NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
Leary-ból simán lehetne egy hamadik körös pick. Fiatal még, starting tapasztalattal. Csak jobb mint egy harmadik körben frissen draftolt még nem bizonyított újonc, aki még bust is lehet.
100yard
Ehhez csak ennyit:
Leary wasn't selected in the 2012 NFL Draft because of a degenerative left knee condition (osteochondritis dissecans), that could potentially shorten his career. Wikipedia
lehet, hogy 1-2 jó éve van még, és aztán annyi.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nem ússzátok meg!
4:40-től érdemes nézni:

www.youtube.com/watch?v=a3tXoBaYHk0

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Kicsit más : Washington sajnos nagyon erős lesz jövőre. Szépen erősítettek az Offszezonban és tegnap is jól mozogtak.
100yard
Nincs azzal semmi bajom, hogy másodikak a csoportban. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
azon gondolkozok, ezzel a pickkel vajon nem lett-e Run DMC esetében starting backből trade asset.
végülis 12 meccs alatt feltett a pályára vagy 1100 yardot (irányító nélkül), és azért az még a legjobb fal mögött sem kis teljesítmény.
harmadik, de inkább negyedik körös picket talán lehet kapni érte, és a dead money is csak 100k utána, az meg nagyjából semmi.
slowmotion
És ő még most boltolható vagy csak jövőre?
Nálam Dunbar a gyenge láncszem, nem véletlen, hogy nem vitte senki.
Charlie Firpo
simán boltolható
slowmotion
Az ellenérték viszont kb egy kondícionális 6. kör lehet, nem több. McFadden helye biztosabb szerintem mint Morrisé.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Kicsit más : Washington sajnos nagyon erős lesz jövőre. Szépen erősítettek az Offszezonban és tegnap is jól mozogtak.
több mint 9 éve
Emlékszel, emlékeztek, hogy milyen jó volt év elején Dunbar a rendre slot hívásokkal? Na most ezt növeld meg egy faintos futó képességeivel, meg azzal, hogy tavaly több mint 1000 yardot ment első szerelés után, és ott is van az eredmény (ha jól emlékszem 95 % körül van az elkapási százaléka): terror.
Charlie Firpo
azért azt mindenképpen meg kell hegyezni, hogy az NCAA az nem az NFL, major programok esetében meg ez hatványozottan igaz.
slowmotion
Tudom, de magas elvárással kell indítani, határ a csillagos ég!
Jöhet a 2 / 34 -re Connor Cook.
Én irányítom a szálakat.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Leary-ból simán lehetne egy hamadik körös pick. Fiatal még, starting tapasztalattal. Csak jobb mint egy harmadik körben frissen draftolt még nem bizonyított újonc, aki még bust is lehet.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
azon gondolkozok, ezzel a pickkel vajon nem lett-e Run DMC esetében starting backből trade asset.
végülis 12 meccs alatt feltett a pályára vagy 1100 yardot (irányító nélkül), és azért az még a legjobb fal mögött sem kis teljesítmény.
harmadik, de inkább negyedik körös picket talán lehet kapni érte, és a dead money is csak 100k utána, az meg nagyjából semmi.
slowmotion
Charlie Firpo
simán boltolható
több mint 9 éve
Emlékszel, emlékeztek, hogy milyen jó volt év elején Dunbar a rendre slot hívásokkal? Na most ezt növeld meg egy faintos futó képességeivel, meg azzal, hogy tavaly több mint 1000 yardot ment első szerelés után, és ott is van az eredmény (ha jól emlékszem 95 % körül van az elkapási százaléka): terror.
Charlie Firpo
azért azt mindenképpen meg kell hegyezni, hogy az NCAA az nem az NFL, major programok esetében meg ez hatványozottan igaz.
több mint 9 éve
Ha van lehetőséged behúzni AP-t megtennéd, nem? Vagy ne menjünk messzire, Gurley is hatalmasat lökött volna ezen az O-n ha mindenki egészséges.
Mr. Bombastic
A történeti hűség kedvéért tegyük hozzá, hogy Elliot prospectnek kevesebbre van taksálva, mint Gurley, Petersonhoz hasonlítani pedig még fölösleges (bár reméljük, pár év múlva lesz rá alapunk). Zeke gyenge pontjának pont azt mondják, hogy ugyan mindenben nagyon jó, de semmiben sem elit. Ennek ellenére emögött a fal mögött fantasztikus dolgokra lehet képes, izgatottan várom, hogy láthassuk akcióban.
gorbel
Ezt nem tudom hol láttad ? Az NFL.com 7-es grade-t kapot Zeke Gurley meg 6.3 tavaly.
100yard
Dane Brugler, akinek a véleményére én nagyon adok, többször is hangoztatta ezt. Gurley plafonja magasabban van, elsősorban az atletikus képességei miatt. Zeke lényegesen sokoldalúbb, ami a mi esetünkben nagyon fontos. De elsősorban azért írtam be ezt, mert amíg AP és TG már bizonyítottak az NFL-ben, EE még nem. DE továbbra is tartom, jó választás lesz, mégha személy szerint én is inkább Ramsey felé hajlottam egy hajszálnyival.
gorbel

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Ha van lehetőséged behúzni AP-t megtennéd, nem? Vagy ne menjünk messzire, Gurley is hatalmasat lökött volna ezen az O-n ha mindenki egészséges.
Mr. Bombastic
A történeti hűség kedvéért tegyük hozzá, hogy Elliot prospectnek kevesebbre van taksálva, mint Gurley, Petersonhoz hasonlítani pedig még fölösleges (bár reméljük, pár év múlva lesz rá alapunk). Zeke gyenge pontjának pont azt mondják, hogy ugyan mindenben nagyon jó, de semmiben sem elit. Ennek ellenére emögött a fal mögött fantasztikus dolgokra lehet képes, izgatottan várom, hogy láthassuk akcióban.
gorbel
Ezt nem tudom hol láttad ? Az NFL.com 7-es grade-t kapot Zeke Gurley meg 6.3 tavaly.
100yard
Dane Brugler, akinek a véleményére én nagyon adok, többször is hangoztatta ezt. Gurley plafonja magasabban van, elsősorban az atletikus képességei miatt. Zeke lényegesen sokoldalúbb, ami a mi esetünkben nagyon fontos. De elsősorban azért írtam be ezt, mert amíg AP és TG már bizonyítottak az NFL-ben, EE még nem. DE továbbra is tartom, jó választás lesz, mégha személy szerint én is inkább Ramsey felé hajlottam egy hajszálnyival.
több mint 9 éve
slowmotion

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
Learyt boltolják. Lássuk kik csúsztak/csúszhatnak le kezdő belső falemberről.
gyeek
írtam korábban is, hogy aláírta az RFA tendert, hogy megkönnyítse a cserét
 nfltraderumors.co/cowboys-could-trade/

elvileg ott van a tavalyi harmadik körösünk swing tackle-nek, azaz inkább egy guard/center kellene Bernadeau helyett.

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
gyeek
Akkor az egy plusz 2. kört jelent nekünk?
Mr. Bombastic
Örülj egy 4nek ha az összejönne. Legeslegfeljebb jövő éves 3. kör.
gyeek
Ám legyen. Bár az sem lenne gond ha maradna cserének nálunk. Bár gondolom ehhez nem sok kedve van.

több mint 9 éve
gyeek
Mr. Bombastic
Örülj egy 4nek ha az összejönne. Legeslegfeljebb jövő éves 3. kör.

több mint 9 éve
gyeek

több mint 9 éve

több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Azért jó eséllyel akkor lehet még impact D linemant hozni most 2/3-on. Robinson 1 tech DT? Félelmetes az az ember... DE Dodd és Spence elvileg a legjobbak, el is kezdem olvasgatni az elemzéseket. Meglepődnék ha nem a D line-ba jönne vki. Értelmes CB elvileg elfogyott.
több mint 9 éve
Sokhelyen Dodd-ot mondjak, perszee ez olyan somat nem jelent.
több mint 9 éve
2. körben Robinson-t nagyon szeretném. 3-ban meg CB vagy DE.

több mint 9 éve
Mr. Bombastic
gorbel
jó RB-t ki lehet fogni később is, az én meglátásom szerint elpazaroltuk az 1/4et .

"Dallas Cowboys: Ezekiel Elliott, RB, Ohio State D Grade "
"the Cowboys are stupid"

walternél is megmondták a tutit 😊
beltazor
Walter Travis Frederick-re is kiosztotta a Millen grade-t....
nem akarom eljinxelni, de ha Elliott nem sérül le a rookie szezonja alatt, akkor nagy dolgokra leszünk képesek vele.
rva
Nemrég szóba hoztam neki azt a Frederick dolgot. Mentegetőzött, meg mondta hogy valaki jobbat kellett volna 31en draftolni, Fredericket meg később... Látszik, hogy ez az arc szerelmes a maga véleményébe, ami viszont nem megfigyelés alapú, hanem a összegyűjti a sok draft expert irományát és az alapján okoskodik. A mockok plebje az övé, ezért az nagyon jó ómen, hogy az Elliott pick a második legrosszabb gradet kapta tőle.

Ha meg valakit érdekel a kevésbé értékelhető draft-értékelés, akkor elárulom, hogy héter-Walter eléggé egyedül van a kritikájával.
 www.bloggingtheboys.com/2016/4/29/11535114/nfl-draft-grades-the-winners-of-the-night-are-the-dallas-cowboys

Szerkesztette: gyeek

több mint 9 éve
Most viszont DE picknek kellene jonni mert abbol az elso negy meccsre gyakorlatilag nem allunk jol.
több mint 9 éve
En se vagyok ettol a futo picktol annyira boldog, de el tudom fogadni. Vegul is hosszu ido ota az egyik legkompletteb runnindgbacknek mondjak. Mc-nek egy eve van meg a szerzodesebol. Ha jo evet fut az iden akkor sok penzt fog kerni ha meg nem akkor jobb ha megy. Ha Zeke-vel hozunk egy olyan dominanciat a tamado idoben akkor vegul is megerte. A secondary se volt nagyobb need mint a runningback posicio, plane hogy Ramsey-t inkabb safety-nek mondjak.
több mint 9 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
Jack nagyon para nem kockáztatnék. Benn van a két Bamas DT meg. En D-lineba hoznék embert