Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
... Cowboys icon Michael Irvin, who revealed the pick at the podium in Chicago and tells 105.3 The Fan that he's keeping the Jaylon Smith announcement card so the kid can sign it when he someday makes the Pro Football Hall of Fame.Fish
több mint 9 éve
 www.dallascowboys.com/news/2016/06/01/rookie-dt-maliek-collins-suffers-broken-foot-during-cowboys%E2%80%99-otas
már volt egy műtétje, aminek eleve 10-12 hét volt a gyógyulása, most erre jött a lábtörés
ez így azt jelenti, hogy ha minden tökéletesen megy, akkor az előszezon utolsó két meccsére talán beöltözhet...
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 882 — Pfizer & Moderna fan
első sérülés is pipa, Maliek Collins törte el magát. rookie hév...

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Áj <3 tvítter! Nézzétek csak a sok rosszindulatú köcsögöt a reakcióknál! 😀

twitter.com/JamesPalmerTV/status/735544589742804992?ref_src=twsrc%5Etfw
gyeek
van benne ám valami... 😉
rva
Nem sikerült megfognod a lényeget. Szomorú vagyok. 😥

Akkor így mondom: baszottul nem érdekel mit mond az öreg Jones vagy Romo, hogy meddig bírja az ipart. Ez a firkász benyögte a 69. ilyen jellegű "hírt". Romo meg majd addig játszik amíg jó és bírja, és semmi köze nem lesz az okoskodáshoz, a tippekhez meg hasonló gyarló ál-tényezőkhöz. Az is nyilvánvaló, hogy nem mond olyat, hogy ha még háromszor eltörik valami csontját akkor elhúz a picsába, szurkolóként talán volt alkalmad kitapasztalni a természetét. A reakciók viszont globálisan a gúnyos rosszindulatot sugározzák. Ez volt a lényeg a számomra.
gyeek
de értettem, és arra írtam, hogy a kommentek vitrioljában van valami 😉
rva
Grat.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve

gyeek
van benne ám valami... 😉
rva

Akkor így mondom: baszottul nem érdekel mit mond az öreg Jones vagy Romo, hogy meddig bírja az ipart. Ez a firkász benyögte a 69. ilyen jellegű "hírt". Romo meg majd addig játszik amíg jó és bírja, és semmi köze nem lesz az okoskodáshoz, a tippekhez meg hasonló gyarló ál-tényezőkhöz. Az is nyilvánvaló, hogy nem mond olyat, hogy ha még háromszor eltörik valami csontját akkor elhúz a picsába, szurkolóként talán volt alkalmad kitapasztalni a természetét. A reakciók viszont globálisan a gúnyos rosszindulatot sugározzák. Ez volt a lényeg a számomra.
gyeek
de értettem, és arra írtam, hogy a kommentek vitrioljában van valami 😉
több mint 9 éve

gyeek
van benne ám valami... 😉
rva

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve

gyeek
van benne ám valami... 😉
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Anno Leary azért írta alá az RFA tendert, mert azt hitte úgy könnyebben el tudják majd cseréli, de a draft alatt nem volt elég komoly érdeklődés rá (állítólag az FO a harmadik körben szeretett volna picket érte) szóval most kihagyta eddig a kötelező off-season workout-okat és a most kezdődő OTA-t.
 www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/cowboys-corner-blog/article79639777.html
de lehet, hogy a Titans-nál lesz üresedés a számára 😉
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Beltazornak főleg. 😊

www.youtube.com/watch?v=NPgIwASMiOc&feature=youtu.be
gyeek
Én ezt raknám ide, hátha elkerültétek:

Gosselin: The inside scoop on new Cowboys RB Ezekiel Elliott ... from his high school coach
 sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/05/18/gosselin-gus-frerotte-ezekiel-elliotts-high-school-coach-knows-just-valuable-rb-can-cowboys

"He was so smart. He knew how to play the game from multiple positions. He could see things happening way before he’d even get the ball at times."

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Beltazornak főleg. 😊

www.youtube.com/watch?v=NPgIwASMiOc&feature=youtu.be

több mint 9 éve
úgy hogy összeségében úgy gondolkodtunk, mint a vezetőség 😀 de azt sem tartom kizártnak hogy JJ olvassa a forumot 😀
beltazor
ez már többször bebizonyosodott 😊
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 882 — Pfizer & Moderna fan
az megvan, hogy a közös mock drafton eltaláltuk Zeke-t? 😊
rva
én Bosa-t mondtam, és ha nem viszi ki a Diego, akkor komoly eséllyel be is húztuk volna
még Mr. Bombastictól volt még egy Jack választás, de ezek szerint őt nem akartuk.

úgy hogy összeségében úgy gondolkodtunk, mint a vezetőség 😀 de azt sem tartom kizártnak hogy JJ olvassa a forumot 😀

több mint 9 éve
Ramsey megsérült nesze neked instant help...
Blevi
Jó, az más.
Az Jacksonville, érted. Dallasban nem sérül meg, hanem királyul játszik, majd a harmadik héten megbukik a doppingteszten.
Stez
miért olyan későn?
slowmotion
És nem megbukik, hanem lebukik. Az különbség.
Charlie Firpo
| Totál off, de ha már szóba hoztad...😀 Doppingteszten megbukni szoktak, szerekkel pedig le.
Amúgy nem vágom a különbséget. 😀
|
balintbaba
Megbukni pech, lebukni egy Cowboys-szintű csapathoz - az meg szégyen. 😊 (lásd: Gregory)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Blevi
Jó, az más.
Az Jacksonville, érted. Dallasban nem sérül meg, hanem királyul játszik, majd a harmadik héten megbukik a doppingteszten.
Stez
miért olyan későn?
slowmotion
Charlie Firpo
| Totál off, de ha már szóba hoztad...😀 Doppingteszten megbukni szoktak, szerekkel pedig le.
Amúgy nem vágom a különbséget. 😀
|

Szerkesztette: balintbaba

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Blevi
Jó, az más.
Stez
miért olyan későn?
slowmotion

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Blevi
Jó, az más.
Stez
miért olyan későn?
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Blevi
Jó, az más.

több mint 9 éve
Blevi
Szegény...rettegek a rookie hévtől.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
rva
volt rá 33-50% esély. good job!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Lockette bejelentette visszavonulását a tavalyi Jeff Heath ütközés miatt. Azt olvastam, hogy a nyakában sérültek a szalagok és hiába műtötték az esetet követően már a kórházban nem sikerült teljesen felépülnie, mivel jelenleg sem tudja forgatni a fejét (hmm, anyádpicsája).

Azért ez kemény,
Pedig visszanézve az esetet messze nem volt olyan kemény mint sok másik alapszakasz vagy amit idén némelyik rájátszás meccsen láthattunk.

Sajnálom, jobbulást neki.
Wong
attól, hogy nem volt kemény még lehetett szerencsétlen ütés, lásd Romo törés(ek).
több mint 9 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Lockette bejelentette visszavonulását a tavalyi Jeff Heath ütközés miatt. Azt olvastam, hogy a nyakában sérültek a szalagok és hiába műtötték az esetet követően már a kórházban nem sikerült teljesen felépülnie, mivel jelenleg sem tudja forgatni a fejét (hmm, anyádpicsája).

Azért ez kemény,
Pedig visszanézve az esetet messze nem volt olyan kemény mint sok másik alapszakasz vagy amit idén némelyik rájátszás meccsen láthattunk.

Sajnálom, jobbulást neki.

Szerkesztette: Wong
több mint 9 éve
Természetesen nem kell velem egyetérteni, ez egy vélemény a sokk közül. Nekem sokk lesz, ha Moore még egyszer az életben snap-pet kap nálunk. Zach-ket természetesen nem nyári kezdő posztra hoznám én sem, de ha jól emlékszem (biztos nem), az adottsága megvan a jó irányítóhoz. Én ezt a lépést természetesen hosszú távon gondolnám, már ha.
Semmi gond, ha institucio-n kívül ti nem így látjátok, valószínűleg Garrett-ék sem, mert nem hozzák el.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.