Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
kifogas.txt 😊közös draftnézés valaki?Pécsi vagyok. 😊
bowl.hu/kozos-draft-nezes
rva
gyeek
több mint 9 éve
közös draftnézés valaki?Pécsi vagyok. 😊
rva
Egyébként meg boldog focikarácsonyt!
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
közös draftnézés valaki?Dolgozni kell pénteken sajna
rva
több mint 9 éve
Íme a Draft Show szimulált draftja:Én spec nem örülnék, ki tud hozni a rulett jobbat is.
1/4: Jalen Ramsey (DB)
2/34: Kevin Dodd (DE)
3/67: C.J. Prosise (RB)
4/114: Jacoby Brisett (QB) (trade Raidersszel a Brice Butler pickért)
4/135: Isaac Seumalo (OL)
5/143: Maliek Collins (DT) (Brice Butler pick)
6/189: Marquez North (WR)
6/212: Cory James (LB)
6/216: Rolan Milligan (S)
6/217: Adam Fuehne (TE)
gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Íme a Draft Show szimulált draftja:1/4: Jalen Ramsey (DB)
2/34: Kevin Dodd (DE)
3/67: C.J. Prosise (RB)
4/114: Jacoby Brisett (QB) (trade Raidersszel a Brice Butler pickért)
4/135: Isaac Seumalo (OL)
5/143: Maliek Collins (DT) (Brice Butler pick)
6/189: Marquez North (WR)
6/212: Cory James (LB)
6/216: Rolan Milligan (S)
6/217: Adam Fuehne (TE)
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Kár ezen agyalni, Búza lesz a Cowboys pickje, mockba is őt írtam, meglátjátok holnap. 8)Persze, nem is azért írogatunk ide feltevéseket, de azért ennél vélhetően több variáns van 😊.
Azt pedig, hogy igazan is lesz tényleg, pénteken hajnalban. 8P
Stez
Meglátjuk, hogy a vágyak és a realitás összehempereg-e.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nincs ebbe beleszólása. Az öreg megmondta a tutit.Inkább közelítsd meg onnan, hogy egy jó erős közepes Murray alapból mit hoztunk ki (ráadásul 3 év után), egy rögtön profi futó mit hozhat a csapatnak. Én spec. nem csak, vagy főleg nem nagy játékokra gondolok, hanem folyamatos 5-6 yardokra, amivel a passzjáték mellett a komplett védelmet tehermentesíteni lehet. Ezékiel pedig erre tökéletesen alkalmas lehet már az első játéknaptól kezdve. De szép is lenne.Igen arra már én is rájöttem, hogy egy körrel elnéztem.De, hót komolyan gondoltam. Ramseyt is javasoltam, de ő nem biztos, hogy bent lesz akkor már. 4. picknél nincs az a hülye aki needre húz és nem a legnagyobb tehetségű játékosra. Aki a Cowboysnál így szóba jöhet az Ramsey és Elliott. Amúgy Elliott majdhogynem többet tud dobni a védelem esélyein mint bármelyik újonc védő az által, hogy a támadók felrajzolnak 30 pontot a tabellára. Lynch meg nem lenne karrier backup, de míg Romo még magas szinten játszik ő egyrészt tanul, másrészt meg jobb mint Moore. A harmadik körös pick pedig megmaradna még egy másodikból való feltradenél is, az a 67. nem a 101.gyeek szállj ki a fejemből 😊 😊 😊Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
speeedy1Ugye ezt nem gondoljátok komolyan ? Ellőni az első három kört egy egyelőre backup futóra ( abban mernék fogadni hogy MC lesz a kezdő jövőre ), meg egy backup QB-ra.gyeek szállj ki a fejemből 😊 😊 😊Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
speeedy1
Mi lesz a védelemmel ? Marad ilyen szedett-vedett ? Amit a harmadik kör felett draftolnak az már mind lutri vagy project.
Ha ennyire offense erősítésben gondolkodtok akkor miért nem egy WR az első körben és Henry a másodikban ? Ő egy igazi erőfutó a rövid yardos szitukhuz. Tavaly ez gyengénk volt.
100yard
gyeek
Amiben nem értünk egyet feltétlenül, hogy egy futó - úgy hogy van másik kettő elfogatható, bőven mindkettő 1000 yardos futó - annyit dobna most. Csak ennyi az eltérés kettőnk között.
100yard
Szerintem a QB kérdés izgalmasabb, ki lesz elérhető és kiben bízunk? Új Troy, új Babe vagy új Tony? Csak ha a mi történelmünket nézzük. Elől, középső körök, maradék vagy idén se senki? Széles a tárház. Egy nemrég még QB főedzőtől azért én már legalább valamiféle stratégiát várnék. Vagy jó pokerface és vár Red, nem mutat lapot.
Charlie Firpo
dal.247sports.com/Bolt/Jerry-Jones-explains-why-Cowboys-are-afraid-to-draft-a-QB-early-45024660
több mint 9 éve
Kár ezen agyalni, Búza lesz a Cowboys pickje, mockba is őt írtam, meglátjátok holnap. 8) Azt pedig, hogy igazan is lesz tényleg, pénteken hajnalban. 8P
több mint 9 éve
Inkább közelítsd meg onnan, hogy egy jó erős közepes Murray alapból mit hoztunk ki (ráadásul 3 év után), egy rögtön profi futó mit hozhat a csapatnak. Én spec. nem csak, vagy főleg nem nagy játékokra gondolok, hanem folyamatos 5-6 yardokra, amivel a passzjáték mellett a komplett védelmet tehermentesíteni lehet. Ezékiel pedig erre tökéletesen alkalmas lehet már az első játéknaptól kezdve. De szép is lenne.Igen arra már én is rájöttem, hogy egy körrel elnéztem.De, hót komolyan gondoltam. Ramseyt is javasoltam, de ő nem biztos, hogy bent lesz akkor már. 4. picknél nincs az a hülye aki needre húz és nem a legnagyobb tehetségű játékosra. Aki a Cowboysnál így szóba jöhet az Ramsey és Elliott. Amúgy Elliott majdhogynem többet tud dobni a védelem esélyein mint bármelyik újonc védő az által, hogy a támadók felrajzolnak 30 pontot a tabellára. Lynch meg nem lenne karrier backup, de míg Romo még magas szinten játszik ő egyrészt tanul, másrészt meg jobb mint Moore. A harmadik körös pick pedig megmaradna még egy másodikból való feltradenél is, az a 67. nem a 101.gyeek szállj ki a fejemből 😊 😊 😊Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
speeedy1Ugye ezt nem gondoljátok komolyan ? Ellőni az első három kört egy egyelőre backup futóra ( abban mernék fogadni hogy MC lesz a kezdő jövőre ), meg egy backup QB-ra.gyeek szállj ki a fejemből 😊 😊 😊Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
speeedy1
Mi lesz a védelemmel ? Marad ilyen szedett-vedett ? Amit a harmadik kör felett draftolnak az már mind lutri vagy project.
Ha ennyire offense erősítésben gondolkodtok akkor miért nem egy WR az első körben és Henry a másodikban ? Ő egy igazi erőfutó a rövid yardos szitukhuz. Tavaly ez gyengénk volt.
100yard
gyeek
Amiben nem értünk egyet feltétlenül, hogy egy futó - úgy hogy van másik kettő elfogatható, bőven mindkettő 1000 yardos futó - annyit dobna most. Csak ennyi az eltérés kettőnk között.
100yard
Szerintem a QB kérdés izgalmasabb, ki lesz elérhető és kiben bízunk? Új Troy, új Babe vagy új Tony? Csak ha a mi történelmünket nézzük. Elől, középső körök, maradék vagy idén se senki? Széles a tárház. Egy nemrég még QB főedzőtől azért én már legalább valamiféle stratégiát várnék. Vagy jó pokerface és vár Red, nem mutat lapot.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Igen arra már én is rájöttem, hogy egy körrel elnéztem.De, hót komolyan gondoltam. Ramseyt is javasoltam, de ő nem biztos, hogy bent lesz akkor már. 4. picknél nincs az a hülye aki needre húz és nem a legnagyobb tehetségű játékosra. Aki a Cowboysnál így szóba jöhet az Ramsey és Elliott. Amúgy Elliott majdhogynem többet tud dobni a védelem esélyein mint bármelyik újonc védő az által, hogy a támadók felrajzolnak 30 pontot a tabellára. Lynch meg nem lenne karrier backup, de míg Romo még magas szinten játszik ő egyrészt tanul, másrészt meg jobb mint Moore. A harmadik körös pick pedig megmaradna még egy másodikból való feltradenél is, az a 67. nem a 101.gyeek szállj ki a fejemből 😊 😊 😊Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
gyeek
Blevi
gyeek
speeedy1
100yard
gyeek
több mint 9 éve
De, hót komolyan gondoltam. Ramseyt is javasoltam, de ő nem biztos, hogy bent lesz akkor már. 4. picknél nincs az a hülye aki needre húz és nem a legnagyobb tehetségű játékosra. Aki a Cowboysnál így szóba jöhet az Ramsey és Elliott. Amúgy Elliott majdhogynem többet tud dobni a védelem esélyein mint bármelyik újonc védő az által, hogy a támadók felrajzolnak 30 pontot a tabellára. Lynch meg nem lenne karrier backup, de míg Romo még magas szinten játszik ő egyrészt tanul, másrészt meg jobb mint Moore. A harmadik körös pick pedig megmaradna még egy másodikból való feltradenél is, az a 67. nem a 101.gyeek szállj ki a fejemből 😊 😊 😊Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
gyeek
Blevi
gyeek
speeedy1
100yard
több mint 9 éve
Pont amit Blevi ír, azért elkeserítő, hogy nagy valószínűséggel a két potens qb-t kiviszik előlünk, Ramsey Carr miatt nem égető (bár safety-nek is jó lehet), DT lesz sok, Bosa szo-szo, a nagyon jó LB, Jack-pot sérült volt, tehát lutri, így marad egy jó RB logikus 1/4-nek, őt meg kb. 1/10 körül is meg lehetne kapni, így reach -nek fogják majd mondani.Az idő előrehaladtával még Lynch is lehet 1/4.
Én kiegyeznék egy ordas lutrival: Hogan (Stanford) a 3/64 vagy a 4/101. körben - tanulónak.
Vagy Cook, ő volt nálunk próbán, hátha belelátunk valamit.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Elliot azonnali future back és kezdő. 1/4ért ez a minimum ekkora hype után. A Lynch pick pedig a jövőről szól. Cowboys lesz Tony Romo után is. Alsó hangon egy 3 éves befektetés lenne a draftolása (Aaron Rodgers eset ugye). Értem hogy a D-lineal és a védelemmel elégedetlen vagy, de ez a két pick a jövő offensének szólna a post Romoális időkre, mert Romoval ez a keret nem 1/4.gyeek szállj ki a fejemből 😊 😊 😊Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
gyeek
Blevi
gyeek
speeedy1
100yard
több mint 9 éve
Dt klassz idén tényleg klassz, az lent is lesz. Mindenhova draftolhatsz, de luk: qb, szerintem TE és tán S. Zeke meg azért, mert 1: k.jó, 2: ha más viszi szívunk(pl. Giants).
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Elliott nem hinném, hogy csere lenne. Pláne nem Mc szorítaná ki, főleg ha tényleg 1/4-en érkezne.gyeek szállj ki a fejemből 😊 😊 😊Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
gyeek
Blevi
gyeek
speeedy1
100yard

több mint 9 éve
gyeek szállj ki a fejemből 😊 😊 😊Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
speeedy1
Ugye ezt nem gondoljátok komolyan ? Ellőni az első három kört egy egyelőre backup futóra ( abban mernék fogadni hogy MC lesz a kezdő jövőre ), meg egy backup QB-ra.gyeek szállj ki a fejemből 😊 😊 😊Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
speeedy1
több mint 9 éve
Nagyon meglepődnék, ha Lynch 1/20 után még benn lenne, ha őt akarjuk, szerintem legalább odáig kéne felmenni érte.
több mint 9 éve
Egyetértek, bár mindenki fixre veszi, de Wentz is lehet...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ők is legalább akkora projektek, na gyüjjön már a draft.A jó benne, hogy a plafonja magasan van, de még nagyon messze van tőle. Ezért könnyen elképzelhető, hogy nem merik drafolni első kör közepén sem, mert azoknak a csapatoknak inkább kezdő QBra lenne szüksége mint egy projektre. És akkor ott van a draft szokásos nem-kalkulált tényezője: az őrület. Mi van ha Cook vagy Hackenberg jobban tetszik valakinek mint Lynch és nem is tökölnek draftolni? 😊Deal done. De valószínű az Eagles és Rams kamikaze tradeje miatt előbb kimegy.Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 9 éve
A jó benne, hogy a plafonja magasan van, de még nagyon messze van tőle. Ezért könnyen elképzelhető, hogy nem merik drafolni első kör közepén sem, mert azoknak a csapatoknak inkább kezdő QBra lenne szüksége mint egy projektre. És akkor ott van a draft szokásos nem-kalkulált tényezője: az őrület. Mi van ha Cook vagy Hackenberg jobban tetszik valakinek mint Lynch és nem is tökölnek draftolni? 😊Deal done. De valószínű az Eagles és Rams kamikaze tradeje miatt előbb kimegy.Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
Blevi
több mint 9 éve
Deal done. De valószínű az Eagles és Rams kamikaze tradeje miatt előbb kimegy.Mi lenne, ha 34ért és 101ért menne a Cowboys 28ra (Chiefs) Lynchért ha még bent lenne? 😉Letrade nélkül két pickre szűkült az 1/4: Ramsey vagy Elliott. Mindkettőnek tudnék örülni, de Ramseynek cornert kéne játszania, ami nem biztos, hogy a fortéja. Akkor már inkább Elliott 1500 yardja... 😊Elsőben Elliot másodikban bármelyik tehetséges drogos D-lineman akit jövőre eltiltanak 4 meccsre....
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 9 éve
Es ugyan miert menne fel achiefs mikor nincs 3.köre?Nemnemnem. 😊 Cowboys menne fel a Chiefs hélyére. 6 hely különbség átugorva a Brownst és a Broncost, a 101es pick pedig még prémiumnak tekinthető ellenárként. Az első kör végén meg az 5. éves opció miatt is megéri draftolni bárkit akivel hosszú távra terveznek.
Janek
több mint 9 éve
Es ugyan miert menne fel achiefs mikor nincs 3.köre?