Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Dzsoi Búza villant! Átugorja a minicampet az újonc szerződése miatt. Ugye a technikája jeles, szóval megengedhet magának ilyet.mivel ezek a szerződések elég jól be vannak határolva, így nem igazán van értelme pattogni, csak ilyen lehetetlen esetekre nincs szabályozás, amin most is vita van -> ha elküldenék a rookie szerződése alatt, és más csapat leigazolja, akkor a Chargers mennyit fizet - default csak azt az összeget fizetné, ami a rookie szerződés negyedik éve és az új szerződés között van mínuszban, és csak akkor fizetné ki a teljes összeget, ha Bosa nem szerződne sehova a negyedik évben, de ők azt akarják, hogy ez kimaradjon a szerződésből, és akkor is megkapja a teljes garantált összeget ha elküldik idő előtt.
gyeek
több mint 9 éve
Dzsoi Búza villant! Átugorja a minicampet az újonc szerződése miatt. Ugye a technikája jeles, szóval megengedhet magának ilyet.Elliott meg szépen csendben teszi a dolgát közben, úgy hogy csak pozitívumokat lehetett hallani/olvasni róla. Szeress'ük az ilyen játékosokat 😊
gyeek
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Dzsoi Búza villant! Átugorja a minicampet az újonc szerződése miatt. Ugye a technikája jeles, szóval megengedhet magának ilyet.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Az a durva, hogy ez nekem még 30-hoz közel is jó opció 😀azért az komoly, amikor valakinek már újszülöttként ilyen vágyai vannak.Hány éves vagy?44
Janek
Charlie Firpo
én olyan idősen csak cickóra vágytam meg alvásra, fogalmam sem volt, hogy van olyan játék, ahol 22 ember egyetlen bogyót kerget 😊
slowmotion

több mint 9 éve
azért az komoly, amikor valakinek már újszülöttként ilyen vágyai vannak.Hány éves vagy?44
Janek
Charlie Firpo
én olyan idősen csak cickóra vágytam meg alvásra, fogalmam sem volt, hogy van olyan játék, ahol 22 ember egyetlen bogyót kerget 😊
több mint 9 éve
Hány éves vagy?44
Janek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Életem egyik legszebb napján vagyok túl, a Margit híd budai hídfőjénél én hergeltem a tömeget....sírok, olyan szép,
rIA rIA huNGÁRIA
CSAK 44 ÉVE VÁROK ERRE....
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
a mai minicampről (ami kötelező) már senki nem hiányzik, sem Leary sem McClainMcFadden karját (könyökét) törte otthon, 2 hónap minusz
twitter.com/RapSheet/status/742749589581791232
twitter.com/robphillips3/status/742749258093207552
Benson Mayowa térdét műtik
twitter.com/HelmanDC/status/742746824725798913
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
attól függően, hogy Jones CB/safety képességét használják vagy nem 9 vagy 10 DB lesz rosteren.két kivágott CB helyére jött másik kettőkét kemp badi, nem fogom megtanulni a nevüket, mert szeptemberre redundáns információ lesz
insidethestar.com/roster-moves-cowboys-sign-two-defensive-backs/
Isaiah Frey
Dax Swanson
rva
slowmotion
3 CB fix, szóval a negyedik és az ötödik kiadó. 4 safety van, akiből szerintem 3 fix 1 véleményes (Wilcox)
Tegyük fel Olatoye megszerzi a negyedik CB helyet és nem vágják ki Wilcox-ot, akkor 1 helyre pályáznak ezek ketten meg a két idei hatodik körös Frazier (S) meg Brown (CB).
még előfordulhat, hogy meg kell jegyezned az egyik nevet 😊 (bár valóban nagyon alacsony az esélye)
több mint 9 éve
két kivágott CB helyére jött másik kettőkét kemp badi, nem fogom megtanulni a nevüket, mert szeptemberre redundáns információ lesz
insidethestar.com/roster-moves-cowboys-sign-two-defensive-backs/
Isaiah Frey
Dax Swanson
rva
több mint 9 éve
két kivágott CB helyére jött másik kettőinsidethestar.com/roster-moves-cowboys-sign-two-defensive-backs/
Isaiah Frey
Dax Swanson
több mint 9 éve
mert már ezt is megengedhetjük magunknakTerrance Mitchell repült.waived corner Terrance Mitchell, who had one of the two interceptions by cornerbacks last season
Charlie Firpo
vidám. 😊
100yard
több mint 9 éve
Terrance Mitchell repült.waived corner Terrance Mitchell, who had one of the two interceptions by cornerbacks last season
Charlie Firpo
vidám. 😊
több mint 9 éve
Terrance Mitchell repült.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Rolando-ról tud valaki valamit a családi problémákon kívül? 1 éves szerződése van, és ha jól olvastam, a távolmaradások miatt már egész szép összeget elbukott már az eddigi OTA-k alapján.tudták, hogy mit vesznek meg, ezért nem kapott több éves szerződést eddig.
SBalázs
amikor kell majd, akkor ott lesz. addig meg csinálja amit akar.
szerintem a Jaylon Smith pick ennek szólt - ha szerencséjük van, és az ideg is rendbe jön a lábában, akkor megvan az új MLB RoMac helyére...
több mint 9 éve
Ami engem örömmel tölt el, hogy az nfl.com szerint egyik edzőnk sem tudott hozzászólni Zeke route-futásaihoz, annyira tökéletesen hajtotta végre őket. 😊 Amennyire szkeptikus voltam, annál inkább kezd tetszeni ez a pick, Persze majd szeptemberben elválik...Rolando-ról tud valaki valamit a családi problémákon kívül? 1 éves szerződése van, és ha jól olvastam, a távolmaradások miatt már egész szép összeget elbukott már az eddigi OTA-k alapján.
több mint 9 éve
elvileg azok a tervek, hogymost viszont úgy számolhatnak, hogy Scandrick lesz a bal oldalon kezdő, Carr meg a jobb oldalon Mo meg a slotban?Tudjuk, hogy Carr miért került át a bal oldalra? Én nem emlékszem, talán Scandrick miatt?Charlie Firpoazért, mert egy 50 milliós corner az elsőszámú corner, azok meg a bal oldalon játszanak, mert általában ott áll fel az ellenfél legjobb receivere.
amikor Carr hozzánk jött, akkor talán még Jenkins meg Scandrick harcolt a kezdőért, tehát egyik sem volt elsőszámú corner szinten.
slowmotion
vagy Claiborne lesz bal kezdő és Scandrick slotban?
rva
L-R: Scandrick - Carr
L-S-R: Mo - Scandrick - Carr
több mint 9 éve
most viszont úgy számolhatnak, hogy Scandrick lesz a bal oldalon kezdő, Carr meg a jobb oldalon Mo meg a slotban?Tudjuk, hogy Carr miért került át a bal oldalra? Én nem emlékszem, talán Scandrick miatt?Charlie Firpoazért, mert egy 50 milliós corner az elsőszámú corner, azok meg a bal oldalon játszanak, mert általában ott áll fel az ellenfél legjobb receivere.
amikor Carr hozzánk jött, akkor talán még Jenkins meg Scandrick harcolt a kezdőért, tehát egyik sem volt elsőszámú corner szinten.
slowmotion
vagy Claiborne lesz bal kezdő és Scandrick slotban?
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
igazából mindenkinek rövidebb az egyik lába mint a másik, de az már baj, ha ez észrevehető mértéket ölt 😊ma Bradnon Boykin járt nálunk próbajátékon. jól ment, reméli aláírhat. van egy kis injury problem is, de Boykin szerint ezt az előző edzője terjeszti rólaha igaz amit a Steelers def coach mondott róla, akkor nem sok esélye van.
rva
Azt nyilatkozta, hogy csipőproblémája van (genetikai), az egyik lába rövidebb egy picit mint a másik, és hogy kb futni sem tud normálisan szegény. Ha csak el akarják kaszálni a srác esélyeit, mert náluk nem vált be (és adtak érte asszem picket is?), akkor elég dick move
szerk. most látom, hogy a linkelt cikkben is le van írva amit írtam, ezesetben sorry az offért 😀
Borbinho
persze nyilván mindenki azt mondja, ami neki kellemes. Boykin azt, hogy nincs semmi baja, ő el akarja adni magát, az edző meg azt, hogy az ember sérült, ezért nem sikerült neki semmit faragnia belőle (16 meccsen 1 INT)
így, hogy Josh Thomas megsérült egy camp body nem árthat 😊
több mint 9 éve
ma Bradnon Boykin járt nálunk próbajátékon. jól ment, reméli aláírhat. van egy kis injury problem is, de Boykin szerint ezt az előző edzője terjeszti rólaha igaz amit a Steelers def coach mondott róla, akkor nem sok esélye van.
rva
Azt nyilatkozta, hogy csipőproblémája van (genetikai), az egyik lába rövidebb egy picit mint a másik, és hogy kb futni sem tud normálisan szegény. Ha csak el akarják kaszálni a srác esélyeit, mert náluk nem vált be (és adtak érte asszem picket is?), akkor elég dick move
szerk. most látom, hogy a linkelt cikkben is le van írva amit írtam, ezesetben sorry az offért 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Oh, Jenkins..de rég is volt.Tudjuk, hogy Carr miért került át a bal oldalra? Én nem emlékszem, talán Scandrick miatt?Charlie Firpoazért, mert egy 50 milliós corner az elsőszámú corner, azok meg a bal oldalon játszanak, mert általában ott áll fel az ellenfél legjobb receivere.
slowmotion
Kösz a választ, jó hogy te még emlékszel ilyesmire, én már nem.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Tudjuk, hogy Carr miért került át a bal oldalra? Én nem emlékszem, talán Scandrick miatt?Charlie Firpoazért, mert egy 50 milliós corner az elsőszámú corner, azok meg a bal oldalon játszanak, mert általában ott áll fel az ellenfél legjobb receivere.
több mint 9 éve
ma Bradnon Boykin járt nálunk próbajátékon. jól ment, reméli aláírhat. van egy kis injury problem is, de Boykin szerint ezt az előző edzője terjeszti rólaTudjuk, hogy Carr miért került át a bal oldalra? Én nem emlékszem, talánScandrick miatt?
profootballtalk.nbcsports.com/2016/06/08/brandon-boykin-says-he-has-no-injury-issues/
twitter.com/fishsports/status/740627656018776064
twitter.com/clarencehilljr/status/740622646799273988
twitter.com/DMN_George/status/740632788991238144
Carr újra a jobb oldalon játszik, azt mondta ott érezte magát jobban. Kansasban is ott játszott.
twitter.com/DMN_George/status/740624455483809792
történt egy kis roster move is, három játékost elküldtek, hárman jöttek helyettük:
www.bloggingtheboys.com/2016/6/8/11886536/dallas-cowboys-sign-three-new-players-churn-bottom-of-roster
jött:
Brandon Hepburn LB
Bryan Witzmann OT
Lawrence Okoye DE
ment:
Caleb Azubike DE
Justin Renfrow OT
Jerrell Harris LB
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
ma Bradnon Boykin járt nálunk próbajátékon. jól ment, reméli aláírhat. van egy kis injury problem is, de Boykin szerint ezt az előző edzője terjeszti róla profootballtalk.nbcsports.com/2016/06/08/brandon-boykin-says-he-has-no-injury-issues/
twitter.com/fishsports/status/740627656018776064
twitter.com/clarencehilljr/status/740622646799273988
twitter.com/DMN_George/status/740632788991238144
Carr újra a jobb oldalon játszik, azt mondta ott érezte magát jobban. Kansasban is ott játszott.
twitter.com/DMN_George/status/740624455483809792
történt egy kis roster move is, három játékost elküldtek, hárman jöttek helyettük:
www.bloggingtheboys.com/2016/6/8/11886536/dallas-cowboys-sign-three-new-players-churn-bottom-of-roster
jött:
Brandon Hepburn LB
Bryan Witzmann OT
Lawrence Okoye DE
ment:
Caleb Azubike DE
Justin Renfrow OT
Jerrell Harris LB