Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Wilcox a leggyengébb pont a védelemben, újonc- és másodévében egydimenziós, ütköző SS volt, az utóbbi évekre már ütközni is elfelejtett, olyan szögeket választ, hogy akkor már csúzlival is több esélye lenne szerelni. Csak azért játszik Heath helyett, mert ő 3. körös volt. Év végén lejár, mehet Isten hírével, nekem rohadtul nem fog hiányozni.emiatt írta Broaddus, hogy az újonc gyerek már szeptemberben a kezdőben találhatja magát.
gorbel
több mint 9 éve
Nagyjából elégedett vagyok.1.kör:Zeke új dimenziókat nyithat szerintem az offensben. Óriási kedvenc lesz mindenkinek. Azért se tradeltünk a Ravenssel,mert benne volt Miami feljön Jax helyére érte. És akkor se Ramsey,se ő,se Bosa.
2.kör:Smith óriási kedvenc, nyilván idén nem kell vele számolni(max még is), de több helyen is olvastam h az elmúlt pár évek legjobb lb prospectje. Ha csak jövőre épül fel akkor nézhetjük ugyis mintha két 1. körösünk lenne ő meg akit húzunk 😛
3.kör: Collins végre egy nagy erős DT. Mindenképp kellett 3 techként számolunk vele.
4.kör:Tapper,hihetetlen gyors, erős pass rusher,biztos küzdeni fog, jó mentalitású. szerintem sok meglepetést fog még okozni.
4.kör: Dak, projekt qb, örülök h jött. Mike Farrell, a Rivals.com újságírója fogalmazott úgy, hogy nincs még egy olyan sikeres program az egyetemi fociban, ahol egy játékos fontosabb lenne a csapatnak, mint Prescott a Bulldogsnak. Nagyon sokáig kell keresgélni ahhoz az USA-ban, hogy találjanak valakit, aki negatív véleménnyel van Prescott személyiségéről vagy vezetői képességeiről. A Mississippi State történetének egyik legszeretettebb játékosa, Prescott olyan benyomást hagyott a rajongókra, a csapattársaira és az edzőire, ami a pályán és a pályán kívül is hatással lesz a munkájukra.
Fizikális, nagy benne a versenyszellem, mentálisan és fizikailag is erős. Érettségével, személyiségével, vezetői képességeivel sokat foglalkozott az egyetemi sajtó is. Nagyon keményen dolgozik, eddig minden évben lépett előre.
Ezek alapján reménykedhetünk, amit lehet mind2 fél megfog tenni reméljük a legjobbakat.
6.kör: Brown, ő is rohadt gyors, illik a rendszerbe, azonnali erősítés a spec teambe, ott rögtön erősítés lehet.
6.kör: Frazier, nagy szerelő,ütő játékos,kemény ő is spec teambe azonnali segítség. Spec team demonnnak írják. Jó ember,nagy erős lecsap bárkit 😊
6.kör: Spec teambe ő is mehet, gyors,atletikus,elkapni is tud. Szegény ember Elliotja ? 😊 egyedül most akkor Morrist nem értem miért,van biztosíték volt,de most így.
6.kör: Gathers, majd kiderül mennyit tanul,reméljük a legjobbakat hajrá.
több mint 9 éve
Wilcox a leggyengébb pont a védelemben, újonc- és másodévében egydimenziós, ütköző SS volt, az utóbbi évekre már ütközni is elfelejtett, olyan szögeket választ, hogy akkor már csúzlival is több esélye lenne szerelni. Csak azért játszik Heath helyett, mert ő 3. körös volt. Év végén lejár, mehet Isten hírével, nekem rohadtul nem fog hiányozni.
több mint 9 éve
Elment? Na, ezért ne írogasson az ember össze-vissza semmit fejből (+ESPN).Laurence Gibson - majd meglássuk, hogy bejön-eMax a Chiefsnek.
Charlie Firpo
gyeek
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Laurence Gibson - majd meglássuk, hogy bejön-eMax a Chiefsnek.
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Jogos, nem pro bowler kaliber, de stabilan pályán van. Persze, írhattam volna az ellenpontot is, pl. Ben Gardner, aki meg a 'nem jött be' próbálkozás volt. Én így értettem.Én Wilcoxra tippelekKi a kakukk?Nem akarok belekötni a listádba, Charlie, de azért van ott egy ordító kakukktojás a bejöttek között 😀Ők azt hiszem még rosteren vannak:Sajnos mióta ez a staff van nem is nagyom emlékszem olyan playára akire a második kör felett azt mondhatnánk bejött. Nem nagyon vagyunk erősek a gyöngykeresésben.kivéve, ha Marinelli úgy dönt, hogy Tyrone kimegy kicsit szélre is, Lawrence hiányát orvoslandóMagyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
Zeke és Collins - fix kezdő,
Tappert, Brown és Frazier - 50-50 % (vagy bejön vagy nem)
Jackson és Gathers - a próba (gyöngykeresés)
Smith és Dakota - befektetés a jövőbe
Charlie Firpo
gorbel
slowmotion
100yard
3. kör:
Jason Witten - bejött?
Terrance Williams - bejött
J. J. Wilcox - bejött
Tyrone Crawford - bejött
4. kör:
Anthony Hitchens - sírok, annyira bejött
Kyle Wilber - be jött
5. kör:
Ryan Russell - még nem, de bejöhet
Orlando Scandrick - puszi!
6. kör:
James Hanna - bejött
7. kör:
Mark Nzeocha - még bejöhet
Laurence Gibson - majd meglássuk, hogy bejön-e
Geoff Swaim - ha bejön...
Charlie Firpo
gorbel
Charlie Firpo
Amare
És a te véleményed a draftról?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Én Wilcoxra tippelekKi a kakukk?Nem akarok belekötni a listádba, Charlie, de azért van ott egy ordító kakukktojás a bejöttek között 😀Ők azt hiszem még rosteren vannak:Sajnos mióta ez a staff van nem is nagyom emlékszem olyan playára akire a második kör felett azt mondhatnánk bejött. Nem nagyon vagyunk erősek a gyöngykeresésben.kivéve, ha Marinelli úgy dönt, hogy Tyrone kimegy kicsit szélre is, Lawrence hiányát orvoslandóMagyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
Charlie Firpo
gorbel
slowmotion
100yard
3. kör:
Jason Witten - bejött?
J. J. Wilcox - bejött
Tyrone Crawford - bejött
4. kör:
Kyle Wilber - be jött
5. kör:
6. kör:
James Hanna - bejött
7. kör:
Charlie Firpo
gorbel
Charlie Firpo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Ki a kakukk?Nem akarok belekötni a listádba, Charlie, de azért van ott egy ordító kakukktojás a bejöttek között 😀Ők azt hiszem még rosteren vannak:Sajnos mióta ez a staff van nem is nagyom emlékszem olyan playára akire a második kör felett azt mondhatnánk bejött. Nem nagyon vagyunk erősek a gyöngykeresésben.kivéve, ha Marinelli úgy dönt, hogy Tyrone kimegy kicsit szélre is, Lawrence hiányát orvoslandóMagyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
Charlie Firpo
gorbel
slowmotion
100yard
3. kör:
Jason Witten - bejött?
J. J. Wilcox - bejött
Tyrone Crawford - bejött
4. kör:
Kyle Wilber - be jött
5. kör:
6. kör:
James Hanna - bejött
7. kör:
Charlie Firpo
gorbel
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Még annyira akartam, hogy ez a stáb úgy gondolta nincs messze attól, hogy jó csapat legyen. Azaz az előző évit is majdnem hiány mentesnek gondolták, ezért húzhattak BPA alapon nem needre.Ha Romo lesérül akkor úgyis mindegy, ha nem, akkor meg benne van megint a 12-4 a csapatban. Főleg most Zekével.
több mint 9 éve
Precottwww.hailstate.com/ViewArticle.dbml?ATCLID=205181711
Szerintem projekt matériának rendben van.
több mint 9 éve
Nem akarok belekötni a listádba, Charlie, de azért van ott egy ordító kakukktojás a bejöttek között 😀Ők azt hiszem még rosteren vannak:Sajnos mióta ez a staff van nem is nagyom emlékszem olyan playára akire a második kör felett azt mondhatnánk bejött. Nem nagyon vagyunk erősek a gyöngykeresésben.kivéve, ha Marinelli úgy dönt, hogy Tyrone kimegy kicsit szélre is, Lawrence hiányát orvoslandóMagyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
Charlie Firpo
gorbel
slowmotion
100yard
3. kör:
Jason Witten - bejött?
J. J. Wilcox - bejött
Tyrone Crawford - bejött
4. kör:
Kyle Wilber - be jött
5. kör:
6. kör:
James Hanna - bejött
7. kör:
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Murray harmadik körös volt és megfelel a fenti kritériumnak. 😊Bocs, nem fogalmaztam egyértelműen.Ők azt hiszem még rosteren vannak:Sajnos mióta ez a staff van nem is nagyom emlékszem olyan playára akire a második kör felett azt mondhatnánk bejött. Nem nagyon vagyunk erősek a gyöngykeresésben.kivéve, ha Marinelli úgy dönt, hogy Tyrone kimegy kicsit szélre is, Lawrence hiányát orvoslandóMagyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
Charlie Firpo
gorbel
slowmotion
100yard
3. kör:
Jason Witten - bejött?
J. J. Wilcox - bejött
Tyrone Crawford - bejött
4. kör:
Kyle Wilber - be jött
5. kör:
6. kör:
James Hanna - bejött
7. kör:
Charlie Firpo
A staff alatt a Garett érát értettem. A bejött alatt pedig pro bowler szintet.
Olyan játékosokra gondoltam mint pl. Shermann, stb.
100yard
több mint 9 éve
Bocs, nem fogalmaztam egyértelműen.Ők azt hiszem még rosteren vannak:Sajnos mióta ez a staff van nem is nagyom emlékszem olyan playára akire a második kör felett azt mondhatnánk bejött. Nem nagyon vagyunk erősek a gyöngykeresésben.kivéve, ha Marinelli úgy dönt, hogy Tyrone kimegy kicsit szélre is, Lawrence hiányát orvoslandóMagyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
Charlie Firpo
gorbel
slowmotion
100yard
3. kör:
Jason Witten - bejött?
J. J. Wilcox - bejött
Tyrone Crawford - bejött
4. kör:
Kyle Wilber - be jött
5. kör:
6. kör:
James Hanna - bejött
7. kör:
Charlie Firpo
A staff alatt a Garett érát értettem. A bejött alatt pedig pro bowler szintet.
Olyan játékosokra gondoltam mint pl. Shermann, stb.
több mint 9 éve
az UDFA-inkről nem is beszélve 😉
több mint 9 éve
Ők azt hiszem még rosteren vannak:Sajnos mióta ez a staff van nem is nagyom emlékszem olyan playára akire a második kör felett azt mondhatnánk bejött. Nem nagyon vagyunk erősek a gyöngykeresésben.kivéve, ha Marinelli úgy dönt, hogy Tyrone kimegy kicsit szélre is, Lawrence hiányát orvoslandóMagyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
Charlie Firpo
gorbel
slowmotion
100yard
3. kör:
Jason Witten - bejött?
J. J. Wilcox - bejött
Tyrone Crawford - bejött
4. kör:
Kyle Wilber - be jött
5. kör:
6. kör:
James Hanna - bejött
7. kör:
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Sajnos mióta ez a staff van nem is nagyom emlékszem olyan playára akire a második kör felett azt mondhatnánk bejött. Nem nagyon vagyunk erősek a gyöngykeresésben.kivéve, ha Marinelli úgy dönt, hogy Tyrone kimegy kicsit szélre is, Lawrence hiányát orvoslandóMagyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
Charlie Firpo
gorbel
slowmotion
több mint 9 éve
Nem labdára megy majd,hanem Emberre 😊Kemény volt Jerrytől a meglepő lesz de itt a labda tojás alakú nem kerek 😀kedvenc pickem idén Gathers Rico lett 😀 zuzni fog, én érzem 😀Nagylelkű is a srác, "elfogadta" hogy a Cowboys draftola. Jót beszélgetett "coach" Jonesszal. 😊
beltazor
www.dallascowboys.com/video/2016/04/30/secret-audio-rico-gathers-accepts-offer
gyeek
Blevi
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
kivéve, ha Marinelli úgy dönt, hogy Tyrone kimegy kicsit szélre is, Lawrence hiányát orvoslandóMagyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
Charlie Firpo
gorbel
több mint 9 éve
Kemény volt Jerrytől a meglepő lesz de itt a labda tojás alakú nem kerek 😀kedvenc pickem idén Gathers Rico lett 😀 zuzni fog, én érzem 😀Nagylelkű is a srác, "elfogadta" hogy a Cowboys draftola. Jót beszélgetett "coach" Jonesszal. 😊
beltazor
gyeek
több mint 9 éve
kedvenc pickem idén Gathers Rico lett 😀 zuzni fog, én érzem 😀Nagylelkű is a srác, "elfogadta" hogy a Cowboys draftola. Jót beszélgetett "coach" Jonesszal. 😊
beltazor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
A csapat megtartotta az offensive identitását. Visszatérünk a 2014-es ön magunkhoz, amikor ez az identitás sikert hozott.Azért Tapper DE ként 123 kilósan 4.59-et fut....és tapasztalata is van, úgy látom.
Összességében tetszik a draft, bár az utolsó pár pick úgy mint tavaly kb felesleges volt, mindig mennek ezekre az uber atletikus srácokra akiknek semmi tapasztalata abban bízva, hogy lesz belőlük valami.... Az első pár kör mindig jól sikerül az utolsó 2-3 meg mindig kidobott pick.
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
A csapat megtartotta az offensive identitását. Visszatérünk a 2014-es ön magunkhoz, amikor ez az identitás sikert hozott. Összességében tetszik a draft, bár az utolsó pár pick úgy mint tavaly kb felesleges volt, mindig mennek ezekre az uber atletikus srácokra akiknek semmi tapasztalata abban bízva, hogy lesz belőlük valami.... Az első pár kör mindig jól sikerül az utolsó 2-3 meg mindig kidobott pick.
több mint 9 éve
Zekének örülök,sajnálom,hogy a Denver beelőzött QB fronton,ám ebben a Dakota gyerekben,benne van a meglepi,képességei adottak,szerintem nála az fog dönteni ,fejben és hozzáállásban milyen lesz,hogy nem fogja magát összexarni az biztos ..A szezon során imádkozzunk folyamatosan ,hogy Romo ne sérüljön meg .
Szerkesztette: sztaking
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Brendel - C -re Dzsoki már informál is: a UCLA pro-style-t játszik, a center kéz alól ad fel, plusz kapitány volt, vezéregyéniség - tehát jó választás cserecenternek.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.