Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Rolando nem jelent meg a behajózáson. Biztos biciklivel teker Kaliforniáig a fasz. Ki vele!
Charlie Firpo
Én megmondtam.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Más. Szerintetek mekkora az esélye annak, hogy Foles itt köt ki? Mondjuk egy 10-es skálán.
Nekem nagy fejtörést okoz. Még megtippelni sem tudom,ezért adok rá a 5-öst. (persze ezt úgy értem hogy a vezetőség mennyire gondolkodhat rajta,mert nekem a srác totál unszimpatikus, de most nem ezt pontozzuk)
Wong
Én egy halvány 1-es alá-t adnék rá. Kelen jó lesz mondják Ők.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Más. Szerintetek mekkora az esélye annak, hogy Foles itt köt ki? Mondjuk egy 10-es skálán.
Nekem nagy fejtörést okoz. Még megtippelni sem tudom,ezért adok rá a 5-öst. (persze ezt úgy értem hogy a vezetőség mennyire gondolkodhat rajta,mert nekem a srác totál unszimpatikus, de most nem ezt pontozzuk)
Wong
nulla
több mint 9 éve
Rolando nem jelent meg a behajózáson. Biztos biciklivel teker Kaliforniáig a fasz. Ki vele!
Charlie Firpo
Nem tudok egyet érteni. Nem feltétlen jó az amit csinál, csapatszemszögből pedig abszolút nem,de azért azt nem várhatod el tőlük,hogy mindenki kis csicskaként úgy tegyen ahogy a "nagy könyvben" meg van írva, vagy ah9gy az álmainkban szeretnénk mert aki nem az kuka. Szerintem maradjon csak. Egy agresszív LB nem egy kis szobakutya.
Wong
Semmi baj, nem kell egyet értenünk.
Én azért zavarnám el, mert ha elkezdtünk konzekvensen elfordulni a balhés, csapategységet bontó játékosoktól (lásd Hardy), akkor szerintem el kéne. Az meg hogy ezek után meg sem jelenik... Leary, aki nyíltan elkívánkozik, is megjelent, mert nem tök homály (és a menedzsere biztos ezt mondta 😊 )
Rolando már nem olyan pótolhatatlan, hogy ilyen nagy arca legyen. De adjuk meg neki az esélyt, hogy csak családi ügyek, az úgyis volt már.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
több mint 9 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Charlie Firpo
Nem tudok egyet érteni. Nem feltétlen jó az amit csinál, csapatszemszögből pedig abszolút nem,de azért azt nem várhatod el tőlük,hogy mindenki kis csicskaként úgy tegyen ahogy a "nagy könyvben" meg van írva, vagy ah9gy az álmainkban szeretnénk mert aki nem az kuka. Szerintem maradjon csak. Egy agresszív LB nem egy kis szobakutya.
több mint 9 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Gondolom a terv az lesz h futás,futás,futás, O minél többet fenn, védelem meg csak néha fel lép, és frissesség,rotálás s sok labdaszerzés a cél, mert különben csúnya lesz.
Bár gondolom nem keves pont kell az O-tól egy pár győzelemhez.

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
és ez a genyó:
 twitter.com/JimmyKempski/status/758006250470768640
rva
hagyd, csak egy Iggles-fan, akinek még becsülete sincs
slowmotion
Ezzel együtt ami igaz az igaz.... Oké Lawrenceből meg Smithből még lehet valami de a többi kidobott pick.

Ok Carter se volt kidobott pick, de amekkora reményekkel került a csapathoz nem váltotta meg a világot. Itteni karrierje nagy részében vagy sérült volt vagy gyengén jàtszott. Volt másfél jonak mondható szezonja, 4 év alatt.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
és ez a genyó:
rva
hagyd, csak egy Iggles-fan, akinek még becsülete sincs
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
 twitter.com/DavidMooreDMN/status/758102542437855232

és ez a genyó:
több mint 9 éve
közben a tavalyi swing tackle Charles Brown visszavonult, és egy másik OT camp body is szabad listára lett téve, helyettük jött két új OT Darryl Baldwin és Cameron Bradfield
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 616 — a new hope (again)
Kroy Biermann szvsz pont erre a feladatra van kitalálva 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Van a piacon elérhető DE?
Charlie Firpo
 en.wikipedia.org/wiki/Dwight_Freeney

se Leary-t, se DMC-t nem fogják eltrade-lni, egyrészt mert mindkettőnek kevesebb az értéke máshol, mint amennyit backup-ként érnek itt, másrészt meg max. preseason végén a keretszűkítések után lehet nézelődni cserékért, addig szerintem felesleges
rva
Biztos lesz elérhető játékos az 53-as szűkítéseknél, persze, csak akkor nem veled készül.
Egy jó szelvizés? 😊

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Van a piacon elérhető DE?
Charlie Firpo
 en.wikipedia.org/wiki/Dwight_Freeney

se Leary-t, se DMC-t nem fogják eltrade-lni, egyrészt mert mindkettőnek kevesebb az értéke máshol, mint amennyit backup-ként érnek itt, másrészt meg max. preseason végén a keretszűkítések után lehet nézelődni cserékért, addig szerintem felesleges
több mint 9 éve
Van a piacon elérhető DE? Vagy trade Leary-val, esetleg RUN D-vel? Mert darabra is kéne még DE. Bár ne szaladjunk ennyire előre.

Erre olvasom, Mincey nevét már bedobták.
Charlie Firpo
Hát nem tudom hogy van e még olyan elérhető játékos aki jobb lenne akármelyik jelenleg keretben lévő rushmannél. Ha lesz is valami signie, ahogy te is ìrtad max számra leszünk meg vele.
Ha jol számolom marad akkor Gregory helyére Mayowa(ha Lawrence már visszatért), Jack Crowford, Ryan Russel, Irving, Tapper, (Wilber?). Hátha Marinelli kigondol valami olyan rotációt amivel el lehete boldogulni egész évben, ezeket az embereket variálgatva. Meg bizakodhatunk hogy valaki esetleg kiemelkedik annyira hogy el tudja vállalni a snappek nagy részét, kvázi megütne egy átlagos kezdő DE szintet.

Egyébként hogy egy kis pozitìv babonàt is belevigyek. Emlékszem a 2014es szezon előtt is ugyan ilyen világ vége hangulat volt a védelemmel kapcsolatban 😀 eleve egy borzasztó év után voltak, Lee kiesett egész évre az első OTAn, Waret elküldték, Hatchert elengedték, Crowford akkor tért vissza az achilles sérüléséből, kb ilyen nonameekből vagy sérült veteránokból állt a Dline, ja és ha jol emlékszem Scandrick kapott valami 4 meccses eltiltàst 😀 ugy nézett ki egy àtjáró hàz lesz a védelem, ahhoz képest nem is sült el rosszul 😊
Lehet reménykedni 😀

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 9 éve
Van a piacon elérhető DE? Vagy trade Leary-val, esetleg RUN D-vel? Mert darabra is kéne még DE. Bár ne szaladjunk ennyire előre.

Erre olvasom, Mincey nevét már bedobták.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Jól indul ez az év is. Asszonyverés drog.... Mi jön még ?
100yard
Azért az egyelőre stabilan a hölgyemény agymenésének tűnik, ne fessük az ördögöt a falra.
Meg kell próbálni pozitìvan hozzá állni. Gregory amikor játszott se mutatott igazábol semmi olyat amit most sajnálnunk kéne.... ( nyilván a kidobott második körért kár)

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Jól indul ez az év is. 😕 Asszonyverés, drog.... Mi jön még ?
több mint 9 éve
Gregory megint megbukott - mer a függőség az nem ereszt.

(Hogy is van a Verdák-ban? "Hülye vagy! Növessz agyat és keress egy jó csapatot!")
Charlie Firpo
 www.dallascowboys.com/news/2016/07/26/randy-gregory-enters-drug-rehab-status-training-camp-unclear?sf31796888=1
Pont most akartam linkelni....

Sose tudtam megérteni az ilyen játékosokat, más meg a fél heréjét oda adnà hogy bekerülhessen egy NFL csapatba.

Egy arra méltatlan viselte a 94es mezt.

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

(Hogy is van a Verdák-ban? "Hülye vagy! Növessz agyat és keress egy jó csapatot!")
Charlie Firpo
Állítólag minimum 10 meccs, de súlyosabb is kinézhet. Kár érte, ennél jóval több volt benne.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
a rendőrség vizsgálja az ügy körülményeit
rva
sokat nem kell vizsgálni.
 goo.gl/maps/BXU3kPGqC4K2
innen kanyarodott balra a kisbusz, szemből jött a csapatbusz. a sofőr nem vette észre vagy a stoptáblát, vagy a csapatbuszt, vagy rosszul becsülte meg a busz sebességét. a nap meg a csapatbusz mögül sütött.
több mint 9 éve
Azért ez már a draft után tudható volt, amivel nekem nagy bajom nincs, mert ha van egy jó O falad amibe baromi sokat fektetsz akkor elég evidens hogy ki is szeretnéd használni ezt a befektetésedet és húzol egy jó futót mögéjük.
Ennek persze az az eredménye, hogy évek óta nem hozunk a D line-ba embert az első két körben. Akit hoztunk az vagy féllábú vagy drogos. így azért egy elit D-t ne várjunk el.
Ha az O domináns lesz és hozza a meccsenkénti 30 pont körülit akkor nyerünk meccseket ha nem akkor nem. Ez a védelem nem fog nekünk úgy meccseket nyerni mint tavaly a Broncos vagy a Panthers, vagy pár éve a Seattle. Nincs a védelemben igazi play maker az egy Lee-n kívül aki meg vagy egészséges, vagy nem.
100yard
Ezzel nagyon nem értek 1et. Big D nélkül eredmény sincs. A meccseket a védelem nyeri!!! Ezt nem egy csapat bizonyította már be, köztük a mienk is. Csak ők máshogy. Akkor mindig az volt a baj,hogy persze az O hiába tesz fel 30 pontot a táblára ha a védelem 31-et kap. Nem sértegetés, de a ló segge van elöl.
Wong
Azért előre ne temessük a védelmet, lássuk meg, mit tudnak.
Játszhat már Carr jobban végre a jobbon, meg Mo is (írom én, ez azért már optimizmus), lehet McClain-nek végre egy jó szezonja, ahogy Crawford-nak is (végre egészségesen mindketten), Durant bizonyíthat, szuper Jones meg idén csak FS-re gyúr, talán ő lesz a 'kicsipluszkellettcsak'.
Azért ismerve az ellenfelek TE felhozatalát, Church-ön megint nagyon sok fog múlni, és ő sem fiatalabb, hátha idén nem sérül le, az már elég lehe, plusz hátha ez a Frazier mutat valamit.
Ezek nélkül szar lesz, de ha legalább a fele bejön...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Azért ez már a draft után tudható volt, amivel nekem nagy bajom nincs, mert ha van egy jó O falad amibe baromi sokat fektetsz akkor elég evidens hogy ki is szeretnéd használni ezt a befektetésedet és húzol egy jó futót mögéjük.
Ennek persze az az eredménye, hogy évek óta nem hozunk a D line-ba embert az első két körben. Akit hoztunk az vagy féllábú vagy drogos. így azért egy elit D-t ne várjunk el.
Ha az O domináns lesz és hozza a meccsenkénti 30 pont körülit akkor nyerünk meccseket ha nem akkor nem. Ez a védelem nem fog nekünk úgy meccseket nyerni mint tavaly a Broncos vagy a Panthers, vagy pár éve a Seattle. Nincs a védelemben igazi play maker az egy Lee-n kívül aki meg vagy egészséges, vagy nem.
100yard
Ezzel nagyon nem értek 1et. Big D nélkül eredmény sincs. A meccseket a védelem nyeri!!! Ezt nem egy csapat bizonyította már be, köztük a mienk is. Csak ők máshogy. Akkor mindig az volt a baj,hogy persze az O hiába tesz fel 30 pontot a táblára ha a védelem 31-et kap. Nem sértegetés, de a ló segge van elöl.
Wong
Egyet feltétlenül én sem értek, de ez a csapat már így lett felépítve. Ebből kell kihozni a legjobbat ami van.