Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Annyiban jo hasonlat Aso es Carr, hogy mast kellett jatszaniuk uj csapatukban, es nem ment, illtve nem annyira mint amennyit kaptak erte. Na most Norman is system boy, es mast kell jatszania. Szoval nem ordogtol valo, hogy a Panthersnek mint bevalt jatekos a rendszerbe, tobbet er nyilvan, mint mashol, es nekik sem ert ennyit. Mert itt jon a kepbe, hogy hosok kozt szolgalt. Meglatjuk, akadt akire jo hatassal volt, mikor foszerepet kapott.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Azért jó látni a csoport ellenfeleket hogy ássák maguk alatt a gödröt.
Philly eladta szinte az egész draftot, a Washington meg most fizetett ki annyit egy kornerre amennyit soha nem fog megérni. Lásd nálunk Carr-t. Pedig amikor elhoztuk voltak legalább olyan statjai mint most Norman-nek. Ő se nézett ki rossz vételnek. De hasonló volt Maxwell és Aso is a Philly-ben.
100yard
Azért az igazság része, hogy első évben "csak" 8 misibe fog fájni nekünk Norman, a második év már borsos, de a harmadik év előtt kivághatjuk (az utsó két évére meg egy fillér se garantált elvileg):

realredskins.com/2016/04/23/details-of-normans-contract-reveal-some-exit-ramps-for-the-redskins/

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Normant pont Romonak hozták:

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/t31.0-8/13041285_1129664043746949_285949303870127111_o.jpg
balintbaba
fura de én vetem rajta 😊
beltazor
Dolfi is...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 882 — Pfizer & Moderna fan

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/t31.0-8/13041285_1129664043746949_285949303870127111_o.jpg
balintbaba
fura de én vetem rajta 😊

több mint 9 éve

balintbaba

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
Kemény kritika egy Eagles fantol.. Kar hogy az elmúlt 3 évben rostereteket levő összes irányító a cipőjét be nem köthetne...
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Azért mert carr és aso szar volt norman is az lesz. Értem.
peach
Nem azt írta, hogy szar lesz, hanem azt, hogy soha nem fogja megérni a pénzét, ami igaz is. 😉 Carr sem szar de a pénzét nem éri meg az biztos.
Szerintem jó lesz Norman de tegye fel a kezét aki egy 29 éves, egy jó szezont futó kornert így megfizetne... (Al bácsin és Jerry-n kívül) Köszönöm, hogy vagy Stephen!!! 😊
speeedy1
28 éves, decemberben lesz 29. 1 remek szezon az egyik legjobb csapatban, 50 millió garantált. "Értem." 😊
gyeek
Ez továbbra sem zárja ki, hogy kurva jó lesz a skinsben. És mondjuk továbbra is top5 cb teljesítményt nyújt akkor nekik megér ennyit. Az, hogy szted nem az egy dolog. Ettől még lenézni őket ezért nem kéne, pláne arra hivatkozva, hogy eddig más csapatnál mit csinált.
peach
Szerintem olvasd el mégegyszer a két mondatot amit Normanről írt 100yard. Emellett halkan jegyzem meg, hogy a Panthersnek nem ért meg ennyit emberünk.
gyeek
Amíg lesz csapat, amelyik nagy lóvét ad tapasztalt, hiányposztra érkező játékosnak, addig azokat meg is fogják fizetni. Mint mi Carr-t annó. Mindenki bízik a nagyszerű teljesítményében.
Köszönjük hogy vagy, Stephen! (Speedy, ezt védesd le!)

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
peach
Nem azt írta, hogy szar lesz, hanem azt, hogy soha nem fogja megérni a pénzét, ami igaz is. 😉 Carr sem szar de a pénzét nem éri meg az biztos.
Szerintem jó lesz Norman de tegye fel a kezét aki egy 29 éves, egy jó szezont futó kornert így megfizetne... (Al bácsin és Jerry-n kívül) Köszönöm, hogy vagy Stephen!!! 😊
speeedy1
28 éves, decemberben lesz 29. 1 remek szezon az egyik legjobb csapatban, 50 millió garantált. "Értem." 😊
gyeek
Ez továbbra sem zárja ki, hogy kurva jó lesz a skinsben. És mondjuk továbbra is top5 cb teljesítményt nyújt akkor nekik megér ennyit. Az, hogy szted nem az egy dolog. Ettől még lenézni őket ezért nem kéne, pláne arra hivatkozva, hogy eddig más csapatnál mit csinált.
peach
Szerintem olvasd el mégegyszer a két mondatot amit Normanről írt 100yard. Emellett halkan jegyzem meg, hogy a Panthersnek nem ért meg ennyit emberünk.

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 613 — a new hope (again)
peach
speeedy1
gyeek

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Szerintem meg nem kell ezzel foglalkozni, pláne nem illik előre temetni a riválisokat. Simán lehet, hogy bőven fogunk mi még sírdogálni, amikor Norman egy interceptionnel üt el minket a PO-tól, vagy amikor Wentz/Goff szétdobálja a "csodálatos" secondarynket...
Ne értsetek félre, én is örülök, hogy letértünk a túlfizetések útjáról, de attól még nem kell azokat leszólni, akik FA-n is jelentősen meg akarják erősíteni a csapatot.
gorbel
Én Wentztől fosok, de Normanről nem tudom elképzelni, hogy kitöltse a szerződése teljes hosszát. Mintha kifejezetten Dez ellen hozták volna, de hiányzik a Panthers D többi 10 tagja... Bár ha belegondolok, hogy évente kétszer láthatjuk LOLWUT fejű (bocsánat) Beckham ellen, akkor azt mondom, hogy 75 millió garantáltat is megért volna!

több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Szerintem meg nem kell ezzel foglalkozni, pláne nem illik előre temetni a riválisokat. Simán lehet, hogy bőven fogunk mi még sírdogálni, amikor Norman egy interceptionnel üt el minket a PO-tól, vagy amikor Wentz/Goff szétdobálja a "csodálatos" secondarynket...
Ne értsetek félre, én is örülök, hogy letértünk a túlfizetések útjáról, de attól még nem kell azokat leszólni, akik FA-n is jelentősen meg akarják erősíteni a csapatot.
több mint 9 éve
Fredbeard opcióját természetesen érvényesíteni fogják. Ennek megünneplésére itt van pár tvitty. Az egyik szokásosan sunyi módon fikázta a picket, a másik szokásosan harsányan és ostobán fikázta a picket. "Bocs, segghülye vagyok." jellegű revízió nincs egyik szagértőtől sem.
 twitter.com/walterfootball/status/327871054192197635
gyeek
jó, hát mégis Millenről van szó, nézzük már meg, hogy mit működött a Lions élén.
oké, hogy Sanders távozása után újra kellett építeni a csapatot, de hogy nyolc éven keresztül ne sikerüljön... szóval ennyit Millenről meg a draftról.
slowmotion
Ennél a Walternél a "Millen grade" a draft utáni szagértői értékelés során az A-tól D-ig törénő osztályzás rosszabik felén lévő újabb osztályt jelenti. Ergo Walternél All Prot húzni az első kör végén Matt Millen szintű hozzá nem értés, ha neki mondjuk 3. körös osztályzata volt a játékosról, és ő szégyentelenül kérkedik párját ritkító magabiztos szaktudásával. 😊

több mint 9 éve
peach
speeedy1

több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
peach
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 613 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Azért jó látni a csoport ellenfeleket hogy ássák maguk alatt a gödröt.
Philly eladta szinte az egész draftot, a Washington meg most fizetett ki annyit egy kornerre amennyit soha nem fog megérni. Lásd nálunk Carr-t. Pedig amikor elhoztuk voltak legalább olyan statjai mint most Norman-nek. Ő se nézett ki rossz vételnek. De hasonló volt Maxwell és Aso is a Philly-ben.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Fredbeard opcióját természetesen érvényesíteni fogják. Ennek megünneplésére itt van pár tvitty. Az egyik szokásosan sunyi módon fikázta a picket, a másik szokásosan harsányan és ostobán fikázta a picket. "Bocs, segghülye vagyok." jellegű revízió nincs egyik szagértőtől sem.
gyeek
jó, hát mégis Millenről van szó, nézzük már meg, hogy mit működött a Lions élén.
oké, hogy Sanders távozása után újra kellett építeni a csapatot, de hogy nyolc éven keresztül ne sikerüljön... szóval ennyit Millenről meg a draftról.
több mint 9 éve
 dal.247sports.com/Bolt/Cowboys-reportedly-concerned-with-Rolando-McClains-weight-gain-44949759

Legalább lesz egy súlyban megfelelő DE-nk. 😊😊😊
100yard
Mayowánál eddig is nagyobb volt... 😐

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
 dal.247sports.com/Bolt/Cowboys-reportedly-concerned-with-Rolando-McClains-weight-gain-44949759

Legalább lesz egy súlyban megfelelő DE-nk. 😊😊😊
több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Állítólag D-Law szervezetében amfetamint találtak, amit valamilyen formában a műtéttel kapcsolatosan feltehetőleg orvosi javallatra kapott. Ment is a fellebbezés ahol lesznek orvosi papírok is... Kíváncsian várom a fejleményeket.
több mint 9 éve

Szerkesztette: gyeek

több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 882 — Pfizer & Moderna fan
vicces olvasni, hogy többen írják kinti forumon, hogy rákell menni Normanre.... Ha a Panthers nem tudta megfizetni, mi végképp nem tudjuk....

több mint 9 éve
Ezen kicsit beszartam...

tézis:
"Elliott keeps our DEs off the field."

antitézis:
"Our DEs keep our DEs off the field."

Szerkesztette: gyeek

több mint 9 éve
És mi van ha megsérül Alf (amire még nem volt példa) meg Zeke is ha ő a kiválasztott? Nem jönne jól egy baráti áron számolt futó aki tavaly az egyik legjobb volt liga szinten a várakozásokkal ellentétben? A csereértéke sem elhanyagolható. De nekem nagyon-nagyon tetszett, hogy látszott rajta mennyire becsüli a lehetőséget és milyen keményen dolgozott azért, hogy rászolgáljon. Nem Murray stílusú a játéka, de egy kicsit visszahozta szellemben a "kemény yardokat" miután Randle eltékozolta a sanszát. Szerintem nagy pazarlás lenne kitenni egy ilyen futót mint McFadden és ezt a FO is tudja. Pláne, hogy Dunbar szinte biztos, hogy PUPon kezdi az évet mert mint megtudtuk nagyon durván elszállt a térde (ACL, MCL, patellar), szóval az se biztos, hogy valaha fog-e még tudni játszani.