Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
'Calm' Dakota, cool!És Travis AKA "Fredbeard" aláír...
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Valamelyest követtem az egyetemi pályafutását és szvsz elmondhatom hogy jobban jártatok vele mint mondjuk Wentz vagy Goffal az őket draftolo csapatok. (megjegyzem egyik említett játékossal sincs semmi bajom)Tegyük hozzá azért azt is,hogy sokszor lubickolhatott a zsebben,tengernyi ideje volt,álom lehet a falunk mögött játszani 😀Nem kell hozzátenni. Weeden, Cassel... 😊
Tehenész
Tuti, hogy mindenki meglepődött Dak játékán, de tényleg nagyon sok van még vissza neki, óhatatlanul lesznek gyenge pillanatai is. Mindenesetre jó örülni a pici sikerének olyan sok rossz hír után.
gyeek

több mint 9 éve
Tegyük hozzá azért azt is,hogy sokszor lubickolhatott a zsebben,tengernyi ideje volt,álom lehet a falunk mögött játszani 😀Nem kell hozzátenni. Weeden, Cassel... 😊
Tehenész
Tuti, hogy mindenki meglepődött Dak játékán, de tényleg nagyon sok van még vissza neki, óhatatlanul lesznek gyenge pillanatai is. Mindenesetre jó örülni a pici sikerének olyan sok rossz hír után.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
At halftime, Cowboys wide receiver Dez Bryant praised Prescott for playing beyond his years.sztem még ne vigyük túlzásba az örömködést. én csak a pre meccsek után mondok bármilyen véleményt. nagyon kevés még ez az 1 félidő .Ne is ! Egyelőre biztató ennyi. Jól passzolt rövidet, hosszút is, jól találta meg a futót ha bajban volt, jól indult meg ha nem volt más lehetőség. Higgadt tudott maradni és jó döntéseket hozott.
beltazor
100yard
"I think the best thing about Dak is that he is extremely calm," Bryant said. "It's like he's been here before. He's not playing like a rookie. He is going to be very good; he's special."
Talán ez a legfontosabb,van még mit elsajátítania,ideje is lesz rá egy jó mentor mögött,de ez az amit nem lehet megtanulni.
Tegyük hozzá azért azt is,hogy sokszor lubickolhatott a zsebben,tengernyi ideje volt,álom lehet a falunk mögött játszani 😀
több mint 9 éve
sztem még ne vigyük túlzásba az örömködést. én csak a pre meccsek után mondok bármilyen véleményt. nagyon kevés még ez az 1 félidő .Ne is ! Egyelőre biztató ennyi. Jól passzolt rövidet, hosszút is, jól találta meg a futót ha bajban volt, jól indult meg ha nem volt más lehetőség. Higgadt tudott maradni és jó döntéseket hozott.
beltazor
több mint 9 éve
sztem még ne vigyük túlzásba az örömködést. én csak a pre meccsek után mondok bármilyen véleményt. nagyon kevés még ez az 1 félidő .

több mint 9 éve
Azért ennyire biztató Qb-t Romo mögött már rég láttunk csillagos mezben. Függetlenül attól hogy előszezon vagy sem. És neki még van ideje tanulni.Összességében el lehet mondani hogy Prescottnak egy fél előszezon meccs alatt több értelmes megmozdulása volt mint a Weeden-Cassel-Moore hármasnak tavaly egy egész szezon alatt. Ha a köv három meccsen is tud valami hasonlót összehozni - nyilván azért ezt a 125ös PRt nehéz lesz tartani - akkor talán meg lehet kicsit nyugodni hogy talán idén már nem olyan reménytelen a helyzet Romo mögött mint évekig volt.de ez az előszezon. azért ez nem ugyanaz a szint.
Amare
slowmotion
több mint 9 éve
Összességében el lehet mondani hogy Prescottnak egy fél előszezon meccs alatt több értelmes megmozdulása volt mint a Weeden-Cassel-Moore hármasnak tavaly egy egész szezon alatt. Ha a köv három meccsen is tud valami hasonlót összehozni - nyilván azért ezt a 125ös PRt nehéz lesz tartani - akkor talán meg lehet kicsit nyugodni hogy talán idén már nem olyan reménytelen a helyzet Romo mögött mint évekig volt.de ez az előszezon. azért ez nem ugyanaz a szint.
Amare
több mint 9 éve
jajaj, elmegyek fél hétre távol a civilizációtól (nincs wifi, vagyis internetmegvonás), erre elkezdődik az előszezon?hogyaza...
több mint 9 éve
Összességében el lehet mondani hogy Prescottnak egy fél előszezon meccs alatt több értelmes megmozdulása volt mint a Weeden-Cassel-Moore hármasnak tavaly egy egész szezon alatt. Ha a köv három meccsen is tud valami hasonlót összehozni - nyilván azért ezt a 125ös PRt nehéz lesz tartani - akkor talán meg lehet kicsit nyugodni hogy talán idén már nem olyan reménytelen a helyzet Romo mögött mint évekig volt.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Ez valóban szépen várakozás feletti lett! Prescott > Goff? 😛 TYT most offline, de az összefoglalóban volt még pár szép meglepetés, pl. Showersé a meccs játéka (még ha gyenge is volt összességében), Nzeocha INTje jó ómen (a fumble utána már kevésbé), Darius Jackson is szépen helytállt, egyre biztosabb a roster spotja. A csúnyához tartozik Wilcox borzalmas homálya Benny Cunningham TDje előtt. Nehéz megérteni miért visszafelé fejlődik, de ezen a ponton szerintem már a helye az 53ban is komoly veszélyben van. És itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy rávilágítsak az öreg Jonest érő olykor csúnya igazságtalanságra. Bármit mond, a média egyes képviselői egyből ugranak rá és ostorozzák, ha direkt valami röhejes bohóságot mond, azon is komolyan el tudnak rugózni. Ugyanakkor ha mond valami olyat amiért kapja az ívet, aztán kiderül, hogy mégis neki volt igaza (nem mintha az öreg versenyezne a firkász hordával), SOHA nem kapja meg a neki járó formális bocsánatkérést. Lássuk ezt a két tipikus bejegyzést rotoworldről Dak Prescottal kapcsolatban:
Augusztus 8.
"I’m more encouraged after this about holding our pat hand on a veteran than before this," Jones said. "As we go along and if we continue to see this kind of improvement and this kind of instinctive play, I can really get comfortable back there." Jones can say what he likes, but the Cowboys will not feel comfortable if they enter the season with Prescott backing up Romo.
Augusztus 13.
If Prescott keeps impressing, the Cowboys may not be forced to find an experienced backup.
Gyönyörű példája az újságírói integritásnak, nemde? 😊
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Azért az alábbiakra kelni... A preseason érzés megfizethetetlen:- Travis Frederick hosszabítás, $56,4 M/6 év, 28 az első három évben, kíváncsi leszek, hogy lesz jövőre elkönyvelve, ha jól sejtem, megint lesz Tyron-restructure
- Dak Prescott 154,5 passer rating
- Dez is back... 2 bravúr elkapás, emberrel a nyakán... Nem emberX
- Whitehead 101 yardos kickoff return
Mégha a szerződésen kívül nem is sokat jelentenek, de azért jó érzés. Alig várom, hogy letölthessem a teljes meccset, egész jó hangulatúnak tűnt a teltházas stadion. 😊
Közben Ramsey trollkodik, hogy a Dallas nem őt választotta. Azért ezzel megvárnám legalább az alapszakasz végét.
több mint 9 éve
És itt egy kis bónusz, mivel a lábmunkával is lehet feszíteni. Javaslom takarjátok le 88as alsó testét, a feje szinte meg se moccan. twitter.com/jonmachota/status/763803818987356160
Sőt, ha rva-nak vagy egyéb twitteren exponált szurkolótársnak van némi kedve hozzá, linkelhetné Deznek, hogy távoli kis hazánkban egy Giants drukker a JUGSos bemelegítésén röhög, ha kell még egy kis extra motiváció a visszatéréshez. Ma ilyenem van. :]
több mint 9 éve
szerintem nem, mert onnantól, hogy a testéhez szorítja (tehát megadható az elkapás, mert birtokolja) nincs meg a két lépés vonalon belül.Eközben Dallasban rovatunk ismét jelentkezik. Oké, tudom hogy egy nem olyan érdekes mint a JUGS masina, de vagyok olyan pofátlan, hogy beillesszem:huh az elkapás 😮
twitter.com/jonmachota/status/763846254514143232?ref_src=twsrc%5Etfw
gyeek
De vajon élesben meg is adták volna?
beltazor
de valóban top5 WR elkapás, ha érvényes, ha nem 😊
több mint 9 éve
50-50 😀Eközben Dallasban rovatunk ismét jelentkezik. Oké, tudom hogy egy nem olyan érdekes mint a JUGS masina, de vagyok olyan pofátlan, hogy beillesszem:huh az elkapás 😮
gyeek
beltazor
több mint 9 éve
Eközben Dallasban rovatunk ismét jelentkezik. Oké, tudom hogy egy nem olyan érdekes mint a JUGS masina, de vagyok olyan pofátlan, hogy beillesszem:huh az elkapás 😮
gyeek

több mint 9 éve
Eközben Dallasban rovatunk ismét jelentkezik. Oké, tudom hogy egy nem olyan érdekes mint a JUGS masina, de vagyok olyan pofátlan, hogy beillesszem:twitter.com/jonmachota/status/763846254514143232?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 9 éve
és egy kis játék a gondolatokkal:Nekem eléggé úgy tűnik mintha beadták volna a káthetes házi depth chartot. Egy valamiben biztosak lehetünk: a végső 53 nem így fog kinézni.
az NFL megköveteli minden csapattól, hogy a preseason előtt minden csapat nyilvánosságra hozza a saját depth chart-ját. ez így néz ki a Cowboys-nál:
www.dallascowboys.com/team/depth-chart
ha valami, akkor ez már lehet jel a megmaradó 53-ra 😊
rva
több mint 9 éve
és egy kis játék a gondolatokkal:az NFL megköveteli minden csapattól, hogy a preseason előtt minden csapat nyilvánosságra hozza a saját depth chart-ját. ez így néz ki a Cowboys-nál:
www.dallascowboys.com/team/depth-chart
ha valami, akkor ez már lehet jel a megmaradó 53-ra 😊
több mint 9 éve
twitter.com/DMN_George/status/763938467529142277twitter.com/toddarcher/status/763918636528435202
Jeff Heath agyrázkódást szenvedett a training camp alatt, nem játszik az előszezon meccsen.
(ha a tavalyiból indulunk ki, akkor se Romo, se Dez se Zeke nem fog)
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Ed Eagan WR távozott, érkezett Mike McQueen OTsportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/08/10/dallas-cowboys-claim-ol-mike-mcqueen-waivers-san-diego-release-wr-ed-eagan
Zeke nem fog játszani a nyitó meccsen vasárnap hajnalban.
több mint 9 éve
tudom, hogy van dallasi verzió is, de ez büntet 😊Nekem ez volt a tuti:
deadspin.com/why-your-team-sucks-2016-philadelphia-eagles-1785083865
a Dakota Tebow-nál már visítottam a röhögéstől 😀 😀
alján kommentek:
One can still easily spot no fewer than ten Tim Tebow jerseys at home games despite the notable fact that he never made the fucking team.rva
Our fight song starts with “Fly Eagles Fly, on the road to victory”. Even birds understand that you can’t fly on roads.Joshua
több mint 9 éve
tudom, hogy van dallasi verzió is, de ez büntet 😊deadspin.com/why-your-team-sucks-2016-philadelphia-eagles-1785083865
a Dakota Tebow-nál már visítottam a röhögéstől 😀 😀
alján kommentek:
One can still easily spot no fewer than ten Tim Tebow jerseys at home games despite the notable fact that he never made the fucking team.
több mint 9 éve
keddről pár jó hír:Tony Romo notably sat out of practice, but the Cowboys returned several injured players to the fold. Cedric Thornton, Terrell McClain, Tyrone Crawford and Kyle Wilber all returned to action in some capacity.érdekes olvasni, főleg az egyes pontot és a kettes második felét, meg az ötöst
www.bloggingtheboys.com/2016/8/9/12420146/six-observations-from-tuesdays-cowboys-training-camp?utm_campaign=bloggingtheboys&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
Unofficial Injury Report
Missed Practice:
QB Tony Romo (rest)
RB Ezekiel Elliott (hamstring)
LB Andrew Gachkar (thumb)
QB Kellen Moore (fibula)
DT Maliek Collins (foot; Active/PUP)
DE Benson Mayowa (knee; Active/PUP)
RB Darren McFadden (elbow; Active/NFI)
RB Lance Dunbar (knee; Active/PUP)
LB Jaylon Smith (knee; Active/NFI)
LB Damien Wilson (eye; Active/NFI)
TE James Hanna (knee; Active/PUP)
Returned to Practice:
TE Gavin Escobar (rest)
CB Orlando Scandrick (rest)
DE DeMarcus Lawrence (rest)
DT Cedric Thornton (illness)
LB Kyle Wilber (back)
DE Ryan Russell (knee)
WR Devin Street (back)
DT Terrell McClain (toe)
DT Tyrone Crawford (back)
több mint 9 éve
Ó, a női hisztikről inkább ne is beszéljünk 😀Úgy látszik, nem szeretik a Cowboys-fanokat, mert csak itt van hiszti miattuk 😀Nincs barátnőd, hogy különbséget tudj tenni panasz és hiszti közt? 😉
Wyatt
gyeek
Rendben, legyen panasz 😊