Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Csak az van, hogy nem én raktam be EBBE a topic-ba. Poénnak készült, nem kell ennyire komolyan venni. Részemről le is zártam, többet nem fogom a számra venni amerika csapatát...
Asbee
Tudod mi volt még poén, Gyűrűk Ura? Ez:
 image.nj.com/home/njo-media/width620/img/giants_impact/photo/13910579-mmmain.jpg

Oh, azok a krokodilkönnyek...!
gyeek
Most aztán megmutattad 😀 😉
Awesome88
Keveset tudsz, sokat írsz.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Csak az van, hogy nem én raktam be EBBE a topic-ba. Poénnak készült, nem kell ennyire komolyan venni. Részemről le is zártam, többet nem fogom a számra venni amerika csapatát...
Asbee
 image.nj.com/home/njo-media/width620/img/giants_impact/photo/13910579-mmmain.jpg

gyeek
Most aztán megmutattad 😀 😉
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Moore-t még le se támogatták a pályáról, Jerry már kijelentette, hogy továbbra sem tárgyalnak Foles-al.

McClain update: álltólag 40 fontot szedett fel, egy "Purple drank"-nak nevezett, kodein alapú italtól, ami közrejátszhatott a mostani 10 meccses eltiltás megszerzésében is. Azt mesélik, hogy nem csak idén, de már egyáltalán nem fog a Cowboys-nak játszani.
 www.scout.com/nfl/cowboys/story/1691866-cowboys-cast-guest-jason-cole-on-ro
rva
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000679191/article/mutual-interest-between-cowboys-nick-foles?campaign=Twitter_atn
még jó, hogy nem össze-vissza beszélnek 😊
rva
Kivételesen most egyet tudnék érteni az öreggel. Tavaly a kezdő tapasztalattal rendelkező Weeden meg Cassel ketten nem tudtak egy meccset sem nyerni ( aztán Weeden elment Houstonba és mindjárt nyert hármat ).
Ha Tony megsérül akkor itt úgysem lesz playoff. Az látszik hiába hoznak ide másod vonalbeli Qb-ket ezzel a védelemmel azok nem sok győzelmet fognak szerezni. Másod vonalbeli Qb-k csak ott tudnak valamit produkálni ahol elit a védelem, lásd a tavalyi Dever, vagy akár a Houston. Az évnek ebben az időszakában pedig elit Qb-t nem fogunk találni, illetve meg se tudnánk fizetni.
Akkor már inkább próbáljuk ki a saját nevelésű játékosokat. Ki tudja hátha gyöngyszemre bukkanunk. Ha meg nem akkor nem, legalább jobb draft pozícióval indulunk egy franchise Qb-ért. Annál jobb mintha jövő évi draft cetliket adnánk fel olyanokért akik aztán nem fogják itt megváltani a világot.
több mint 9 éve
Mike Vick.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nick bébi 6+ -os, nekünk meg annyi pénzünk nincs.
Alapból én nem lennék ellene, de valakinek (valakiknek) meg kéne vágni a pénzét.
Senki vélemény? Gyeek? (még mielőtt újabb fotót posztolsz 😊 😊 )

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Asbee

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
És most más:
Ki mit olvasott DAKOTÁ-ról? Én úgy rémlem, eddig nem nagyon voltak oda érte, nem sok mindent mutatott.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Elég gyenge videó. Csak az nem látszik honnan jön a ladba és miylen erővel. Valószínű egy normál ember mint a rendszámos fiú örülne ha a fejét nem viszi, amúgy meg a karma majd segít.... 😊
Reflex fejlesztő gyakorlat lehet valószínű minden campben van ilyen.
Blevi
amivel passzolnak neki, az a JUGS Football Machine.  jugssports.com/football/football-passing-machine/
állítható a sebessége, akár 100mph (160 kmh) sebességre is állítható, 5-80 yard között tud passzolni.
nyilván 5 yardon a maximális sebességgel kijövőlabdát elkapni azért kihívás, és reflex fejlesztésre jó
rva
Nem tudom miért kell mindenkinek magyarázni a bizonyítványt. Ennyire védeni kell a liga egyik legjobb elkapóját, hogy még mindig tudja a dolgát?! Ez csak egy poén volt. "Ellenfél" topic-ban az ilyen megesik. Nyilván mindenki tudja akinek van szeme, hogy elég erős lasztikat kap, meg biztos közelről is - bár az nem látszik a képen stb-stb. Senki nem gondolja, hogy attól még, hogy 9-ből csak 4-et bírt elkapni, most rosszabb elkapó lett Dez. 😉
Awesome88
Akkor meg minek berakni ilyet? Mi is (én is) tömhetném a boys topicot dzsájenc témájú videókkal, hidd el. Ez egy rossz szokás. le kell vetkőzni, ennyi.
A nagyszájú niggák odakint letresttókolják ezt, majd a pályán kiderül, ki milyen formában van.
Elég téma van mindenkinek a háza táján, úgy hiszem.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
Moore-t még le se támogatták a pályáról, Jerry már kijelentette, hogy továbbra sem tárgyalnak Foles-al.

McClain update: álltólag 40 fontot szedett fel, egy "Purple drank"-nak nevezett, kodein alapú italtól, ami közrejátszhatott a mostani 10 meccses eltiltás megszerzésében is. Azt mesélik, hogy nem csak idén, de már egyáltalán nem fog a Cowboys-nak játszani.
rva
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000679191/article/mutual-interest-between-cowboys-nick-foles?campaign=Twitter_atn
még jó, hogy nem össze-vissza beszélnek 😊
több mint 9 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
Elég gyenge videó. Csak az nem látszik honnan jön a ladba és miylen erővel. Valószínű egy normál ember mint a rendszámos fiú örülne ha a fejét nem viszi, amúgy meg a karma majd segít.... 😊
Blevi
amivel passzolnak neki, az a JUGS Football Machine.  jugssports.com/football/football-passing-machine/
állítható a sebessége, akár 100mph (160 kmh) sebességre is állítható, 5-80 yard között tud passzolni.
nyilván 5 yardon a maximális sebességgel kijövőlabdát elkapni azért kihívás, és reflex fejlesztésre jó
rva
Nem tudom miért kell mindenkinek magyarázni a bizonyítványt. Ennyire védeni kell a liga egyik legjobb elkapóját, hogy még mindig tudja a dolgát?! Ez csak egy poén volt. "Ellenfél" topic-ban az ilyen megesik. Nyilván mindenki tudja akinek van szeme, hogy elég erős lasztikat kap, meg biztos közelről is - bár az nem látszik a képen stb-stb. Senki nem gondolja, hogy attól még, hogy 9-ből csak 4-et bírt elkapni, most rosszabb elkapó lett Dez. 😉
Awesome88
Nem igazán kaptad el a lényeget. De sebaj.
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Blevi
rva
több mint 9 éve
Blevi
több mint 9 éve
Mi vagyunk érzékeny lelkűek és te ugrassz rögtön mint mindig. Tapzs Tapzs...😊
Asbee
Igen, te vagy érzékeny cuncus. Majd meglátod. 😉

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
azé' reméljük, Deznek nem három yardról kell elkapnia a lőtt passzokat Tonytól szezon során.
több mint 9 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan

Szerkesztette: Blevi
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mi vagyunk érzékeny lelkűek és te ugrassz rögtön mint mindig. Tapzs Tapzs...😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Tervmódosítás: eredetileg a Giants témájába írtam volna a mementót, de megkímélném a topik egyes válogatott érzékenyebb lelkületű törzsvendégeit (mint pl. az üzenet tulaja). Giantsnél olyan jól mennek a dolgok, hogy másra nem is kell figyelni.

TC, benne van az ilyen. Addig is kapcsoljuk a Cowboys campet 😀

www.instagram.com/p/BInrc42A_3w/
Asbee
Hozzászólás tárolva. 😉

Hány milliót ér ez a corner?
 www.youtube.com/watch?v=dNOVA6DFzWk

több mint 9 éve
Baszki, ma már félve klikkeltem a btb-re, éreztem hogy valami rossznak már "kell" történnie. Showers vs Prescott. Ez lenne a terv? Sovány, megint a tavalyi lenne a műsor Romo nélkül.

több mint 9 éve

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 112 — Invisible man
Edzőtábor: Kellen Moore az első áldozat..Bokatörés, egész évre vége.

Charlie Firpo
jaja
vajon jön Foles?
speeedy1
Nem-nem. Felkészül | Johnny Football | 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283

Charlie Firpo
jaja
vajon jön Foles?
több mint 9 éve

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nekem jó lesz a proli stream, ha meg zavar a minőség, ott a tyt és tök ingyen van. Párszor már befizettem gamepassra, de Cowboys meccseken kívül max RedZonet néztem rendszeresen és az ára tényleg röhej, nem csak magyar mércével. Az olyan hibákról nem is beszélve, hogy mikor offseason után upgradeltem az NFL Network csomagot, valahogy "elfelejtették" megszűntetni annak a havi díját, noha a GP csomagban alapban benne van. Visszaküldték a pénzt egy röpke bocs nélkül miután reklamáltam, de ne kelljen már ilyen simlis szarokra figyelnem ennyi pénzért...
gyeek
Hát nem tudom, én eddig inkább a pozitívabb példákat láttam még csak az NFL-től
Pl:  bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/arizona-cardinals/1485996

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 287
Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért csak teljes szezonos (preseason + regular + playoff) Game Pass-t lehet venni? Eddig volt playoff nélküli meg csak egy csapatos is. Ez a 200 dollár azért elég húzós...
Esetleg más ötlet, hogy hol lehet a meccseket jó minőségben nézni?
tamas424
akinek volt múlt évben is előfizetése, annak csak 130 Usd ha jól értelmeztem, de javítsatok ki ha tévedek
ozibozi
Nekem volt, de nem látok ilyen opciót, ha belépek a Game Pass oldalra. Te hol láttad ezt?
tamas424
Kaptam egy e-mailt hogy ha nem csinálok semmit, akkor jogosult vagyok a 129.99 USD előfizetéste.
A game pass oldalon nekem is csak a drágábban ajánlja fel mondjuk.