NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
34
11
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Tudsz róla valamit?
több mint 9 éve
NFL Comparison: Barry Church
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Begyütt.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Újra védelem a 6. körben? Bróduszék is SS re gondolnak. Frazier?Bingo! 😊
Charlie Firpo
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Újra védelem a 6. körben? Bróduszék is SS re gondolnak. Frazier?
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Kétarcú. Sok PD-je és Int-je volt, de sok TD-t is engedett.6. körben ilyen játékosokat draftol az ember. A fizikai adottságai megvannak a sikerhez, az edzők vagy gyúrnak belőle egy stabil játékost, ellenben maximum bukott rajta a csapat egy 6. körös picket.
100yard
több mint 9 éve
Jöhet Fejedelem! 😊 😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Kétarcú. Sok PD-je és Int-je volt, de sok TD-t is engedett.
több mint 9 éve
4.35 40-en és 19 nyomás, Erős!DB lesz...Anthony Brown! Gyors, ilyen kellett ide.
gyeek
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
DB lesz...Anthony Brown! Gyors, ilyen kellett ide. Jobban megnézve a kombájn adatait, ő is egy SPARQ-bajnoknak tűnik. Nagyon tetszik az idei draft!
gyeek
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
Ott a CBDB lesz...Az lenne a logikus.
gyeek
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
DB lesz...
több mint 9 éve
Jöhetnek a gyöngyök a sárból!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ja gondlom majd kell vinni a csukát. 😊Régi vagy sem, taknyosként beszólt Romonak, remélem azért rápirít ezért egy picit. Most a mestere lesz néhány évig.Kiváncsi vagyok ez hogy fog rezolválni. 😀Sehogy. Ahogy olvastam ez régi sztori. Gondolom megbeszélik majd,
twitter.com/15_DakP/status/285607803480068096?ref_src=twsrc%5Etfw
gyeek
100yard
gyeek
több mint 9 éve
Régi vagy sem, taknyosként beszólt Romonak, remélem azért rápirít ezért egy picit. Most a mestere lesz néhány évig.Kiváncsi vagyok ez hogy fog rezolválni. 😀Sehogy. Ahogy olvastam ez régi sztori. Gondolom megbeszélik majd,
gyeek
100yard
több mint 9 éve
Kiváncsi vagyok ez hogy fog rezolválni. 😀Sehogy. Ahogy olvastam ez régi sztori. Gondolom megbeszélik majd,
gyeek
több mint 9 éve
Kiváncsi vagyok ez hogy fog rezolválni. 😀twitter.com/15_DakP/status/285607803480068096?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 9 éve
Reméljük. Végül is gondolom Rolandonak ez az utolsó éve nálunk ( ha egyáltalán képes lesz lefogyni az elefánt méretéből amire felhizlalta magát az offseasonban ).Pedig pont az lesz a jackpot, nem idén persze, de hosszú távon igen. Vagy nemMiért verte agyon ?Inkább úgy fordítom: akkor meg minek? Mennyivel lesz jobb mondjuk mint Moore? Őt meg tudjuk, hogy milyen jó.Nem akarlak Cook elment előttünk, de végül is nem is ez a lényeg, hanem hogy a negyedik körben mindegyik QB projekt és lutri. Majd meglátjuk mi lesz belőle. Nekem bármelyik bennmaradt QB megfelelt volna ennyi erővel. Az viszont látszott hogy alaposan megnéztük.Cook-ról nem tudsz lebeszélni (meg Hogan-ről sem).Nekem nincs bajom eddig, a Prescott QB felesleges kidobás volt. Az NFL-ben már nem szaladgálnak az irányítók, ráadásul nálunk főleg nem, akkor meg minek? E-Kellet egy backup. Hogy pont Ő az nem biztos de projektnek jó lesz.
Ráadásul Allen még bent van. Ők tudják
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
100yard
Nekem az egész draftot agyonverte.
Jöhet a B plan, elhozni egy mellőzött QB-t. - Persze csak az én képzeletemben/vágyaim szerint.
Charlie Firpo
Lynch jobb lett volna ? Feladtuk volna érte a fél draftot, és még az sem biztos hogy bevált volna.
Én láttam azt a bowl meccset amin játszott. Iszonyú gyenge volt. Volt rajt egy kis nyomás és megbénult. Semmit se tudott vele kezdeni. Egy kicsit erősebb védelem ellen már nem volt jó.
Nekem az vágta volna agyon a draftot ha Őt húzzuk.
Azt tudtuk hogy kell egy backup QB. Most viszonylag olcsón megkaptuk. Majd meglátjuk mit tud és maximum jövőre is próbálkozunk.
Ennél nekem jobban fájt a második körös idei évre "kidobott" premium pick.
100yard
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Legyen igazad!Mennyivel lesz jobb mondjuk mint Moore?Nem túl magas a léc, de sokkal.
Charlie Firpo
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Pedig pont az lesz a jackpot, nem idén persze, de hosszú távon igen. Vagy nemMiért verte agyon ?Inkább úgy fordítom: akkor meg minek? Mennyivel lesz jobb mondjuk mint Moore? Őt meg tudjuk, hogy milyen jó.Nem akarlak Cook elment előttünk, de végül is nem is ez a lényeg, hanem hogy a negyedik körben mindegyik QB projekt és lutri. Majd meglátjuk mi lesz belőle. Nekem bármelyik bennmaradt QB megfelelt volna ennyi erővel. Az viszont látszott hogy alaposan megnéztük.Cook-ról nem tudsz lebeszélni (meg Hogan-ről sem).Nekem nincs bajom eddig, a Prescott QB felesleges kidobás volt. Az NFL-ben már nem szaladgálnak az irányítók, ráadásul nálunk főleg nem, akkor meg minek? E-Kellet egy backup. Hogy pont Ő az nem biztos de projektnek jó lesz.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
100yard
Jöhet a B plan, elhozni egy mellőzött QB-t. - Persze csak az én képzeletemben/vágyaim szerint.
Charlie Firpo
Lynch jobb lett volna ? Feladtuk volna érte a fél draftot, és még az sem biztos hogy bevált volna.
Én láttam azt a bowl meccset amin játszott. Iszonyú gyenge volt. Volt rajt egy kis nyomás és megbénult. Semmit se tudott vele kezdeni. Egy kicsit erősebb védelem ellen már nem volt jó.
Azt tudtuk hogy kell egy backup QB. Most viszonylag olcsón megkaptuk. Majd meglátjuk mit tud és maximum jövőre is próbálkozunk.
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Miért verte agyon ?Inkább úgy fordítom: akkor meg minek? Mennyivel lesz jobb mondjuk mint Moore? Őt meg tudjuk, hogy milyen jó.Nem akarlak Cook elment előttünk, de végül is nem is ez a lényeg, hanem hogy a negyedik körben mindegyik QB projekt és lutri. Majd meglátjuk mi lesz belőle. Nekem bármelyik bennmaradt QB megfelelt volna ennyi erővel. Az viszont látszott hogy alaposan megnéztük.Cook-ról nem tudsz lebeszélni (meg Hogan-ről sem).Nekem nincs bajom eddig, a Prescott QB felesleges kidobás volt. Az NFL-ben már nem szaladgálnak az irányítók, ráadásul nálunk főleg nem, akkor meg minek? E-Kellet egy backup. Hogy pont Ő az nem biztos de projektnek jó lesz.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Inkább úgy fordítom: akkor meg minek? Mennyivel lesz jobb mondjuk mint Moore?Walter A-t adott. ez eldöntőtte a kérdést 😀
Charlie Firpo

több mint 9 éve
Mennyivel lesz jobb mondjuk mint Moore?Nem túl magas a léc, de sokkal.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Inkább úgy fordítom: akkor meg minek? Mennyivel lesz jobb mondjuk mint Moore? Őt meg tudjuk, hogy milyen jó.Nem akarlak Cook elment előttünk, de végül is nem is ez a lényeg, hanem hogy a negyedik körben mindegyik QB projekt és lutri. Majd meglátjuk mi lesz belőle. Nekem bármelyik bennmaradt QB megfelelt volna ennyi erővel. Az viszont látszott hogy alaposan megnéztük.Cook-ról nem tudsz lebeszélni (meg Hogan-ről sem).Nekem nincs bajom eddig, a Prescott QB felesleges kidobás volt. Az NFL-ben már nem szaladgálnak az irányítók, ráadásul nálunk főleg nem, akkor meg minek? E-Kellet egy backup. Hogy pont Ő az nem biztos de projektnek jó lesz.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.