőség mindenki előtt adott (főleg, ha van mire alapozni), de mindennek ára van.
az egyik vetülete ennek az, hogy a falat nehéz lesz megtartani. lejáró szerződések: Leary (2016 után), Collins (2017), Martin (2018). jó lenne, ha Chaz Green beválna, de neki is 2018 után több zsét kellene adni. ja, és Free is 7,5 milliót foglal jövőre, ha kitesszük, akkor ebből ötöt megspórolunk, de valszeg szintben visszalépünk.
Witten szerződése gondot fog jelenteni (hacsak nem nyerünk SB-t és nem vonul vissza, jövőre ugyanis 12+ milliót foglal a sapkából), Romo... hát az még rengeteg kérdőjelet vet fel.

ára volt annak, hogy contender csapatot építsünk, én rettentően tartok azoktól a kompromisszumoktól, amiket meg kell még kötnünk, és ugye ehhez még az is kell, hogy Jaylon felépüljön, és beváljon - és 2019 után neki és Daknak is csengetni kell majd a nagy zsét.
több mint 9 éve
Jordan Reed-del mit fogunk kezdeni? Mert zónában nem hagyhatjuk, jobb annál. Heath-tet ráállítani?
Charlie Firpo
Jerry bácsi ráküld két kurvát, akik becuccozzák, és megbukik a doppingteszten
több mint 9 éve
Egyébként a jövőbe tekintve bizakodóak lehetünk. Az offense kész, oda nem nagyon kell ember. Defense tekintetében egy domináns pass rusher es egy jo cb választ el attól hogy ne átlagos legyen az egység (ha jaylon teljesen felépül es hozza amit várunk). Ha ezek teljesülnek par éven belul SB contender csapat leszünk.
Blevi
most nekem is úgy tűnik egy atom CB1-re és egy 10 sack-es DE-re vagyunk a beton védelemtől.
ja, meg egy Jaylon Smith-nyire, de állítólag vannak bizakodásra okot adó ENG/EMG vizsgálatok, nem véletlenül került szóba az aktiválása NFI-ről (3 hetünk lesz eldönteni, hogy mi legyen vele, ha addig nem történik meg a csoda, akkor nem lesz idén az 53-as keret tagja)
rva
milyen jó lenne, ha - úgy, mint az MLB-ben - a playoffra felemelnék a keret létszámát 😊
több mint 9 éve
rva 4 522 — Me for President!
Blevi
most nekem is úgy tűnik egy atom CB1-re és egy 10 sack-es DE-re vagyunk a beton védelemtől.
ja, meg egy Jaylon Smith-nyire, de állítólag vannak bizakodásra okot adó ENG/EMG vizsgálatok, nem véletlenül került szóba az aktiválása NFI-ről (3 hetünk lesz eldönteni, hogy mi legyen vele, ha addig nem történik meg a csoda, akkor nem lesz idén az 53-as keret tagja)
több mint 9 éve
Egyébként a jövőbe tekintve bizakodóak lehetünk. Az offense kész, oda nem nagyon kell ember. Defeinse tekintetében egy domináns pass rusher es egy jo cb választ el attól hogy ne átlagos legyen az egység (ha jaylon teljesen felépül es hozza amit várunk). Ha ezek teljesülnek par éven belul SB contender csapat leszünk.
Blevi
Szerintem most is SB kontender csapat vagyunk. Nagy valoszinuseggel meglesz az elso sheed, ha mi nem vagyunk azok akkor ki?
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Jordan Reed-del mit fogunk kezdeni? Mert zónában nem hagyhatjuk, jobb annál. Heath-tet ráállítani?

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
azért a 15-1, nekem még így is erősnek tűnik... ha mást nem néztek srácok, mikor volt utoljára hogy söpörtük a csoportot? Kurva rég, én most hirtelen nem is tudok visszaemlékezni, szerintem valamikor a 2000es évek előtt. Talán a 90'-es évek eleji dinasztia csinálta meg utoljára.
Ja és az elmúlt 10 év legjobb NFC Eastje ellen kéne most ezt összehozni.
Amare
Egy botlason mar tulvagyunk.
100yard
Háá! 😀 jogos 😀 teljesen benéztem 😀
még jo hogy akkor itt rugózok már ezen vagy egy fél órája, meg feltúrtam hogy mikor söpörtünk utojára 😀
Na nem baj, az 5-1 már teljesen más, az simán összejön 😀 😀

több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
azért a 15-1, nekem még így is erősnek tűnik... ha mást nem néztek srácok, mikor volt utoljára hogy söpörtük a csoportot? Kurva rég, én most hirtelen nem is tudok visszaemlékezni, szerintem valamikor a 2000es évek előtt. Talán a 90'-es évek eleji dinasztia csinálta meg utoljára.
Ja és az elmúlt 10 év legjobb NFC Eastje ellen kéne most ezt összehozni.
Amare
Nem a múltból indulok ki, hanem abból, hogy:
1. Tán Zeke nyilatkozta, hogy baromi jó erőállípotban vannak. Ez látszik is, minden erősebb ellenfél ellen a második félidőt domináltuk (vagy a félidőtől garbage time volt).
2. Lendületben vagyunk, ez olyan plusz erőt ad, hogy a no-name játékosaink is elhiszik, hogy Heisman-t nyertek és 5 gyűrű van előttük.
3. Pont egészséges a nyomás rajtunk: A Giants még jön ránk, a rájátszásban a hazai pálya nagy előny lenne, viszont elvileg már bejutottunk.
3. Amellett, hogy a csapat is egyben van, idén az edzők is nagyon ráéreztek, mikor mit, ki ellen mit kell játszani.
+ 1. Idén úgy érzem, néha-néha már mintha a játékosok is élveznék a játékot, az sose hátrány. Meg mernek húzni váratlant is.
Én nem aggódom, egész jók vagyunk, max. izgulok, de azt meg mindig.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.