NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
A videót nézzétek meg 55-nél mikor Tapper utoléri a WR-t.
100yard
Az a bizonyos WR: Amari Cooper 😊 persze ha nem botlik meg picit akkor nincs meg de szép volt!
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
A hatodik körben kell C,CB, és talán egy FB is.
több mint 9 éve
Nekem nincs bajom eddig, a Prescott QB felesleges kidobás volt. Az NFL-ben már nem szaladgálnak az irányítók, ráadásul nálunk főleg nem, akkor meg minek? E-
Ráadásul Allen még bent van. Ők tudják
Charlie Firpo
Kellet egy backup. Hogy pont Ő az nem biztos de projektnek jó lesz.
100yard
Cook-ról nem tudsz lebeszélni (meg Hogan-ről sem).
Charlie Firpo
Nem akarlak Cook elment előttünk, de végül is nem is ez a lényeg, hanem hogy a negyedik körben mindegyik QB projekt és lutri. Majd meglátjuk mi lesz belőle. Nekem bármelyik bennmaradt QB megfelelt volna ennyi erővel. Az viszont látszott hogy alaposan megnéztük.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Jó ez a mai nap eddig. Úgyis ez volt a lényeg. A többi már bonus.
 dal.247sports.com/Bolt/Cowboys-select-DE-Charles-Tapper-with-No-101-overall-pick-45101273
100yard
Majdnem 35-ös fesztáv és 4.59 40-en engem alapból meggyőz. A többi Marinelli kreatúrája lesz.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nekem nincs bajom eddig, a Prescott QB felesleges kidobás volt. Az NFL-ben már nem szaladgálnak az irányítók, ráadásul nálunk főleg nem, akkor meg minek? E-
Charlie Firpo
100yard
Cook-ról nem tudsz lebeszélni (meg Hogan-ről sem).

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Jó ez a mai nap eddig. Úgyis ez volt a lényeg. A többi már bonus.
 dal.247sports.com/Bolt/Cowboys-select-DE-Charles-Tapper-with-No-101-overall-pick-45101273
több mint 9 éve

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
QB2 ért elég izgi vetélkedés zajlódhat edzőtáborban... 😊

Na most lehetne Learyt elpasszolni és behúzni mondjuk Harlan Millert. Vagy izgulni, hogy más nem vigye el 6. körig ami kb lehetetlen. A Panthers behúzna mégegy kornert a Cowboys előtt. 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 882 — Pfizer & Moderna fan
futni tud, és dobni?
beltazor
Úgy látom neked rémálom ez a draft 😊 Csak optimistán!!! 😉
speeedy1
ez kivételesen nem kötekedés akart lenni 😀
gyorsba megnéztem pár összefoglalot róla, de szinte csak a futásai voltak belerakva.

de amúgy igaz, én nagyon nem így képzeltem ezt a Draftot. remélem az élet rám cáfol 😉 😊

több mint 9 éve
futni tud, és dobni?
beltazor
62.8 completion percentage
8.02 YPA
70:23 TD:INT ratio

Projektnek nagyon ígéretes és nála többet egyik QBval sem foglalkoztak draft előtt. Egyesek szerint Tebow-stílusú, Ron Jaworskit Donovan McNabbre emlékeztette.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
futni tud, és dobni?
beltazor
Úgy látom neked rémálom ez a draft 😊 Csak optimistán!!! 😉
több mint 9 éve
futni tud, és dobni?

több mint 9 éve
Ott is van!! 😊
több mint 9 éve
Linehan beszél épp a kiválasztottal. Mindenki örül, megvan Prescott.

több mint 9 éve
DE Charles Tapper - a leggyorsabb DL a combine-on a maga 4,59-ével. Marinéni fit 😊
speeedy1
NFL comparison: Jack Crawford
gyeek
jaja néztem én is... van 3 Crawfordunk 😊 😊
több mint 9 éve
DE Charles Tapper - a leggyorsabb DL a combine-on a maga 4,59-ével. Marinéni fit 😊
speeedy1
NFL comparison: Jack Crawford

több mint 9 éve
több mint 9 éve
sztem Cook-ot vittük volna és a raiders direkt jött be elénk.
Kár hogy nem jött még egy RB 😀

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Szia, örülök hogy csatlakozol és látom, szakmázol, ami jó!
Majd jön Slow és megmagyaráz, meg Gyeek.Charlie Firpo
én ugyan nem. nem követem a zegyetemi focit, nem vagyok szagértő.
meg nem fogom egy "rossz" pick miatt a front office fejét követelni.

Remélem ma azért húzunk egy backup QB-nek való alapanyagot.
Sajnos úgy látom hogy az idén megint hagyják az öreget randalírozni a war room-ban. 😕
100yard
még jó, hogy már legalább két éve eleve Stephen hozza a lényegi döntéseket. Jerry csak azért van ott, mert egy önjelölt appetizer a riporterek számára (vagy vörös posztó, egyremegy). tök mindegy, mit írnak a csapatról azok, akik egy napon belül képesek két homlokegyenes vélemény hangoztatására, és ennyire is kell őket komolyan venni. de amíg a csapatról beszélnek, addig erről az egy csapatról van szó, és nem a többi harmincegyről.
több mint 9 éve
Ha már az első körnél ide kevertem walterbát, akkor illik most is megjegyeznek, hogy ez a 2 pick ellenben tetszet neki. Lehet hogy ez rosszat jelent? 😊

Na mára még azért maradt jó pár pick. Kit lehetne hozni?
Most furán fog hangzani, de 4. körben Booker, Devontae? Tudom hogy már teli vagyunk futó poszton, de esetleg később el lehetne cserélni, vagy elköszönhetnénk a mostani hármasból vlakitől.

Esetleg még Billings, Andrew? tovább mélytve a DL-t és így Thorton DE-t játszhatna.

Vélemény erről a két névről?
beltazor
Billings-et nem hiszem. Ha nagyon akarták volna akkor a harmadik körben is elhozhatták volna Collins helyett. Futót meg nem hiszem. Az már tényleg a luxus netovábbja lenne.
Szerintem QB lesz a következő. Vagy Cook vagy Prescott.
Meg azért még gondolom egy DE-t is húznak. Praktikusan a negyedik végén lenne értelme, bár ilyen projekt DE-kből el vagyunk látva bőven.
100yard
Vagy egy CB a negyedik körben, bár az amúgy sem erős classt eléggé kifosztották már.
több mint 9 éve
Ha már az első körnél ide kevertem walterbát, akkor illik most is megjegyeznek, hogy ez a 2 pick ellenben tetszet neki. Lehet hogy ez rosszat jelent? 😊

Most furán fog hangzani, de 4. körben Booker, Devontae? Tudom hogy már teli vagyunk futó poszton, de esetleg később el lehetne cserélni, vagy elköszönhetnénk a mostani hármasból vlakitől.

Esetleg még Billings, Andrew? tovább mélytve a DL-t és így Thorton DE-t játszhatna.

beltazor
Billings-et nem hiszem. Ha nagyon akarták volna akkor a harmadik körben is elhozhatták volna Collins helyett. Futót meg nem hiszem. Az már tényleg a luxus netovábbja lenne.
Szerintem QB lesz a következő. Vagy Cook vagy Prescott.
Meg azért még gondolom egy DE-t is húznak. Praktikusan a negyedik végén lenne értelme, bár ilyen projekt DE-kből el vagyunk látva bőven.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Adja az ég, hogy igazatok legyen, és a legjobb D-k is fejvesztve küldjenek 12. és 13. embert a pályára, hogy megpróbálják kompenzálni az offense-nket. 😊

Nem ide tartozik, de mint "tanult" menedzser, nagyon érdekelnek a játékosok szerződései, és a salary cap körüli cikkek. Egyszer találtam a cowboyswire-n egy elemzést a Frederick,/La'el/Martin hármas várható keresményéről/szerződésérúl, és cap-re gyakorolt hatásáról, de azóta nem találtam ilyen elmélkedéssel foglalkozó cikket, még az overthecap-en sem. Van olyan oldal ami kifejezetten ilyenekkel foglalkozik?

Köszönöm előre is.
SBalázs
Általánosan ez az oldal megy itt, a nevekre kattintva megnyílik a szerződés/év pénz, ja és persze, hogy hogyan áll a csapat pénze is:
 www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/cap/

És elemzők itt még:
 www.bloggingtheboys.com/
 thelandryhat.com/
Jó böngészést.

Bónusz: látom, te Notre szurkoló vagy, akkor külön örülhetsz Smith érkezésének! Sok jó meccsét láttad?

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
Adja az ég, hogy igazatok legyen, és a legjobb D-k is fejvesztve küldjenek 12. és 13. embert a pályára, hogy megpróbálják kompenzálni az offense-nket. 😊

Nem ide tartozik, de mint "tanult" menedzser, nagyon érdekelnek a játékosok szerződései, és a salary cap körüli cikkek. Egyszer találtam a cowboyswire-n egy elemzést a Frederick,/La'el/Martin hármas várható keresményéről/szerződésérúl, és cap-re gyakorolt hatásáról, de azóta nem találtam ilyen elmélkedéssel foglalkozó cikket, még az overthecap-en sem. Van olyan oldal ami kifejezetten ilyenekkel foglalkozik?

Köszönöm előre is.