Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
 sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/05/02/ny-writer-ezekiel-elliott-much-better-defensive-player-cowboys-couldve-taken-4
Egy jó kis cikk miért is jó nekünk Zeke, illetve néhány gondolat a csoport ellenfelekről.
100yard
Itt böngészve találtam ezt a cikket Jaylon sérüléséről és a közte és Zeke közti viszonyról. Nem nehéz megtippelni milyen csapattársak lesznek.
 sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/05/01/cowboys-first-two-draft-picks-interesting-connection-teams-faced

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
 sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/05/02/ny-writer-ezekiel-elliott-much-better-defensive-player-cowboys-couldve-taken-4
Egy jó kis cikk miért is jó nekünk Zeke, illetve néhány gondolat a csoport ellenfelekről.
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
amilyen ideges voltam a Denver előzése után,kezdem egyre vidámabban várni a szezont,csak a Fili ellen védjük meg Romot a közelébe se jussanak !

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Nagyjából elégedett vagyok.
1.kör:Zeke új dimenziókat nyithat szerintem az offensben. Óriási kedvenc lesz mindenkinek. Azért se tradeltünk a Ravenssel,mert benne volt Miami feljön Jax helyére érte. És akkor se Ramsey,se ő,se Bosa.

2.kör:Smith óriási kedvenc, nyilván idén nem kell vele számolni(max még is), de több helyen is olvastam h az elmúlt pár évek legjobb lb prospectje. Ha csak jövőre épül fel akkor nézhetjük ugyis mintha két 1. körösünk lenne ő meg akit húzunk 😛
3.kör: Collins végre egy nagy erős DT. Mindenképp kellett 3 techként számolunk vele.

4.kör:Tapper,hihetetlen gyors, erős pass rusher,biztos küzdeni fog, jó mentalitású. szerintem sok meglepetést fog még okozni.

4.kör: Dak, projekt qb, örülök h jött. Mike Farrell, a Rivals.com újságírója fogalmazott úgy, hogy nincs még egy olyan sikeres program az egyetemi fociban, ahol egy játékos fontosabb lenne a csapatnak, mint Prescott a Bulldogsnak. Nagyon sokáig kell keresgélni ahhoz az USA-ban, hogy találjanak valakit, aki negatív véleménnyel van Prescott személyiségéről vagy vezetői képességeiről. A Mississippi State történetének egyik legszeretettebb játékosa, Prescott olyan benyomást hagyott a rajongókra, a csapattársaira és az edzőire, ami a pályán és a pályán kívül is hatással lesz a munkájukra.
Fizikális, nagy benne a versenyszellem, mentálisan és fizikailag is erős. Érettségével, személyiségével, vezetői képességeivel sokat foglalkozott az egyetemi sajtó is. Nagyon keményen dolgozik, eddig minden évben lépett előre.

Ezek alapján reménykedhetünk, amit lehet mind2 fél megfog tenni reméljük a legjobbakat.

6.kör: Brown, ő is rohadt gyors, illik a rendszerbe, azonnali erősítés a spec teambe, ott rögtön erősítés lehet.

6.kör: Frazier, nagy szerelő,ütő játékos,kemény ő is spec teambe azonnali segítség. Spec team demonnnak írják. Jó ember,nagy erős lecsap bárkit 😊

6.kör: Spec teambe ő is mehet, gyors,atletikus,elkapni is tud. Szegény ember Elliotja ? 😊 egyedül most akkor Morrist nem értem miért,van biztosíték volt,de most így.

6.kör: Gathers, majd kiderül mennyit tanul,reméljük a legjobbakat hajrá.
Kroos
Nagy örömmel olvastam Dakotáról az infóidat ,ha ilyen marad a srác sok örömet fog még nekünk okozni,3-4 év múlva 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Azért ez a videó, még ha sokat nem is jelent, bizakodásra ad okot... Remélem összejön a két bluechip az idei draftból.

twitter.com/TomPelissero/status/723676429335011328?ref_src=twsrc%5Etfw
SBalázs
Jó találat! Nem véletlenül szereted a Miasszonyunkat.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
a Marinelli féle rendszerben sokan vannak a közepes képességű DT-k és DE-k és sűrűn cserélődnek
frissesség > játéktudás
ez az egyik, ha nem a legfőbb oka, hogy fel sem merült első két körben a DT/DE draftolás.
ha megnézzük mostmár Thornton - Crawford - Collins meg persze Hayden belül rotálva meg Lawrence, Irving Crawford az egyik oldalon plusz Tapper, Gregory, Mayowa a másik oldalon adnia kell annyi frissességet a meccs végére, ami elég ahhoz, hogy kitartson a meccs végéig, főleg ha a futás miatt kevesebbet is kell default játszaniuk.
rva
Viszont ez a gondolatmenet (magam is osztom) egy dolgot fog eredményezni: valahol máshol kell kárcsúsítani.
Vagyis vagy csak 3 RB marad, vagy csak 2 QB - már ha jól emlékszem a tavalyi szűkítési problemákra.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
Azért ez a videó, még ha sokat nem is jelent, bizakodásra ad okot... Remélem összejön a két bluechip az idei draftból.

twitter.com/TomPelissero/status/723676429335011328?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 9 éve
a Marinelli féle rendszerben sokan vannak a közepes képességű DT-k és DE-k és sűrűn cserélődnek
frissesség > játéktudás
ez az egyik, ha nem a legfőbb oka, hogy fel sem merült első két körben a DT/DE draftolás.
ha megnézzük mostmár Thornton - Crawford - Collins meg persze Hayden belül rotálva meg Lawrence, Irving Crawford az egyik oldalon plusz Tapper, Gregory, Mayowa a másik oldalon adnia kell annyi frissességet a meccs végére, ami elég ahhoz, hogy kitartson a meccs végéig, főleg ha a futás miatt kevesebbet is kell default játszaniuk.
rva
Vagy mer three and out-ra jönek le. Úgyis frissen lehet maradni. 😊
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
frissesség > játéktudás
több mint 9 éve
Köszönjük az értékelést.

Van ebben a futó pickben persze ráció. Nagy befektetéssel felépítesz egy bitang jó falat és nem teszel mögé futót az pazarlás ez egyértelmű.
Nyilván volt nagyobb needje a csapatnak ezért is fanyalognak sokan, de ez is egy járható út amit a FO csinált.

Smith nekem személy szerint nagyon szimpatikus. Drukkolok neki hogy felépüljön és be tudja futni azt a karriert amire a tehetsége predesztinálja.

A többi pickben Marinéni keze van. Látszik hogy nagyon atlétikus játékos mind a maga posztján ( még a DT is 5 körül futotta a 40 yardot ). Talán kisül valami ebből a sok atlétából.

A hatodik körben draftolt futóra azt nyilatkozták, hogy tudják hogy undrafted lett volna de azért húzták be mert UDFA-ként biztos nem jött volna ide látva hogy sose fog pályára kerülni. Dunbar PUP-on kezd, addig gondolom rosteren lesz, utána meg kinyomják a practice squad-ba. Tartaléknak jó lesz mindenképp.
több mint 9 éve
Én is írok egy draft értékelést (itt-ott bővebb elemzésel), hogy beltazornak ne kelljen walterfootballt olvasnia. 😊

1/4 (4) - Ezekiel Elliott - RB - Ohio State: A

Egyértelműen a legmegosztóbb választás, a betű-fal elkerülhetetlen.

Szeretnék először leszerelni pár ellenérvet, kezdve a legközkeletűbbel: ilyen magasan nem szabad RB-t draftolni. Ez olyan klisé, amit egyesek annyira egyértelműnek tartanak mint azt, hogy a fű zöld (legalább színtévesztők közt megoszlik erről a vélemény). Alapvetően a játékos határozza meg, hol érdemes őt draftolni. Egyrészt nincs az a szakértő vagy szurkoló, aki Adrian Petersont ha tudná pontosan mekkora játékossá növi ki magát ne draftolná olyan magasan amilyen magasan csak lehet. Másrészt az indok, hogy miért nem szabad top 5ben futót vinni az, hogy túl gyorsan használódnak el nem abszolut érv, hanem egy összetett kérdés. Elsősorban ez is a játékos keménységétől függ. Aztán ott van az a tanult képesség, hogy óvja magát ha lehet. Aztán a vak véletlen... Egy peches mozdulat és akár vége a szezonnak. De amit kevesen vesznek észre -- nem mindenhol lehet -- az a támadófal dominanciájából eredő biztonság. Az hogy nem fognak már a LoSon rendszeresen Zeke felé szállni a védők. Az elmúlt két évben sikerült Murraynek és McFaddennek is majdnem teljes szezont futnia és ebben az is közrejátszott, hogy mindketten a saját feltételeik szerint tudták a futásaikat befejezni ha már valahogy be kell.

A másik közhely, hogy a dallasi fal mögött bárkinek az öreganyja is tudna futni 1000 yardot. Hízelgő, de ez nagyon nem igaz. Joe Randle, az eszetlen. Mielőtt dugóhúzóba manőverezte volna a karrierjét őt nevezték a Cowboys kezdőjének. Nem hallgatott az edzőkre, nem volt egyetlen 100 yardos meccse, szezon felénél ki is vágták. Megakadt a torkán a csont. Mellette voltak még próbálkozások mint Christine Michael és még néhány UDFA kaliberű projekt. Egyik se jutott semmire, és elég ergya volt az egész futójáték amíg McFadden nem vette át a kezdést szezon közepétől. Benne volt meg a kellő tehetség, erő, kitartás és alázat ahhoz, hogy legalább megközelítse azt amit két éve Murray művelt. Nagyon különböző stílusú a két játékos, de DMCnek sikerült igazodnia Murray hagyatékához és bár győzelmekre nem konvertálódott a teljesítménye, a tavalyi műsora a támadók közt nagyjából az egyetlen kellemes meglepetés volt. Az meg csak a sors iróniája, hogy véletlenül ő is pont 1/4es pick volt és 28 évesen is reneszánszát tudja élni a megfelelő közreműködéssel. Elliott idén lesz csak 21 éves, a Cowboys falának újhullámos tagjai legidősebbje a center Frederick, aki márciusban töltötte be a 25öt. Ha mindenki elfogadja azt a kijelentést, hogy Elliott jobb Murraynél, hozzáadja annak az igen nagy valószínűségét, hogy Zeke legalább a következő 5 évben emögött a fal mögött fog dolgozni szerintem máris más fénybe helyezi az értékét.

A két klisét letudva nézzük mi maradt még. A védelem erősítése például, amit sokan hiányoltak. Egyszerű példa, lásd 2014. A Romo-Murray duót ritkán tudták lekényszeríteni a pályáról, a védelem pedig friss és vérszomjas maradt a meccs végéig. Aztán olvastam pár helyen ilyet, hogy Elliott az újoncok közül a legsokoldalúbb RB akit valaha látott filmen. A védők tippelhetnek, hogy fut vagy passz játék megy rá. Ha blitz van, akkor sem lazsál, Romonak meg nagyon jól jön mégegy testőr. Az nem titok, hogy a Cowboys sokat fog futni. Zeke jó eséllyel több meccset fog eldönteni idén újoncként mint bárki az elmúlt 10 évben -- leszámítva AP-t. Végül ott van az, hogy amíg Romo utóda nem került még elő vagy még a szárnyát bontogatja, lesz neki egy dörzsölt elit fala és egy hasonló futója. Ilyen konstellációknál hogy a fenébe ne érné meg a 4. pickkel draftolni? Akármilyen erősen próbálok ellenpéldát felhozni arra, hogy miért ne ő lenne az optimális választás, nem jut az eszembe semmi ami nem lenne erős nyújtás. Az egyetlen enyhén aggasztó tény a pozícióval járó sérülékenység, de ez sem aggaszt sokkal jobban mint bármelyik másik poszté. Ezen kívül úgy érzem tökéletesen passzol Zeke a Cowboysba.

2/3 (34) - Jaylon Smith - LB - Notre Dame: C+

Meghatóra sikerült az ő draftolása, Dez Bryantet idéző egy kicsit. De szentimentalitást félretéve enyhén szkeptikus vagyok a választással. Meg kell hagyni, hogy elég tökös és ha valaki tisztában van Jaylon térdének a helyzetével akkor az a Cowboys a csapat orvosa révén, de ilyen magasan lehetett volna draftolni még első körből csúszó játékost aki biztosabb befektetés mint Smith. A Patriot állítólag vitte volna a kör végén, szóval harmadikra már nem lett volna bent, de 34en magasnak érzem ekkora rizikóval. Nem az a bajom, hogy idén sanszos hogy nem játszik, nem akarom azok táborát erősíteni akik azért húzzák le az idei draftot mert nem tett a Cowboys mindent fel egy lapra idén és ne gondolt volna a jövőre. A gond inkább az, hogy lehet Smith sosem fog pályát látni többet közelről. Egész egyetemi karrierjét végigjátszotta, nagyon nagy peche volt az utolsó meccsén. Nagyon szeretném, hogy felépüljön és nem elsősorban a Cowboys miatt, de ez egy rázós út lesz.

3/4 (67) - Maliek Collins - DT - Nebraska: B+

Az évek óta hiányolt pass rushing 3-tech DT! Apró szépséghiba, hogy pont idén draftolták a kezdőbe Thorntont, de Marinelli így legalább tud válogatni a passz illetve futás elleni védekezéshez a két játékos közül. Azt írják róla, hogy futás ellen nem valami jó, szóval 3rd downnál láthatjuk idén ha valahol. A karakteréről nem tudok semmit, de remélem jó hatással lesz Randy Gregoryra, mert csapattársak voltak.

4/3 (101) - Charles Tapper - DE - Oklahoma: C

Gyors és needre érkezett. Ezek a pozitívumai, de kissé félő hogy ő is azoknak az atletikus játékosoknak a táborát erősíti akik egyetemen nem csináltak sok mindent és ezt sikeresen tudták konvertálni az NFLre. Ryan Russel kategória nagyjából.

4/37 (135) - Dak Prescott - QB - Mississippi: B

A legtöbbet vizsgált QB prospect az idei classból, szóval tudják jól mire számítsanak tőle. Idén még Moore mögé várható. Jövőre Moore elé illene kerülnie. Négy év múlva Romo elé. Ezen a helyen QBhoz képest remek érték (főleg az idei volumen mellett), de nem kap A osztályzatot, mert mégiscsak egy 4. körös QB akik ha beválnak, akkor karrier cserék lesznek. Meglátjuk mire jó Romo mögött tanulni.

6/14 (189) - Anthony Brown - CB - Purdue: B-

A Charles Tappernél említett kategória. Statok alapján elég vacak pick, de a kombájn elég sokat dobott az értékén. Tegyük hozzá a Purdue védelme kollektíve rossz volt ahogy nézem, így Brown vakok közt volt a félszemű. Ahogy egyes játékosoknak jót tesz a közeg váltás a profi ligában, talán emberünkre is hasonló hatással lesz a profi csapata. Ha nem akkor pár évig hőkövető rakétaként fog szaladgálni a special teamben.

6/37 (212) - Kavon Frazier - SS - Central Michigan: B+

A Safety posztja itt inkább másodlagos szerintem, Fraziert kifejezetten a spec teambe hozták, oda viszont nagyon jó. Pár év múlva beelőzheti Heathet a depth charton, addig is mindenki szerencséjére nem kell sokat a pályán látni a védelemben.

6/41 (216) - Darius Jackson - RB - Eastern Michigan: C+

Első blikkre nem voltam hasra esve az RB picktől. Jobban megnézve meg tudom érteni miért hozták (power back aki gyors), de ez akkor sem változtat azon a tényen, hogy elég kemény kompetíciója lesz a szezonig és a 6. körrel nincs megelőlegezve a pozíciója az 53ban.

6/43 (217) - Rico Gathers - TE PF - Baylor: C

Ha hoztak volna egy TE-t aki "tud" focizni akkor ment volna a D- osztályzat. Így, hogy egy ekkora kosarast hoztak már sokkal jobban tetszik a választás. Nem tudom mondjuk hogy lehet rosteren tartani, ha nem mutat eleget és kitennék, valamelyik csapat tuti beköszönne érte.

Összesített érték: B

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
ha már linebackerek, szerintem a Smith pick egyértelműen arra utal, hogy ha minden kerek, akkor elválnának Rolando-tól jövőre.
rva
Rolando már most is elég kerek. 😊
több mint 9 éve
ha már linebackerek, szerintem a Smith pick egyértelműen arra utal, hogy ha minden kerek, akkor elválnának Rolando-tól jövőre.
több mint 9 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
Lee térdét atroszkópos beavatkozással műteni kell. Várhatóan OTA-ra rendben lesz de nem jó jel.
Blevi
Link van? Egy bő hete volt egy tisztító műtéte ami sikeresen zajlott, azóta nem olvastam semmit. Akkor sem aggódnék ha OTAra nem menne, sőt, inkább ne is menjen. Sajna nála a sérülés mindig benne van a pakliban.
gyeek
Szerintem ugyanarrül beszélünk. Ez inkább apróbb beavatkozás volt, mitn műtét, csak nála ugye ezek mindig extra félelmet váltanak ki belőlem.

www.dallascowboys.com/news/2016/04/30/pro-bowl-linebacker-sean-lee-undergoes-offseason-knee-scope
több mint 9 éve
Lee térdét atroszkópos beavatkozással műteni kell. Várhatóan OTA-ra rendben lesz de nem jó jel.
Blevi
Link van? Egy bő hete volt egy tisztító műtéte ami sikeresen zajlott, azóta nem olvastam semmit. Akkor sem aggódnék ha OTAra nem menne, sőt, inkább ne is menjen. Sajna nála a sérülés mindig benne van a pakliban.

több mint 9 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
több mint 9 éve
ezekből a hátsó körös játékosokból szerintem nincs esélye senkinek a Pro Bowl-ra
rva
3. napos/UDFA játékosokból ritkán lesznek Pro Bowlerek.
Megnéztem a legutóbbi PB rostereit, kivettem a mintából a ST miatt bekerülteket, mert ott ritkák az Aguayók meg Angerök, így csak torzítaná a mintát, viszont betettem a lemondókat is, ezzel ellensúlyozandó h csak 1 év keretét néztem meg, elvégre egy draft class játékosai több évben is lehetnek Pro Bowlerek.
Összesen 26 hátsó körös/UDFA játékos neve mellé került a Pro Bowler jelző, Mike Adamset válaszották ki legkorábban (2004), Devonta Freemant a legkésőbb (2014), ez összesen 11 év draftjai.
Bűntetéses pick elvételek/supplemantal draft miatt évről évre változik, az idei számmal, 155 db hátsó körös draftpickkel számoltam. 26/(11*155)-öt kiszámolva kb. 1,5 % esélyed van Pro Bowlert választani a hátsó körökben. Ha ezt levetítem a Dallasra és úgy számolok h minden évben megvolt minden saját pickje és nem kapott komp picket (ami kb. reális mert biztos kapott viszont cserék keretében vesztett is sajátot), akkor 44 db hátsó körös választása volt a Cowboysnak, amiből 0,67 db Pro Bowlert kellett volna húznia átlagos vszínűséggel számolva, ehelyett 0 jött, nem nagy különbség, egyáltalán nem kirívó dolog.
Summa summarum a draft 1-2 napján kell jól csinálni a dolgaidat ahhoz h eredményes csapatod legyen, ha hátrébb talált csiszolatlan gyémántot, az csak egy ritka ajándék.
empty taxi
Végül is az első két körrel mióta Garett a vezető edző nagy baj nincs, kivéve Mo-t és talán a Drogbárót bár TE-nek Witten mögött sok esélye nincs legyen az bármilyen tehetséges.
Apropó nincs is mit csodálkozni hogy ennyi drogos van a csapatban ha tartunk egy saját drogbárót. 😊😊😊
100yard
Hogy áll most a rehabja? Nem a drogos, persze😊.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
ezekből a hátsó körös játékosokból szerintem nincs esélye senkinek a Pro Bowl-ra
rva
Megnéztem a legutóbbi PB rostereit, kivettem a mintából a ST miatt bekerülteket, mert ott ritkák az Aguayók meg Angerök, így csak torzítaná a mintát, viszont betettem a lemondókat is, ezzel ellensúlyozandó h csak 1 év keretét néztem meg, elvégre egy draft class játékosai több évben is lehetnek Pro Bowlerek.
Összesen 26 hátsó körös/UDFA játékos neve mellé került a Pro Bowler jelző, Mike Adamset válaszották ki legkorábban (2004), Devonta Freemant a legkésőbb (2014), ez összesen 11 év draftjai.
Bűntetéses pick elvételek/supplemantal draft miatt évről évre változik, az idei számmal, 155 db hátsó körös draftpickkel számoltam. 26/(11*155)-öt kiszámolva kb. 1,5 % esélyed van Pro Bowlert választani a hátsó körökben. Ha ezt levetítem a Dallasra és úgy számolok h minden évben megvolt minden saját pickje és nem kapott komp picket (ami kb. reális mert biztos kapott viszont cserék keretében vesztett is sajátot), akkor 44 db hátsó körös választása volt a Cowboysnak, amiből 0,67 db Pro Bowlert kellett volna húznia átlagos vszínűséggel számolva, ehelyett 0 jött, nem nagy különbség, egyáltalán nem kirívó dolog.
Summa summarum a draft 1-2 napján kell jól csinálni a dolgaidat ahhoz h eredményes csapatod legyen, ha hátrébb talált csiszolatlan gyémántot, az csak egy ritka ajándék.
empty taxi
Végül is az első két körrel mióta Garett a vezető edző nagy baj nincs, kivéve Mo-t és talán a Drogbárót bár TE-nek Witten mögött sok esélye nincs legyen az bármilyen tehetséges.
Apropó nincs is mit csodálkozni hogy ennyi drogos van a csapatban ha tartunk egy saját drogbárót. 😊😊😊
több mint 9 éve
Peter King a ti War Roomotokban töltötte a draftot.
 mmqb.si.com/mmqb/2016/05/01/nfl-draft-dallas-cowboys-war-room-jerry-jones-peter-king
Nagyon szerettétek volna ha a Ravens feltradel 1/4re Ramseyért, de (szerencsénkre) nem tették. És Paxton Lynch volt a franchise QB kiszemeltetek. A Seahawkszal próbáltatok tradelni, de a Broncos keresztülhúzta a számításaitokat.
iktriad
nem töltötte ott, csak valóban ott lévő beszámolók leírására hagyatkozik.
több mint 9 éve
 mmqb.si.com/mmqb/2016/05/01/nfl-draft-dallas-cowboys-war-room-jerry-jones-peter-king
Nagyon szerettétek volna ha a Ravens feltradel 1/4re Ramseyért, de (szerencsénkre) nem tették. És Paxton Lynch volt a franchise QB kiszemeltetek. A Seahawkszal próbáltatok tradelni, de a Broncos keresztülhúzta a számításaitokat.
iktriad
1) Hülyék lettek volna beengedni ezt a kétszínű majmot a war roomba. Dallasban volt, ami elég tágas és nem tudom mit csinált, de ezek az információk már ismertek voltak jóval a cikke előtt.
2) A Ravens történetesen megpróbált tradelni Ramseyért, de Newsome sokallta az árat.
3) Az öreg Jones maga mondta egy bő nappal King ócska tudósítása előtt, hogy három órát tudott mindössze aludni az első kör után, mert nem hagyta nyugodni, hogy nem adta meg az árát a mozgásnak és hagyta hogy a Broncos beelőzze őket.

A többi stimmel(ne, ha lenne. Vagy nem.)

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
rva

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 882 — Pfizer & Moderna fan
rva
csak pro bowl-os játékosokból nem állhat egy csapat, sapka alá nem igen férnének be.
kellenek a hasznos kiegészítők is.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 764 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Magyarul így nézne ki a 2016-os draftunk?

Zeke és Collins - fix kezdő,
Tappert, Brown és Frazier - 50-50 % (vagy bejön vagy nem)
Jackson és Gathers - a próba (gyöngykeresés)
Smith és Dakota - befektetés a jövőbe
Charlie Firpo
Collins biztos nem kezd, Thornton-Crawford duó lesz belül, ez már a draft előtt tiszta volt.
gorbel
kivéve, ha Marinelli úgy dönt, hogy Tyrone kimegy kicsit szélre is, Lawrence hiányát orvoslandó
slowmotion
Sajnos mióta ez a staff van nem is nagyom emlékszem olyan playára akire a második kör felett azt mondhatnánk bejött. Nem nagyon vagyunk erősek a gyöngykeresésben.
100yard
Ők azt hiszem még rosteren vannak:
3. kör:
Jason Witten - bejött?
Terrance Williams - bejött
J. J. Wilcox - bejött
Tyrone Crawford - bejött
4. kör:
Anthony Hitchens - sírok, annyira bejött
Kyle Wilber - be jött
5. kör:
Ryan Russell - még nem, de bejöhet
Orlando Scandrick - puszi!
6. kör:
James Hanna - bejött
7. kör:
Mark Nzeocha - még bejöhet
Laurence Gibson - majd meglássuk, hogy bejön-e
Geoff Swaim - ha bejön...
Charlie Firpo
Nem akarok belekötni a listádba, Charlie, de azért van ott egy ordító kakukktojás a bejöttek között 😀
gorbel
Ki a kakukk?
Charlie Firpo
Én Wilcoxra tippelek
Amare
Jogos, nem pro bowler kaliber, de stabilan pályán van. Persze, írhattam volna az ellenpontot is, pl. Ben Gardner, aki meg a 'nem jött be' próbálkozás volt. Én így értettem.

És a te véleményed a draftról?
Charlie Firpo
Én egy pár éve már nem nagyon szoktam komolyabban véleményt nyilvánítani a draftról, vagy legalábbis itt nem, magamban nyilván nekem is van valamilyen vízióm 😊 .
Ugyis az idő dönt el mindent, és annyiszor volt már annyi játékosnál hogy homlok egyenest ellenkező lett a dologból ahhoz képest amit mi éreztünk vagy vártunk. 😊
Az elmondható az utóbbi évek trendje alapján, hogy az első körös választásaink javarészt ülnek. Én bizom most az Elliot pickben is, magyarázható döntés volt, még akkor is ha általánosságban véve magasnak tűnik az 1/4 egy futóért. Smith abszoltut a jövő zenéje, a hátrébb húzott játékosokat meg még annyire se ismerem, mivel nem nézek egyetemi focit 😊
Reménykedem benne hogy a hátsó körös játékosok is legalább hasznos rotációs elemei lehetnek a csapatnak, az nyilván meg már csak hab lenne a tortán, ha nem tudom hány év óta először(most hirtelen csak Ratlif ugrik be) valamelyik hátsó körös játékosból is tudnának faragni valami pro bowler féle játékost 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!