NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Miért kellene nektek Zeke, amikor ott van a rosteren Morris? Csak én nem értem a logikát benne?3 jó futónk van, ebből RunDMC sem fiatal már, sérülésből jön Dunbar, Morris a tavalyi Run, szóval egy jó Zeke elviekben mindet veri. Ha nem qb, akkor perfekt lenne a falunk mögött.
ervinator
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Lincs akkor ha feltradelunk a 2.bol. 1/4re ne...Phily elintézte nekünk hogy az idén ne kelljen az első körben QB-t húzni. 😊 Meg magukat is egy időre.Lincs? Nálam Zeke mellett ő a favorit.
100yard
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Phily elintézte nekünk hogy az idén ne kelljen az első körben QB-t húzni. 😊 Meg magukat is egy időre.Lincs? Nálam Zeke mellett ő a favorit.
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Phily elintézte nekünk hogy az idén ne kelljen az első körben QB-t húzni. 😊 Meg magukat is egy időre.
több mint 9 éve
Mert az egyik legkomplexebb back. Blitz pickupban nem nagyon hibázott egyetemen es nekünk kifejezetten ilyen ember kell. Ebben sem Morris sem RunDMC nem erős. Emellett kvajo kezei is vannak. Nekem tetszene
több mint 9 éve
Miért kellene nektek Zeke, amikor ott van a rosteren Morris? Csak én nem értem a logikát benne?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Így viszont lemehetünk, Zeke még bent lesz, a fili nem érte tradelt fel.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Vicces lenne ha Zeke idejönne, nem sok olyan csapat volt az NFL történetében, ahol egyszerre volt rosteren két egykori 1/4-es futó 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
1/4 nekem túl sok egy RB-ért, bármennyire is jó lehet...

több mint 9 éve
én is beleesnék a nagy ígéret futóba, ha ettől az embereimnek sok ideje lenne pihenni 😊Pontosan erre gondoltam én is 😊 Ha bejön Zeke akkor kb. olyan mintha egy DE-t is draftolnánk. Fut, fut, fut, fut.... dob... Ha Romo van akkor meg tömhetik a boxot 😉
slowmotion
Megkérdezték Broaddus mestert is, hogy 1/4-en kit vinne ha nem lehet letradelni. Egyértelműen Zeke volt a válasz.
Szerkesztette: speeedy1
több mint 9 éve
Azt csiripelik a Valley Ranch-en szálldogáló madarak, hogy a csapat scout-jai a Bosa/Ramsey párost preferálják viszont az edzői stáb - beleértve Marinellit is - Zekébe szerelmesek. Érdekes lesz ez a draft, egy biztos, sör, mogyoró, chips stb. lesz itthon 😊én is beleesnék a nagy ígéret futóba, ha ettől az embereimnek sok ideje lenne pihenni 😊
speeedy1
különben sincs kőbe vésve, hogy McFadden marad, ha úgy alakul, akkor simán kapun kívül találhatja magát.
több mint 9 éve
Azt csiripelik a Valley Ranch-en szálldogáló madarak, hogy a csapat scout-jai a Bosa/Ramsey párost preferálják viszont az edzői stáb - beleértve Marinellit is - Zekébe szerelmesek. Érdekes lesz ez a draft, egy biztos, sör, mogyoró, chips stb. lesz itthon 😊
több mint 9 éve
Nézegettem a sorsolást, egy kis érdekesség: Nekünk és a Giantsnek is az Eagles elleni meccs előtt van pihi.

több mint 9 éve
Klasszis karakter. Nem fogom elfelejteni az első Redskinses évében, amikor Romot brutál hátbarúgta valamelyik arc (és eltört valami csont a hátán), Hatch egyből vágta a helyzet súlyosságát és fogta vissza a csapattársait, nehogy még valaki rá tudjon mérni egyet Tonyra. Hiányzik ebből a Cowboysból egy ilyen tiszteletre méltó veterán.Jason Hatcher bejelentette a visszavonulását.kár érte. kiváló ügynök volt.
gyeek
már amíg nekünk dolgozott.
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Jason Hatcher bejelentette a visszavonulását.kár érte. kiváló ügynök volt.
gyeek
már amíg nekünk dolgozott.
több mint 9 éve
Gondolom 3-4 OLBt értettél linebacker alatt. De mindenesetre játékosokért tradelnek, nem posztokért.azért egy DE-ért vagy egy Lb-ért több értelme van trade-elni mint egy db ért.Mások szerint meg nem túlzás, pl. korábbi pletykák szerint ő a no.1 a Cowboys tábláján. De hogy valójában ő a legjobb-e nem is annyira lényeges. Egy csapat kell aki szerint ő a real deal és hajlandó érte tradelni. Nagyobb az esély erre, mint hogy valaki Bosáért kopogtatna. 😊Azért az érdekelne,hogy ha jöhetne Ramsey és lenne trade ajánlat a pickre akkor mennyire örülnének ?azért szerintem ez egy kicsit túlzás. Mind a legjobbvédő, mind a legjobb db kifejezés.
mert azért kb a class legjobb védője és elég durván kiemelkedik a db-k közül.
Janek
kapitnono
gyeek
kapitnono
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
azért egy DE-ért vagy egy Lb-ért több értelme van trade-elni mint egy db ért.Mások szerint meg nem túlzás, pl. korábbi pletykák szerint ő a no.1 a Cowboys tábláján. De hogy valójában ő a legjobb-e nem is annyira lényeges. Egy csapat kell aki szerint ő a real deal és hajlandó érte tradelni. Nagyobb az esély erre, mint hogy valaki Bosáért kopogtatna. 😊Azért az érdekelne,hogy ha jöhetne Ramsey és lenne trade ajánlat a pickre akkor mennyire örülnének ?azért szerintem ez egy kicsit túlzás. Mind a legjobbvédő, mind a legjobb db kifejezés.
Janek
kapitnono
gyeek

több mint 9 éve
Mások szerint meg nem túlzás, pl. korábbi pletykák szerint ő a no.1 a Cowboys tábláján. De hogy valójában ő a legjobb-e nem is annyira lényeges. Egy csapat kell aki szerint ő a real deal és hajlandó érte tradelni. Nagyobb az esély erre, mint hogy valaki Bosáért kopogtatna. 😊Azért az érdekelne,hogy ha jöhetne Ramsey és lenne trade ajánlat a pickre akkor mennyire örülnének ?azért szerintem ez egy kicsit túlzás. Mind a legjobbvédő, mind a legjobb db kifejezés.
Janek
kapitnono
több mint 9 éve
Azért az érdekelne,hogy ha jöhetne Ramsey és lenne trade ajánlat a pickre akkor mennyire örülnének ?azért szerintem ez egy kicsit túlzás. Mind a legjobbvédő, mind a legjobb db kifejezés.
Janek

több mint 9 éve
Azért az érdekelne,hogy ha jöhetne Ramsey és lenne trade ajánlat a pickre akkor mennyire örülnének ?Simán megállja a helyét. Lynchet tuti nem hozzák 1/4en, de az az érzésem, hogy őt akarják Romo mögött nevelni. A megszerzéséhez a legjobb mód egy letrade. Lásd még Frederick és Williams pick 3 éve.
Janek
több mint 9 éve
Azért az érdekelne,hogy ha jöhetne Ramsey és lenne trade ajánlat a pickre akkor mennyire örülnének ?mert azért kb a class legjobb védője és elég durván kiemelkedik a db-k közül.
több mint 9 éve
Egy jó védelemnél vagy támadófalnál mindig felvetődik, hogy ki-kiért tesz sokat.Nálam abszolut. 😊 De emellett Ramseyben, Jackben, sőt még Elliottban is több potenciált látok mint Bosában. Inkább az az érdekes, hogy bár egyfolytában lehetett olvasni/hallani az őt érintő karakter problémákról, egész uborkaszezon alatt konszenzusos top5ként tekintettek rá. Ahhoz, hogy ott keljen el nem árt ha makulátlan a csapatok szemében a személyisége, ha fizikálisan már nem egy James Watt. Azt is figyelmen kívül hagyják, hogy Bosa egy nagyon durva Ohio védelemnek volt a tagja. Ez túl-sztárolást vonz alapban, de a teljesítményéhez sokat tett a csapattársai kiemelkedő játéka is.Myles Jack térdéről megoszló hírek jöttek. Az első egy ESPN, miszerint nagyon rendben van minden. A második Rapoporté, aki azt mondja egyesek szerint lassan gyógyul. A legutóbb amikor bedőltem Rapoportnak egyből rá is fáztam, szóval most az ESPNnek hiszek. Ezek alapján a vanilla top5 draft sorrend így néz most ki:Bosa teljesen ki van zárva?
-Wentz
-Goff
-Tunsil
-Ramsey
-Jack
Ahogy Janek mondta, Tunsil az egyik játékos akiért bejelentkezhetnek, de szerintem ha Ramseyt akarja valaki nagyon, hajlandóak belemenni ott is az üzletbe a megfelelő ár ellenében. Mindezt pedig Lynchért.
gyeek
kátrány
gyeek
Ugyanez volt az Ohio State-nél, de például a Florida State-nél is tavaly. Szerintem egyáltalán nem olyan biztos, hogy itt Bosa lett nagy a társai által, mintsem fordítva, ő segített többeket is szebb statisztikához.
A karaktergondot én abszolút nem érzem nála indokoltnak, szerintem ez kitaláció. Belekötnek olyan dolgokba, hogy például régebben drogtesztet utasított vissza, azért ne már. Az meg végképp a legalja, hogy elkezdték párhuzamba állítani a faterjával, aki bust lett sok éve a Dolphinsnál. Csomóan hajlamosak mindig a csalábi vérvonalra hagyatkozni és túlzásba esnek.
Bosának félelmetes alapjai vannak és kifejezetten technikásnak mondható ahhoz képest, hogy még csak 20 éves, és megvan a motorja is, szeret dolgozni.
Nem egy egyszerű prospect, kockázat van benne (mint ahogy mindenkiben), de megítélésem szerint túl van lihegve nála pár red flag. A legalja az volt, amikor természetesen egy névtelen personnel azt állította, hogy amikor ránéz, egy vadembert lát, és az NFL-ben az ilyen nem viszi sokra.
Egyébként szerintem a Dallasnak Ramsey után Bosa van a boardján, és ha előbbi enm lesz bent, akkor viszik is Joeyt. De ez csak tipp, a tegnapi beszélgetésünk alkalmával nem árulta el JJ, nem arra alapozok.
több mint 9 éve
Akárhogy is nézem, ezek még mindig top100as pickek a te példáid szerint.A különbség annyi, hogy Bosa tett sokat az Ohio State többi D tagjáért és egyáltalán nem fordítva. Amint elkezdték nézni a meccsvideókat és nem csak a számokat Adolphius Washington szépen el is süllyedt a 3. körbee. Lee-t a combineja tartja az első körben, mert a meccsvideója nem valami nagy szám Perry pedig mivel nem egy freak atléta soha nem is került ilyen magasra így a mostani 2 (leg)vége 3 eleje kb reális is.Nálam abszolut. 😊 De emellett Ramseyben, Jackben, sőt még Elliottban is több potenciált látok mint Bosában. Inkább az az érdekes, hogy bár egyfolytában lehetett olvasni/hallani az őt érintő karakter problémákról, egész uborkaszezon alatt konszenzusos top5ként tekintettek rá. Ahhoz, hogy ott keljen el nem árt ha makulátlan a csapatok szemében a személyisége, ha fizikálisan már nem egy James Watt. Azt is figyelmen kívül hagyják, hogy Bosa egy nagyon durva Ohio védelemnek volt a tagja. Ez túl-sztárolást vonz alapban, de a teljesítményéhez sokat tett a csapattársai kiemelkedő játéka is.Myles Jack térdéről megoszló hírek jöttek. Az első egy ESPN, miszerint nagyon rendben van minden. A második Rapoporté, aki azt mondja egyesek szerint lassan gyógyul. A legutóbb amikor bedőltem Rapoportnak egyből rá is fáztam, szóval most az ESPNnek hiszek. Ezek alapján a vanilla top5 draft sorrend így néz most ki:Bosa teljesen ki van zárva?
-Wentz
-Goff
-Tunsil
-Ramsey
-Jack
Ahogy Janek mondta, Tunsil az egyik játékos akiért bejelentkezhetnek, de szerintem ha Ramseyt akarja valaki nagyon, hajlandóak belemenni ott is az üzletbe a megfelelő ár ellenében. Mindezt pedig Lynchért.
gyeek
kátrány
gyeek
Blaise
több mint 9 éve
A különbség annyi, hogy Bosa tett sokat az Ohio State többi D tagjáért és egyáltalán nem fordítva. Amint elkezdték nézni a meccsvideókat és nem csak a számokat Adolphius Washington szépen el is süllyedt a 3. körbee. Lee-t a combineja tartja az első körben, mert a meccsvideója nem valami nagy szám Perry pedig mivel nem egy freak atléta soha nem is került ilyen magasra így a mostani 2 (leg)vége 3 eleje kb reális is.Nálam abszolut. 😊 De emellett Ramseyben, Jackben, sőt még Elliottban is több potenciált látok mint Bosában. Inkább az az érdekes, hogy bár egyfolytában lehetett olvasni/hallani az őt érintő karakter problémákról, egész uborkaszezon alatt konszenzusos top5ként tekintettek rá. Ahhoz, hogy ott keljen el nem árt ha makulátlan a csapatok szemében a személyisége, ha fizikálisan már nem egy James Watt. Azt is figyelmen kívül hagyják, hogy Bosa egy nagyon durva Ohio védelemnek volt a tagja. Ez túl-sztárolást vonz alapban, de a teljesítményéhez sokat tett a csapattársai kiemelkedő játéka is.Myles Jack térdéről megoszló hírek jöttek. Az első egy ESPN, miszerint nagyon rendben van minden. A második Rapoporté, aki azt mondja egyesek szerint lassan gyógyul. A legutóbb amikor bedőltem Rapoportnak egyből rá is fáztam, szóval most az ESPNnek hiszek. Ezek alapján a vanilla top5 draft sorrend így néz most ki:Bosa teljesen ki van zárva?
-Wentz
-Goff
-Tunsil
-Ramsey
-Jack
gyeek
kátrány
gyeek
több mint 9 éve
Jason Hatcher bejelentette a visszavonulását.