Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Mo-t én is megvédeném. Ebben a preszezonban szerintem a legjobb cornerünk. Sok elütött labdája volt a múlt héten is meg most is volt.Zeke nagyobb gond, ha tényleg magának vette az anyagot a marihuána boltban - ahogy azt a TMZ lefotózta. Fuckmilyen értelemben? két passzt engedett talán az első félidőben, ebből az egyik mondjuk TD lett, de Wilson tényleg szép ívet tett a labda alá, ez benne van a játékban.
Meg hát Mo-ra nincsenek szavak...(az összefoglaló alapján).
Charlie Firpo
slowmotion
több mint 9 éve
húzom is lefelé 😊ahogy olvastam a második meg a harmadik védősor gyakorlatilag alázatból vett leckét a Seattle első offense ellen, ami nagyon rossz jel...
több mint 9 éve
Romo esetében tényleg nem az Ő sara volt nagyobb részt. Ráadásul már csúszott lábbal előre Romo, nem illet volna már a védőnek így ráugrani. Amire én írtam hogy nem az Ő meccse volt az az első félidő végén Dak-on volt egy sack ami az övé volt, meg volt egy TFL a futón ami szerintem szintén az övé olt.két okből sincs igazad.Free harmatgyenge volt az egész meccsen.Igen azt mondta hogy extrèm jol sikerült eltalálnia Avrilnek, ahogy ráugrott, felülről lefelè, gyakorlatilag összenyomta a gerincèt. Kb 100ból 1szer sikerül igy a tackle(az alapján hogy azt mondja az elmult 5 èvben nem kapott ekkorát, pedig pl a 2011-2012 Oline mögött kapott gazdagon, az a csoda amugy hogy akkor komolyabban nem sèrült meg).Azért Free bácsi szépen továbbengedte Avril-t, ez a szezonra nem jó ómen, lehet még vele bajunk.
Egyèbkènt nem volt rossz a mutatott játèk Prescottnak innen nem is tudom mit kène csinálni hogy elveszítse a csere QB helyèt. Elliott nagyon tetszett, megmutatta Chancellornak hogy azèrt nem eszik olyan fórrón 😉 nagyon be akarták fenyíteni aztán nemigazán jött össze 😊
Hàt a Dline meg majd lesz valahogy
Amare
(Nagyon zárójelben: Tony most - sem - jól ment le, maga alá gyűrte a saját lábait. Könyörgöm, egy judo edző mutassa már meg neki, hogy kell esni!)
A DL meg nem rossz, csak nem fedi fel a lapjait! 😊
Charlie Firpo
100yard
először is, csak fél meccset játszott. másodszor, volt egy holdingja, egyszer a szokásos sweep-nél jól mozdult be a résbe a védője, kiemelkedő hibája első ránézésre ennyi volt. az embereit megtartotta, második vonalba jól fellépett blokkolni.
másodszor, nyilván szarul játszott, mert Tony megsérült. nos, Romo sérülése nem igazán az ő sara. Free emberétől még simán felléphetett volna Romo a zsebben, de Zack-et nagyon csúnyán betolták, csak őt nem divat fikázni. emellett Romo-nak ott már szabadulnia kell a labdától, pláne egy edzőmeccsen. Dak-ot is kettőbe hajtogatták a félidő végén, amikor már a jobb oldalvonalig kifutva passzolt. ennyit nem ér meg egy edzőmeccs.
slowmotion
több mint 9 éve
Zeke nagyobb gond, ha tényleg magának vette az anyagot a marihuána boltban - ahogy azt a TMZ lefotózta. Fuckmilyen értelemben? két passzt engedett talán az első félidőben, ebből az egyik mondjuk TD lett, de Wilson tényleg szép ívet tett a labda alá, ez benne van a játékban.
Meg hát Mo-ra nincsenek szavak...(az összefoglaló alapján).
Charlie Firpo
több mint 9 éve
két okből sincs igazad.Free harmatgyenge volt az egész meccsen.Igen azt mondta hogy extrèm jol sikerült eltalálnia Avrilnek, ahogy ráugrott, felülről lefelè, gyakorlatilag összenyomta a gerincèt. Kb 100ból 1szer sikerül igy a tackle(az alapján hogy azt mondja az elmult 5 èvben nem kapott ekkorát, pedig pl a 2011-2012 Oline mögött kapott gazdagon, az a csoda amugy hogy akkor komolyabban nem sèrült meg).Azért Free bácsi szépen továbbengedte Avril-t, ez a szezonra nem jó ómen, lehet még vele bajunk.
Egyèbkènt nem volt rossz a mutatott játèk Prescottnak innen nem is tudom mit kène csinálni hogy elveszítse a csere QB helyèt. Elliott nagyon tetszett, megmutatta Chancellornak hogy azèrt nem eszik olyan fórrón 😉 nagyon be akarták fenyíteni aztán nemigazán jött össze 😊
Hàt a Dline meg majd lesz valahogy
Amare
(Nagyon zárójelben: Tony most - sem - jól ment le, maga alá gyűrte a saját lábait. Könyörgöm, egy judo edző mutassa már meg neki, hogy kell esni!)
Charlie Firpo
100yard
először is, csak fél meccset játszott. másodszor, volt egy holdingja, egyszer a szokásos sweep-nél jól mozdult be a résbe a védője, kiemelkedő hibája első ránézésre ennyi volt. az embereit megtartotta, második vonalba jól fellépett blokkolni.
másodszor, nyilván szarul játszott, mert Tony megsérült. nos, Romo sérülése nem igazán az ő sara. Free emberétől még simán felléphetett volna Romo a zsebben, de Zack-et nagyon csúnyán betolták, csak őt nem divat fikázni. emellett Romo-nak ott már szabadulnia kell a labdától, pláne egy edzőmeccsen. Dak-ot is kettőbe hajtogatták a félidő végén, amikor már a jobb oldalvonalig kifutva passzolt. ennyit nem ér meg egy edzőmeccs.
több mint 9 éve
na, megnéztem az első félidőt. 10-10-et hoztunk a csereirányítóval, Dez és Tyron nélkül. azt mondom, ide vele!nem igazán volt bajom senkivel, a liga egyik legjobb védelme ellen ez benne van, Wilsontól egy TD-t kapni szintén.
több mint 9 éve
Free harmatgyenge volt az egész meccsen.Igen azt mondta hogy extrèm jol sikerült eltalálnia Avrilnek, ahogy ráugrott, felülről lefelè, gyakorlatilag összenyomta a gerincèt. Kb 100ból 1szer sikerül igy a tackle(az alapján hogy azt mondja az elmult 5 èvben nem kapott ekkorát, pedig pl a 2011-2012 Oline mögött kapott gazdagon, az a csoda amugy hogy akkor komolyabban nem sèrült meg).Azért Free bácsi szépen továbbengedte Avril-t, ez a szezonra nem jó ómen, lehet még vele bajunk.
Hàt a Dline meg majd lesz valahogy...
Amare
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Igen azt mondta hogy extrèm jol sikerült eltalálnia Avrilnek, ahogy ráugrott, felülről lefelè, gyakorlatilag összenyomta a gerincèt. Kb 100ból 1szer sikerül igy a tackle(az alapján hogy azt mondja az elmult 5 èvben nem kapott ekkorát, pedig pl a 2011-2012 Oline mögött kapott gazdagon, az a csoda amugy hogy akkor komolyabban nem sèrült meg).Azért Free bácsi szépen továbbengedte Avril-t, ez a szezonra nem jó ómen, lehet még vele bajunk.
Amare
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Igen azt mondta hogy extrèm jol sikerült eltalálnia Avrilnek, ahogy ráugrott, felülről lefelè, gyakorlatilag összenyomta a gerincèt. Kb 100ból 1szer sikerül igy a tackle(az alapján hogy azt mondja az elmult 5 èvben nem kapott ekkorát, pedig pl a 2011-2012 Oline mögött kapott gazdagon, az a csoda amugy hogy akkor komolyabban nem sèrült meg).Ezt eddig is tudtuk hogy a D ilyen. Évek óta nem draftolunk ide az első körökben. Nincs miért többet várni ettől az egységtől.
Amare
Úgy lett ez a csapat felépítve hogy uralja a játékidőt az offense, a maradékot meg majd megoldja a D. Ez jelenthet egy biztos playoff-ot onnan a többi meg tényleg lesz valahogy.
több mint 9 éve
Igen azt mondta hogy extrèm jol sikerült eltalálnia Avrilnek, ahogy ráugrott, felülről lefelè, gyakorlatilag összenyomta a gerincèt. Kb 100ból 1szer sikerül igy a tackle(az alapján hogy azt mondja az elmult 5 èvben nem kapott ekkorát, pedig pl a 2011-2012 Oline mögött kapott gazdagon, az a csoda amugy hogy akkor komolyabban nem sèrült meg). Egyèbkènt nem volt rossz a mutatott játèk Prescottnak innen nem is tudom mit kène csinálni hogy elveszítse a csere QB helyèt. Elliott nagyon tetszett, megmutatta Chancellornak hogy azèrt nem eszik olyan fórrón 😉 nagyon be akarták fenyíteni aztán nemigazán jött össze 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Romo egyébként valami olyasmit nyilatkozott, hogy ez volt a legnagyobb ütés az elmúlt öt évben amit a hátára kapott, és ha ezt kibírta a műtött háta akkor itt minden a legnagyobb rendben van. 😊 Csak az ütő állt meg a legtöbb szurkolóban.
több mint 9 éve
A csapat hagyományait tiszteletben tartja. 😊 Veri az asszonyt meg drogozik. 😊1. Jerry bácsi morcos - joggal.Zeke nagyobb gond, ha tényleg magának vette az anyagot a marihuána boltban - ahogy azt a TMZ lefotózta. Fuckerről én nem is hallotam. mi történt?
Charlie Firpo
csak az elfogyasztásáért jár a bünti nem? venni lehet. 😀
beltazor
2. Ezt találtam a TMZ oldalán:
"our sources tell us they did NOT see Elliott make any sort of a purchase -- and we're told it's VERY common for tourists to just browse the weed shops while visiting town."
Charlie Firpo
több mint 9 éve
1. Jerry bácsi morcos - joggal.Zeke nagyobb gond, ha tényleg magának vette az anyagot a marihuána boltban - ahogy azt a TMZ lefotózta. Fuckerről én nem is hallotam. mi történt?
Charlie Firpo
beltazor
2. Ezt találtam a TMZ oldalán:
"our sources tell us they did NOT see Elliott make any sort of a purchase -- and we're told it's VERY common for tourists to just browse the weed shops while visiting town."
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Zeke nagyobb gond, ha tényleg magának vette az anyagot a marihuána boltban - ahogy azt a TMZ lefotózta. Fuckerről én nem is hallotam. mi történt?
Charlie Firpo

több mint 9 éve
Zeke nagyobb gond, ha tényleg magának vette az anyagot a marihuána boltban - ahogy azt a TMZ lefotózta. FuckMeg hát Mo-ra nincsenek szavak...(az összefoglaló alapján).
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Elliot és Chancellor gyorsan egymásra találtak 😀 DL nagyon aggasztó, nem tudom így mi lesz a szezonban. :/
TWill utolsó éve? nem biztos hogy megtartanám.....

több mint 9 éve
Remélem waiveren sikerül majd szakítani egy-két jó védő falembert, mert az idei gárda nem csak gyengusz volt, de állandóan sérült is. Odáig megyek, hogy az Irving-Crawford-Thornton-Lawrence kezdő átlag feletti lehet, de valaki mindig sérült (vagy épp eltiltott). Jack Crawford és Terrell McClaint is sokoladú és megbízható cserének tartom, de utóbbi szintén sosincs pályán. Mayowa igazolását nem értettem korábban sem, most sem.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Azért megállt bennem az ütő (és szerintem pár millió másik emberben is), amikor a szerelés után rögtön a hátához kapott.
több mint 9 éve
Lassan nem is Tony-nak kell backup QB-t keresni, hanem Dak mögé kell valaki. 😕nem tűnt komolynak, ha alapszakasz akkor már a következő driveban visszatér.Romo..... :/meglássuk. két és fél hét a rajtig.
beltazor
slowmotion
braxa88
Azért reménykedjünk hogy tényleg semmi komoly, de elég aggasztónak tűnik hogy ilyen sérülékeny az utóbbi pár évben.
Zeke játéka viszont tetszett. Van spiritusz a srácban. Bryant-tal jó páros fognak alkotni ha trash talkra kerül a sor, meg talán játékban is.
több mint 9 éve
nem tűnt komolynak, ha alapszakasz akkor már a következő driveban visszatér.Romo..... :/meglássuk. két és fél hét a rajtig.
beltazor
slowmotion
több mint 9 éve
Elvileg vissza akart állni de Garret nem engedte.
több mint 9 éve
Romo..... :/meglássuk. két és fél hét a rajtig.
beltazor
több mint 9 éve
Dak az előző meccs első pár támadó snap-jét a kezdő Dolphins védelem ellen játszotta (igen, Ndakumong Suh, Mario Williams, Kiko Alonso, Byron Maxwell... szóval ezek a srácok) és nem tűnt elveszettnekpersze hiányzott a valódi nyomás a sikerességet illetően, de minden más adott volt.
innen már nyilván minden más csalódás lesz* de én nem féltem - eleve a game plan olyan, hogy kijöjjenek az erősségei
*: igazság szerint már a második preseason meccs előtt ettől féltem, de eléggé rondán rám cáfolt a srác
viszont egyre jobban zavar,hogy Tapper pl nem játszik, meg a Dline többi tagja is ki-be jártál az injury report-ra...
több mint 9 éve
Olvasgatva a kinti fórumokat az alábbiak várhatók a mai/holnapi Seattle elleni meccsen:Szerintem DAK már megcsinálta magának a QB2 helyet. Ebből a szempontból ez a meccs már szerintem nem lesz értékmérő. Most szerintem az a dolga hogy tanuljon és fejlődjön Tony mögött.
- Elliott 12-20 play körül fog kapni, óvatosan szeretnék használni
- Dez nincs, helyette Butler fogja kapni WR2 pozíciót
- a kezdők 1 félidőt lesznek fent várhatóan
- bemutatkozhat Maliek Collins, és Mayowa is
Támadóoldalon azért ez már értékmérő lehet, hol is tartunk nagyjából egy TOP DE ellen, védőoldalon folyamatos rotálás várható.
Egy ilyen meccs milyen visszajelzést adhat szerintetek Dak helyzetéről, hol is tarthat most? Ha jól olvastam a 3. meccs eleje szokott már leginkább arra hasonlítani mi várható az alapszakaszban.
SBalázs
Buttlerre kíváncsi vagyok mit tud kezdő elkapóként. Eddig elég biztató volt.
Meg hát jó lenne látni valami biztatót a D vonalon is.