Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Kicsit Russel Wilson szeru a tortenet. Mindketto kozepsokoros draft. Mindketto a mozgekonyabb iranyirok koze tartozik. Mindketto bizonyitott a preseasonbean ugy lett kezdo ( nyilvan mas okbol ). Mindkettonek van/volt egy eros futo tamogatasa. Raadasul Dak kap egy bicvalyeros O falat is ami Russelnek soha nem volt meg. Meg kap egy olyan elkapot meg egy TE--t ami Wilsonnak soha nem adatott meg. Miert kellene akkor felteni bedobni a melyvizbe?
több mint 9 éve
Legpechesebb csapat a ligaban tavaly. Iden sem alakulnak jobban a dolgok. Nagy kar. Dak bevalhat.
több mint 9 éve
dehogy is. csak furcsa az eddigi évekhez képest h az 1.körösök padoznak, a 4.körös meg kezd.Az hogy gondolom arra irtad hogy a Dallas miért nem ment fel valahogy a két irányìtóért, vagy cserélt Lynchért, miért csak a negyedik körben váladztott irányìtót.na oszt ennek ehhez mi köze? persze igazad vansajánlom Romot 😕Igen, azt láttuk is hogy Goff meg Wentz mennyivel jobb volt eddig Prescottnál. Ja nem.
amugy az se semmi,h idén volt 1/1 és 1/2 vmint 1.kör végefelé QB draft, de ők nem, csak a 4.körös fog kezdeni az 1.héten
braxa88
Amare
csak emgállípitottam h az 1.körösök nem kezdenek, a 4. meg igen.
nem nagyon szokványos ez. ennyi.
kiváncsi vagyok, szezon közepére ujra 100%os lesz Romo, de Dakkal nyeri ameccseket a DAL, és a QB hoz is egy PS közeli formát akkor mi lesz a QB helyzettel
braxa88
Bár ezzel most még tényleg nincs értelme foglalkozni, de adja isten hogy ilyen helyzetben legyen majd a csapat, Garrett helyében nem bjontanám meg a nyerő formulát.
Amare
több mint 9 éve
Az hogy gondolom arra irtad hogy a Dallas miért nem ment fel valahogy a két irányìtóért, vagy cserélt Lynchért, miért csak a negyedik körben váladztott irányìtót.na oszt ennek ehhez mi köze? persze igazad vansajánlom Romot 😕Igen, azt láttuk is hogy Goff meg Wentz mennyivel jobb volt eddig Prescottnál. Ja nem.
amugy az se semmi,h idén volt 1/1 és 1/2 vmint 1.kör végefelé QB draft, de ők nem, csak a 4.körös fog kezdeni az 1.héten
braxa88
Amare
kiváncsi vagyok, szezon közepére ujra 100%os lesz Romo, de Dakkal nyeri ameccseket a DAL, és a QB hoz is egy PS közeli formát akkor mi lesz a QB helyzettel
braxa88
Bár ezzel most még tényleg nincs értelme foglalkozni, de adja isten hogy ilyen helyzetben legyen majd a csapat, Garrett helyében nem bjontanám meg a nyerő formulát.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Én azt gondolom hogy nem lehet kérdés Prescott szerepeltetése. Igazábol a srác nem is nagyon tudott volna többet tenni hogy bebizonyìtsa ezt.Én is pont így gondolom, de nem Dak helyett, hanem mögé hoznék valakit.
Külsőst én nem hoznék, ugyanis nem tudom elképzelni hogy lesz olyan szabad emberke, vagy elérhető árú, aki reálisan jobb opció Prescottnál. Ő itt van ebben a rendszerben, volt egy egész előszezonja a csapattal, többször játszott a kezdőkkel is, eddig nagyon bìztató volt. Nem látom értelmét egy olyan ember ide hozatalának akinek egyrészt még meg kell tanulnia a rendszert, meg nyilván az edzői stáb se ismeri úgy.
Azért szerintem összeségében ez nem egy rossz keret, Daknak lesz segìtsége bőven, ott a Bryant-Elliott tengely, na meg az a valami középszer támadófal.
Több ember ne sérüljön meg, mert onnan már tényleg dőlhet a kártya vár de egyelőre nem menthetetlen a helyzet. Romonak jobbulást, aztán meg megláthuk mi lesz.
Amare
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
na oszt ennek ehhez mi köze? persze igazad vansajánlom Romot 😕Igen, azt láttuk is hogy Goff meg Wentz mennyivel jobb volt eddig Prescottnál. Ja nem.
braxa88
Amare
több mint 9 éve
sajánlom Romot 😕Igen, azt láttuk is hogy Goff meg Wentz mennyivel jobb volt eddig Prescottnál. Ja nem.
braxa88
több mint 9 éve
Én azt gondolom hogy nem lehet kérdés Prescott szerepeltetése. Igazábol a srác nem is nagyon tudott volna többet tenni hogy bebizonyìtsa ezt. Külsőst én nem hoznék, ugyanis nem tudom elképzelni hogy lesz olyan szabad emberke, vagy elérhető árú, aki reálisan jobb opció Prescottnál. Ő itt van ebben a rendszerben, volt egy egész előszezonja a csapattal, többször játszott a kezdőkkel is, eddig nagyon bìztató volt. Nem látom értelmét egy olyan ember ide hozatalának akinek egyrészt még meg kell tanulnia a rendszert, meg nyilván az edzői stáb se ismeri úgy.
Azért szerintem összeségében ez nem egy rossz keret, Daknak lesz segìtsége bőven, ott a Bryant-Elliott tengely, na meg az a valami középszer támadófal.
Több ember ne sérüljön meg, mert onnan már tényleg dőlhet a kártya vár de egyelőre nem menthetetlen a helyzet. Romonak jobbulást, aztán meg megláthuk mi lesz.
több mint 9 éve
sajánlom Romot 😕amugy az se semmi,h idén volt 1/1 és 1/2 vmint 1.kör végefelé QB draft, de ők nem, csak a 4.körös fog kezdeni az 1.héten
több mint 9 éve
Egy torott csigolya szerintem nem jatek. Jo ha latjuk meg a szezon masodik feleben. Nyilvan az is meghatarozo lesz akkor jogy fogunk meg allni.Félek tőle ha túl korán dobjuk be Dak-ot, jön pár hiba és teljesen leépítjük a jővőjét. :/Most nézem, Garrett csak 'day-to-day'-re mondja Tony-t. Ha optimista vagyok, akkor (mint a bordatörésével anno) játszana , ha pesszimista, akkor egész szezon.
beltazor
Ha nem Dak, akkor ki? Egy beugró?
update: Cowboys quarterback Tony Romo has suffered a compression fracture of his L1 vertebrae,
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Félek tőle ha túl korán dobjuk be Dak-ot, jön pár hiba és teljesen leépítjük a jővőjét. :/Mentalisan eros a srac azt irjak. Hiba lene most beszurni a rendszerbe egy Weeden tipusu es szintu QB-t. Dak bizato szerintem ki kell probalni.
Freeman?
beltazor
több mint 9 éve
Félek tőle ha túl korán dobjuk be Dak-ot, jön pár hiba és teljesen leépítjük a jővőjét. :/Most nézem, Garrett csak 'day-to-day'-re mondja Tony-t. Ha optimista vagyok, akkor (mint a bordatörésével anno) játszana , ha pesszimista, akkor egész szezon.
beltazor
Ha nem Dak, akkor ki? Egy beugró?
update: Cowboys quarterback Tony Romo has suffered a compression fracture of his L1 vertebrae,
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Marad Dakota meg a bizakodás.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Majd a tudósok megírják, hogy ilyen alapon ki lehetne-e rúgni. Ő magától nem fog elmenni, nagy pénzekről van itt szó.Csak épp úgy tűnik már egészséges nem tud maradni szegény....Mondjuk mert szerződése van (sokért) és amúgy meg egy jó QB?Romonak eltört egy csont a hátában .... Kemény szezon lesz ismét...Ők legalább behúztak egy fr QB-nak kinéző valakit a 4. körben....
Tomcsik
Romonak meg felépülést, lehet nem kéne erőltetni ezt a dolgot....
dande
Charlie Firpo
dande
www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/tony-romo-2447/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Fogynak a QB-k Dallasban rendesen. 😕
több mint 9 éve
Csak épp úgy tűnik már egészséges nem tud maradni szegény....Mondjuk mert szerződése van (sokért) és amúgy meg egy jó QB?Romonak eltört egy csont a hátában .... Kemény szezon lesz ismét...Ők legalább behúztak egy fr QB-nak kinéző valakit a 4. körben....
Tomcsik
dande
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Azt írják, legjobb esetben is a szezon felénél térhet vissza.ez lesz kb a harmadik tizenegy év alatt
Komikus, hiába nem az ő hibája, de a vezetőség helyében most már tényleg elgondolkoznék, hogy továbblépek. Prescott meg még semmit sem mutatott, élesben lesz kérdés, mit tud.
Csak igen sajnálatos, hogy hány év megy rá Romo sérüléseire.
Stez
több mint 9 éve
Mondjuk mert szerződése van (sokért) és amúgy meg egy jó QB?Romonak eltört egy csont a hátában .... Kemény szezon lesz ismét...Ők legalább behúztak egy fr QB-nak kinéző valakit a 4. körben....
Tomcsik
dande
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Azt írják, legjobb esetben is a szezon felénél térhet vissza.Komikus, hiába nem az ő hibája, de a vezetőség helyében most már tényleg elgondolkoznék, hogy továbblépek. Prescott meg még semmit sem mutatott, élesben lesz kérdés, mit tud.
Csak igen sajnálatos, hogy hány év megy rá Romo sérüléseire.
több mint 9 éve
Lee optimistán beszélt a védelemről:sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/08/26/sean-lee-whether-worried-rolando-mcclain-comparing-ezekiel-elliott-demarco-murray
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
de az megvan, hogy Goodley és Farmer is a Seattle keretében játszik (mindketten a Cowboys-ban játszottak a tavalyi előszezonban)? ráadásul Farmer futóként nem elkapóként
több mint 9 éve
Örülök, ha te jónak láttad a játékát. Én csak az összefoglalót néztem.Zeke nagyobb gond, ha tényleg magának vette az anyagot a marihuána boltban - ahogy azt a TMZ lefotózta. Fuckmilyen értelemben? két passzt engedett talán az első félidőben, ebből az egyik mondjuk TD lett, de Wilson tényleg szép ívet tett a labda alá, ez benne van a játékban.
Meg hát Mo-ra nincsenek szavak...(az összefoglaló alapján).
Charlie Firpo
slowmotion
Halprin azért lehúzta (mint Free-t) a BTB-n. Ahány, annyi féle vélemény. Csak a szezonban már ilyet ne.
www.bloggingtheboys.com/2016/8/26/12658496/cowboys-seahawks-five-winners-five-losers-for-dallas-in-the-game
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.