Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Nálam abszolut. 😊 De emellett Ramseyben, Jackben, sőt még Elliottban is több potenciált látok mint Bosában. Inkább az az érdekes, hogy bár egyfolytában lehetett olvasni/hallani az őt érintő karakter problémákról, egész uborkaszezon alatt konszenzusos top5ként tekintettek rá. Ahhoz, hogy ott keljen el nem árt ha makulátlan a csapatok szemében a személyisége, ha fizikálisan már nem egy James Watt. Azt is figyelmen kívül hagyják, hogy Bosa egy nagyon durva Ohio védelemnek volt a tagja. Ez túl-sztárolást vonz alapban, de a teljesítményéhez sokat tett a csapattársai kiemelkedő játéka is.Myles Jack térdéről megoszló hírek jöttek. Az első egy ESPN, miszerint nagyon rendben van minden. A második Rapoporté, aki azt mondja egyesek szerint lassan gyógyul. A legutóbb amikor bedőltem Rapoportnak egyből rá is fáztam, szóval most az ESPNnek hiszek. Ezek alapján a vanilla top5 draft sorrend így néz most ki:Bosa teljesen ki van zárva?
-Wentz
-Goff
-Tunsil
-Ramsey
-Jack
Ahogy Janek mondta, Tunsil az egyik játékos akiért bejelentkezhetnek, de szerintem ha Ramseyt akarja valaki nagyon, hajlandóak belemenni ott is az üzletbe a megfelelő ár ellenében. Mindezt pedig Lynchért.
gyeek
kátrány
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Myles Jack térdéről megoszló hírek jöttek. Az első egy ESPN, miszerint nagyon rendben van minden. A második Rapoporté, aki azt mondja egyesek szerint lassan gyógyul. A legutóbb amikor bedőltem Rapoportnak egyből rá is fáztam, szóval most az ESPNnek hiszek. Ezek alapján a vanilla top5 draft sorrend így néz most ki:Bosa teljesen ki van zárva?
-Wentz
-Goff
-Tunsil
-Ramsey
-Jack
Ahogy Janek mondta, Tunsil az egyik játékos akiért bejelentkezhetnek, de szerintem ha Ramseyt akarja valaki nagyon, hajlandóak belemenni ott is az üzletbe a megfelelő ár ellenében. Mindezt pedig Lynchért.
gyeek

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Én több meglepit nem várok az idei drafton, ami a top5-t illeti.A Browns és a vadiúj analitikus banda nekem gyanús...
Stez
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Szerintem nem jönnek fel Tunsilért, nem látom, hogy valaki megtenné, főleg, mert szvsz a Chargers nem adja el a pickjét, ha Tunsil elérhető lesz, elég nagy needjükre érkezne.StezTunsil esetleges csúszása igenis hatással lehet ránk, mert valaki biztos feljönne érte, mi pedig ehhez jó eséllyel lennénk partnerek.
Érthető az is, hogy sokan csúszást vizionálnak nála, mert a szitu kísértetiesen emlékeztet a tavalyi Leonard Williams helyzetre - legjobb játékos, de a QB needek és egyebek miatt valamiért csúszik. Azonban szerintem LT (ha, ezt csak most vettem észre) jobban kitűnik az idei drafton, mint LW a tavalyin (főleg a QB class, meg úgy általában az idei osztály gyengébb, mint a tavalyi), ráadásul a posztja is értékesebb. Pl. én a Brownst sem zárnám ki nála, sokan rebesgetik a Joe Thomas trade-et, ugye rebuild van, lehet, hogy franchise QB-t nem idén tudnak szerezni, viszont franchise LT-t találhatnak.
Lényeg a lényeg, hogy szerintem túl sok variáns és lehetőség van az idei drafton ahhoz, hogy ennyire egyértelmű kinyilatkoztatásokat tegyünk, Tunsil pedig túl jó játékos ahhoz, hogy sok csapatnál az "ide nem kell most annyira LT" felkiáltással ne vegyük számításba.
gorbel
És ebből indultam ki, amikor azt mondtam, nem lesz befolyással, ezt tartom is. Én több meglepit nem várok az idei drafton, ami a top5-t illeti.
több mint 9 éve
Myles Jack térdéről megoszló hírek jöttek. Az első egy ESPN, miszerint nagyon rendben van minden. A második Rapoporté, aki azt mondja egyesek szerint lassan gyógyul. A legutóbb amikor bedőltem Rapoportnak egyből rá is fáztam, szóval most az ESPNnek hiszek. Ezek alapján a vanilla top5 draft sorrend így néz most ki:-Wentz
-Goff
-Tunsil
-Ramsey
-Jack
több mint 9 éve
A Ramsey-választás nem Carr helyzetétől függ? Elnézve, hogy masszív mínuszban van a dallas-i cap.még. Stephen nagy guru, simán betolja cap alá a csapatot.
Charlie Firpo
amúgy meg érdemes megemlíteni, hogy most a top51 megközelítés van érvényben (51 legmagasabb szerződés). megvan a draft pool is, de az ugye változhat a trade-ek vonatkozásában. szóval a szitu most (per spotrac):
Adjusted Salary Cap: $159,261,183
Draft Pool: $9,206,827
Total (w/Top 51): $151,343,389
-----
Cap Space (w/Top 51): $7,917,794
Cap Space (w/Top 51 & Projected Draft Pool): -$1,289,033
és az 52. és 53. szerződés még kb egymilliót tehet erre rá.
ez egyáltalán nem rossz, főleg úgy, hogy szükségszerűen vagy draft picktől, vagy veterántól meg kell válni majd a keretszűkítésnél.
több mint 9 éve
tehát akkor lehet letrade ha QB,QB,Ramsey és jön a dallas és Tunsilt akarják a jax elött...és ha senki sem akarja akkor jöhet ?a ??
több mint 9 éve
Ramsey ha a Cowboys-hoz kerül, akkor szerintem azt a hibrid posztot fogja játszani, amit Byron Jones idén.
több mint 9 éve
A Ramsey-választás nem Carr helyzetétől függ? Elnézve, hogy masszív mínuszban van a dallas-i cap.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Szerintem nagyon érik a letrade. Ha Tunsil, Goff, Wentz valamelyike lecsúszik hozzánk akkor égni fognak a telefonvonalak jobbnál jobb ajánlatokkal az tuti. Csak Ramsey vagy esetleg a lecsúszott QB jöhet szóba szerintem Joneséknál 1/4-en. Ramsey-nél engem kicsit aggaszt a ballhawk hiánya (összesen talán 3 INT-je van az egyetemi évei alatt) de mindenki isteníti én meg nem nézek egyetemi focit (még), hogy ismerjem.
több mint 9 éve
húbazz, ekkora revelációt, mint a mai Pool-meccs, nem éreztem... a szezonnyitó óta, amikor a meccs végén sikerült fordítani a Giants ellen 😀Megbízhatóak a madaraid...
ja, és azt csicsergik a madarak, hogy megint Giants @ Cowboys lesz az első fordulóban
slowmotion
több mint 9 éve
a Browns mostmár simán megcsinálhatja, hogy nem húzza be a második QB-t (ha nem az marad, akire vártak) mert nem KELL nekik a QB. egy évet kihúznak RGIII-vel.viszont abba az O-line-ba nem Tunsil hiányzik csak... igazából Thomas mellett a fal elég gyenge. és van még hiány ott bőven máshol is... értem, hogy a franchise LT az majdnem olyan értékes pozíció, mint a franchise QB szóval nem zárnám ki a Thomas trade - Tunsil pick kombót, de egyelőre kicsi lehet az esélye
szerintem a helyzet nem változott 4-nél: eddig is úgy volt, hogy egy csapat visz irányítót (csak eddig a Browns-ról hittük ezt) most is egy valaki viszi (a Rams) és közte a Chargers meg a Browns húzhatja Ramsey-t és Tunsil-t (mindkettő mindkettőnek tudna örülni nyilván) és ugyan ott leszünk ahol a part szakad.
még semmi hír Myles Jack térdéről se.
több mint 9 éve
Talán ez azt jelenti hogy nem húzunk az első körben Qb-t. Szerintem eddig is luxus húzás lett volna így meg pláne.Meg remélem hogy OT-se húzunk mert az meg végképp luxus lenne. Azért van lyuk ezen a csapaton máshol bőven.
több mint 9 éve
StezTunsil esetleges csúszása igenis hatással lehet ránk, mert valaki biztos feljönne érte, mi pedig ehhez jó eséllyel lennénk partnerek.
Érthető az is, hogy sokan csúszást vizionálnak nála, mert a szitu kísértetiesen emlékeztet a tavalyi Leonard Williams helyzetre - legjobb játékos, de a QB needek és egyebek miatt valamiért csúszik. Azonban szerintem LT (ha, ezt csak most vettem észre) jobban kitűnik az idei drafton, mint LW a tavalyin (főleg a QB class, meg úgy általában az idei osztály gyengébb, mint a tavalyi), ráadásul a posztja is értékesebb. Pl. én a Brownst sem zárnám ki nála, sokan rebesgetik a Joe Thomas trade-et, ugye rebuild van, lehet, hogy franchise QB-t nem idén tudnak szerezni, viszont franchise LT-t találhatnak.
Lényeg a lényeg, hogy szerintem túl sok variáns és lehetőség van az idei drafton ahhoz, hogy ennyire egyértelmű kinyilatkoztatásokat tegyünk, Tunsil pedig túl jó játékos ahhoz, hogy sok csapatnál az "ide nem kell most annyira LT" felkiáltással ne vegyük számításba.
több mint 9 éve
húbazz, ekkora revelációt, mint a mai Pool-meccs, nem éreztem... a szezonnyitó óta, amikor a meccs végén sikerült fordítani a Giants ellen 😀ja, és azt csicsergik a madarak, hogy megint Giants @ Cowboys lesz az első fordulóban
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Amúgy én nem vésném kőbe, hogy a Browns 2-ra QB-t visz. Ők most totális rebuild módban vannak, új rezsim, akik felé van türelem. Az eddigiek alapján olybá tűnik, egyik irányítóba sem szerelmesek, a Rams első (biztosnak tűnő) választása pedig még kicsit a lehetőségeiket megtépázza. Igazoltak egy olyan játékost RG3 személyében, aki átmenetileg mindenképp megér egy próbát, aztán ha nem jön össze, lehet, jövőre sokkal jobban fognak szeretni valakit azon a poszton.A Browns szophatja meg leginkább a Rams-cserét.
Mondjuk kivihetnék Bosát, szerintem sokan fellélegeznénk 😊
gorbel
Ha Jacksonnak megvan, melyik QB kellene 1/2-re és a Rams kiviszi előtte, akkor bőven lehet, hogy a Cleveland eláll a kúbétól és nem viszi el azt, aki marad. Ez szintén átírhat még sok dolgot, viszont szerintem a Dallasra ez akkora hatással nem lesz, mivel a topba várt játékosok között Tunsil és az OL kizárt, Ramsey menne, ha 1/4-ig csúszna, de szerintem a Chargers Tunsil ellenére is őt viszi. Need a fal, de nem hiszem, hogyha van LT-jük, elvisznek egy másikat és a veteránt áttolják a másik szélre. De persze ez is érthető lenne.
Én ezt úgy mondom, hogy nem hittem eddig sem a smokescreenben, hogy a Dallas elvinne 1/4-re egy irányítót. Én Ramseyt vagy Bosát mondtam eddig is és ezután is. Ilyen téren szerintem ez a csere nem ír át igazából szinte semmit sem, csak Tunsil csúszni fog, akár a Ravensig.
több mint 9 éve
Én nagy tétben fogadnék rá, hogy QB lesz a Cleveland pick is.
több mint 9 éve
Amúgy én nem vésném kőbe, hogy a Browns 2-ra QB-t visz. Ők most totális rebuild módban vannak, új rezsim, akik felé van türelem. Az eddigiek alapján olybá tűnik, egyik irányítóba sem szerelmesek, a Rams első (biztosnak tűnő) választása pedig még kicsit a lehetőségeiket megtépázza. Igazoltak egy olyan játékost RG3 személyében, aki átmenetileg mindenképp megér egy próbát, aztán ha nem jön össze, lehet, jövőre sokkal jobban fognak szeretni valakit azon a poszton. Mondjuk kivihetnék Bosát, szerintem sokan fellélegeznénk 😊
több mint 9 éve
Ez nekünk jó mert 1-2 pick QB így nagyobb esély van Ramseyra. Tunsilt meg nem lehet kiválasztani, nem optimállis oda még egy 1. kör

több mint 9 éve
Hihetetlen, hogy ez a trade mennyi mindent átírhat...most úgy állunk, hogy 4-re jó eséllyel egy QB lesz bent (Lynch, akibe viszont tőlünk sokan szerelmesek, 34-re már tuti kiviszik, és szerintem ezzel a cserével reálisabb opció 4-re, mint eddig valaha), viszont a Tunsil/Ramsey duóból lehet, hogy mindkettő. Ami azért is lenne érdekes, mert ha az Ole Miss T ragad benn, tuti csilingelni fog az Iphone 6s. Ramsey viszont a legkönnyebben védhető pick, abba senki nem kötne bele. Ti amúgy Tunsilt vinnétek? BPA-nak BPA lenne, amögött a fal mögött pedig még Linehan is futna 1000 yardot.
Szerkesztette: gorbel
több mint 9 éve
Titans - Rams csere odab.sz 😊kicsit túlárazták, de hát a franchise QB-ért áldozatokat kell hozni.
rva
másrészt mindenki JJ-t ekézte anno, hát még Barber túlfizetése is elbújhat emellett.
több mint 9 éve
Titans - Rams csere odab.sz 😊
több mint 9 éve
Jeff Heath kapott egy 4éves szerződést a csapattól. Érdekes figura abból a szempontból, hogy mindig kicsit a radar alatt futott a szurkolók előtt -- ha épp nem kapta a savat. Pedig UDFAként a kezdőbe kerülni elég nagy kihívás... Jó húzás volt.
több mint 9 éve
lehet, hogy máshol túlértékeltek, de itt nagyon jól használják.Túlértékeltek ezek a pre-draft vizitek.Érdekes lista. DB-kre nem sok gondot fordítottak. D line és RB túlsúlyos a lista, ami persze érthető is. Meg megnézték a QB-ket is ami ilyen magas pickkel érthető is.inkább az az érdekes, hogy pl Myles Jack sincs rajta, pedig Broaddus meg van győződve róla, hogy top5 a srác.
100yard
nekem ebből az jön le, hogy összehasonlítják az első és második körösnek tartott embereket, hogy melyik az a pozíció, ahová nem muszáj a negyedik picket feláldozni.
rva
Tavaly pl. Amari Cooper vagy 20 csapatnál volt viziten, Oaklandben pont nem, ők annyira biztosak voltak benne h király lesz h ink nem lőttek el rá egy helyet a vizitlistán.
empty taxi
K.D. Drummond-nak volt egy jó elemzése a tavalyi draft előtt, amiben megmutatta, hogy szinte az összes draftolt ember járt invite-on előtte.
www.scout.com/nfl/cowboys/story/1501993-cowboys-six-draft-tendencies-and-tells
5. Dallas uses their Valley Ranch visits very wisely, and will most often select players throughout the draft that visit team headquarters through the 30 National invites of Dallas Day visits.K.D. Drummond(van egy jobb cikke is, kifejezetten erről, de azt most nem találom)
több mint 9 éve
Túlértékeltek ezek a pre-draft vizitek.Érdekes lista. DB-kre nem sok gondot fordítottak. D line és RB túlsúlyos a lista, ami persze érthető is. Meg megnézték a QB-ket is ami ilyen magas pickkel érthető is.inkább az az érdekes, hogy pl Myles Jack sincs rajta, pedig Broaddus meg van győződve róla, hogy top5 a srác.
100yard
nekem ebből az jön le, hogy összehasonlítják az első és második körösnek tartott embereket, hogy melyik az a pozíció, ahová nem muszáj a negyedik picket feláldozni.
rva
Tavaly pl. Amari Cooper vagy 20 csapatnál volt viziten, Oaklandben pont nem, ők annyira biztosak voltak benne h király lesz h ink nem lőttek el rá egy helyet a vizitlistán.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...