NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
hetedik, ne viccelj, még a másodikból sem fognak kicsúszni.Egyik QB (Goff, Wentz) sem fog a 7. körnél lejjebb csúszni, erre fogadni mernék.szerintem van hype is emögött, és a top5 pick az média top5. a csapatok top5-je majd még hét múlva derül ki 😉twitter.com/PFF_College/status/716712563048886272Na, az ilyen és ehhez hasonló statisztikák azok amiknek kevés figyelmet szentelek.
rva
1) Mintavétel nagysága? Ha tippelnem kell akkor a passzainak túlnyomó többsége ment középtávra, mint 20 yard fölé. Ezzel együtt könnyen lehet, hogy a második stat egy 17/39 ha csak az utolsó évét nézték, mert ritkán voltak rákényszerítve hosszú passzokra azona kevés meccsen amin játszott.
2) Túl éles a kontraszt. Valahol 20 és 21 yard között lesz a zseniből egy kripli. Nagyon ügyesek a pff-es fiúk, hogy ilyeneket tudnak találni, de szerencsére a scoutoknak ott van a szalag, amin meg tudják nézni részletesen mi megy Wentznek és mi nem. Garrettnek ráadásul közeli tapasztalata is van.
3) Ez megint csak egy adat ami a Div-I AA háttérre utal. Romo mögött tanulva NFL franchise QB lehet Wentz, ezért rakétázott 3-4 körös pickből a top5be egy bő hónap alatt.
gyeek
rva
gyeek
de arra nem fogadnék, hogy van egynél több csapat most, akinek a big board-ján Wentz top5
ellentétben a legtöbb média big board-jával, ahol szinte mindenütt az.
több mint 9 éve
Egyik QB (Goff, Wentz) sem fog a 7. körnél lejjebb csúszni, erre fogadni mernék.szerintem van hype is emögött, és a top5 pick az média top5. a csapatok top5-je majd még hét múlva derül ki 😉twitter.com/PFF_College/status/716712563048886272Na, az ilyen és ehhez hasonló statisztikák azok amiknek kevés figyelmet szentelek.
rva
1) Mintavétel nagysága? Ha tippelnem kell akkor a passzainak túlnyomó többsége ment középtávra, mint 20 yard fölé. Ezzel együtt könnyen lehet, hogy a második stat egy 17/39 ha csak az utolsó évét nézték, mert ritkán voltak rákényszerítve hosszú passzokra azona kevés meccsen amin játszott.
2) Túl éles a kontraszt. Valahol 20 és 21 yard között lesz a zseniből egy kripli. Nagyon ügyesek a pff-es fiúk, hogy ilyeneket tudnak találni, de szerencsére a scoutoknak ott van a szalag, amin meg tudják nézni részletesen mi megy Wentznek és mi nem. Garrettnek ráadásul közeli tapasztalata is van.
3) Ez megint csak egy adat ami a Div-I AA háttérre utal. Romo mögött tanulva NFL franchise QB lehet Wentz, ezért rakétázott 3-4 körös pickből a top5be egy bő hónap alatt.
gyeek
rva
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
szerintem van hype is emögött, és a top5 pick az média top5. a csapatok top5-je majd még hét múlva derül ki 😉twitter.com/PFF_College/status/716712563048886272Na, az ilyen és ehhez hasonló statisztikák azok amiknek kevés figyelmet szentelek.
rva
gyeek
több mint 9 éve
twitter.com/PFF_College/status/716712563048886272Na, az ilyen és ehhez hasonló statisztikák azok amiknek kevés figyelmet szentelek.
rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Jelölések: SR - Senior Bowl meeting.
EW - East-West Shrine meeting.
COM - Combine meeting.
INT - Interested
VINT - Very Interested
PRO - Pro Day or campus meeting/workout.
LOC - Local visit. Prospect making a local visit.
PRI - Private visit. Prospect making an official 30 visit.
WOR - Private Workout. Members of an organization working out a player in private.
STM - Some Type of Meeting.
% - indicates more than one meeting at an event.
^ - has met with team at more than one event.
# - indicates meeting set up outside of the 2016 Senior Bowl or the 2016 East-West Shrine Game
Dallas Cowboys:
Vernon Adams, QB, Oregon (EW)
Mackensie Alexander, CB, Clemson (COM)
Demarcus Ayers, WR, Houston (LOC)
Willie Beavers, OT, Western Michigan (SR)
Andrew Billings, DT/NT, Baylor (COM)
Joey Bosa^, DE/3-4OLB, Ohio State (COM, PRI)
Trevone Boykin, QB, TCU (LOC)
James Bradberry, CB, Samford (SR)
Jacoby Brissett, QB, NC State (SR)
Ryan Brown, DE, Mississippi State (PRI)
DeForest Buckner^, DE/3-4DE, Oregon (COM, WOR, PRI)
Corey Coleman, WR, Baylor (WOR)
Connor Cook, QB, Michigan State (WOR)
Cody Core, WR, Ole Miss (WOR)
Ezekiel Elliott, RB, Ohio State (PRI)
D.J. Foster, WR/RB, Arizona State (SR)
Jakeem Grant, WR, Texas Tech (LOC)
Christian Hackenberg, QB, Penn State (WOR)
Vernon Hargreaves, CB, Florida (PRI)
Derrick Henry, RB, Alabama (STM)
Tyrone Holmes, DE, Montana (EW)
Bronson Kaufusi, DE/3-4DE, Brigham Young (SR)
Miles Killebrew, S, Southern Utah (SR)
Paxton Lynch^, QB, Memphis (COM, WOR)
Greg Milhouse Jr., DT, Campbell (PRO)
Braxton Miller, WR, Ohio State (SR)
Yannick Ngakoue, OLB/DE/3-4OLB, Maryland (WOR)
Robert Nkemdiche^, DT/DE/3-4DE, Ole Miss (PRI, PRO)
Romeo Okwara, DE, Notre Dame (EW)
Will Parks, SS, Arizona (PRO)
Dak Prescott^, QB, Mississippi State (COM, WOR)
Jalen Ramsey^, CB/S, Florida State (COM, PRI)
Sheldon Rankins, DT, Louisville (PRI)
Luke Rhodes, ILB, William & Mary (PRO)
Alonzo Russell, WR, Toledo (WOR)
Justin Simmons, FS, Boston College (WOR)
Terrance Smith, OLB/ILB, Florida State (WOR)
Noah Spence^, OLB/DE/3-4OLB, Eastern Kentucky (SR, COM)
Darian Thompson, S, Boise State (SR)
Laquon Treadwell^, WR, Ole Miss (STM, PRI)
Halapoulivaati Vaitai, OT, TCU (COM)
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Zeke Elliott, Derrick Henry, Paul Perkins in da house!
több mint 9 éve
Azt is ma kell megtudnom, hogy 1999-2015 között a Dallas választotta a legkevesebb QB-t a drafton? Szám szerint 3-at. A listát a Jets vezeti 10-el. De legalább megtudtam.
több mint 9 éve
Tony Romo:My surgery has healed up nicely. Looking forward to OTA's and a full offseason. Let's go!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ez engem speciel nem riaszt el tőle különösen. Az NFLben valóban nem így mennek a dolgok és gyökeres változásra lesz szüksége, de eddig megfelelt ez a teljesítmény a számára. Minden adottsága megvan ahhoz, hogy túllépjen ezen a hátrányosságán.A tiszteletre méltó OCC draftolt a BTB és a Cowboys nevében az SB Nation mock draftján.mióta twittert olvasok, egyre kevesebben vannak elszállva Wentz-től. és nem csak a scout-ok, hanem az FO is.
Az érvelése elég ismerős... de még hatásosabb mint amivel én álltam elő múlt héten. 😛
You do not use the fourth overall pick to plug holes in your roster. At No. 4 you select a transformational talent that sets up your franchise for the next decade and a half.One.Cool.CustomerOlvassátok (az egészet) és szívjátok magatokba mint egy szivacs! 😀
gyeek
valaki twittelte, hogy 2014/2015-ben Wentz összesen 10-nél is kevesebb olyan labdát engedett el, amikor az elkapója még nem volt szabad, azok is főleg rövid design play-ek voltak. minden más esetben csak akkor passzolt, amikor az elkapója már tisztára játszotta magát. ez az NFL-ben nem történik ám annyiszor, mint az egyetemen...
rva
több mint 9 éve
Érdekes a FO munkája az idei évben. Ahogy én nézem a keretet a biztos keret tagokkal vagy akiknek szerződése és a most szerződtetett/visszaszerződtetettekkel ( akiket nem gondolom hogy egyből kiraknának ) 47 ( ha Jason Jones-t is leszerződtetnénk akkor 48 ) a csapat létszám. Már nem is nagyon van hely a 9 rookinak akit fogunk draftolni az idén.Itt is van, ehun:DE Jason Jones ex lions jön hozzánk egyezkedni.+ backup center Joe Looney. Mindkettőnek örülnék, pláne ezek a játékosok már az "akciós" cimkével jönnek.
Charlie Firpo
gyeek
Joe Looney on signing a 2 year deal
Jöhetne Jones is...
Charlie Firpo
C Frederick Travis,Looney Joe
CB Carr Brandon,Claiborne Morris,Scandrick Orlando,Thomas Josh
DE Lawrence Demarcus,Mayowa Benson,Russell Ryan
DT Irving David, Thornton, Cedric, Crawford Tyrone, McClain Terrell
G Leary Ronald,Martin Zack,Collins La'el
K Bailey Dan
LB Gachkar Andrew,Hitchens Anthony,Lee Sean,McClain Rolando,Wilber Kyle,Wilson Damien
LS LaDouceur, L.P
T Brown Charles,Green Chaz,Free Doug,Smith Tyron
P Jones Chris
QB Moore Kellen,Romo Tony
RB Dunbar Lance McFadden, Darren, Morris Alfred
S Church Barry,Heath Jeff Wilcox, J.J.,Jones Byron
TE Escobar Gavin,Hanna James,Swain Geoff,Witten Jason
WR Beasley Cole,Bryant Dez,Butler Brice,Whitehead Lucky,Williams Terrance
Nyilván innen még lehet húzni, meg egy két névvel vitatkozni ,de az már most látszik hogy nagyon kemény verseny lesz a csapatba kerülésért. Meg ami még látszik hogy DL fronton vagyunk gyengék, meg CB, illetve a QB helyzet nem megnyugtató. Én ide várok mindenképpen húzásokat az első körökben.
több mint 9 éve
A tiszteletre méltó OCC draftolt a BTB és a Cowboys nevében az SB Nation mock draftján.mióta twittert olvasok, egyre kevesebben vannak elszállva Wentz-től. és nem csak a scout-ok, hanem az FO is.
Az érvelése elég ismerős... de még hatásosabb mint amivel én álltam elő múlt héten. 😛
You do not use the fourth overall pick to plug holes in your roster. At No. 4 you select a transformational talent that sets up your franchise for the next decade and a half.One.Cool.CustomerOlvassátok (az egészet) és szívjátok magatokba mint egy szivacs! 😀
gyeek
valaki twittelte, hogy 2014/2015-ben Wentz összesen 10-nél is kevesebb olyan labdát engedett el, amikor az elkapója még nem volt szabad, azok is főleg rövid design play-ek voltak. minden más esetben csak akkor passzolt, amikor az elkapója már tisztára játszotta magát. ez az NFL-ben nem történik ám annyiszor, mint az egyetemen...
több mint 9 éve
QB mindenképp kell, ki kell nevelni Romo utódját,sajnos realitás,bármikor lesérülhet,ez a legfontosabb.Sokszor visszanéztem a sérülését,sajnos nem tud esni,Én Garrették helyében elküldeném birkózó edzésekre...
Szerkesztette: sztaking
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Bizony ,bizony szeretjük Mi a beszólásokat csak nem értjük!Na most utólag megnézve a meccseket, felállásokat, körberöhöglek, ha azt mondod egy annó tavasz előtt megírt cikk pontosabb 😊.Bocs, hogy belepofázok a vitátokba, de gyeeknek valóban igaza van, és ha nagyon személyeskedni akarsz, akkor szerencsésebb, ha veszed a fáradtságot és írsz rvanak egy üzenetet, nem hiszem, hogy ne szánná rád az idejét.
sapka
Vagy, ami kevésbé jobb, de nem rossz megoldás: egy más topikot keresel magadnak kiteljesedésként, mert ez itt ritkán fordul elő, illetve nincs nagy hagyománya. Meg az is ritka, hogy ha bekóstolsz valakit, akkor ne jöjjön több válasz (ez már ugye a második, de csak idő kérdése a többi).
Köszi! Kellemes Húsvéti Ünnepeket! 😉
balentin
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
Itt is van, ehun:DE Jason Jones ex lions jön hozzánk egyezkedni.+ backup center Joe Looney. Mindkettőnek örülnék, pláne ezek a játékosok már az "akciós" cimkével jönnek.
Charlie Firpo
gyeek
Joe Looney on signing a 2 year deal
Jöhetne Jones is...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
ha már draft, asszem a draftek táblája, de mindenképpen érdekes (én összegeztem, de a pontokat nem én adtam)Mivel minket említettél 😀 Szerintem nem minden poszton valósak a számok részünkről 😀 Tudom nem Te adtad. QB poszton megvagyunk nagyon nem égető elvileg az utód is megvan, TE szintén teljesnek tünik, OL a jobbak /top5?/ közzé tartozott viszont a frissítés mindíg is kell a falba. A D-hez közelebb áll a táblázat, bár ott a LB sort rendesen feltöltöttük a FA-ról. A CB-k között pedig vannak tehetséges fiatalok.
www.kephost.com/images/2016/03/29/Clipboard01ssss.jpg
Minél nagyobb a szám, annál kisebb az igény az adott posztra.
A 9-es azt jelenti, hogy nincs igény, emiatt az elérhető maximális pontszám 11x9 azaz 99 pont offense és defense oldalon is. Mivel azok akik pl 3-4-et játszanak 9-est kapnak az összes 4-3 pozícióra, így azt nem vettem ki a táblából, mert nem befolyásolja az eredményt. (igazából megtehettem volna, hogy kiszedem egyesével, melyik csapat mit játszik és kivonom a számokat, de a linebackerek esetében már nem lett volna ennyire egyszerű, így hagytam a csudába)
A legjobb helyzetben a GreenBay, a Pittsburgh és a Carolina van, de a Dallas is bejött a 25. helyre ami ahhoz képest, hogy mennyi hiány pozíciót látunk egészen kiemelkedő eredmény. (inkább ez, mint New Orleans vagy Washington...)
szerk:
WRF az a feature WR azaz első számú elkapó, a WRS meg slot WR a többi gondolom egyértelmű
rva
Nem kötekedésből írtam, tetszik is a táblázat. Köszi hogy megosztottad.
több mint 9 éve
A tiszteletre méltó OCC draftolt a BTB és a Cowboys nevében az SB Nation mock draftján.OCC vagyok, egy hónapja már ezt írtam. 😊 (szépemlékű Dzsokival egyetemben)
gyeek
Mondjuk én nem Wentz-et venném, de az más tészta.
Ja és lásd Troy esete a 89-es 1/1-el...
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
A tiszteletre méltó OCC draftolt a BTB és a Cowboys nevében az SB Nation mock draftján.Az érvelése elég ismerős... de még hatásosabb mint amivel én álltam elő múlt héten. 😛
több mint 9 éve
Jack Crawford a Steelersnél van viziten...
több mint 9 éve
ha már draft, asszem a draftek táblája, de mindenképpen érdekes (én összegeztem, de a pontokat nem én adtam)www.kephost.com/images/2016/03/29/Clipboard01ssss.jpg
Minél nagyobb a szám, annál kisebb az igény az adott posztra.
A 9-es azt jelenti, hogy nincs igény, emiatt az elérhető maximális pontszám 11x9 azaz 99 pont offense és defense oldalon is. Mivel azok akik pl 3-4-et játszanak 9-est kapnak az összes 4-3 pozícióra, így azt nem vettem ki a táblából, mert nem befolyásolja az eredményt. (igazából megtehettem volna, hogy kiszedem egyesével, melyik csapat mit játszik és kivonom a számokat, de a linebackerek esetében már nem lett volna ennyire egyszerű, így hagytam a csudába)
A legjobb helyzetben a GreenBay, a Pittsburgh és a Carolina van, de a Dallas is bejött a 25. helyre ami ahhoz képest, hogy mennyi hiány pozíciót látunk egészen kiemelkedő eredmény. (inkább ez, mint New Orleans vagy Washington...)
szerk:
WRF az a feature WR azaz első számú elkapó, a WRS meg slot WR a többi gondolom egyértelmű
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
szerintem különböztessük meg, hogy valaki első körös tehetség (egy évben ez lehet, hogy csak 20) vagy az első körben fogják elvinni (~32 minden évben) mert a kettő nem ugyan az, és a kettőtök közti eltérést ez okozza.Pontosan ezért írtam pár hete, hogy a második kör eleje CB poszton kiváló értéket képvisel, mert szerintem idén legalább 3-4 játékos megüti az "első körös tehetség" szintet, de nincs rá sok esély, hogy ekkora igény lenne a posztra. És ezzel vissza is kanyarodtunk Heisman Trophy eredeti kijelentéséhez. 😊
rva
(Respekt token Borbinhonak a következetességért!)
több mint 9 éve
szerintem különböztessük meg, hogy valaki első körös tehetség (egy évben ez lehet, hogy csak 20) vagy az első körben fogják elvinni (~32 minden évben) mert a kettő nem ugyan az, és a kettőtök közti eltérést ez okozza.
több mint 9 éve
Belátom igazad van. Értem mit írsz, te is amit én írtam 😊 visszanéztem elmúlt évek classait, és ott még ennyi CB se volt első 2 körben kb. Szóval mondasz vmit.Tudom, hogy nem azt írtad, de nem vetted figyelmbe, hogy ha csak második kört érne akármelyik játékos akármelyik GM szemében, akkor nem vinnék el első körben. Szórtam egy pár nevet. Burns kivételével a többi akit felsoroltam könnyedén elkelhet az első körben, a második vége felé meg már stealnek számíthat, ha valamelyik csúszik.Nem azt írtam, h második körben is lehet húzni első kör kalibert, hanem hasonlót lehet húzni, mint első körben. Nem ugyan az a kettőHa a második napon is lehet húzni első kör kaliberű játékost, akkor nem inkább erős a class? 😊 Ramsey garantált top5 pick, Hargreaves top16, Az Apple, Jackson, Alexander, Burns kvartet majdnem bármelyike meg első kör vége / második kör jó eséllyel, tehát még harmdik körben is elérhető valamelyik. Ez szerintem elég prominens kis csapat.Byront nem számítjátok, tavaly "kiugró" teljesítményt nyújtott | a combine-on | . Ő első körös volt tavaly. És a CB poszt a drafton szerintem elég mély lesz idén, a 2. körben is lehet választani lecsúszó játékosokat.én inkább mondanám úgy, hogy gyenge a CB class, és a 2.napon is lehet húzni hasonló kalibert, mint első körben. 2-3 prospect van aki szvsz 1.kört ér
Heisman Trophy
Borbinho
gyeek
Borbinho
gyeek
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Tudom, hogy nem azt írtad, de nem vetted figyelmbe, hogy ha csak második kört érne akármelyik játékos akármelyik GM szemében, akkor nem vinnék el első körben. Szórtam egy pár nevet. Burns kivételével a többi akit felsoroltam könnyedén elkelhet az első körben, a második vége felé meg már stealnek számíthat, ha valamelyik csúszik.Nem azt írtam, h második körben is lehet húzni első kör kalibert, hanem hasonlót lehet húzni, mint első körben. Nem ugyan az a kettőHa a második napon is lehet húzni első kör kaliberű játékost, akkor nem inkább erős a class? 😊 Ramsey garantált top5 pick, Hargreaves top16, Az Apple, Jackson, Alexander, Burns kvartet majdnem bármelyike meg első kör vége / második kör jó eséllyel, tehát még harmdik körben is elérhető valamelyik. Ez szerintem elég prominens kis csapat.Byront nem számítjátok, tavaly "kiugró" teljesítményt nyújtott | a combine-on | . Ő első körös volt tavaly. És a CB poszt a drafton szerintem elég mély lesz idén, a 2. körben is lehet választani lecsúszó játékosokat.én inkább mondanám úgy, hogy gyenge a CB class, és a 2.napon is lehet húzni hasonló kalibert, mint első körben. 2-3 prospect van aki szvsz 1.kört ér
Heisman Trophy
Borbinho
gyeek
Borbinho
több mint 9 éve
Nem azt írtam, h második körben is lehet húzni első kör kalibert, hanem hasonlót lehet húzni, mint első körben. Nem ugyan az a kettőHa a második napon is lehet húzni első kör kaliberű játékost, akkor nem inkább erős a class? 😊 Ramsey garantált top5 pick, Hargreaves top16, Az Apple, Jackson, Alexander, Burns kvartet majdnem bármelyike meg első kör vége / második kör jó eséllyel, tehát még harmdik körben is elérhető valamelyik. Ez szerintem elég prominens kis csapat.Byront nem számítjátok, tavaly "kiugró" teljesítményt nyújtott | a combine-on | . Ő első körös volt tavaly. És a CB poszt a drafton szerintem elég mély lesz idén, a 2. körben is lehet választani lecsúszó játékosokat.én inkább mondanám úgy, hogy gyenge a CB class, és a 2.napon is lehet húzni hasonló kalibert, mint első körben. 2-3 prospect van aki szvsz 1.kört ér
Heisman Trophy
Borbinho
gyeek
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."