NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
40
13
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Clutts már nincs a csapatnál. Bár azt hiszem sehol sincs, így vissza lehet hozni éppen ha úgy van.FB-t Hanna szokot tolni.Azt hittem az Clutts... 😊
beltazor
Gathers lesz a következő Antonio Gates, FTW! 😀 A nevük is furcsa mód hasonlít... Antonio Gates - Rico Gathers...
gyeek
több mint 9 éve
de back up G-C már van. Looney asszem így hívják, FA-ről jött.Igen bocs. Ő rá már nem emlékeztem. Akkor végül is mind1.
speeedy1
több mint 9 éve
FB-t Hanna szokot tolni.Azt hittem az Clutts... 😊
beltazor
Gathers lesz a következő Antonio Gates, FTW! 😀 A nevük is furcsa mód hasonlít... Antonio Gates - Rico Gathers...
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Hol gondoltad még ? 😊 Verőembernek a drogosaink megfékezésére ?Értem én de egyig se kellett. TE-ből pont négy van, meg már futóból is. Egyik se fér majd fel a rosterra. Ehelyett lehetett volna egy backup C-t meg egy FB-t is húzni.FB-t Hanna szokot tolni. itt szerintem nem a poziciót nézték hanem az adottságot.
Na mindegy. Még jó hogy nem én vagyok ott.
100yard
Rico Geathers hatalmas, komoly izomzattal, más hol is belehetne vetni
beltazor
több mint 9 éve
Lehet kezdeni telefonálni a potenciális UDFAknak. Ez az utolsó kettő sanszos, hogy nem érik meg az 53at, de alapvetően elég jó formában volt már a roster, az edzők tudják hogy ki és miért tetszik nekik.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Értem én de egyig se kellett. TE-ből pont négy van, meg már futóból is. Egyik se fér majd fel a rosterra. Ehelyett lehetett volna egy backup C-t meg egy FB-t is húzni.FB-t Hanna szokot tolni. itt szerintem nem a poziciót nézték hanem az adottságot.
Na mindegy. Még jó hogy nem én vagyok ott.
100yard
Rico Geathers hatalmas, komoly izomzattal, más hol is belehetne vetni

több mint 9 éve
de back up G-C már van. Looney asszem így hívják, FA-ről jött.
több mint 9 éve
Értem én de egyig se kellett. TE-ből pont négy van, meg már futóból is. Egyik se fér majd fel a rosterra. Ehelyett lehetett volna egy backup C-t meg egy FB-t is húzni.Na mindegy. Még jó hogy nem én vagyok ott.
több mint 9 éve
Darius Jackson - RB. Power back stílusú játékos, Brugler bírja. A másik Rico Geathers, bazinagy TE kevés foci tapasztalattal (kosaras volt). Broaddus pár perce benyögte ezt a picket.6-8 magas....
gyeek
Itt már olyan, mint zárás előtt a vurstliban: vaktában lövöldözöl spiccesen az egypálcásra.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Darius Jackson - RB. Power back stílusú játékos, Brugler bírja. A másik Rico Geathers, bazinagy TE kevés foci tapasztalattal (kosaras volt). Broaddus pár perce benyögte ezt a picket.
több mint 9 éve
Ez minek ?Elfáradtak és rossz számot hívtak. Ha már felvették, megvették! 😊
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Meg ez ?
több mint 9 éve
Ez minek ?
több mint 9 éve
Rb... muhaha!!!Dáriusz kincse? 😊
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Jön a TE ...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
TE
több mint 9 éve
C?G-C (nem ejtem ki 😊 )
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
kövinek WR?Kenny Lawlerről rengeteget beszélnek Broaddusék.
beltazor
több mint 9 éve
C?
több mint 9 éve
Tudsz róla valamit?Broaddusnak nagyon tetszik a keménysége, ő már a harmadik körben is elképzelhetőnek tartotta hogy elkeljen. Egyelőre stabil spec team játékos. Ha már itt tartunk, Anthony Brown is remek FG blokkolásban.
speeedy1
több mint 9 éve
Scott telefonált - támadó jön....
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Tudsz róla valamit?
speeedy1
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
212 és 213, aztán lehet izgulni ici-picit az UDFAkon.