Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan
ha sérült játékost akartunk, Jack nem lett volna jobb?
és ugye most win now módban vagyunk nem? akkor nem lett volna jobb egy azzonnal bevethető játékos?

több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
"Dr. Dan Cooper, Cowboys' team physician, performed Jaylon Smith's surgery one week after Fiesta Bowl."

így bennfentes infót kaptunk 😊
speeedy1
Amúgy ez korrekt dolog? Mármint a többi csapattal szemben?
Blevi
Gondolom bármelyik orvos megvizsgálhatja illetve tőle is megkérdezhetik, hogy sikerült a műtét, mit látott, stb. Az már más kérdés, hogy ki, hogy bízik az általa elmondottakban, mivel a saját kutyánk így mi biztosan. Azt nyilatkozta Stephen, hogy top 5-ben volt a board-on, nem akarták bent hagyni. Bevállalós pick és lehet, hogy nem is játszik az idén (szerintem fog) de nekem tetszik.

Azonnali hatással bíró DE még Bosa sem nagyon lesz, tudjuk ezt a rookie-król, arra a négy meccsre luxus is lett volna, nem beszélve arról, hogy Gregory-ra meg a nagy 94-es hypejára rá is öntöttük volna a szart. Azt mondom FA-ről jöjjön egy tapasztalt spíler aki elkaristol ott 4 meccsig de amúgy is mindegy mert Elliott fog futni 😊 😊 😊
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mi lenne ebben inkorrekt bármelyik csapat orvisa megnézheti nem tiltják neku. Sok szerencsét hozzá!
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
"Dr. Dan Cooper, Cowboys' team physician, performed Jaylon Smith's surgery one week after Fiesta Bowl."

speeedy1
Blevi
Ezt hívják szerencsés véletlennek. 😊

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan

speeedy1
több mint 9 éve
Jó lesz a Collins-Fredbeard birkózó csata!!!
Nekem alapból tetszik, Smith-et iszonyat tehetségnek mondják, ha nem romlott el, akkor fain!
Connok Cook és Hogan is bent van még. Én még bizakodom a qb húzásban.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Végül is jó lesz a védelmünk. 😊 Sérültek meg drogosok gyülekezete. Remélem a harmadik körben még húznak egy TE-t és azzal teljes lesz a sor mára.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Magas ár valakiert aki lehet sose lep pályára.. :/
több mint 9 éve
Lehet abban bíznak hogy Zeke 59 percet elszaladoz a pályán azt a maradék egy percet meg valahogy kihúzza a védelem. 😊
több mint 9 éve
Nyugi, ha Marinéninek kellett volna valamelyik DE/DT akkor nem ez lett volna a pick. Lehet még tradelni meg FA-n is van még használható DE. Csak 4 meccset kell kihúzni.
több mint 9 éve
Lehet hogy nem rossz, de azért lett volna need a D lineban. Ehhez képest húzunk valakit aki az idei szezonban nem fog játszani. Nem értem. Mondják a pass russht aztán nem történik semmi. Szét fognak dobálni bennünket ha nem érünk oda az irányítóhoz.
több mint 9 éve
Én hamarabb gondoltam volna SS-t, de nem rossz.
Dzsoki, aki nagy Notre fan őt emlegette. Csak meg kell gyógyítani.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ahhoz képest hogy azt írják az idén nem fog játszani.....
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Engem rendesen meglepett ez a pick, de beválhat....
több mint 9 éve
LB::::::::::::::!!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Egy pár órája arról szóltak a hírek, hogy felmegyünk a Browns helyére, most pedig azt rebesgetik, hogy 5 csapat akar feljönni a mi helyünkre...
speeedy1
Ezt Stephen már cáfolta, az hogy mi lemenjünk az már inkább tűnik logikusnak.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Egy pár órája arról szóltak a hírek, hogy felmegyünk a Browns helyére, most pedig azt rebesgetik, hogy 5 csapat akar feljönni a mi helyünkre...
több mint 9 éve
 www.bloggingtheboys.com/2016/4/29/11538972/as-if-we-needed-more-reasons-to-hate-the-cowboys-rival-fans-react-ezekiel-elliott

warm up-nak 😊 😊
több mint 9 éve
rva 4 586 — Me for President!
Leary-ból simán lehetne egy hamadik körös pick. Fiatal még, starting tapasztalattal. Csak jobb mint egy harmadik körben frissen draftolt még nem bizonyított újonc, aki még bust is lehet.
100yard
Ehhez csak ennyit:
Leary wasn't selected in the 2012 NFL Draft because of a degenerative left knee condition (osteochondritis dissecans), that could potentially shorten his career. Wikipedia
lehet, hogy 1-2 jó éve van még, és aztán annyi.
több mint 9 éve
Nem ússzátok meg!
4:40-től érdemes nézni:

www.youtube.com/watch?v=a3tXoBaYHk0

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Kicsit más : Washington sajnos nagyon erős lesz jövőre. Szépen erősítettek az Offszezonban és tegnap is jól mozogtak.
100yard
Nincs azzal semmi bajom, hogy másodikak a csoportban. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
azon gondolkozok, ezzel a pickkel vajon nem lett-e Run DMC esetében starting backből trade asset.
végülis 12 meccs alatt feltett a pályára vagy 1100 yardot (irányító nélkül), és azért az még a legjobb fal mögött sem kis teljesítmény.
harmadik, de inkább negyedik körös picket talán lehet kapni érte, és a dead money is csak 100k utána, az meg nagyjából semmi.
slowmotion
És ő még most boltolható vagy csak jövőre?
Nálam Dunbar a gyenge láncszem, nem véletlen, hogy nem vitte senki.
Charlie Firpo
simán boltolható
slowmotion
Az ellenérték viszont kb egy kondícionális 6. kör lehet, nem több. McFadden helye biztosabb szerintem mint Morrisé.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Kicsit más : Washington sajnos nagyon erős lesz jövőre. Szépen erősítettek az Offszezonban és tegnap is jól mozogtak.
több mint 9 éve
Emlékszel, emlékeztek, hogy milyen jó volt év elején Dunbar a rendre slot hívásokkal? Na most ezt növeld meg egy faintos futó képességeivel, meg azzal, hogy tavaly több mint 1000 yardot ment első szerelés után, és ott is van az eredmény (ha jól emlékszem 95 % körül van az elkapási százaléka): terror.
Charlie Firpo
azért azt mindenképpen meg kell hegyezni, hogy az NCAA az nem az NFL, major programok esetében meg ez hatványozottan igaz.
slowmotion
Tudom, de magas elvárással kell indítani, határ a csillagos ég!
Jöhet a 2 / 34 -re Connor Cook.
Én irányítom a szálakat.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.