NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
34
11
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Üdvözlök minden Cowboys-fant.Üdv itt 😊
SBalázs
miért kell szétveretni, és idő előtt elhasználni a Pro Bowl falunkat, azzal hogy folyamatosan futtatni akarjuk őketHisz ettől pro bowlerek igazán, ergo ezért vannak, erre lettek tenyésztve. Meg persze a passzvédekezés is daráló rendesen.
SBalázs
Jerry azt mondta, hogy kényelmesek vagyunk a QB kérdésben mivel van egy Kellen Moore-unk 😊 Prescottnak én is örülnék, talán nem véletlenül nézegettük folyamatosan.
több mint 9 éve
Üdvözlök minden Cowboys-fant.Szia, örülök hogy csatlakozol és látom, szakmázol, ami jó!
Laikusként 2 éve követem a Cowboys mérkőzéseket, és a különböző itthoni és külhoni fórumokat ( a Seahawks elleni derbin "szerettem" bele ebbe a csapatba, amikor módszeresen ronggyá vertük az aktuális bajnokot, ezért a kifejezésért elnézést kérek a Hawks-fanoktól). De megmondom őszintén ezt a draftot nem értem, és nem ezt vártam..
A futó kérdést még megértem, Murray-vel valóban csodálatos offense volt, és rengeteg terhet levettek Romo azóta agyonvasalt kulcscsontjáról. Zárójelben jegyezném meg, hogy azt viszont már nem értem, miért kell szétveretni, és idő előtt elhasználni a Pro Bowl falunkat, azzal hogy folyamatosan futtatni akarjuk őket, de ezzel valószínűleg egyedül vagyok... Azt már mondjuk nem fogjuk megtudni, hogy ha már mindenáron őt akarták, nem lett volna-e elérhető mondjuk egy 2-3 helyes letrade után.
Viszont a második körtől teljesen elvesztetettem a fonalat, és a koncepciót. Jövőre nem akarunk újabb 1 éves szerződést adni Rolando-nak? Vagy Lee szerződését akarjuk ezzel megnyirbálni? Tudtommal az a cél, hogy Tony maradék éveire a lehető legjobb gárdát toljuk alá, erre jön ez a lépés, ami ha be is jön, abszolút a jövőnek szól.
Kérdésem lenne, hogy hol vannak a körbeérdeklődött játékosok? Nem értek hozzá, de én nagyon örülnék egy Prescott, Killebrew húzásnak. Ti hogy vagytok ezzel?
SBalázs
Majd jön Slow és megmagyaráz, meg Gyeek.
Én érteni 'vélem' a koncepciót, amit röviden eléd/elétek tárok.
1. kör: Zeke
Nem csak a védelemről veszi le a terhet, hanem folyamatosan bizonytalanságban tartja majd az ellent, mert azért ne felejtsük el, van egy DEz-Williams-Bird-Beasley-Lucky wr és egy Witten-Hanna-Swain Te csoport még a pályán, ha ügyesen beépítjük Zekét, aki jó elkapó hírében áll, akkor nyert ügyünk van.
+ Goff,Wenzt,Bosa kiment előtte, róluk kár is, lehetett volna Buckner és Ramsey. Marinelli a szorgos, erős, kissé alulméretezett Tech-1-eket szereti, ebbe pont beleillik a következő nebraska-i D tag, Collins.
Letrade lehetett volna még opció, de ahhoz két fél kell, nem tudjuk, volt-e másik.
Ramsey-ről meg majd az idő dönti el, hogy egy Byron lesz-e vagy egy Mo. + Carr van még, ugye.
2. kör: Smith a mi Jack-ünk. Nem véletlen, hogy az igaziért is feljöttek utánunk.
Mindenhol top10 volt, amíg meg nem sérült. Ez egyértelműen a jövőbe befektetés, az tény, hogy talán csúszott volna még, nem tudjuk meg már. Ráadásul Lynch is nemhogy 2. kör, de rég kiment. Persze, lehetett volna DE, ahogy azt szinte mindenki várta, de valamiért nagyon örültek Smith-nek, hogy meg tudtuk csípni. Reméljük beválik.
3. kör: lásd fent.
4. kör: a Browns vitt már qb-t, ők vannak előttünk. tán nem húznak még egyet. Feltrade lehet még, ami bekavarhat, de most lehet QB-CB és lent még S és egy centerező G.
Bekavarhat még Leary elcsere is, és lassan vége a bulinak.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Gregory meg saját magára öntötte a szart. Én abban sem vagyok biztos hogy látjuk-e még csillagos sisakban.Gregory jó lesz. Szerintem adjunk neki még esélyt! Egy bizonyos Von Miller is kapott annak idején.
100yard
több mint 9 éve
Üdvözlök minden Cowboys-fant. Laikusként 2 éve követem a Cowboys mérkőzéseket, és a különböző itthoni és külhoni fórumokat ( a Seahawks elleni derbin "szerettem" bele ebbe a csapatba, amikor módszeresen ronggyá vertük az aktuális bajnokot, ezért a kifejezésért elnézést kérek a Hawks-fanoktól). De megmondom őszintén ezt a draftot nem értem, és nem ezt vártam..
A futó kérdést még megértem, Murray-vel valóban csodálatos offense volt, és rengeteg terhet levettek Romo azóta agyonvasalt kulcscsontjáról. Zárójelben jegyezném meg, hogy azt viszont már nem értem, miért kell szétveretni, és idő előtt elhasználni a Pro Bowl falunkat, azzal hogy folyamatosan futtatni akarjuk őket, de ezzel valószínűleg egyedül vagyok... Azt már mondjuk nem fogjuk megtudni, hogy ha már mindenáron őt akarták, nem lett volna-e elérhető mondjuk egy 2-3 helyes letrade után.
Viszont a második körtől teljesen elvesztetettem a fonalat, és a koncepciót. Jövőre nem akarunk újabb 1 éves szerződést adni Rolando-nak? Vagy Lee szerződését akarjuk ezzel megnyirbálni? Tudtommal az a cél, hogy Tony maradék éveire a lehető legjobb gárdát toljuk alá, erre jön ez a lépés, ami ha be is jön, abszolút a jövőnek szól.
Kérdésem lenne, hogy hol vannak a körbeérdeklődött játékosok? Nem értek hozzá, de én nagyon örülnék egy Prescott, Killebrew húzásnak. Ti hogy vagytok ezzel?
több mint 9 éve
Remélem ma azért húzunk egy backup QB-nek való alapanyagot.Sajnos úgy látom hogy az idén megint hagyják az öreget randalírozni a war room-ban. 😕
több mint 9 éve
Mindig ez jön elő, hogy azonnal nem impact ember ha arról van szó hogy draftoljunk-e pass rushert vagy sem. Viszont ezzel úgy járunk mint az agár aki előtt folyamatosan húzzák a nyulat, sose fogjuk elérni a célt. Azt én szerintem tudomásul kellene venni, hogy csak a draftról lehet ilyen embert hozni. Szabadügynök piacról mindig irreálisan drága lesz. Ezzel a megközelítéssel arról mondunk le hogy valaha is lesz elfogadható D falunk.Gondolom bármelyik orvos megvizsgálhatja illetve tőle is megkérdezhetik, hogy sikerült a műtét, mit látott, stb. Az már más kérdés, hogy ki, hogy bízik az általa elmondottakban, mivel a saját kutyánk így mi biztosan. Azt nyilatkozta Stephen, hogy top 5-ben volt a board-on, nem akarták bent hagyni. Bevállalós pick és lehet, hogy nem is játszik az idén (szerintem fog) de nekem tetszik."Dr. Dan Cooper, Cowboys' team physician, performed Jaylon Smith's surgery one week after Fiesta Bowl."Amúgy ez korrekt dolog? Mármint a többi csapattal szemben?
így bennfentes infót kaptunk 😊
speeedy1
Blevi
Azonnali hatással bíró DE még Bosa sem nagyon lesz, tudjuk ezt a rookie-król, arra a négy meccsre luxus is lett volna, nem beszélve arról, hogy Gregory-ra meg a nagy 94-es hypejára rá is öntöttük volna a szart. Azt mondom FA-ről jöjjön egy tapasztalt spíler aki elkaristol ott 4 meccsig de amúgy is mindegy mert Elliott fog futni 😊 😊 😊
speeedy1
Nekem nagyon nem tetszik a Jaylon Smith pick. Helyette olyat kellett volna húzni aki képes is játszani és két-három év múlva pedig meghatározó része lehetne a falnak.
Gregory meg saját magára öntötte a szart. Én abban sem vagyok biztos hogy látjuk-e még csillagos sisakban.
több mint 9 éve
ha sérült játékost akartunk, Jack nem lett volna jobb? és ugye most win now módban vagyunk nem? akkor nem lett volna jobb egy azzonnal bevethető játékos?

több mint 9 éve
Gondolom bármelyik orvos megvizsgálhatja illetve tőle is megkérdezhetik, hogy sikerült a műtét, mit látott, stb. Az már más kérdés, hogy ki, hogy bízik az általa elmondottakban, mivel a saját kutyánk így mi biztosan. Azt nyilatkozta Stephen, hogy top 5-ben volt a board-on, nem akarták bent hagyni. Bevállalós pick és lehet, hogy nem is játszik az idén (szerintem fog) de nekem tetszik."Dr. Dan Cooper, Cowboys' team physician, performed Jaylon Smith's surgery one week after Fiesta Bowl."Amúgy ez korrekt dolog? Mármint a többi csapattal szemben?
speeedy1
Blevi
Azonnali hatással bíró DE még Bosa sem nagyon lesz, tudjuk ezt a rookie-król, arra a négy meccsre luxus is lett volna, nem beszélve arról, hogy Gregory-ra meg a nagy 94-es hypejára rá is öntöttük volna a szart. Azt mondom FA-ről jöjjön egy tapasztalt spíler aki elkaristol ott 4 meccsig de amúgy is mindegy mert Elliott fog futni 😊 😊 😊
több mint 9 éve
Mi lenne ebben inkorrekt bármelyik csapat orvisa megnézheti nem tiltják neku. Sok szerencsét hozzá!
több mint 9 éve
Ezt hívják szerencsés véletlennek. 😊"Dr. Dan Cooper, Cowboys' team physician, performed Jaylon Smith's surgery one week after Fiesta Bowl."Amúgy ez korrekt dolog? Mármint a többi csapattal szemben?
speeedy1
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
"Dr. Dan Cooper, Cowboys' team physician, performed Jaylon Smith's surgery one week after Fiesta Bowl."Amúgy ez korrekt dolog? Mármint a többi csapattal szemben?
speeedy1
több mint 9 éve
Jó lesz a Collins-Fredbeard birkózó csata!!!Nekem alapból tetszik, Smith-et iszonyat tehetségnek mondják, ha nem romlott el, akkor fain!
Connok Cook és Hogan is bent van még. Én még bizakodom a qb húzásban.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Végül is jó lesz a védelmünk. 😊 Sérültek meg drogosok gyülekezete. Remélem a harmadik körben még húznak egy TE-t és azzal teljes lesz a sor mára.
több mint 9 éve
"Dr. Dan Cooper, Cowboys' team physician, performed Jaylon Smith's surgery one week after Fiesta Bowl." így bennfentes infót kaptunk 😊
több mint 9 éve
Magas ár valakiert aki lehet sose lep pályára.. :/
több mint 9 éve
Lehet abban bíznak hogy Zeke 59 percet elszaladoz a pályán azt a maradék egy percet meg valahogy kihúzza a védelem. 😊
több mint 9 éve
Nyugi, ha Marinéninek kellett volna valamelyik DE/DT akkor nem ez lett volna a pick. Lehet még tradelni meg FA-n is van még használható DE. Csak 4 meccset kell kihúzni.
több mint 9 éve
Lehet hogy nem rossz, de azért lett volna need a D lineban. Ehhez képest húzunk valakit aki az idei szezonban nem fog játszani. Nem értem. Mondják a pass russht aztán nem történik semmi. Szét fognak dobálni bennünket ha nem érünk oda az irányítóhoz.
több mint 9 éve
Én hamarabb gondoltam volna SS-t, de nem rossz. Dzsoki, aki nagy Notre fan őt emlegette. Csak meg kell gyógyítani.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ahhoz képest hogy azt írják az idén nem fog játszani.....
több mint 9 éve
Engem rendesen meglepett ez a pick, de beválhat....
több mint 9 éve
LB::::::::::::::!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Egy pár órája arról szóltak a hírek, hogy felmegyünk a Browns helyére, most pedig azt rebesgetik, hogy 5 csapat akar feljönni a mi helyünkre...Ezt Stephen már cáfolta, az hogy mi lemenjünk az már inkább tűnik logikusnak.
speeedy1
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Egy pár órája arról szóltak a hírek, hogy felmegyünk a Browns helyére, most pedig azt rebesgetik, hogy 5 csapat akar feljönni a mi helyünkre...
több mint 9 éve
www.bloggingtheboys.com/2016/4/29/11538972/as-if-we-needed-more-reasons-to-hate-the-cowboys-rival-fans-react-ezekiel-elliottwarm up-nak 😊 😊