Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Áj <3 tvítter! Nézzétek csak a sok rosszindulatú köcsögöt a reakcióknál! 😀van benne ám valami... 😉
twitter.com/JamesPalmerTV/status/735544589742804992?ref_src=twsrc%5Etfw
gyeek
több mint 9 éve
Áj <3 tvítter! Nézzétek csak a sok rosszindulatú köcsögöt a reakcióknál! 😀twitter.com/JamesPalmerTV/status/735544589742804992?ref_src=twsrc%5Etfw
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Anno Leary azért írta alá az RFA tendert, mert azt hitte úgy könnyebben el tudják majd cseréli, de a draft alatt nem volt elég komoly érdeklődés rá (állítólag az FO a harmadik körben szeretett volna picket érte) szóval most kihagyta eddig a kötelező off-season workout-okat és a most kezdődő OTA-t.www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/cowboys-corner-blog/article79639777.html
de lehet, hogy a Titans-nál lesz üresedés a számára 😉
több mint 9 éve
Beltazornak főleg. 😊Én ezt raknám ide, hátha elkerültétek:
www.youtube.com/watch?v=NPgIwASMiOc&feature=youtu.be
gyeek
Gosselin: The inside scoop on new Cowboys RB Ezekiel Elliott ... from his high school coach
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/05/18/gosselin-gus-frerotte-ezekiel-elliotts-high-school-coach-knows-just-valuable-rb-can-cowboys
"He was so smart. He knew how to play the game from multiple positions. He could see things happening way before he’d even get the ball at times."
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Beltazornak főleg. 😊www.youtube.com/watch?v=NPgIwASMiOc&feature=youtu.be
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
úgy hogy összeségében úgy gondolkodtunk, mint a vezetőség 😀 de azt sem tartom kizártnak hogy JJ olvassa a forumot 😀ez már többször bebizonyosodott 😊
beltazor
több mint 9 éve
az megvan, hogy a közös mock drafton eltaláltuk Zeke-t? 😊én Bosa-t mondtam, és ha nem viszi ki a Diego, akkor komoly eséllyel be is húztuk volna
rva
még Mr. Bombastictól volt még egy Jack választás, de ezek szerint őt nem akartuk.
úgy hogy összeségében úgy gondolkodtunk, mint a vezetőség 😀 de azt sem tartom kizártnak hogy JJ olvassa a forumot 😀

több mint 9 éve
Megbukni pech, lebukni egy Cowboys-szintű csapathoz - az meg szégyen. 😊 (lásd: Gregory)| Totál off, de ha már szóba hoztad...😀 Doppingteszten megbukni szoktak, szerekkel pedig le.És nem megbukik, hanem lebukik. Az különbség.miért olyan későn?Ramsey megsérült nesze neked instant help...Jó, az más.
Blevi
Az Jacksonville, érted. Dallasban nem sérül meg, hanem királyul játszik, majd a harmadik héten megbukik a doppingteszten.
Stez
slowmotion
Charlie Firpo
Amúgy nem vágom a különbséget. 😀 |
balintbaba
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
| Totál off, de ha már szóba hoztad...😀 Doppingteszten megbukni szoktak, szerekkel pedig le.És nem megbukik, hanem lebukik. Az különbség.miért olyan későn?Ramsey megsérült nesze neked instant help...Jó, az más.
Blevi
Az Jacksonville, érted. Dallasban nem sérül meg, hanem királyul játszik, majd a harmadik héten megbukik a doppingteszten.
Stez
slowmotion
Charlie Firpo
Amúgy nem vágom a különbséget. 😀 |
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
És nem megbukik, hanem lebukik. Az különbség.miért olyan későn?Ramsey megsérült nesze neked instant help...Jó, az más.
Blevi
Stez
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
miért olyan későn?Ramsey megsérült nesze neked instant help...Jó, az más.
Blevi
Stez
több mint 9 éve
Ramsey megsérült nesze neked instant help...Jó, az más.
Blevi
több mint 9 éve
Ramsey megsérült nesze neked instant help...Szegény...rettegek a rookie hévtől.
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ramsey megsérült nesze neked instant help...
több mint 9 éve
az megvan, hogy a közös mock drafton eltaláltuk Zeke-t? 😊volt rá 33-50% esély. good job!
rva
több mint 9 éve
az megvan, hogy a közös mock drafton eltaláltuk Zeke-t? 😊
több mint 9 éve
Lockette bejelentette visszavonulását a tavalyi Jeff Heath ütközés miatt. Azt olvastam, hogy a nyakában sérültek a szalagok és hiába műtötték az esetet követően már a kórházban nem sikerült teljesen felépülnie, mivel jelenleg sem tudja forgatni a fejét (hmm, anyádpicsája).attól, hogy nem volt kemény még lehetett szerencsétlen ütés, lásd Romo törés(ek).
Azért ez kemény,
Pedig visszanézve az esetet messze nem volt olyan kemény mint sok másik alapszakasz vagy amit idén némelyik rájátszás meccsen láthattunk.
Sajnálom, jobbulást neki.
Wong
több mint 9 éve
Lockette bejelentette visszavonulását a tavalyi Jeff Heath ütközés miatt. Azt olvastam, hogy a nyakában sérültek a szalagok és hiába műtötték az esetet követően már a kórházban nem sikerült teljesen felépülnie, mivel jelenleg sem tudja forgatni a fejét (hmm, anyádpicsája). Azért ez kemény,
Pedig visszanézve az esetet messze nem volt olyan kemény mint sok másik alapszakasz vagy amit idén némelyik rájátszás meccsen láthattunk.
Sajnálom, jobbulást neki.
Szerkesztette: Wong
több mint 9 éve
Természetesen nem kell velem egyetérteni, ez egy vélemény a sokk közül. Nekem sokk lesz, ha Moore még egyszer az életben snap-pet kap nálunk. Zach-ket természetesen nem nyári kezdő posztra hoznám én sem, de ha jól emlékszem (biztos nem), az adottsága megvan a jó irányítóhoz. Én ezt a lépést természetesen hosszú távon gondolnám, már ha. Semmi gond, ha institucio-n kívül ti nem így látjátok, valószínűleg Garrett-ék sem, mert nem hozzák el.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Merszí bokúú!elzavarnám a törpét: elküldeném a 6.0' (183cm) magas Kellen Moore-tÉn elzavarnám a törpét és hoznám Mettenbergert. Persze, nem tudom, hogy Zakariás csak nem vált be vagy pedig a személyisége torzult véglegesen.Que?
Charlie Firpo
Lefordítanád? 😀
Amare
Zakariás: Zach Mettenberger, május 16-án küldte el az őt 2014-ben a hatodik körben draftoló Titans
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Egyrészt az amit rva írt. Plusz az, hogy Prescott alapjáraton Moore mögött van, ha sikerül megelőznie (amire nincs sok esély jelen helyzetben), akkor meg nem lesz 3. QB a rosteren. Mettenberger = Prescott + 2 (gyenge) év.
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
amit meg kell érteni: az edzői stáb sokkal előbb választ olyan embereket, akikkel tapasztalata van (Moore Linehan alatt játszott a Lions-ban) mint egy random embert, és sokkal inkább tapasztaltat, mint tapasztalatlant.szóval ha van két tapasztalatlanod, akik közül az egyik már 4 éve kapcsolatban van az offensive coordinátoroddal, meg egy másik aki nem akkor egyértelmű, hogy ki marad.
ha Mettenberger mondjuk 6-8 szezont lehúzott volna már valahol, akkor talán lenne esély a cserére, de így nem hiszem.
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Amikor Mettenberger játszott, akkor azért nem volt teljesen fogalmatlan, és azért az nagyban behatárolta a fejlődési potenciálját, hogy első éveiben Jake Lockertől kellett tanulnia a szakmát, ami azért valljuk be nem a legjobb dolog. Romo és Prescott mögött én is neki szavaznám inkább a harmadik számú irányító szerepét, mint a 0 potenciállal rendelkező Kellen Moorenak.Leigazolták Matt Casselt és kitették Mettenbergert az újonc szerződésével. Emiatt a srác miatt kéne kitenni Mooret? A világot ő sem váltaná meg, az tuti.elzavarnám a törpét: elküldeném a 6.0' (183cm) magas Kellen Moore-tÉn elzavarnám a törpét és hoznám Mettenbergert. Persze, nem tudom, hogy Zakariás csak nem vált be vagy pedig a személyisége torzult véglegesen.Que?
Charlie Firpo
Lefordítanád? 😀
Amare
Zakariás: Zach Mettenberger, május 16-án küldte el az őt 2014-ben a hatodik körben draftoló Titans
rva
gyeek
több mint 9 éve
Leigazolták Matt Casselt és kitették Mettenbergert az újonc szerződésével. Emiatt a srác miatt kéne kitenni Mooret? A világot ő sem váltaná meg, az tuti.elzavarnám a törpét: elküldeném a 6.0' (183cm) magas Kellen Moore-tÉn elzavarnám a törpét és hoznám Mettenbergert. Persze, nem tudom, hogy Zakariás csak nem vált be vagy pedig a személyisége torzult véglegesen.Que?
Charlie Firpo
Lefordítanád? 😀
Amare
rva
több mint 9 éve
PFF Top101 lista www.profootballfocus.com/blog/2016/05/09/pro-top-101-nfl-players-from-2015-nos-76-101/Cowboy-ok:
13. Tyron Smith, LT, Dallas Cowboys (második legjobb LT)
35. Travis Frederick, C, Dallas Cowboys (legjobb C)
54. Zack Martin, G, Dallas Cowboys (harmadik legjobb G)
58. Sean Lee, LB, Dallas Cowboys (ötödk legjobb LB)