Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Unofficial Injury ReportJó optimista hozzáállással ebből Jaylon és tán Dunbar nem lesz bevethető, a többiek meggyógyulnak.
Missed Practice:
DT Tyrone Crawford (back)
DT Maliek Collins (foot)
DE Benson Mayowa (knee)
RB Darren McFadden (elbow)
RB Lance Dunbar (knee)
LB Jaylon Smith (knee)
LB Damien Wilson (eye)
TE James Hanna (knee)
rva
Ma meg - ha jól tudom - jönnek LB-k próba játszani, kíváncsi vagyok.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem tudom. Én is csak annyit tudok, amennyit írtak.Én mindig azonnal kiveszem az auto renewal-t, már csak a biztonság kedvéért... Szóval, ha nincs auto renewal-om, akkor így jártam?Ha auto renew-ra volt állítva, jött róla emailNekem volt, de nem látok ilyen opciót, ha belépek a Game Pass oldalra. Te hol láttad ezt?Sziasztok!akinek volt múlt évben is előfizetése, annak csak 130 Usd ha jól értelmeztem, de javítsatok ki ha tévedek
Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért csak teljes szezonos (preseason + regular + playoff) Game Pass-t lehet venni? Eddig volt playoff nélküli meg csak egy csapatos is. Ez a 200 dollár azért elég húzós...
Esetleg más ötlet, hogy hol lehet a meccseket jó minőségben nézni?
tamas424
ozibozi
tamas424
Your NFL Game Pass subscription is set to auto renew, and while we will no longer be offering Game Pass Season Subscription, we are excited to be providing you a complimentary upgrade to 2016 Season Plus*! You do not need to take any action at this time to take advantage of this upgrade. You will be billed on or around 5 August 2016 in USD at your previous 2015 rate of 129.99 USD for the upcoming season, and your 2016 Season Plus access will begin immediately.Black_Adder
tamas424
Írj vmi ügyfélszolgálatnak, hogy ha még most bepipálod azt auto renew-t, akkor 130 vagy 200 lesz-e.
Augusztus 5-én terhelik a számlát szóval max addig van rá lehetőség...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Crawfordnak is volt 1 egesz éve amíg egészséges volt...volt MRI-n, negatív az eredmény (nincs baj) szóval ez max. napok kérdése.
Blevi
több mint 9 éve
Én mindig azonnal kiveszem az auto renewal-t, már csak a biztonság kedvéért... Szóval, ha nincs auto renewal-om, akkor így jártam?Ha auto renew-ra volt állítva, jött róla emailNekem volt, de nem látok ilyen opciót, ha belépek a Game Pass oldalra. Te hol láttad ezt?Sziasztok!akinek volt múlt évben is előfizetése, annak csak 130 Usd ha jól értelmeztem, de javítsatok ki ha tévedek
Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért csak teljes szezonos (preseason + regular + playoff) Game Pass-t lehet venni? Eddig volt playoff nélküli meg csak egy csapatos is. Ez a 200 dollár azért elég húzós...
tamas424
ozibozi
tamas424
Your NFL Game Pass subscription is set to auto renew, and while we will no longer be offering Game Pass Season Subscription, we are excited to be providing you a complimentary upgrade to 2016 Season Plus*! You do not need to take any action at this time to take advantage of this upgrade. You will be billed on or around 5 August 2016 in USD at your previous 2015 rate of 129.99 USD for the upcoming season, and your 2016 Season Plus access will begin immediately.Black_Adder
több mint 9 éve
Ha auto renew-ra volt állítva, jött róla emailNekem volt, de nem látok ilyen opciót, ha belépek a Game Pass oldalra. Te hol láttad ezt?Sziasztok!akinek volt múlt évben is előfizetése, annak csak 130 Usd ha jól értelmeztem, de javítsatok ki ha tévedek
tamas424
ozibozi
tamas424
Your NFL Game Pass subscription is set to auto renew, and while we will no longer be offering Game Pass Season Subscription, we are excited to be providing you a complimentary upgrade to 2016 Season Plus*! You do not need to take any action at this time to take advantage of this upgrade. You will be billed on or around 5 August 2016 in USD at your previous 2015 rate of 129.99 USD for the upcoming season, and your 2016 Season Plus access will begin immediately.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Nekem jó lesz a proli stream, ha meg zavar a minőség, ott a tyt és tök ingyen van. Párszor már befizettem gamepassra, de Cowboys meccseken kívül max RedZonet néztem rendszeresen és az ára tényleg röhej, nem csak magyar mércével. Az olyan hibákról nem is beszélve, hogy mikor offseason után upgradeltem az NFL Network csomagot, valahogy "elfelejtették" megszűntetni annak a havi díját, noha a GP csomagban alapban benne van. Visszaküldték a pénzt egy röpke bocs nélkül miután reklamáltam, de ne kelljen már ilyen simlis szarokra figyelnem ennyi pénzért...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Crawfordnak is volt 1 egesz éve amíg egészséges volt...'day to day'-en van, relax.
Blevi
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nekem volt, de nem látok ilyen opciót, ha belépek a Game Pass oldalra. Te hol láttad ezt?Sziasztok!akinek volt múlt évben is előfizetése, annak csak 130 Usd ha jól értelmeztem, de javítsatok ki ha tévedek
tamas424
ozibozi
több mint 9 éve
Sziasztok!akinek volt múlt évben is előfizetése, annak csak 130 Usd ha jól értelmeztem, de javítsatok ki ha tévedek
tamas424
több mint 9 éve
Crawfordnak is volt 1 egesz éve amíg egészséges volt...
több mint 9 éve
Sziasztok!jó minőségben azonnal sehol nem lehet nézni tudtommal
tamas424
torrentre felkerül a meccs után pár órával a 720p változat, szóval ha van türelmed, akkor HD-ben meg lehet nézni később.
vannak ingyenes (és ezáltal nem teljesen legális) stream-ek mint a firstrowsports és társai ahol lehet élőben nézni, de az elég rossz minőség, és tele van reklámmal.
több mint 9 éve
Sziasztok!Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért csak teljes szezonos (preseason + regular + playoff) Game Pass-t lehet venni? Eddig volt playoff nélküli meg csak egy csapatos is. Ez a 200 dollár azért elég húzós...
több mint 9 éve
Unofficial Injury ReportMissed Practice:
DT Tyrone Crawford (back)
DT Maliek Collins (foot)
DE Benson Mayowa (knee)
RB Darren McFadden (elbow)
RB Lance Dunbar (knee)
LB Jaylon Smith (knee)
LB Damien Wilson (eye)
TE James Hanna (knee)
több mint 9 éve
Sokak szerint Romo kissé túlsúlyosan jelent meg a TC-n, mondjuk azt mondják, csak a beállítás miatt tűnik úgy a fotón. Ezért fura, na. Nekem úgy tűnik, egy-két plusz kiló tényleg felkúszott a fánktól.ez egy roppant szarul sikerült kép, meg lehet nézni a TC videókat (fenn van a dallascowboys.com-on) teljesen rendben van
Stez
több mint 9 éve
Kamufotó, az a baj. Nekünk meg el kell magyaráznunk, az is baj.nem kamu, a csávó a saját képét posztolta. mármint mindkét sajátot.
Charlie Firpo
de én is tudok pl 120 kilósnak kinézni, ha egyszer csak hátba kap a szél, pedig csak 90 vagyok.
több mint 9 éve
Kamufotó, az a baj. Nekünk meg el kell magyaráznunk, az is baj.cdn0.vox-cdn.com/thumbor/Jgs0oZAoVPhjLR8xx3Uwu9JWyo4=/600x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/6866963/image%2024.png
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Csak úgy akar kinézni, mint Roethlisberger.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sokak szerint Romo kissé túlsúlyosan jelent meg a TC-n, mondjuk azt mondják, csak a beállítás miatt tűnik úgy a fotón. Ezért fura, na. Nekem úgy tűnik, egy-két plusz kiló tényleg felkúszott a fánktól.
több mint 9 éve
Így fog ez menni idén végig? Most, hogy lenne hely bőven a LBknek, Damien Wilson gondolta kipróbálja a paintballt és egy pajtása pofán is lőtte, szemsérülést okozva neki, úgyhogy ő is NFIvel kezdi az évet. Igazi profizmus ismét! Kezd megtelni a sötét n+ kvótám az idei évre és még csak a TC első napja ment le.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Elnézve pl. a Packers játékosok milyen vidáman biciklizek be a TC-re (nem bántva őket) nálunk ez így zajlott:JJ vezetésével a csapat, a rendőrfőnök és a dallas-i rendőrmészárlás érintettjeinek családtagjai kart a karba öltve vonultak be...azért ez is valami.
Dallas Cowboys walk out on field arm to arm with Dallas Mayor Mike Rawlings: pic.twitter.com/ulPb6lrUnW
— Brandon George (@DMN_George) 2016. július 30.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Már vártam a megmondást. *ásít*Rolando nem jelent meg a behajózáson. Biztos biciklivel teker Kaliforniáig a fasz. Ki vele!Én megmondtam.
Charlie Firpo
Amadeus91
több mint 9 éve
Tovàbb megyek, szerintem soha nem volt ő annyira pótolhatatlan mint ahogy azt sok helyen beàllìtják. Csak hogy más referenciát ne mondjak, legjobb formájában se volt még csak közel se egy egészséges Leehez. Márpedig LB poszton nàlam itt kezdődik hogy valaki pótolhatatlan. Általában megcsinálja a tacklejeit, nagyhibát nem követ el, vagy legalàbbis csak ritkán. Egyébként egy lusta jàtékos akinek sosem volt és nem is lesz a football(olyat hogy a csapat le se ìrok) az első, szerintem is mehet, isten áldja' .Semmi baj, nem kell egyet értenünk.Rolando nem jelent meg a behajózáson. Biztos biciklivel teker Kaliforniáig a fasz. Ki vele!Nem tudok egyet érteni. Nem feltétlen jó az amit csinál, csapatszemszögből pedig abszolút nem,de azért azt nem várhatod el tőlük,hogy mindenki kis csicskaként úgy tegyen ahogy a "nagy könyvben" meg van írva, vagy ah9gy az álmainkban szeretnénk mert aki nem az kuka. Szerintem maradjon csak. Egy agresszív LB nem egy kis szobakutya.
Charlie Firpo
Wong
Én azért zavarnám el, mert ha elkezdtünk konzekvensen elfordulni a balhés, csapategységet bontó játékosoktól (lásd Hardy), akkor szerintem el kéne. Az meg hogy ezek után meg sem jelenik... Leary, aki nyíltan elkívánkozik, is megjelent, mert nem tök homály (és a menedzsere biztos ezt mondta 😊 )
Rolando már nem olyan pótolhatatlan, hogy ilyen nagy arca legyen. De adjuk meg neki az esélyt, hogy csak családi ügyek, az úgyis volt már.
Charlie Firpo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Valószìnűleg olyan árat kér majd amit Stephen Jones szépen udvariasan elutasìt.Más. Szerintetek mekkora az esélye annak, hogy Foles itt köt ki? Mondjuk egy 10-es skálán.nulla
Nekem nagy fejtörést okoz. Még megtippelni sem tudom,ezért adok rá a 5-öst. (persze ezt úgy értem hogy a vezetőség mennyire gondolkodhat rajta,mert nekem a srác totál unszimpatikus, de most nem ezt pontozzuk)
Wong
slowmotion
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Hogy kreténHogy szeret tekerni?Rolando nem jelent meg a behajózáson. Biztos biciklivel teker Kaliforniáig a fasz. Ki vele!Én megmondtam.
Charlie Firpo
Amadeus91
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Hogy szeret tekerni?Rolando nem jelent meg a behajózáson. Biztos biciklivel teker Kaliforniáig a fasz. Ki vele!Én megmondtam.
Charlie Firpo
Amadeus91
- Gyíkká?
- De már elmúlt.