Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Amúgy nálam a prioritási sorrend innetől: Jack, Spence, Dodd, de van még pár szemrevaló D-lineman, akik miatt nem dőlnék kardomba.Mekkora lenne, ha Jacket behúznák... :o
gorbel
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Amúgy nálam a prioritási sorrend innetől: Jack, Spence, Dodd, de van még pár szemrevaló D-lineman, akik miatt nem dőlnék kardomba.
több mint 10 éve
26 éves vagyok, nincs nejem, csak szóviccet akartam csinálni, de nem nagyon jött össze ezek szerint 😊Akkor megint jövőre?Egy 2. QB létkérdés lett volna. A nejed elmenetele ,szerintem diszkrét ügy,de Te tudod.Elment .Ezt inkább mondtam volna az asszonyra, mint Lynchre :S Mondjuk ha valahogy megkaparintanánk Jacket, akkor is nagyon örülnék.
sztaking
gorbel
sztaking
több mint 10 éve
Innen felfele már csak lutri QB-k vannak. Csak nem dobunk ki rájuk egy második kört.
több mint 10 éve
Elégedett vagyok, nagyon jól járunk vele, óriási pluszt fog hozni,futásban és elkapásokban is. Dez-Zeke,és már csak az új QB kell egy nagy trióhoz.2.kör: BPA d-line?: Dodd,Jack, Reed,Robinson,Correa. bár jó kis DTk akár 3. körben is lehetnek.
Qb is kérdéses akarunk-e 2 vagy 3. körben.
több mint 10 éve
2. körben még benn van Dodd/Spence és Ogbah. Mind 1. körös tehetség. Király napunk lehet holnap is.
több mint 10 éve
Az az lett volna, de ezzel nagyjából nekünk vége is lett volna a draftnak.
több mint 10 éve
Érdemes meghallgatni a sajtótájékoztatót. - voltak ajánlatok az 1/4re de nem akartuk elengedni Zeket
- részben D# Picknek is tartja a vezetés mivel nagyobb labdabirtoklast várunk
- jók a mostani backek bízunk bennük (bullshit), de Zeke ritka tehetség
- emellett szo volt Murrayrol, természetesen az elkerülhetetlen triplets összehasonlítasrol de tényleg érdemes meghallgatni.
több mint 10 éve
Harsh harsh baby! Yeah!És még Lynch-re is rárepültünk, ahogy nézem, csak nem sikerült.
Az lett volna az A++ indítás!
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ezaz. Egyenlőre örülünk.
több mint 10 éve
Akkor megint jövőre?Egy 2. QB létkérdés lett volna. A nejed elmenetele ,szerintem diszkrét ügy,de Te tudod.Elment .Ezt inkább mondtam volna az asszonyra, mint Lynchre :S Mondjuk ha valahogy megkaparintanánk Jacket, akkor is nagyon örülnék.
sztaking
gorbel
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Elment .Ezt inkább mondtam volna az asszonyra, mint Lynchre :S Mondjuk ha valahogy megkaparintanánk Jacket, akkor is nagyon örülnék.
sztaking
több mint 10 éve
Lynch átjutott a Jetsen, innen azt mondom, az Arizona előtt meg kéne próbálni visszamenni érte.reméljük JJ is így gondolja .
gorbel
több mint 10 éve
Lynch átjutott a Jetsen, innen azt mondom, az Arizona előtt meg kéne próbálni visszamenni érte.
több mint 10 éve
Lynch gauntlet most kezdődik...
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Nézi valaki a Draft show közvetítését? Ki volt a Hungary beírás? 😊Nem én, de egy gyenge pillanatomban majdnem regisztráltam... 😊
gorbel
több mint 10 éve
Amúgy elhalasztották a sajtókonferenciát, visszamegyünk?
több mint 10 éve
Nézi valaki a Draft show közvetítését? Ki volt a Hungary beírás? 😊
több mint 10 éve
Elliott 21es mezben fogja a mérföldeket futni.
több mint 10 éve
Édes istenem milyen futójáték lesz Dallasban.... 😊
több mint 10 éve
Szerintem a legjobb választás. - Legnagyobb impakt már első évtől.
- Komplett 3-down back.
- Jó morál.
- Megbízható tagja a támadóknak Romo karrierje végén, az új QB karrierje elején.
- Júliusban lesz csak 21 éves.
Week one match-up: Dez Bryant vs. Eli Apple. Vajon megeszi-e? 😛
több mint 10 éve
Gratula Bro 😊 megmondtad előre 😊Megvan a spíler...Linehan kezet ráz. Ez Zeke. 😊
gyeek
gyeek
több mint 10 éve
Zeke