Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Azért ez már a draft után tudható volt, amivel nekem nagy bajom nincs, mert ha van egy jó O falad amibe baromi sokat fektetsz akkor elég evidens hogy ki is szeretnéd használni ezt a befektetésedet és húzol egy jó futót mögéjük.
Ennek persze az az eredménye, hogy évek óta nem hozunk a D line-ba embert az első két körben. Akit hoztunk az vagy féllábú vagy drogos. így azért egy elit D-t ne várjunk el.
Ha az O domináns lesz és hozza a meccsenkénti 30 pont körülit akkor nyerünk meccseket ha nem akkor nem. Ez a védelem nem fog nekünk úgy meccseket nyerni mint tavaly a Broncos vagy a Panthers, vagy pár éve a Seattle. Nincs a védelemben igazi play maker az egy Lee-n kívül aki meg vagy egészséges, vagy nem.
100yard
Ezzel nagyon nem értek 1et. Big D nélkül eredmény sincs. A meccseket a védelem nyeri!!! Ezt nem egy csapat bizonyította már be, köztük a mienk is. Csak ők máshogy. Akkor mindig az volt a baj,hogy persze az O hiába tesz fel 30 pontot a táblára ha a védelem 31-et kap. Nem sértegetés, de a ló segge van elöl.

Szerkesztette: Wong
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
négyen voltak a Cowboys buszán a csapattól, Mickey Spagnola blogger, Rowdy a mascot, egy videós és a busz sofőrje. a busz szinte teljesen sértetlen maradt, miközben a lakóautó amivel ütközött felismerhetetlenségig roncsolódott. állítólag többször átfordult a tengelye körül.
 twitter.com/CowboysNation/status/757379541136449536
mind a négy halott az ütközés előtt a lakóbuszban tartózkodott, a Cowboys buszában ülőknek nem lett komoly sérülése.
a rendőrség vizsgálja az ügy körülményeit

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Karambolozott a csapatbusz néhány stáb taggal útba az edzőtábor felé...
 www.bbc.com/news/world-us-canada-36881402
nagir
Nincs sérült, ahogy olvastam.
100yard
4 halott a kisbuszban.
gyeek
Úgy értettem, hogy a csapatnál. Egyébként valóban sajnálatos.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
nagir
100yard
4 halott a kisbuszban.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
nagir
több mint 9 éve
Azért ez már a draft után tudható volt, amivel nekem nagy bajom nincs, mert ha van egy jó O falad amibe baromi sokat fektetsz akkor elég evidens hogy ki is szeretnéd használni ezt a befektetésedet és húzol egy jó futót mögéjük.
Ennek persze az az eredménye, hogy évek óta nem hozunk a D line-ba embert az első két körben. Akit hoztunk az vagy féllábú vagy drogos. így azért egy elit D-t ne várjunk el.
Ha az O domináns lesz és hozza a meccsenkénti 30 pont körülit akkor nyerünk meccseket ha nem akkor nem. Ez a védelem nem fog nekünk úgy meccseket nyerni mint tavaly a Broncos vagy a Panthers, vagy pár éve a Seattle. Nincs a védelemben igazi play maker az egy Lee-n kívül aki meg vagy egészséges, vagy nem.
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 435 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Fenntartással kezelem a D# lineunk.

Randy Gregory és DeMarcus Lawrence sem lesz az első 4 meccsen.

Hardy meg ugye, nincs többet. Amit én személy szerint nagyon sajnálok.

Mailek Collins pedig később fog kapcsolódni a felkészüléshez, így nem csak a liga lesz új neki, még rendesen fel sem tud rá készülni.

Visszatérünk a "jó öreg" D# fal gondokhoz? Miért van az,hogy már most félek,hogy szarrá futnak? Öröm az ürömben,hogy csak 4 hétig! Ugye?
Wong
Thornton kifejezetten jó futás ellen, és ha a linebackerek egészségesek maradnak (főleg Lee), akkor nem lesz gond a futással. sőt, Jones is mérete és atletikussága miatt ha tömjük a box-ot futás ellen safety-vel szerintem szintén "megeszi" a futókat.

amiben én problémát látok, az a sack-ek és a takeaway-ek esetleges hiánya.
a két kezdő DE tapasztalatlan, a két kezdő külső CB meg nem az interception-ökről híres....
ráadásul a kettő össze is függ, ha a szélen nincs nyomás, akkor a cornerekre több munka hárul, mert passzolni fognak

szerk: az első 4 meccs a következő lesz - Giants, Redskins, Bears, 49ers ebből azért egy 3-1 össze kell jöjjön kényelmesen ezzel a defensive front-al is.
szerk2: már megint előrébb jár az agyam mint a kezem  www.footballoutsiders.com/stats/ol a Redskins offens-e futás blokkolás esetén 21/32 a Giants 11/32 a 49ers 32/32 és a Chicago 7/32

több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

Mailek Collins pedig később fog kapcsolódni a felkészüléshez, így nem csak a liga lesz új neki, még rendesen fel sem tud rá készülni.

Visszatérünk a "jó öreg" D# fal gondokhoz? Miért van az,hogy már most félek,hogy szarrá futnak? Öröm az ürömben,hogy csak 4 hétig! Ugye?
Wong
Szerintem ha az offense ugy fog teljesìteni ahogy az várható, nem lesz nagy gond a vèdelemmel. Nem sokkal rosszabb Dline ez mint a 2014es, ha visszatèr Lawrence meg Gregory mèg talán jobb is.

Hardyt èn nem sajnálom, közel sem volt már olyan domináns mint mondjuk 2013ban, igy meg már a balhèjaival meg az öltözöbeli hülyesègeivel negatìvra billent a mèrleg. Idên szerintem már nem is ő lenne a legjobb rushman a csapatban.

Collinsról is pont azt olvastam hogy a trainning campre egészséges lesz, az offseason legfontosabb esemènyèt ìgy mèg azèrt pont elkapja.

Nem olyan rossz amugy ez a D mint amilyennek sok helyen be van állìtva,nyilván ha nekik kell majd nyerni a meccseket akkor bajban lesz a csapat, de ha rendeltetès szerűen használják őket èn nem aggódom annyira.
Amare
Thornton jó eséllyel mutat majd azért valamit, Mayowa-ról pedig nagyon jókat írnak, eddig ígéretes.
Russle-nek is kéne valamit produkálni, legalább az első négy meccsen.
Hardy-t én sem bánom, jellemző, hogy csapatot sem talál már.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!

Wong
Szerintem ha az offense ugy fog teljesìteni ahogy az várható, nem lesz nagy gond a vèdelemmel. Nem sokkal rosszabb Dline ez mint a 2014es, ha visszatèr Lawrence meg Gregory mèg talán jobb is.

Hardyt èn nem sajnálom, közel sem volt már olyan domináns mint mondjuk 2013ban, igy meg már a balhèjaival meg az öltözöbeli hülyesègeivel negatìvra billent a mèrleg. Idên szerintem már nem is ő lenne a legjobb rushman a csapatban.

Collinsról is pont azt olvastam hogy a trainning campre egészséges lesz, az offseason legfontosabb esemènyèt ìgy mèg azèrt pont elkapja.

Nem olyan rossz amugy ez a D mint amilyennek sok helyen be van állìtva,nyilván ha nekik kell majd nyerni a meccseket akkor bajban lesz a csapat, de ha rendeltetès szerűen használják őket èn nem aggódom annyira.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan

több mint 9 éve
na már csak ez hiányzott, egy remek domestic violence ügy
 deadspin.com/ezekiel-elliotts-girlfriend-posts-photos-of-bruises-cl-1784124894
 www.tmz.com/2016/07/22/ezekiel-elliott-accused-of-domestic-violence-denies-attacking-ex-gf/
légbőlkapottnak tűnik, lehet a jány csak a pénzre hajt, de ezeknek az ügyeknek sosincs jó szájíze
rva
Ahogy nézem, Zeke szerint a lány kocsmai verekedésbe keveredett, ott szerezte a sérüléseit... Tudnak élni ezek, tudnak.
Charlie Firpo
Azért ennél több, de tényleg lehet hogy csak a csaj akar bosszút állni.
Volt egy 911-es hívás is ahol a csaj azt állította hogy már öt napja veri. Meg az autós verekedés, bár ott a tanúk azt állítják hogy nem láttak semmi ilyesmit.
több mint 9 éve
 www.tmz.com/2016/07/22/ezekiel-elliott-accused-of-domestic-violence-denies-attacking-ex-gf/
légbőlkapottnak tűnik, lehet a jány csak a pénzre hajt, de ezeknek az ügyeknek sosincs jó szájíze
rva
Ahogy nézem, Zeke szerint a lány kocsmai verekedésbe keveredett, ott szerezte a sérüléseit... Tudnak élni ezek, tudnak.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
pedig Atlantában is ott játszott.)
rva
méghozzá egész faszán. jó persze nem elit szinten, de rendesen húztuk a szemöldökünket, hogy miért engedtük el...
peach
Szerintem azért engedtétek el, mert 10 milliós szerződése volt 3 évre...
(Hozzánk 900 ezerért irt alá egy évre)
rva
Nemtudom. 3 milla egy épkézláb lb-ért sztem nem egy vagyon. Ráadásul elég szarul is állunk belőlük. Most két rookietól meg beasly slb-be való mozgatásától várjuk a csodát. Na m1, ez nem ide tartozik sztem faszság volt kivágni.
peach
Durant idén lesz 32 szerintem a kora is belejátszott abba a cut-ba. meg a sérüléses problémái is, gyakorlatilag rookie kora óta (2007) egy 16 meccses szezonja volt csak.
ne érts félre, én nem panaszkodom, mindig jó egy erős közepes játékost szerezni bagóért 😀
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 616 — a new hope (again)
rva
méghozzá egész faszán. jó persze nem elit szinten, de rendesen húztuk a szemöldökünket, hogy miért engedtük el...
peach
rva
Nemtudom. 3 milla egy épkézláb lb-ért sztem nem egy vagyon. Ráadásul elég szarul is állunk belőlük. Most két rookietól meg beasly slb-be való mozgatásától várjuk a csodát. Na m1, ez nem ide tartozik sztem faszság volt kivágni.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
rva
peach
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 616 — a new hope (again)
rva

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
azért kiváncsi vagyok Mike-nak vagy Will-nek jön (Lee mögé insurance policy-nek)
edit: twitteren is felmerült a kérdés, és Broaddus úgy látja Durant kezdő strongside, Hitchens kezdő middle és Lee a kezdő weekside linebacker a base defense-ben (mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy a strongside-ra jön Durant pedig Atlantában is ott játszott.)

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
 www.dallascowboys.com/news/2016/07/18/cowboys-bring-back-lb-durant-r-mcclain-facing-suspension?sf31206103=1

Durant visszatér
rva
Sajnos. Iszonyat lassú volt már akkor is mikor 2 vagy 3 éve itt játszott. Fájt nézni is milyen lassan ért fel a szerelésekre.
Én inkább hagynám a fiatalokat játszani.
100yard
nekem meg pont úgy rémlik, hogy amíg meg nem sérült, addig elég megbízható volt
slowmotion
Èn is ìgy emlèkszem, egy többè kevèsbbè sure tackler jó munkàs ember. Veterán minimumèrt ez bármikor megèri. Ezzel együtt Garrettèk szerintem mèg mindig Hitchenst akarják kezdő Mikenak, Durant meg affèle insurance pick.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
A probléma ott volt, hogy weekside linebackert játszott
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
 www.dallascowboys.com/news/2016/07/18/cowboys-bring-back-lb-durant-r-mcclain-facing-suspension?sf31206103=1

Durant visszatér
rva
Sajnos. Iszonyat lassú volt már akkor is mikor 2 vagy 3 éve itt játszott. Fájt nézni is milyen lassan ért fel a szerelésekre.
100yard
nekem meg pont úgy rémlik, hogy amíg meg nem sérült, addig elég megbízható volt
több mint 9 éve

Durant visszatér
rva
100yard
Én örülök. Jó az öreg a hauznál. Lassú? Igen. Öreg? Hát, nem fiatal. Tapasztalt? Az. Sémát érti? Valamire csak emlékszik. Ki tudjuk fizetni? Biztos nem drága.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve

Durant visszatér
rva
több mint 9 éve

Durant visszatér