NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
40
13
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
kedvenc pickem idén Gathers Rico lett 😀 zuzni fog, én érzem 😀

több mint 9 éve
Mármint pályán lesz, rotációban. Én arra gondoltam, mondjuk úgy, ha jól megy a felkészülése, alkalmas lesz.Magyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
Zeke és Collins - fix kezdő,
Tappert, Brown és Frazier - 50-50 % (vagy bejön vagy nem)
Jackson és Gathers - a próba (gyöngykeresés)
Smith és Dakota - befektetés a jövőbe
Charlie Firpo
gorbel
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Néhány, az nfl.com draftboardján jegyzett UDFA játékos a 15-ből:Brown - WR
Brendel - C
Coe - DT
www.nfl.com/draft/2016/profiles/rodney-coe?id=2556353
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Magyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
Zeke és Collins - fix kezdő,
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Magyarul így nézne ki a 2016-os draftunk? Zeke és Collins - fix kezdő,
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Az az érzésem, a jövőben ezt a draftot Jaylon Smith teljesítményétől függően fogjuk megítélni. Húztunk egy kezdőjátékost, a többi mind depth, és nem valószínű, hogy többek lehetnének. Én a secondary elhanyagolását nem érzem túl bölcsnek, de azt a csapatrészt leszámítva valóban nem néz ki rosszul ez a roster.A húzások közbeni élő adásban nagyon dicsérték Brownt (CB), ha jól emlékszem 3. körbe várták korábban és úgy esett le a 6.-ba. Szóval van benne potenciál. Frazier sem tűnik rossznak, őt Church-höz hasonlítják, talán egy kicsit alulméretezett, de nagy szerelőgép.
gorbel
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Azer a ket D line jatekos nem nez ki rosszul. A DT iszonyat eros ( majdnem 400 kiloval lattam gugolni ), Tapper meg a legatletikusabb DE volt az iden. Ha az a ket jatekosbol az egyik bejonne akkor mar jo draftot zartunk. Persze ha Zeke megfelel az elvarasoknak es Smith terde rendbe jon ( meg csak husz eves, egy ilyen serulesbol siman ki lehet jonni ilyen fiatalon ).
Meg Prescottot se temetnem feltetlen de igaz ott nagyon "kulso eselyrol" beszelunk.
több mint 9 éve
Az az érzésem, a jövőben ezt a draftot Jaylon Smith teljesítményétől függően fogjuk megítélni. Húztunk egy kezdőjátékost, a többi mind depth, és nem valószínű, hogy többek lehetnének. Én a secondary elhanyagolását nem érzem túl bölcsnek, de azt a csapatrészt leszámítva valóban nem néz ki rosszul ez a roster.
több mint 9 éve
ráadásul 13-as mezbenHogy lehet a "Szerencsés Fehérfejű"-t elfelejteni? 😊Oké. Meg van. Ki is ment a fejemből.Pontosan, szezon vége felé nagyon szépen produkált Whitehead. Behozhatnak egy UDFA-t riválisnak, de nem hiszem, hogy elbukná TCben a visszahordást.Nekem még belefért volna a két kósza próbálkozás valamelyike helyett egy visszahordó. Az amióta Harris elment megoldatlan. Arra azért lehetett volna egy picket elhasználni.Laki megoldja idén, ne félj!
100yard
Charlie Firpo
gyeek
100yard
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Hogy lehet a "Szerencsés Fehérfejű"-t elfelejteni? 😊Oké. Meg van. Ki is ment a fejemből.Pontosan, szezon vége felé nagyon szépen produkált Whitehead. Behozhatnak egy UDFA-t riválisnak, de nem hiszem, hogy elbukná TCben a visszahordást.Nekem még belefért volna a két kósza próbálkozás valamelyike helyett egy visszahordó. Az amióta Harris elment megoldatlan. Arra azért lehetett volna egy picket elhasználni.Laki megoldja idén, ne félj!
100yard
Charlie Firpo
gyeek
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Oké. Meg van. Ki is ment a fejemből.Pontosan, szezon vége felé nagyon szépen produkált Whitehead. Behozhatnak egy UDFA-t riválisnak, de nem hiszem, hogy elbukná TCben a visszahordást.Nekem még belefért volna a két kósza próbálkozás valamelyike helyett egy visszahordó. Az amióta Harris elment megoldatlan. Arra azért lehetett volna egy picket elhasználni.Laki megoldja idén, ne félj!
100yard
Charlie Firpo
gyeek
több mint 9 éve
Pontosan, szezon vége felé nagyon szépen produkált Whitehead. Behozhatnak egy UDFA-t riválisnak, de nem hiszem, hogy elbukná TCben a visszahordást.Nekem még belefért volna a két kósza próbálkozás valamelyike helyett egy visszahordó. Az amióta Harris elment megoldatlan. Arra azért lehetett volna egy picket elhasználni.Laki megoldja idén, ne félj!
100yard
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
?Nekem még belefért volna a két kósza próbálkozás valamelyike helyett egy visszahordó. Az amióta Harris elment megoldatlan. Arra azért lehetett volna egy picket elhasználni.Laki megoldja idén, ne félj!
100yard
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Nekem még belefért volna a két kósza próbálkozás valamelyike helyett egy visszahordó. Az amióta Harris elment megoldatlan. Arra azért lehetett volna egy picket elhasználni.Laki megoldja idén, ne félj!
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nekem még belefért volna a két kósza próbálkozás valamelyike helyett egy visszahordó. Az amióta Harris elment megoldatlan. Arra azért lehetett volna egy picket elhasználni.Egyébként más bajom nekem sincs a drafttal így a végére.
100yard
több mint 9 éve
Nekem még belefért volna a két kósza próbálkozás valamelyike helyett egy visszahordó. Az amióta Harris elment megoldatlan. Arra azért lehetett volna egy picket elhasználni.
több mint 9 éve
Végül is nekem is tetszik, a lenti húzások megint jónak tűnnek.Bőven belefér, szépen válogattak 1-4ig.Érdekesek ezek a draftvégi TE próbálkozásaink.(biztos volt már ilyen)Valami Gates nevű csóka...
Charlie Firpo
gyeek
Charlie Firpo
A procedúra végére ezt betenném ide, anzsoj! 😊
www.bloggingtheboys.com/2016/4/29/11538972/as-if-we-needed-more-reasons-to-hate-the-cowboys-rival-fans-react-ezekiel-elliott
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Bőven belefér, szépen válogattak 1-4ig.Érdekesek ezek a draftvégi TE próbálkozásaink.(biztos volt már ilyen)Valami Gates nevű csóka...
Charlie Firpo
gyeek
Charlie Firpo
A procedúra végére ezt betenném ide, anzsoj! 😊
www.bloggingtheboys.com/2016/4/29/11538972/as-if-we-needed-more-reasons-to-hate-the-cowboys-rival-fans-react-ezekiel-elliott
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Érdekesek ezek a draftvégi TE próbálkozásaink.(biztos volt már ilyen)Valami Gates nevű csóka...
Charlie Firpo
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
(biztos volt már ilyen)Valami Gates nevű csóka...
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Erről az új TE-nkről nem is nagyon van kosaras képen kívül más. 😊Oldalt látom:
100yard
"A hatodik körben Vikings által ma elvitt német Mortiz Boehringer az első játékos, akit közvetlenül Európából draftoltak az NFL-be"
A miénk pedig:
"A hatodik körben Cowboys által ma elvitt Rico Gathers az első játékos, akit közvetlenül a kosárlabdapályáról draftoltak az NFL-be"
(biztos volt már ilyen)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Erről az új TE-nkről nem is nagyon van kosaras képen kívül más. 😊Mert kosaras. Utoljára egyetemen focizott, ott se sokat. A secret audiója elég vicces lett, egyáltalán nem számított rá szerintem, hogy valaki elviszi, nagyon fel volt dobva. 😊
100yard
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
Erről az új TE-nkről nem is nagyon van kosaras képen kívül más. 😊
több mint 9 éve
www.nfl.com/draft/2016/tracker/by-round#dt-tabs:dt-by-team/dt-by-team-input:dalAz nfl.com-os lista szerint minden hiányposztra húztunk.
Smith lesz a hab, meglássátok!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Évek óta ezt tolják vele.Clutts már nincs a csapatnál. Bár azt hiszem sehol sincs, így vissza lehet hozni éppen ha úgy van.FB-t Hanna szokot tolni.Azt hittem az Clutts... 😊
beltazor
Gathers lesz a következő Antonio Gates, FTW! 😀 A nevük is furcsa mód hasonlít... Antonio Gates - Rico Gathers...
gyeek
100yard