Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Na akkor ma éjszaka ki mit vár? 2. kör Jack/DE/DT, 3. kör QB/CB/DT??? A bent maradtak közül kiket érdemes ma górcső alá vennem?
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Ha van lehetőséged behúzni AP-t megtennéd, nem? Vagy ne menjünk messzire, Gurley is hatalmasat lökött volna ezen az O-n ha mindenki egészséges.
Mr. Bombastic
A történeti hűség kedvéért tegyük hozzá, hogy Elliot prospectnek kevesebbre van taksálva, mint Gurley, Petersonhoz hasonlítani pedig még fölösleges (bár reméljük, pár év múlva lesz rá alapunk). Zeke gyenge pontjának pont azt mondják, hogy ugyan mindenben nagyon jó, de semmiben sem elit. Ennek ellenére emögött a fal mögött fantasztikus dolgokra lehet képes, izgatottan várom, hogy láthassuk akcióban.
gorbel
Ezt nem tudom hol láttad ? Az NFL.com 7-es grade-t kapot Zeke Gurley meg 6.3 tavaly.
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
Ha van lehetőséged behúzni AP-t megtennéd, nem? Vagy ne menjünk messzire, Gurley is hatalmasat lökött volna ezen az O-n ha mindenki egészséges.
Mr. Bombastic
A történeti hűség kedvéért tegyük hozzá, hogy Elliot prospectnek kevesebbre van taksálva, mint Gurley, Petersonhoz hasonlítani pedig még fölösleges (bár reméljük, pár év múlva lesz rá alapunk). Zeke gyenge pontjának pont azt mondják, hogy ugyan mindenben nagyon jó, de semmiben sem elit. Ennek ellenére emögött a fal mögött fantasztikus dolgokra lehet képes, izgatottan várom, hogy láthassuk akcióban.
gorbel
jó RB-t ki lehet fogni később is, az én meglátásom szerint elpazaroltuk az 1/4et .

"Dallas Cowboys: Ezekiel Elliott, RB, Ohio State D Grade "
"the Cowboys are stupid"

walternél is megmondták a tutit 😊
beltazor
Walter Travis Frederick-re is kiosztotta a Millen grade-t....
nem akarom eljinxelni, de ha Elliott nem sérül le a rookie szezonja alatt, akkor nagy dolgokra leszünk képesek vele.
több mint 9 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
Mr. Bombastic
gorbel
jó RB-t ki lehet fogni később is, az én meglátásom szerint elpazaroltuk az 1/4et .

"the Cowboys are stupid"

beltazor
Wlaternél Frederick is valami E volt. NEm ért hozzá igazán...
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 882 — Pfizer & Moderna fan
Mr. Bombastic
gorbel

"the Cowboys are stupid"

több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Mr. Bombastic
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Ezaz. Egyenlőre örülünk.
Blevi
én nagyon nem 😊 sztem nagy butaság volt, én Ramseyt húztam volna...
meg sokkalom érte az 1/4et, ha lejebb húztuk volna akkor még csak csak megemésztem 😊
beltazor
A war room cam tanulságai alapján volt egy csereajánlat, a hírek szerint a Dolphins megpróbált feljönni érte, de mi nagyon akartuk (bár erről hivatalos megerősítést nem találtam).
gorbel
Én a Ravensről olvastam h megpróbálták átugrani a Jaguarst Ramseyért, de ti féltetek h ha meglépitek a cserét akk a JAX fog hátracserélni és jön a helyükre vki Elliottért és ti így 2 szék közül a pad alá estek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
 twitter.com/clarencehilljr/status/725932805155221505
több mint 9 éve
innen már csak Prescott a negyedik körben 😊
Dodd remek lehet a második kör elején

amit olvastam csere ügyben, hogy a Baltimore és a SanFrancisco ajánlatát is várták

illetve vissza is akartak menni Lynch-ért
 twitter.com/Birddog26/status/725888721879359489

ja: Ron Leary aláírta az RFA tendert, hogy ha trade-lni akarnék, akkor könnyebben menjen.
 twitter.com/HelmanDC/status/725910940076527620

elképzelhető, hogy harmadik körben jön egy swing tackle is. (nem hiszem, hogy Leary-ért adna valaki második kört)

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Remek húzás volt szerintem! Csalódott lettem volna ha nem Zeke vagy Ramsey jön. Egyikük jött, szóval én már örülök.

Ha van lehetőséged behúzni AP-t megtennéd, nem? Vagy ne menjünk messzire, Gurley is hatalmasat lökött volna ezen az O-n ha mindenki egészséges. Csináljunk több pontot mint amennyit kapunk és nem lehet gond! : D

Jack térdét sanszosan műteni kell, nem? Ha egészséges lenne akkor hatalmas steal. De van már egy üveg LB-nk. Így elég rizikós a mutatvány. Egy vadmalac a védőfal közepébe inkább?

több mint 9 éve
Ezaz. Egyenlőre örülünk.
Blevi
meg sokkalom érte az 1/4et, ha lejebb húztuk volna akkor még csak csak megemésztem 😊
beltazor
A war room cam tanulságai alapján volt egy csereajánlat, a hírek szerint a Dolphins megpróbált feljönni érte, de mi nagyon akartuk (bár erről hivatalos megerősítést nem találtam).
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 882 — Pfizer & Moderna fan
Ezaz. Egyenlőre örülünk.
Blevi

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Amúgy nálam a prioritási sorrend innetől: Jack, Spence, Dodd, de van még pár szemrevaló D-lineman, akik miatt nem dőlnék kardomba.
gorbel
Mekkora lenne, ha Jacket behúznák... :o

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Amúgy nálam a prioritási sorrend innetől: Jack, Spence, Dodd, de van még pár szemrevaló D-lineman, akik miatt nem dőlnék kardomba.
több mint 9 éve
Elment .
sztaking
Ezt inkább mondtam volna az asszonyra, mint Lynchre :S Mondjuk ha valahogy megkaparintanánk Jacket, akkor is nagyon örülnék.
gorbel
Akkor megint jövőre?Egy 2. QB létkérdés lett volna. A nejed elmenetele ,szerintem diszkrét ügy,de Te tudod.
sztaking
26 éves vagyok, nincs nejem, csak szóviccet akartam csinálni, de nem nagyon jött össze ezek szerint 😊
több mint 9 éve
Innen felfele már csak lutri QB-k vannak. Csak nem dobunk ki rájuk egy második kört.
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Elégedett vagyok, nagyon jól járunk vele, óriási pluszt fog hozni,futásban és elkapásokban is. Dez-Zeke,és már csak az új QB kell egy nagy trióhoz.

2.kör: BPA d-line?: Dodd,Jack, Reed,Robinson,Correa. bár jó kis DTk akár 3. körben is lehetnek.
Qb is kérdéses akarunk-e 2 vagy 3. körben.

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
2. körben még benn van Dodd/Spence és Ogbah. Mind 1. körös tehetség. Király napunk lehet holnap is.
több mint 9 éve
Az az lett volna, de ezzel nagyjából nekünk vége is lett volna a draftnak.
több mint 9 éve
Érdemes meghallgatni a sajtótájékoztatót.
- voltak ajánlatok az 1/4re de nem akartuk elengedni Zeket
- részben D# Picknek is tartja a vezetés mivel nagyobb labdabirtoklast várunk
- jók a mostani backek bízunk bennük (bullshit), de Zeke ritka tehetség
- emellett szo volt Murrayrol, természetesen az elkerülhetetlen triplets összehasonlítasrol de tényleg érdemes meghallgatni.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Harsh harsh baby! Yeah!

És még Lynch-re is rárepültünk, ahogy nézem, csak nem sikerült.
Az lett volna az A++ indítás!

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ezaz. Egyenlőre örülünk.
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Elment .
sztaking
Ezt inkább mondtam volna az asszonyra, mint Lynchre :S Mondjuk ha valahogy megkaparintanánk Jacket, akkor is nagyon örülnék.
gorbel
Akkor megint jövőre?Egy 2. QB létkérdés lett volna. A nejed elmenetele ,szerintem diszkrét ügy,de Te tudod.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Elment .
sztaking
több mint 9 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Elment .

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)