Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Claiborne remek szereplése sok PBU és kevés INTfordítva sem lenne jó (ki örül annak, ha a franchise QB-ja INT-eket dobál TC alatt, nem igaz?) de ez sem biztos, hogy majd a szezonban más QB-k és más receiverek ellen menni fog...
szokásos a hype amúgy, minden TC alatt az összes csapat minimum 20 pro bowlert tart rosteren meg 4-5 all pro-t.
több mint 9 éve
Ha Tapper megmaradna a csapatnál, akkor lenne min szórakoznunk ez alapján az interjú alapján. Kommunikatív arc, újonctól felettébb szokatlan magatartás. 😊www.dallascowboys.com/video/2016/08/05/charles-tapper-trying-make-team
BTB podcastet hallgattam, érdekes volt. Néha már alig hiszem el a hypeot ami megy.
-- David Irving egy állat. Ezt Broaddus is megerősítette, most hogy a védőfal több mint fele sérülésekkel bajlódik ő minden alkalommal feláll. A sebességét nagyon hatékonyan tudja erőhatássá alakítani. A falemberek pofozógépét volt hogy kis híján felborította scoutostul aki nehezéknek állt rá. Egy b eszámoló szerint szó szerint a levegőbe emelte Freet (aki bő 40 fonttal nehezebb nála) aki kénytelen volt belekapaszkodni és "szerelni".
-- DeMarcus Lawrence állítólag 50-50ben tud Tyron Smith ellen nyerni.
-- Mo Claiborne eddig a tábor vitathatatlan MVPje. Tavaly nem hasonló volt a helyzet? Mindenesetre az ő energiája, Byron Jones jelenléte a FS poszton és Carr átállítása CB2 posztra lehet, hogy meghozza a várva várt áttörést az évek óta legfeljebb átlagosan teljesítő secondarynek.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Úgy látszik, nem szeretik a Cowboys-fanokat, mert csak itt van hiszti miattuk 😀Nincs barátnőd, hogy különbséget tudj tenni panasz és hiszti közt? 😉
Wyatt
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Úgy látszik, nem szeretik a Cowboys-fanokat, mert csak itt van hiszti miattuk 😀nem csak minket, a csapatot sem. elég megnézni, mennyire ellenünk fújnak 😊
Wyatt
több mint 9 éve
egyébként ebben az a vicces, hogy az előfizetés indulásakor automatikusan bejelöli a rendszer az auto renewal-t. ezt onnan gondolom, hogy tavaly kiszedtem a pipát, de idén megint ott volt. érdemes résen lenni.Nálam korrekten működött. Írtak levelet ha be van kapcsolva az auto reneval akkor nincs semmi teendőm és a régi áron kapom. Aug 5.-én a régi áron adták az előfizetést. Megírták azt is ha ezt nem akarom akkor hol kattintsam ki az automatikus megújítást. Egyébként ha oda bementek akkor ott le van írva hogy csak akkor újíthatnak meg automatikusan ha kevesebb vagy egyenlő az ár a tavalyi szezonéval.Velem is szórakoznak. Season sub-om volt, nem aktív, mivel az automatikusan lejár a regular season végén, viszont be volt kapcsolva az auto renewal. De semmi emailt nem kaptam, amit itt többen említettek. Írtam nekik, de semmitmondó levelet írtak és nem ajánlottak fel a 130 dolláros cuccot. Újra írtam, hogy mondják meg jogosult vagyok-e a 130 dollárosra és ha nem, miért. Semmi válasz. Bekaphatják...Ja, csak nálam az volt a gigszer, hogy nem volt aktív subom, erre bejelentették most, hogy gratulálunk, vonjuk le a lóvét, anzsoj... 😛 Mindenesetre már reagáltak és ha minden jól megy visszakapom a lóvét. Szóval nem rágnak szart, csak próbálkoznak. 😊Na, korábban már szóba került a Game Pass. Most megint megpróbálják becsúsztatni a kóbit a hátsómba. Ma kaptam egy emilt, ami lazán közölte, hogy a GP subom immár élő, noha playoff óta nem volt semmilyen értesítőm vagy szolgáltatásom. Levél küldve, most malmozok...kellett, hogy küldjenek mailt, nekem is küldtek
gyeek
aszonták, hogy már nincs a tavalyi 130 dolláros cucc, csak a 200 dolláros, viszont a régi áráért kapom meg.
mondjuk nekem csak akkor jelent ez bármi pluszt is, ha bejutunk a plaoffba, mert általában az utolsó meccsünk után nagyjából telibe szarom a rájátszást, csak egy-két játékosnak szorítok (pl. tavaly Ware-nek)
slowmotion
gyeek
tamas424
100yard
több mint 9 éve
akinek csak season opciója volt, annak nem volt aktív előfizetése. Neked sem, nekem sem. de már tavaly is ugyanez volt a sztori, csak akkor kilőttem az automatikus megújítást az email érkezésekor. most inkább nem, mert különben - gondolom - választhattam volna újra a termékek közül, viszont csak 200 dolláros opció lett volna.Ja, csak nálam az volt a gigszer, hogy nem volt aktív subom, erre bejelentették most, hogy gratulálunk, vonjuk le a lóvét, anzsoj... 😛 Mindenesetre már reagáltak és ha minden jól megy visszakapom a lóvét. Szóval nem rágnak szart, csak próbálkoznak. 😊Na, korábban már szóba került a Game Pass. Most megint megpróbálják becsúsztatni a kóbit a hátsómba. Ma kaptam egy emilt, ami lazán közölte, hogy a GP subom immár élő, noha playoff óta nem volt semmilyen értesítőm vagy szolgáltatásom. Levél küldve, most malmozok...kellett, hogy küldjenek mailt, nekem is küldtek
gyeek
aszonták, hogy már nincs a tavalyi 130 dolláros cucc, csak a 200 dolláros, viszont a régi áráért kapom meg.
mondjuk nekem csak akkor jelent ez bármi pluszt is, ha bejutunk a plaoffba, mert általában az utolsó meccsünk után nagyjából telibe szarom a rájátszást, csak egy-két játékosnak szorítok (pl. tavaly Ware-nek)
slowmotion
gyeek
több mint 9 éve
Úgy látszik, nem szeretik a Cowboys-fanokat, mert csak itt van hiszti miattuk 😀

több mint 9 éve
Nálam korrekten működött. Írtak levelet ha be van kapcsolva az auto reneval akkor nincs semmi teendőm és a régi áron kapom. Aug 5.-én a régi áron adták az előfizetést. Megírták azt is ha ezt nem akarom akkor hol kattintsam ki az automatikus megújítást. Egyébként ha oda bementek akkor ott le van írva hogy csak akkor újíthatnak meg automatikusan ha kevesebb vagy egyenlő az ár a tavalyi szezonéval.Velem is szórakoznak. Season sub-om volt, nem aktív, mivel az automatikusan lejár a regular season végén, viszont be volt kapcsolva az auto renewal. De semmi emailt nem kaptam, amit itt többen említettek. Írtam nekik, de semmitmondó levelet írtak és nem ajánlottak fel a 130 dolláros cuccot. Újra írtam, hogy mondják meg jogosult vagyok-e a 130 dollárosra és ha nem, miért. Semmi válasz. Bekaphatják...Ja, csak nálam az volt a gigszer, hogy nem volt aktív subom, erre bejelentették most, hogy gratulálunk, vonjuk le a lóvét, anzsoj... 😛 Mindenesetre már reagáltak és ha minden jól megy visszakapom a lóvét. Szóval nem rágnak szart, csak próbálkoznak. 😊Na, korábban már szóba került a Game Pass. Most megint megpróbálják becsúsztatni a kóbit a hátsómba. Ma kaptam egy emilt, ami lazán közölte, hogy a GP subom immár élő, noha playoff óta nem volt semmilyen értesítőm vagy szolgáltatásom. Levél küldve, most malmozok...kellett, hogy küldjenek mailt, nekem is küldtek
gyeek
slowmotion
gyeek
tamas424
több mint 9 éve
Velem is szórakoznak. Season sub-om volt, nem aktív, mivel az automatikusan lejár a regular season végén, viszont be volt kapcsolva az auto renewal. De semmi emailt nem kaptam, amit itt többen említettek. Írtam nekik, de semmitmondó levelet írtak és nem ajánlottak fel a 130 dolláros cuccot. Újra írtam, hogy mondják meg jogosult vagyok-e a 130 dollárosra és ha nem, miért. Semmi válasz. Bekaphatják...Ja, csak nálam az volt a gigszer, hogy nem volt aktív subom, erre bejelentették most, hogy gratulálunk, vonjuk le a lóvét, anzsoj... 😛 Mindenesetre már reagáltak és ha minden jól megy visszakapom a lóvét. Szóval nem rágnak szart, csak próbálkoznak. 😊Na, korábban már szóba került a Game Pass. Most megint megpróbálják becsúsztatni a kóbit a hátsómba. Ma kaptam egy emilt, ami lazán közölte, hogy a GP subom immár élő, noha playoff óta nem volt semmilyen értesítőm vagy szolgáltatásom. Levél küldve, most malmozok...kellett, hogy küldjenek mailt, nekem is küldtek
gyeek
slowmotion
gyeek
több mint 9 éve
Ja, csak nálam az volt a gigszer, hogy nem volt aktív subom, erre bejelentették most, hogy gratulálunk, vonjuk le a lóvét, anzsoj... 😛 Mindenesetre már reagáltak és ha minden jól megy visszakapom a lóvét. Szóval nem rágnak szart, csak próbálkoznak. 😊Na, korábban már szóba került a Game Pass. Most megint megpróbálják becsúsztatni a kóbit a hátsómba. Ma kaptam egy emilt, ami lazán közölte, hogy a GP subom immár élő, noha playoff óta nem volt semmilyen értesítőm vagy szolgáltatásom. Levél küldve, most malmozok...kellett, hogy küldjenek mailt, nekem is küldtek
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
Na, korábban már szóba került a Game Pass. Most megint megpróbálják becsúsztatni a kóbit a hátsómba. Ma kaptam egy emilt, ami lazán közölte, hogy a GP subom immár élő, noha playoff óta nem volt semmilyen értesítőm vagy szolgáltatásom. Levél küldve, most malmozok...kellett, hogy küldjenek mailt, nekem is küldtek
gyeek
több mint 9 éve
Na, korábban már szóba került a Game Pass. Most megint megpróbálják becsúsztatni a kóbit a hátsómba. Ma kaptam egy emilt, ami lazán közölte, hogy a GP subom immár élő, noha playoff óta nem volt semmilyen értesítőm vagy szolgáltatásom. Levél küldve, most malmozok...
több mint 9 éve
Tapper biztosan nem lesz kulcs ember egyhamar, Mike McAdoo is jobb nála egyelőre.Dícsérik még ABrown 6. körös CB-t is az újak közül, szerintem Russell és Tapper lesz a két kulcs, valamelyiknek jól kell játszani DE poszton.Most hogy megsérült Zeke, előmászhatók a sötétből és újra szídhatom a választást 😀Na régóta nem írtam már csak olvasgattam a fórumot,de jön a szezon szóval muszáj lesz aktivizálni magam 😀
Na jó nem, mive a fantasy szezonba egyik fő célpontom lesz.
Azon gondolkodtam, idén kitől számíthatunk vlami extrára, és úgy gondolom ( reménykedek) hogy ez az év Claiborne éve lesz, Persze ehhez kell egy sérülés mentes év is, és hogy fejben is fejlődjön. Ha most nem domborít vlamit akkor nem biztos hogy jövőre is a ligában fog játszani.
beltazor
Én akitől sokat várok az Jones,régen volt már egy igazán jó FS a csapatban,neki pedig minden tulajdonsága megvan hozzá.
Tehenész
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Dícsérik még ABrown 6. körös CB-t is az újak közül, szerintem Russell és Tapper lesz a két kulcs, valamelyiknek jól kell játszani DE poszton.Most hogy megsérült Zeke, előmászhatók a sötétből és újra szídhatom a választást 😀Na régóta nem írtam már csak olvasgattam a fórumot,de jön a szezon szóval muszáj lesz aktivizálni magam 😀
Azon gondolkodtam, idén kitől számíthatunk vlami extrára, és úgy gondolom ( reménykedek) hogy ez az év Claiborne éve lesz, Persze ehhez kell egy sérülés mentes év is, és hogy fejben is fejlődjön. Ha most nem domborít vlamit akkor nem biztos hogy jövőre is a ligában fog játszani.
beltazor
Én akitől sokat várok az Jones,régen volt már egy igazán jó FS a csapatban,neki pedig minden tulajdonsága megvan hozzá.
Tehenész
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Most hogy megsérült Zeke, előmászhatók a sötétből és újra szídhatom a választást 😀Na régóta nem írtam már csak olvasgattam a fórumot,de jön a szezon szóval muszáj lesz aktivizálni magam 😀
beltazor
több mint 9 éve
www.cbssports.com/nfl/news/saints-reportedly-pursuing-cowboys-guard-ronald-leary-in-a-trade/ja, de nem QB-t adnának érte
Saints Learyt akarja
Kroos
meg az az igazság, hogy nekünk a padon sokkal többet ér egyelőre, minthogy egy másodvonalas játékost kapjunk érte. elsővonalast meg nem tud adni a Saints. ugye szerintem védőért mennénk, linebackere nincs a Saints-nek cserélhető, úgy vettek idénre a posztra embert, DE oldalon meg van egy Cameron Jordan, a többi mind UDFA volt (jó tudom Leary is, de azért mégis...ő kezdeni menne, egy kezdőt illene kapni érte)
több mint 9 éve
www.cbssports.com/nfl/news/saints-reportedly-pursuing-cowboys-guard-ronald-leary-in-a-trade/Saints Learyt akarja
több mint 9 éve
Most hogy megsérült Zeke, előmászhatók a sötétből és újra szídhatom a választást 😀 Na jó nem, mive a fantasy szezonba egyik fő célpontom lesz.

több mint 9 éve
Na, jó lenne dekkelni a La'el tradet még idejében. Pár napja hallottam ezt a baromságot először Cowboys Breaken, ott még egy yahoo sportsos firkászt említettek, most pedig a hírhedt keselyű, Ed Werder dobta be. Klikk-generátor zagyvaság, La'el szó szerint egy S.T.E.A.L. volt és nem lesz elpazarolva...
több mint 9 éve
Azért vannak jó hírek is. Persze nyugtával.......dal.247sports.com/Bolt/Theres-a-chance-Cowboys-LB-Jaylon-Smith-could-play-this-season-46558612
több mint 9 éve
Kellett fánkra ismondjuk Jamarcus tolhatta volna valami szofisztikáltabb cuccal is, amennyi garantáltal kapott 0 snappel...Moore-t még le se támogatták a pályáról, Jerry már kijelentette, hogy továbbra sem tárgyalnak Foles-al.Jééé, JMR ugyanezt tolta. Ez a purple drank kodein valami oaklandi cucc lehet 😃
McClain update: álltólag 40 fontot szedett fel, egy "Purple drank"-nak nevezett, kodein alapú italtól, ami közrejátszhatott a mostani 10 meccses eltiltás megszerzésében is. Azt mesélik, hogy nem csak idén, de már egyáltalán nem fog a Cowboys-nak játszani.
www.scout.com/nfl/cowboys/story/1691866-cowboys-cast-guest-jason-cole-on-ro
rva
Amadeus91
slowmotion
több mint 9 éve
mondjuk Jamarcus tolhatta volna valami szofisztikáltabb cuccal is, amennyi garantáltal kapott 0 snappel...Moore-t még le se támogatták a pályáról, Jerry már kijelentette, hogy továbbra sem tárgyalnak Foles-al.Jééé, JMR ugyanezt tolta. Ez a purple drank kodein valami oaklandi cucc lehet 😃
McClain update: álltólag 40 fontot szedett fel, egy "Purple drank"-nak nevezett, kodein alapú italtól, ami közrejátszhatott a mostani 10 meccses eltiltás megszerzésében is. Azt mesélik, hogy nem csak idén, de már egyáltalán nem fog a Cowboys-nak játszani.
rva
Amadeus91
több mint 9 éve
Moore-t még le se támogatták a pályáról, Jerry már kijelentette, hogy továbbra sem tárgyalnak Foles-al.Jééé, JMR ugyanezt tolta. Ez a purple drank kodein valami oaklandi cucc lehet 😃
rva
több mint 9 éve
És íme, amire "vártam": Zeke combja megsérült. Minimum egy hét kihagyás, de az az érzésem még sokáig kell hallgatni, hogy mennyire hátráltatja az edzését. Szeretnék tévedni...