Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Én elzavarnám a törpét és hoznám Mettenbergert. Persze, nem tudom, hogy Zakariás csak nem vált be vagy pedig a személyisége torzult véglegesen.
Charlie Firpo
Que?
Lefordítanád? 😀
Amare
elzavarnám a törpét: elküldeném a 6.0' (183cm) magas Kellen Moore-t
Zakariás: Zach Mettenberger, május 16-án küldte el az őt 2014-ben a hatodik körben draftoló Titans
rva
Merszí bokúú!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Egyrészt az amit rva írt. Plusz az, hogy Prescott alapjáraton Moore mögött van, ha sikerül megelőznie (amire nincs sok esély jelen helyzetben), akkor meg nem lesz 3. QB a rosteren.

Mettenberger = Prescott + 2 (gyenge) év.

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
amit meg kell érteni: az edzői stáb sokkal előbb választ olyan embereket, akikkel tapasztalata van (Moore Linehan alatt játszott a Lions-ban) mint egy random embert, és sokkal inkább tapasztaltat, mint tapasztalatlant.
szóval ha van két tapasztalatlanod, akik közül az egyik már 4 éve kapcsolatban van az offensive coordinátoroddal, meg egy másik aki nem akkor egyértelmű, hogy ki marad.
ha Mettenberger mondjuk 6-8 szezont lehúzott volna már valahol, akkor talán lenne esély a cserére, de így nem hiszem.

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
Amikor Mettenberger játszott, akkor azért nem volt teljesen fogalmatlan, és azért az nagyban behatárolta a fejlődési potenciálját, hogy első éveiben Jake Lockertől kellett tanulnia a szakmát, ami azért valljuk be nem a legjobb dolog. Romo és Prescott mögött én is neki szavaznám inkább a harmadik számú irányító szerepét, mint a 0 potenciállal rendelkező Kellen Moorenak.

Én elzavarnám a törpét és hoznám Mettenbergert. Persze, nem tudom, hogy Zakariás csak nem vált be vagy pedig a személyisége torzult véglegesen.
Charlie Firpo
Que?
Lefordítanád? 😀
Amare
Zakariás: Zach Mettenberger, május 16-án küldte el az őt 2014-ben a hatodik körben draftoló Titans
rva
Leigazolták Matt Casselt és kitették Mettenbergert az újonc szerződésével. Emiatt a srác miatt kéne kitenni Mooret? A világot ő sem váltaná meg, az tuti.
gyeek
több mint 9 éve
Charlie Firpo
Que?
Lefordítanád? 😀
Amare
rva
Leigazolták Matt Casselt és kitették Mettenbergert az újonc szerződésével. Emiatt a srác miatt kéne kitenni Mooret? A világot ő sem váltaná meg, az tuti.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
PFF Top101 lista  www.profootballfocus.com/blog/2016/05/09/pro-top-101-nfl-players-from-2015-nos-76-101/
Cowboy-ok:
13. Tyron Smith, LT, Dallas Cowboys (második legjobb LT)
35. Travis Frederick, C, Dallas Cowboys (legjobb C)
54. Zack Martin, G, Dallas Cowboys (harmadik legjobb G)
58. Sean Lee, LB, Dallas Cowboys (ötödk legjobb LB)
több mint 9 éve
Charlie Firpo
Que?
Lefordítanád? 😀
Amare
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Charlie Firpo
Que?
Lefordítanád? 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Lilly tizen valahány yardos sackje a Dolphins irányítóján(nem ugrik be a neve)
Amare
Griese
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Az NFL fel fog tölteni a youtube csatornájára, minden csapattól három meccset amely a csapat történetében legmehatározóbb, leghíresebb volt. Azt nem tudom hogy lehet e majd szavazni vagy ők döntik el, hogyan kerülnek a meccsek kivlasztásra. Nektek mi lenne az a három? 😊
Az én hármasom:
Az első győztes SB 1971ben a Dolphins ellen, annyi év szopás után. Lilly tizen valahány yardos sackje a Dolphins irányítóján(nem ugrik be a neve) ikonikus képsor lett azóta 😊 Ráadásul a Cowboys első "aranykorszaka" a hetvenes években kezdődött ezzel el.
Az 1979es, utolsó alapszakasz meccs a Redskins ellen. Staubach utolsó alapszakasz meccse, nem is ő lett volna, ha nem 14 pontos hátrányból vezeti győzelemre a csapatot a meccs két utolsó drivejával. Ráadásul nem egy tét nélküli összecsapásról volt szó, a Cowboys ezzel a győzelemmel nyerhette meg a csoportját és jutott be így a POba. Mondhatjuk hogy a fent emlitett aranykorszak és egyben a Staubach éra vége(még akkor is ha a nyolcvanas évek elején még ért el a Cowboys sikereket Danny White vezetésével).
Az 1992es konferencia döntő a 'Niners ellen. A meccset lehet úgy is tekinteni mint a nyolcvanas éveket domináló dinasztia és a később a kilencveneseket uraló Cowboys összecsapása. A meccs izgalmas és fordulatos, a Harper féle elkapás azóta is visszacseng minden dallas druker fülében 😊 Ráadásul tekinthető a Triplets' menetelésének a kezdetének, Jimmy Johnson első bajnoki címe egy olyan csapattal amit nagyon sokan a valaha volt legjobb 'Boys együttesnek tekintenek.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
 www.bloggingtheboys.com/2016/5/10/11650190/2016-nfl-power-rankings-cowboys-getting-some-respect-in-post-draft-assessments

szezon előtti power ranking összefoglaló
az utolsó a "legigazabb"

több mint 9 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
Olvasgattam idény előtti erősorrendeket, és kedvenc csapatunkat 16-24 (?!) hely közé sorolják. Ezt én jó előjelnek tekintem, ugyanis a 2014-es szezon előtt is hasonló jóslatok születtek, (4-12, 6-10) aztán egészen szép szezon kerekedett belőle.

Más... Több fórum lehozta, hogy érdeklődünk O’Brien Scofield iránt. Ha jól tudom, ő szituációs pass rusher volt a legutóbbi állomáshelyein, tudtok esetleg véleményt mondani róla? Nekem ilyen Mayowa 2.0-nak tűnik (Inkább 3-4-es OLB).
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Én azt nem hiszem hogy egy 1000 yardos futót kidobnának.
DE-nek meg lesz elég helye mert ahogy tudom az eltiltottak se foglalnak helyet az eltiltásuk lejártáig.
több mint 9 éve
Érdekes belső info Darius Jackson cimborájától:
 www.bloggingtheboys.com/2016/5/2/11548376/cowboys-2016-draft-breaking-down-darius-jacksons-game-film#373772097

Szóval a srác 98%os a liga összes játékosát tekintve a SPARQ mutatóban, ennek ellenére csak 6. körben draftolják. Miért? Vacak középsuli csapat (1-35 4 év alatt), gyenge egyetemi csapat.

Rod Smitht (Jaylon bátyját) és Keith Riverst FBként fogják kipróbálni.
gyeek
futóknál a vision van olyan fontos erény mint a SPRQ
észre is kell venni a lyukat nem csak átfutni ha már ott van.

szerintem megpróbálják eltenni PS-be, ha valami történne a Morris/Zeke duóval
rva
Én az sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Dunbart cut-olják. Ha beválik az új fiú és ezzel az atlétikussággal kick returnernek is jó lehet akkor Dunbarnak sok értelme nincs. Amit meg elkapásban produkált azt Zeke bőven tudja hozni. Úgy tudom egy éves szerződést kapott ami eleve csak tíz meccs mert PUP-on kezdene.
100yard
én inkább DMC cut-ra számítok, mert az eddigiekből ő a legkevésbé system-fit
rva
Dunbar előtt? Én nem hinném. Hiába system fit valaki ha nem játszik, Dunbarnak meg egész karrierje során volt másfél jó meccse. Kap egy injury settlementet és ennyi.

több mint 9 éve
Ha cut akkor a két játekos közül Dunbar.
Wong
neki van "unique skill"-je (elkapás) ellentétben DMC-vel, akinek ilyen nincs igazán.
én ezért szavazok DMC-re 😊

sőt: mivel PUP-on kezd majd, ez ad lehetőséget egy extra DE-nek az 53-as keretbe kerülésre addig, amíg a Gregory / Lawrence kettős visszatér - ellentétben ugye DMC-vel, aki az első héttől kezdve roster helyet foglal(na)

több mint 9 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Ha cut akkor a két játekos közül Dunbar.
több mint 9 éve
 www.bloggingtheboys.com/2016/5/2/11548376/cowboys-2016-draft-breaking-down-darius-jacksons-game-film#373772097

Szóval a srác 98%os a liga összes játékosát tekintve a SPARQ mutatóban, ennek ellenére csak 6. körben draftolják. Miért? Vacak középsuli csapat (1-35 4 év alatt), gyenge egyetemi csapat.

gyeek

rva
Én az sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Dunbart cut-olják. Ha beválik az új fiú és ezzel az atlétikussággal kick returnernek is jó lehet akkor Dunbarnak sok értelme nincs. Amit meg elkapásban produkált azt Zeke bőven tudja hozni. Úgy tudom egy éves szerződést kapott ami eleve csak tíz meccs mert PUP-on kezdene.
100yard
én inkább DMC cut-ra számítok, mert az eddigiekből ő a legkevésbé system-fit
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403

gyeek

rva
több mint 9 éve

gyeek

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Régi ismerős a stábban:

The Dallas Cowboys have added former running back Tashard Choice to their coaching staff. Choice, who was with the team from 2008-2011, will work under current running backs coach Gary Brown as the assistant.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Gyors kérdés. Hogyan is néz ki a rosterünk jelenleg?
Wong
 www.ourlads.com/nfldepthcharts/depthchart/DAL
több mint 9 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Gyors kérdés. Hogyan is néz ki a rosterünk jelenleg?
több mint 9 éve
Azért ez a videó, még ha sokat nem is jelent, bizakodásra ad okot... Remélem összejön a két bluechip az idei draftból.

twitter.com/TomPelissero/status/723676429335011328?ref_src=twsrc%5Etfw
SBalázs
ha valaki követ engem twitteren, akkor ezt már napokkal ezelőtt megosztottam 😊 (mint amúgy rengeteg minden mást is, amit ide nem kommentelek be)