Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Alfred Morris: I feel Cowboys have pieces to get to next level, reach a Super BowlMáris szimpatikus. 😊
több mint 9 éve
az a helyzet, hogy míg DMC nem tudja kihasználni a ZBS (zone blocking scheme)-ban rejlő lehetőségeket, mert ő inkább power blocking fal mögé való, addig Morris egy olyan csapattól jön (Washington) ahol már eddig is ZBS ment... ebből arra lehet következtetni, hogy DMC inkább backup lesz és a fiúk visszaállnak a zóna blokkolásra (amikor McFadden kezdő lett, akkortájt Frederick lenyilatkozta, hogy át kellett állniuk a blokkolással, hogy jobban feküdjön DMC-nek, ezért is lett meg az 1000 yard, meg ezért is tartom az egyik legjobb falnak a ligában, mert egy ilyen cserét menet közben, nóta közben levezényelnek.... elég erősek ahhoz, hogy power-t játszunk, de elég mobilisek ahhoz, hogy zónázzunk)Nem elvéve Morris érdemeiből, de főleg az első szezonjában nagyon sokat profitált Bozótfutó Róbert jelenlétéből. Szerintem jól jártatok (sajnos😊).
szóval ettől nincs kizárva a harmadik-negyedik körös futó, sőt. és ha az beválik, akkor DMC bizony expendable lesz már az 53-as keretszűkítésnél...
és aki ért angolul, és elolvasná mi a különbség a Zone és a Power között: www.washingtonpost.com/news/football-insider/wp/2015/05/21/differences-between-the-zone-and-power-running-schemes/
és mivel a Washington kezd átállni a power futásra, Morris-nak amúgy sem volt ott jövője... win-win. 😊 (ezzel is magyarázható amúgy a futásainak meg a yardjainak a csökkenése évről évre.)
rva
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
Alakul ez, alakul! The contract is worth a base salary of $3.5 million with the chance for him to earn up to $2 million more in incentives and bonuses.
Már csak az irányító kérdés, ugye...
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
az a helyzet, hogy míg DMC nem tudja kihasználni a ZBS (zone blocking scheme)-ban rejlő lehetőségeket, mert ő inkább power blocking fal mögé való, addig Morris egy olyan csapattól jön (Washington) ahol már eddig is ZBS ment... ebből arra lehet következtetni, hogy DMC inkább backup lesz és a fiúk visszaállnak a zóna blokkolásra (amikor McFadden kezdő lett, akkortájt Frederick lenyilatkozta, hogy át kellett állniuk a blokkolással, hogy jobban feküdjön DMC-nek, ezért is lett meg az 1000 yard, meg ezért is tartom az egyik legjobb falnak a ligában, mert egy ilyen cserét menet közben, nóta közben levezényelnek.... elég erősek ahhoz, hogy power-t játszunk, de elég mobilisek ahhoz, hogy zónázzunk)szóval ettől nincs kizárva a harmadik-negyedik körös futó, sőt. és ha az beválik, akkor DMC bizony expendable lesz már az 53-as keretszűkítésnél...
és aki ért angolul, és elolvasná mi a különbség a Zone és a Power között: www.washingtonpost.com/news/football-insider/wp/2015/05/21/differences-between-the-zone-and-power-running-schemes/
és mivel a Washington kezd átállni a power futásra, Morris-nak amúgy sem volt ott jövője... win-win. 😊 (ezzel is magyarázható amúgy a futásainak meg a yardjainak a csökkenése évről évre.)
több mint 9 éve
Morris jön 2 évre,szerintem jó húzás, fal mögött, Darrennel, szépen elkaristolhatnak.Mehet BPA a védelembe a D-nek a drafton( Elliot csak ne Sas v Óriás legyen...,nagy esély van rá)
több mint 9 éve
ja, és www.gifscouting.com/ minden amatőr és hobby scoutnak 😊Merszí bokú
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
ja, és www.gifscouting.com/ minden amatőr és hobby scoutnak 😊
több mint 9 éve
KöszGyeek! Kifejtenéd, hátha nem csak én nem tudom:Escobart a konditermben látták merevítő és minden egyéb védőcucc nélkül. Lawrenceről csak a műtétének a súlyosságát ecsetelték, OTAkat lehet még ki kellene hagynia, de ez csak tipp.
- Mi a csöcs van a drógbáróval? Ilyen menzaszakácsnő cuccot kell hordania?
- DeMarcus felépüléséről volt szó? Mármint időben.
Kösz.
Charlie Firpo
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Gyeek! Kifejtenéd, hátha nem csak én nem tudom:Escobart a konditermben látták merevítő és minden egyéb védőcucc nélkül. Lawrenceről csak a műtétének a súlyosságát ecsetelték, OTAkat lehet még ki kellene hagynia, de ez csak tipp.
Kösz.
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Összeállítás a drafton szereplő futókról, nem tűnik rossznak:az insidethestar-tól elkészült ez már O-fal emberekre, WR-ekre és TE-kre is.
wordpress-11936-38568-98370.cloudwaysapps.com/cowboys-draft-running-back-prospects-strategies/
Charlie Firpo
érdemes mindre ránézni, mert érdekes dolgokat mondanak.
több mint 9 éve
Összeállítás a drafton szereplő futókról, nem tűnik rossznak:wordpress-11936-38568-98370.cloudwaysapps.com/cowboys-draft-running-back-prospects-strategies/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Szégyenszemre rég hallgattam Talkin' Cowboyst, itt az ideje újra felvenni a szokást, ajánlom mindenkinek.Gyeek! Kifejtenéd, hátha nem csak én nem tudom:
www.nfl.com/embed/video?videoUrl=http://prod.video.cowboys.clubs.nfl.com///DAL/videos/dct/video_audio/2016/03-March/talkin_cowboys_031716-5000k.mp4
-- Házon belüli FA igazolások értékelése (Wilbernek örültek a legjobban).
-- Escobar magas-szárú cipőben immáron.
-- Gyors cap space áttekintés.
-- FA igazolások megvitatása liga-szinten.
-- Robert Turbint vitte a Colts (ez nem tudom kinek tűnt fel... 😀)
-- Nem tudni miért nem íratták még Jack Crawfordot alá.
-- DeMarcus Lawrence súlyos hátműtéte "ruptured disc" (gerincsérv) és microdiscectomy (lereszelték a csigolyáját) ... 😐
-- Zeke Elliott + trade back a hónap slágere (Eagles vinné...).
-- Matt Moore és Nolan Carroll látogatása után ez hangzott el az igazolásukról: "Ain't gonna happen."
-- Sok FA látogatás inkább tudható be az ügynökeik árfelhajtó tevékenységének mint a Cowboys valós érdeklődésének.
-- "Állítólag" sok csapat érdeklődött már Greg Hardy után. Az ügynöke Drew Rosenhaus.
gyeek
Kösz.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Szégyenszemre rég hallgattam Talkin' Cowboyst, itt az ideje újra felvenni a szokást, ajánlom mindenkinek.www.nfl.com/embed/video?videoUrl=http://prod.video.cowboys.clubs.nfl.com///DAL/videos/dct/video_audio/2016/03-March/talkin_cowboys_031716-5000k.mp4
-- Házon belüli FA igazolások értékelése (Wilbernek örültek a legjobban).
-- Escobar magas-szárú cipőben immáron.
-- Gyors cap space áttekintés.
-- FA igazolások megvitatása liga-szinten.
-- Robert Turbint vitte a Colts (ez nem tudom kinek tűnt fel... 😀)
-- Nem tudni miért nem íratták még Jack Crawfordot alá.
-- DeMarcus Lawrence súlyos hátműtéte "ruptured disc" (gerincsérv) és microdiscectomy (lereszelték a csigolyáját) ... 😐
-- Zeke Elliott + trade back a hónap slágere (Eagles vinné...).
-- Matt Moore és Nolan Carroll látogatása után ez hangzott el az igazolásukról: "Ain't gonna happen."
-- Sok FA látogatás inkább tudható be az ügynökeik árfelhajtó tevékenységének mint a Cowboys valós érdeklődésének.
-- "Állítólag" sok csapat érdeklődött már Greg Hardy után. Az ügynöke Drew Rosenhaus.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Patrick Robinson igazolás összejön. Standby...
több mint 9 éve
ha Mayowa SLB lesz, akkor nem kell draftolni linebackert (a jó LB-k amúgy is mind középre, vagy a weakside-ra jók)Patrick Robinson pedig jobb, mint ahogy gondoljátok 😉 2015-ben mindössze 1 meccsen szereztek róla összesen több, mint 30 yardot... (szerk: ha megvan a deal, akkor Carr-nak lőttek.)
sőt, az Alfred Morris behúzása is jó lenne szerintem...
ezzel FA alatt gyakorlatilag a backup QB-n kívül minden égető need megoldódna, lehet nekimenni a draftnak BPA alapon.
ha mindkét igazolás ülni fog, akkor igazán teljesen elégedett leszek az offseason eddigi részével.
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Könnyen meglehet,hogy mindkettőnknek igaza van. DE játékos de a méretei alapján (nálunk?) LB lehetne. Mivan,ha ott lesz használva amit az offseason során nem a vártaknak megfelelően sikerül fejleszteni? Ez magyarázhatja a milliókat mivel nem (lehet) kidobott pénz.Ha annyira zavarná őket a D-line hiányossága akkor újraigazolnák Crawfordot vagy Minceyt minél előbb, mintsem egy alulméretezett játékosnak ígérjenek milliókat.Benson Mayowa kapott 3 év $8,25 ajánlatot. Raidersen a sor. Nem tudom mit akarnak vele pontosan, kisebb mint Rolando, szóval inkább LBként gondolnak rá szerintem. Vagyis nagyon remélem... Tavaly a Cowboys D-lineja volt az egyik, ha nem a legkönnyebb a ligában. Mind láttuk hogy sült el az a sztori.Nagyobb esélyt látok arra, hogy a falba érkezett. Ott nagyobb a need mint LB poszton.
gyeek
Wong
gyeek
több mint 9 éve
Ha annyira zavarná őket a D-line hiányossága akkor újraigazolnák Crawfordot vagy Minceyt minél előbb, mintsem egy alulméretezett játékosnak ígérjenek milliókat.Benson Mayowa kapott 3 év $8,25 ajánlatot. Raidersen a sor. Nem tudom mit akarnak vele pontosan, kisebb mint Rolando, szóval inkább LBként gondolnak rá szerintem. Vagyis nagyon remélem... Tavaly a Cowboys D-lineja volt az egyik, ha nem a legkönnyebb a ligában. Mind láttuk hogy sült el az a sztori.Nagyobb esélyt látok arra, hogy a falba érkezett. Ott nagyobb a need mint LB poszton.
gyeek
Wong
több mint 9 éve
Benson Mayowa kapott 3 év $8,25 ajánlatot. Raidersen a sor. Nem tudom mit akarnak vele pontosan, kisebb mint Rolando, szóval inkább LBként gondolnak rá szerintem. Vagyis nagyon remélem... Tavaly a Cowboys D-lineja volt az egyik, ha nem a legkönnyebb a ligában. Mind láttuk hogy sült el az a sztori.Nagyobb esélyt látok arra, hogy a falba érkezett. Ott nagyobb a need mint LB poszton.
gyeek
több mint 9 éve
A Dak Prescott picket 3. körben lassan elkönyvelhetjük... 😐
több mint 9 éve
Az a meccs kb. 20 centin múlt. Annyival kellett volna több Hardynak, hogy pick6et szerezzen. A Seattle O-fal viszont elég ergya volt tavaly ahhoz, hogy legalább egy sacket összekaparjanak. De nem ment... Rá lehet pár esetre húzni, hogy elfáradt a védelem, de egy 16 meccses alapszakasz során a támadókat hibáztatni amiért a védelem az utolsók között végzett sackek terén nem állja meg a helyét.az pont elég, amikor crunch time-ban nem tudják megállítani az ellenfelet. lásd pölö Seattle.Nem vettem észre, hogy frissen annyira pusztítottak volna...Benson Mayowa kapott 3 év $8,25 ajánlatot. Raidersen a sor. Nem tudom mit akarnak vele pontosan, kisebb mint Rolando, szóval inkább LBként gondolnak rá szerintem. Vagyis nagyon remélem... Tavaly a Cowboys D-lineja volt az egyik, ha nem a legkönnyebb a ligában. Mind láttuk hogy sült el az a sztori.persze, hogy láttuk. lófaszt nem tudtak pihenni, és a végére felőrlődtek.
gyeek
a védelmünk kulcsa még mindig az, hogy a támadók ne gyártsák futószalagon a 3 & outokat.
slowmotion
gyeek
slowmotion
Rá, sőt ugyanazon a poszton. 381 snap tavalyról OLB poszton, csak annak hozhatják.Benson Mayowa kapott 3 év $8,25 ajánlatot. Raidersen a sor. Nem tudom mit akarnak vele pontosan, kisebb mint Rolando, szóval inkább LBként gondolnak rá szerintem. Vagyis nagyon remélem... Tavaly a Cowboys D-lineja volt az egyik, ha nem a legkönnyebb a ligában. Mind láttuk hogy sült el az a sztori.Wilber 2-re gondolsz?
gyeek
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Benson Mayowa kapott 3 év $8,25 ajánlatot. Raidersen a sor. Nem tudom mit akarnak vele pontosan, kisebb mint Rolando, szóval inkább LBként gondolnak rá szerintem. Vagyis nagyon remélem... Tavaly a Cowboys D-lineja volt az egyik, ha nem a legkönnyebb a ligában. Mind láttuk hogy sült el az a sztori.Wilber 2-re gondolsz?
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
az pont elég, amikor crunch time-ban nem tudják megállítani az ellenfelet. lásd pölö Seattle.Nem vettem észre, hogy frissen annyira pusztítottak volna...Benson Mayowa kapott 3 év $8,25 ajánlatot. Raidersen a sor. Nem tudom mit akarnak vele pontosan, kisebb mint Rolando, szóval inkább LBként gondolnak rá szerintem. Vagyis nagyon remélem... Tavaly a Cowboys D-lineja volt az egyik, ha nem a legkönnyebb a ligában. Mind láttuk hogy sült el az a sztori.persze, hogy láttuk. lófaszt nem tudtak pihenni, és a végére felőrlődtek.
gyeek
a védelmünk kulcsa még mindig az, hogy a támadók ne gyártsák futószalagon a 3 & outokat.
slowmotion
gyeek
több mint 9 éve
Nem vettem észre, hogy frissen annyira pusztítottak volna...Benson Mayowa kapott 3 év $8,25 ajánlatot. Raidersen a sor. Nem tudom mit akarnak vele pontosan, kisebb mint Rolando, szóval inkább LBként gondolnak rá szerintem. Vagyis nagyon remélem... Tavaly a Cowboys D-lineja volt az egyik, ha nem a legkönnyebb a ligában. Mind láttuk hogy sült el az a sztori.persze, hogy láttuk. lófaszt nem tudtak pihenni, és a végére felőrlődtek.
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
Benson Mayowa kapott 3 év $8,25 ajánlatot. Raidersen a sor. Nem tudom mit akarnak vele pontosan, kisebb mint Rolando, szóval inkább LBként gondolnak rá szerintem. Vagyis nagyon remélem... Tavaly a Cowboys D-lineja volt az egyik, ha nem a legkönnyebb a ligában. Mind láttuk hogy sült el az a sztori.persze, hogy láttuk. lófaszt nem tudtak pihenni, és a végére felőrlődtek.
gyeek
több mint 9 éve
Benson Mayowa kapott 3 év $8,25 ajánlatot. Raidersen a sor. Nem tudom mit akarnak vele pontosan, kisebb mint Rolando, szóval inkább LBként gondolnak rá szerintem. Vagyis nagyon remélem... Tavaly a Cowboys D-lineja volt az egyik, ha nem a legkönnyebb a ligában. Mind láttuk hogy sült el az a sztori.