Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Szerintem pedig fognak húzni DE-t az elején, szerintem az első körben.
Mindenhol azt nyilatkozzák hogy a passrush javítása a prioritás.
Hátra meg szerintem nem nagyon fogunk tudni mozogni. Szerintem Tunsil-ért érné meg valakinek feljönni, de Ő meg lecsúszik úgyis. Ráérnek boltolni a Ravenssel.
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
mindenhol azt olvasni, hogy Zeke a legkomplettebb back a drafton. ha komplett, abba a blokkolás is bele tartozik...
DMC szerintem nem fogja megélni az 53-as szűkítést, ezt már korábban is mondtam.
ha draftolunk valakit aki nem Zeke és aki lead back lesz, akkor is lesz mellé egy elkapó (Dunbar) meg egy short yard (Morris) és adott esetben egy blokkoló (DMC) futónk, max nem lesz fullback a rosteren.
ha összejön Zeke, akkor a három funkcióból igazából egyikre sem lesz szükség, csak "insurance policy" szinten.
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Morris viszont inkább short yard backnek érkezik, szóval az ő leigazolása nem sokban írja át az előzetes RB terveket.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Mert az egyik legkomplexebb back. Blitz pickupban nem nagyon hibázott egyetemen es nekünk kifejezetten ilyen ember kell. Ebben sem Morris sem RunDMC nem erős. Emellett kvajo kezei is vannak. Nekem tetszene
Blevi
Csak annyi, hogy DMCnél jobb pass/prot back nincs túl sok a ligában. A csávó odateszi magát rendesen. Tavaly nem emlékszem melyik meccsen és kit, de valakit nagyon szépen seggre fejelt (talán valami safety blitz volt), az a mozdulat önmagában meggyőzött, de egyébként is konzisztens.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Lawrence is koxol... hogy szarna sünt! Ilyen koncepciózusan kibaszni kettejüknek a csapattal párját riktító eredmény. A következő hír, hogy a friss szerzemény Thornton vagy Tyrone Crawford is el lesz meszelve 4 meccsre. Komolyan, bassza meg magát mindkettő... :x

Jack Crawfordnak és Benson Mayowának kell így kezdenie az első 4en, első csere a tavaly homály Ryan Russel. Kényszerből tuti nem fognak DEt húzni első körben. Jó lenne, ha valaki feltradelne Ramseyért vagy Tunsilért, abból szerezni egy Zeket, a bónusz pickből meg egy DEt vagy DTt aki akár kezdhet is és ha kell, kitolni Tyrone Crafwordot is a szélre arra a 4 meccsre.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
- Mince sem tér vissza, meg Hardy sem (azzal az interjúval mélyre ásta magát)
- lesz dallasi DE pick, de nem az első körben
- lesz dallasi QB pick, de nem az első körben
- szerintem a Dallas top5 Ramsey Tunsil Wentz Elliott Bosa
- ha a Chargers nem húzza be Tunsil-t, akkor jön érte a feltrade. egy franchise LT az a második/harmadik legértékesebb játékos a ligában, tessék megnézni a szerződéseket.
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Na most már Bosa 99%...de ha így haladunk 1-3.körbe mehet DE 😕 😊

mondjuk még a végén Mincey és Hardy is visszatér....

Szerkesztette: Kroos

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Mondjuk Bosának tudtommal annyi volt az ügye, hogy megtagadott egy drogellenőrzést.
Azért az nálam lókaka. De persze, hát kinek mi. Én szerintem Bosa fit lenne ide, és előbb vinném, mint Ramseyt.

Most végképp, hogy a banda (DL) fele sérült, a másik meg el lesz tiltva.
Stez
Majd a fő skót, a Will McClay eldönti 😊
Azt viszont vélelmezhető, hogy 1/4-nél nem tényező az első négy meccs.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk Bosának tudtommal annyi volt az ügye, hogy megtagadott egy drogellenőrzést.
Azért az nálam lókaka. De persze, hát kinek mi. Én szerintem Bosa fit lenne ide, és előbb vinném, mint Ramseyt.

Most végképp, hogy a banda (DL) fele sérült, a másik meg el lesz tiltva.

több mint 9 éve
Zeke?
Hát az túlzás, hogy jól blokkol, eddig nem volt túl sok feladata ilyen téren.
Stez
Majd meglátod, ha hozzánk kerül, nálunk lesz! 😊
Charlie Firpo
Szerintem nem Dallasba kerül.
Én továbbra is Bosát jósolom ide. Annyira megy a Bosa-hate a médiában, mondván, mindenki ezt hallja JJ-éktől, hogy Bosa nem, soha, bla bla, hogy szerintem ez csak smoke, röhögve elviszik 1/4-en.

Bosa vagy Ramsey, de abban sem vagyok biztos, ha Ramsey bent lesz, akkor például mellette döntenének, hiába megy rá a nyál.
Stez
És ha leszánkázunk? Ez a verzió is tartja magát.
Charlie Firpo
Nem hiszem.
Legalábbis szerintem pont a Dallas az, amelynek már nincs rá oka.
Első két pick kúbé, az 1/4 meg pont a legkényelmesebb, bárki legyen az 1/3, bent marad még NEEDRE több elit prospect.
Ramsey, Bosa, Elliott. És ugye az 1/3-on csak egyet vihetnek ki, az meg szerintem Tunsil lesz, ergó nem is ebből a hármasból. Ez nagyon kényelmes, az sosem baj, ha azért vagy bajba, mert nem tudod, a legjobbak közül melyiket vidd.
Stez
Egy aktuális vélemény a Cowboys Nation-ről:
"In light of Randy and (probably) Demarcus' drug suspensions, people keep asking about Bosa, Spence, Nkemdiche. 3 players with drug histories."

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Zeke?
Stez
Charlie Firpo
Én továbbra is Bosát jósolom ide. Annyira megy a Bosa-hate a médiában, mondván, mindenki ezt hallja JJ-éktől, hogy Bosa nem, soha, bla bla, hogy szerintem ez csak smoke, röhögve elviszik 1/4-en.

Bosa vagy Ramsey, de abban sem vagyok biztos, ha Ramsey bent lesz, akkor például mellette döntenének, hiába megy rá a nyál.
Stez
Charlie Firpo
Nem hiszem.
Legalábbis szerintem pont a Dallas az, amelynek már nincs rá oka.
Első két pick kúbé, az 1/4 meg pont a legkényelmesebb, bárki legyen az 1/3, bent marad még NEEDRE több elit prospect.
Ramsey, Bosa, Elliott. És ugye az 1/3-on csak egyet vihetnek ki, az meg szerintem Tunsil lesz, ergó nem is ebből a hármasból. Ez nagyon kényelmes, az sosem baj, ha azért vagy bajba, mert nem tudod, a legjobbak közül melyiket vidd.

több mint 9 éve
DE DeMarcus Lawrence facing four-game suspension

Így meg már majdnem biztos hogy Bosa jön.
100yard
Mi a f.sz van már ezekkel? Marinelli elővehetné a korbácsot a picsba. A Nyújork és a Wash is benne van az első négy meccsbe, váúúúú.

Ápdét: talán - remélem - kamu a sztori.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
DE DeMarcus Lawrence facing four-game suspension

Így meg már majdnem biztos hogy Bosa jön.
több mint 9 éve
Zeke?
Stez
Charlie Firpo

Stez

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Első kör elejétől elvárás hogy azonnali impact játékos legyen.
100yard
Nem értesz te hozzá😉 nálunk már most megmondták hogy ez nem így van 😊
dande
Azért QB-k esetében egy kicsit más a helyzet.
Igaz nálatok azért a két jól fizetett Qb mellé kicsit luxusnak tűnik egy első kör eleji QB. 😊
több mint 9 éve
Zeke?
Stez
Charlie Firpo

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 292 — Így remélem megfelelek nektek.....
Első kör elejétől elvárás hogy azonnali impact játékos legyen.
100yard
Nem értesz te hozzá😉 nálunk már most megmondták hogy ez nem így van 😊
több mint 9 éve
Zeke?
Stez
Biztos ez ugrott be:
 www.youtube.com/watch?v=r-4QcREpWco

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Zeke?

több mint 9 éve
Miért kellene nektek Zeke, amikor ott van a rosteren Morris? Csak én nem értem a logikát benne?
ervinator
3 jó futónk van, ebből RunDMC sem fiatal már, sérülésből jön Dunbar, Morris a tavalyi Run, szóval egy jó Zeke elviekben mindet veri. Ha nem qb, akkor perfekt lenne a falunk mögött.
Charlie Firpo
Én nálatok pont fordítva gondolkozok. Tavaly egy Darren McFadden 1000 yard fölé jutott és elkapásokkal is hozzátett több mint 300 yardot. 28 éves tehát azért annyira nem is öreg. Morris évről évre gyengébb teljesítményt hozott a Redskinsben, de előtte a fal is pocsék volt. Én emögött a fal mögött nagyon simán látom bele a 1000y+ szezont. Kvázi bármilyen RB képes lenne itt 1000 yard környékén futni.

Tény, hogy Zeke nagyon jó futóprospect én is rajta vagyok a bandwagonon, de csapatépítés szempontjából én előbb hoznék egy Bosát vagy egy Ramseyt mint Zekét. Egyszerűen azért mert annyival nem fog többet hozni Zeke, mint amennyit egy Bosa jelenthet.
ervinator
Én sose voltam Bosa bandwagon-on, így a beírásom sem mérvadó ebben az esetben. Akkor már inkább az új 'too tall' jöjjön, hamár a falba valaki.
Tavaly pont egy Murray hiányzott, Zeke mögött pihenne Antonio Ramiro, elkapóként és blokkolóként is elsőrangú, már ha hihetek ugye...
Charlie Firpo
Tavaly egy Romo hiányzott 😊
Murraynek volt egy kimagasló éve 2014-ben. Nem feltétlen mondanám azt általános elvárásnak erre a szezonra Zekétől.
Plusz ami nekem furcsa, hogyha Zeke lenne a cél, akkor miért jött Morris. Hiszen azért 1/4-n elég jó esélyetek volt/van Zekére.
ervinator
Zeke jól blokkol, ez nálunk alap elvárás Tony miatt. Én nem is 1/4-re látom, hanem 1/10 körül, most már lemehetünk. Eddig a Fili jó eséllyel elvitte volna 1/8-on.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Első kör elejétől elvárás hogy azonnali impact játékos legyen. Ezt elvileg Zeke teljesíti, de gyanítom hogy nálunk egy darabig ültetve lenne Mc és Morris mögött.
Ami nálunk teljesíti az azonnali impact fogalmát az leginkább egy DE vagy DT, és esetleg egy WR vagy CB de ők már nem feltétlenül.
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902
Miért kellene nektek Zeke, amikor ott van a rosteren Morris? Csak én nem értem a logikát benne?
ervinator
3 jó futónk van, ebből RunDMC sem fiatal már, sérülésből jön Dunbar, Morris a tavalyi Run, szóval egy jó Zeke elviekben mindet veri. Ha nem qb, akkor perfekt lenne a falunk mögött.
Charlie Firpo
Én nálatok pont fordítva gondolkozok. Tavaly egy Darren McFadden 1000 yard fölé jutott és elkapásokkal is hozzátett több mint 300 yardot. 28 éves tehát azért annyira nem is öreg. Morris évről évre gyengébb teljesítményt hozott a Redskinsben, de előtte a fal is pocsék volt. Én emögött a fal mögött nagyon simán látom bele a 1000y+ szezont. Kvázi bármilyen RB képes lenne itt 1000 yard környékén futni.

Tény, hogy Zeke nagyon jó futóprospect én is rajta vagyok a bandwagonon, de csapatépítés szempontjából én előbb hoznék egy Bosát vagy egy Ramseyt mint Zekét. Egyszerűen azért mert annyival nem fog többet hozni Zeke, mint amennyit egy Bosa jelenthet.
ervinator
Én sose voltam Bosa bandwagon-on, így a beírásom sem mérvadó ebben az esetben. Akkor már inkább az új 'too tall' jöjjön, hamár a falba valaki.
Tavaly pont egy Murray hiányzott, Zeke mögött pihenne Antonio Ramiro, elkapóként és blokkolóként is elsőrangú, már ha hihetek ugye...
Charlie Firpo
Tavaly egy Romo hiányzott 😊
Murraynek volt egy kimagasló éve 2014-ben. Nem feltétlen mondanám azt általános elvárásnak erre a szezonra Zekétől.
Plusz ami nekem furcsa, hogyha Zeke lenne a cél, akkor miért jött Morris. Hiszen azért 1/4-n elég jó esélyetek volt/van Zekére.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
ervinator
Charlie Firpo

ervinator

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902
ervinator
Charlie Firpo

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Phily elintézte nekünk hogy az idén ne kelljen az első körben QB-t húzni. 😊 Meg magukat is egy időre.
100yard
Lincs? Nálam Zeke mellett ő a favorit.
Charlie Firpo
Lincs akkor ha feltradelunk a 2.bol. 1/4re ne...
Blevi
??

- Gyíkká?
- De már elmúlt.