Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Olvasgatva a kinti fórumokat az alábbiak várhatók a mai/holnapi Seattle elleni meccsen:- Elliott 12-20 play körül fog kapni, óvatosan szeretnék használni
- Dez nincs, helyette Butler fogja kapni WR2 pozíciót
- a kezdők 1 félidőt lesznek fent várhatóan
- bemutatkozhat Maliek Collins, és Mayowa is
Támadóoldalon azért ez már értékmérő lehet, hol is tartunk nagyjából egy TOP DE ellen, védőoldalon folyamatos rotálás várható.
Egy ilyen meccs milyen visszajelzést adhat szerintetek Dak helyzetéről, hol is tarthat most? Ha jól olvastam a 3. meccs eleje szokott már leginkább arra hasonlítani mi várható az alapszakaszban.
több mint 9 éve
Jack szinte ugyanez, ráadásul ő még futóként is bemutatott pár nagy játékot, ami csak növelte a hype-ját, szóval e téren szinte lehetetlen különbséget tenni köztükkét full egészséges játékos közül melyik papíron a jobb? Jack - Jaylon SmithSmith-t top5 picknek tartották ha tökéletesen egészséges lett volna.
vagy úgy is kérdezhetem: egyetemen melyik játékos volt a jobb, melyiknek jósoltak nagyobb jövőt?
beltazor
rva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
twitter.com/JoeTrahan/status/768075853028659201twitter.com/JoeTrahan/status/768076437639147521
mind Dez mind Crawford a concussion protocol alatt van, nem játszanak a hétvégén.
több mint 9 éve
két full egészséges játékos közül melyik papíron a jobb? Jack - Jaylon SmithSmith-t top5 picknek tartották ha tökéletesen egészséges lett volna.
vagy úgy is kérdezhetem: egyetemen melyik játékos volt a jobb, melyiknek jósoltak nagyobb jövőt?
beltazor
több mint 9 éve
két full egészséges játékos közül melyik papíron a jobb? Jack - Jaylon Smithvagy úgy is kérdezhetem: egyetemen melyik játékos volt a jobb, melyiknek jósoltak nagyobb jövőt?

több mint 9 éve
ha engem kérdeztek, akkor - Hanna PUP 6 meccs minusz
- Moore PUP 6 meccs minusz
- Lawrence Susp 4 meccs minusz
- McFadden NFI 6 meccs minusz
- Jaylon Smith NFI 6 meccs minusz utána IR egész szezon
több mint 9 éve
Ez az 53-as annyiban új, hogy Shaneil Jenkins bekerült, Hanna meg PUP-ra. Plusz az RB-poszt lehet még PUP-os.Amúgy szinte mindig őket írták (meg persze Dak).
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
a The Star-ban Gregory-nak van névtáblás öltözője, McClain-nek nincs.ez azt hiszem mindent elmond.
több mint 9 éve
én az LB sort, a CB-nél rosszabbnak érzem, ( Rolandoval én nem nagyon kalkulálok)Egy roster tipp amivel egyet tudnék érteni:CB es DE rész rémisztően néz ki... A többi az sima contender Roster lehet.
www.bloggingtheboys.com/2016/8/22/12586638/dallas-cowboys-53-man-roster-projection-after-week-2-of-the-preseason
SBalázs
Blevi
jó lenne ha DE/DT poszton vlaki robbantana, hogy legyen vlami nyomás is 😊

több mint 9 éve
Egy roster tipp amivel egyet tudnék érteni:CB es DE rész rémisztően néz ki... A többi az sima contender Roster lehet.
www.bloggingtheboys.com/2016/8/22/12586638/dallas-cowboys-53-man-roster-projection-after-week-2-of-the-preseason
SBalázs
több mint 9 éve
Egy roster tipp amivel egyet tudnék érteni:www.bloggingtheboys.com/2016/8/22/12586638/dallas-cowboys-53-man-roster-projection-after-week-2-of-the-preseason
több mint 9 éve
mekkora (csere)ellenértéke lehet DMC-nek, ha csak kicsit kell várni és összeszedhető az utcáról? (53-as keretszűkítés után) nagyjából semmi, azaz cserére nem igazán számítok.ergo találnak valami módot, hogy PUP-on vagy NFI-n kezdje a szezont, és majd 6-10 meccs után meglássák mi lesz vele.
DMC-re amúgy nem a change-of-pace Dunbar a veszélyes, hanem Morris - ha megtanulna végre rendesen blokkolni és elkapni.
több mint 9 éve
Ez szerintem Dunbar és Darius gyerek függvénye, de inkább Dunbar-é, aki már edzésbe is állt.Nem sok NCAA meccset néztem tavaly (se), de ha igen akkor az Buckeyes meccs volt Zeke miatt, úgyhogy alig várom, hogy végre Cowboys mezben is lássam (meccsen is). Az Olimpia miatt el vagyok maradva mikor játszhat PS-ben?Elméletileg a Seahawks ellen már kaphat szerepet. A hivatalos honlapon van fent egy pár perces interjú vele, jót nevet azon, hogy mennyire furcsa neki, hogy az oldalvonal mellől kell néznie a csapattársakat, ha jól értettem egyetemen egy meccset sem hagyott ki.
Jughead
Ti mit tippeltek, McFadden megéri az 53-as rostert, vagy elcseréljük? Vannak most RB-needes csapatok, akiknél felmerülhet a neve? Esetleg vissza Oaklandbe? Ha jól olvastam ott nincsenek nagyon megelégedve Murray-vel, és a fal ott is elég komoly.
SBalázs
Én nem olvastam semmit, bár fel-fel merül. Ami szinte biztos, hogy azokat a WR-jeinket, akik nem érik meg az 53-at, azokat viszik majd, mint a cukrot. Ahogy most áll, jó eséllyel köztük lesz Street is.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem sok NCAA meccset néztem tavaly (se), de ha igen akkor az Buckeyes meccs volt Zeke miatt, úgyhogy alig várom, hogy végre Cowboys mezben is lássam (meccsen is). Az Olimpia miatt el vagyok maradva mikor játszhat PS-ben?Elméletileg a Seahawks ellen már kaphat szerepet. A hivatalos honlapon van fent egy pár perces interjú vele, jót nevet azon, hogy mennyire furcsa neki, hogy az oldalvonal mellől kell néznie a csapattársakat, ha jól értettem egyetemen egy meccset sem hagyott ki.
Jughead
Ti mit tippeltek, McFadden megéri az 53-as rostert, vagy elcseréljük? Vannak most RB-needes csapatok, akiknél felmerülhet a neve? Esetleg vissza Oaklandbe? Ha jól olvastam ott nincsenek nagyon megelégedve Murray-vel, és a fal ott is elég komoly.
több mint 9 éve
Shaneil Jenkins has a hamstring problem that's keeping him out of practice.Garrett says Tyrone Crawford took a blow to the head during Sunday's practice. He was evaluated for a concussion & is considered day-to-day
Ha hozzá csapjuk a többi sérültünkhöz akkor lassan nem marad ember a D line-ban. 😕
több mint 9 éve
Nem sok NCAA meccset néztem tavaly (se), de ha igen akkor az Buckeyes meccs volt Zeke miatt, úgyhogy alig várom, hogy végre Cowboys mezben is lássam (meccsen is). Az Olimpia miatt el vagyok maradva mikor játszhat PS-ben?Egyébként Morris statjai se rosszak, ha ő is hoz egy a washingtoni legjobb éveihez közeli teljesítményt, akkor nagyon durva RB trió lehet itt. 😊
több mint 9 éve
www.dallascowboys.com/video/2016/08/21/star-frisco-video-first-look?sf33984627=1csak nekem ugrott be az aláfestő zenéről a Dark Necessities?
több mint 9 éve
ha ez nem csak előszezonban menne így, hanem rendes szezonban is (és nyerünk mellé) akkor OKaddig csak jó nézni, de még ne szálljunk fel a hypetrain-re szerintem 😀
több mint 9 éve
Persze volt rossz passza, meg lesz is még. Nem is gondolom hogy ez a lényeg, hanem az hogy végre van egy reménykeltő backup Qb-nk aki ha Tony - és lássuk be erre azért van esély - megsérül be tud talán ugrani és esetleg nem kell olyan nézhetetlen meccseket néznünk mint tavaly, ahol látszott ha valami csoda nem történik mi akkor itt nem nyerünk ha száz évig játszunk akkor se. Én mint szurkoló ezt érzem némi önös érdektől vezérelve lényegesnek.két dolog: ha Morris így nyomja rendes szezonban is, akkor ez nagyon durva lesz. NAGYON durva.igazából Prescottnak két rossz passza volt: a RtP és nem messze tőleg egy másik, ahol a védő páncélkesztyűjéből kipattant a disznóbőr.
és a Prescott INT-et csak az a roughing the passer mentette meg, mert egy sz*r passz volt.
rva
viszont az tény, hogy Tonyra emlékeztet, mármint a 2005-2006 körüli Tonyra: playmaker, de néha újonc hibákat csinál. viszont Tony 2005-2006-ban már a harmadik idényét taposta a ligában.
slowmotion
több mint 9 éve
két dolog: ha Morris így nyomja rendes szezonban is, akkor ez nagyon durva lesz. NAGYON durva.igazából Prescottnak két rossz passza volt: a RtP és nem messze tőleg egy másik, ahol a védő páncélkesztyűjéből kipattant a disznóbőr.
és a Prescott INT-et csak az a roughing the passer mentette meg, mert egy sz*r passz volt.
rva
viszont az tény, hogy Tonyra emlékeztet, mármint a 2005-2006 körüli Tonyra: playmaker, de néha újonc hibákat csinál. viszont Tony 2005-2006-ban már a harmadik idényét taposta a ligában.
több mint 9 éve
két dolog: ha Morris így nyomja rendes szezonban is, akkor ez nagyon durva lesz. NAGYON durva.és a Prescott INT-et csak az a roughing the passer mentette meg, mert egy sz*r passz volt.
több mint 9 éve
www.dallascowboys.com/news/2016/08/21/witten-players-impressed-%E2%80%9Cstate-art%E2%80%9D-star-ready-get-work“This is unbelievable, state of the art. First time for me to really see it,” Witten said. “Words can’t really describe it. It’s the Jones family. It’s what they’re all about.”
Érdemes a képeket megnézni,brutálisan el lett találva.Ide minden cowboys szurkolónak kötelező lenne elmenni,egy falatnyi történelem szépen becsomagolva 😀
Márt értem mi került 1,5 milliárdba.
több mint 9 éve
A meccs HD-ben:www.youtube.com/watch?v=YbRa-mBgxZk
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
na, végeredményig néztem, nem volt rossz.www.youtube.com/watch?v=hWuPomfEI_s
nem fogom végignyálazni a rendes közvetítést, de azért a tömörített verzió alapján fogtam a fejem rendesen, mert úgy tűnt, pár faszságot megint befújtak a bírók, és ez élesben már végképp nem jönne jól.
az azért tetszett, amikor Tony egyszer jobbra ment hátra a fake handoffal, Morris viszont balra futott. vajon hány védő ette meg? 😊
slowmotion
Én erre fogok elaludni. Élőben is próbáltam követni, de gyakran bealudtam akkor is. A tavalyi bohócparádé után jó nézni Dak játékát...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
na, végeredményig néztem, nem volt rossz.nem fogom végignyálazni a rendes közvetítést, de azért a tömörített verzió alapján fogtam a fejem rendesen, mert úgy tűnt, pár faszságot megint befújtak a bírók, és ez élesben már végképp nem jönne jól.
az azért tetszett, amikor Tony egyszer jobbra ment hátra a fake handoffal, Morris viszont balra futott. vajon hány védő ette meg? 😊