Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
QB probléma inkább QB lutri. Lehet hogy már a második meccsen a pályán lesz ha Tony megint kidől. Sajnos ez olyan probléma ennek a csapatnak amivel számolni kell. Szerintem nem lehet egy NFL csapatot felépíteni ilyen lutrira.
100yard
Romo azért nem olyan törékeny virágszál, komoly sérülésnek kell történnie ahhoz, hogy távol maradjon a pályától. Ha ez mégis bekövetkezne, akkor Goff/Wentz > Moore.

Az igazi lutri nem a draft class két legjobb QBjának a fejlődése, hanem egy középső körös játékosé. Hiába a tanuló idő, ha egy NCAA játékos az NFLben sose lehet több mint egy csere.

Brad Sham (Cowboys "hangja" cca 30 éve) mondta a legjobban: ahol tavaly volt a Cowboys, nem akarnak mégegyszer lenni. Az egyetlen jó a 4-12es szezon után, hogy most lehetőségük van elvinni az általánosan kezdőként becsült QBk egyikét. Ha az a játékos aki a FO szerint alkalmas franchise QB lehet ott van 1/4en, akkor vinni kell, nincs mese.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
A draft ahogy látom a szabad ügynök mozgásokat mindenképp BPA lesz, ami végül is nem baj.
Lassan darabra megvagyunk, most már csak a minőségen kell javítani ami egyértelműen BPA-t ígér.
több mint 9 éve
Nekem nincs bajom Bosa-val, jöhet, ha futó és irányító is jön lejjebb.
Charlie Firpo
1/4 QB probléma: nem lát sok pályát kb 3 évig.
1/4 DE probléma: nem lesz Cowboy egy magas draft pick kb 3 év múlva.
gyeek
QB probléma inkább QB lutri. Lehet hogy már a második meccsen a pályán lesz ha Tony megint kidől. Sajnos ez olyan probléma ennek a csapatnak amivel számolni kell. Szerintem nem lehet egy NFL csapatot felépíteni ilyen lutrira.
DE ügyében igazad van. Bár én inkább azt látom problémának hogy nincs igazán domináns pass russherünk egy sem nagyon. Ha ezt meg tudnánk oldani akkor én a magas picket annyira nem sajnálnám.
több mint 9 éve
Alf Morris és Patrick Robinson látogat hétfőn. Aggaszt ez a draft miatt... 😕

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
Charlie Firpo
1/4 QB probléma: nem lát sok pályát kb 3 évig.
1/4 DE probléma: nem lesz Cowboy egy magas draft pick kb 3 év múlva.

több mint 9 éve
Mayowa úgy néz ki, átjön Oakland-ből. 3 év, 9m +.Signing bonus 2016: $3.3M | $700K base. 2017: $2.5M base. 2018: $2.75M base
Tovább erősítjük a falat, remélem. Most már csak a szemöldök nélküli kéne vissza, és lassan meg is vagyunk.
Charlie Firpo
Nem nagyon értem ezeket az alul méretezett DE választásokat. Tavaly Gregorira is azt mondták hogy túl könnyű erre a posztra akkor Mayowa meg pehely súlyú. Ennyi pénzért valamelyik CB-t is elhozhattuk volna aki itt volt viziten. Remélem a FO tudja mit csinál.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Mayowa úgy néz ki, átjön Oakland-ből. 3 év, 9m +.Signing bonus 2016: $3.3M | $700K base. 2017: $2.5M base. 2018: $2.75M base
Tovább erősítjük a falat, remélem. Most már csak a szemöldök nélküli kéne vissza, és lassan meg is vagyunk.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Bosa 4 betű
Ware , Watt is 4 betű
Van még kérdés? 😊
beltazor
Höri?
Véletlen?
Aligha
Amadeus91

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229
Bosa 4 betű
Ware , Watt is 4 betű
Van még kérdés? 😊
beltazor
Höri?
Véletlen?
Aligha
több mint 9 éve
Dunbar visszajött 1,75-ért egy évre. fene se tudja. ha annyira jó lesz, mint tavaly, de háromszor olyan ellenálló,...
slowmotion
Ha háromszor ellenállóbb, akkor a harmadik nagyobb szereléstől törik ripityára. Negyedik profi évére kiforrott játékos lett, de sosem lesz képes a pályán maradni.
gyeek
tavaly egész sokat bírt, csak a Saints ellen hullott darabokra. az meg talán a negyedik meccs volt.

ja tényleg, akkor ötször ellenállóbbat kellett volna írni 😊
slowmotion
Azért nekem a kiforrottságával van némi bajom. Futónak nem lehet használni, pass blockban nem jó, gyakorlatilag kizárólag elkapóként működik.
100yard
Nem azt mondtam, hogy kiforrott futó... 😉 Amúgy meg nekem mindegy hogy szerezne 100 yardot -- futásból vagy screenből -- amíg meglenne. De nem lesz, mert porcelán.

több mint 9 éve
Dunbar visszajött 1,75-ért egy évre. fene se tudja. ha annyira jó lesz, mint tavaly, de háromszor olyan ellenálló,...
slowmotion
Ha háromszor ellenállóbb, akkor a harmadik nagyobb szereléstől törik ripityára. Negyedik profi évére kiforrott játékos lett, de sosem lesz képes a pályán maradni.
gyeek
tavaly egész sokat bírt, csak a Saints ellen hullott darabokra. az meg talán a negyedik meccs volt.

slowmotion
Azért nekem a kiforrottságával van némi bajom. Futónak nem lehet használni, pass blockban nem jó, gyakorlatilag kizárólag elkapóként működik.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
slowmotion
gyeek

több mint 9 éve
slowmotion

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Bosa 4 betű
Ware , Watt is 4 betű
Van még kérdés? 😊
beltazor
Zeke. az is négy betű.
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 882 — Pfizer & Moderna fan
Bosa 4 betű
Ware , Watt is 4 betű
Van még kérdés? 😊

több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
Hát egyre inkább két ember közül vacilálok.

Ramsey szerintem nem hozna akkora javulást,főleg pass rush nélkül.
Bosat nem szeretném,nem javulna vele pass rush,bust szagú. Buckner,esetleg,de róla szinte semmit nem tudok.

Így marad Jack és Elliot. Jack ha felépül szerintem egy rohadt jó gyors,atletikus,ro bbanékony lb lesz, kell oda az erősítés bőven,azonnali erősítés lenne.
Ahogy Elliot is. RB tudom negyedikre,de ilyen fallal, jó öreg Darrennel megspékelve, új távlatokat nyitna szerintem.

Jack vagy Elliotot húzzuk örülni fogok. Ramseyvel is kibékülnék,Bosa vagy qB semmiképp.
2. kör 1 függvényében BPA alapon lb v cb v dt.
Kroos
Nálam így néz ki a "bigboard" első körre:
- Ramsey
- Tunsil
- Elliot
- Wentz
Értelem szerűen mivel negyediknek húzunk ezek közül egy bent lesz.
Második körben egy CB lenne jó* QB harmadik vagy negyedik körben, DE bármikor.

* abból kiindulva, hogy a Chargers elviszi Ramsey-t.

Carr-t akkor fogják kitenni ha behúzzuk Ramsey-t, meglássátok.
A Jack picknek meg perpill azért nem látom értelmét, mert az első éve redshirt lesz, de nekünk azonnali impact játékos kell. Amúgy is szerintem weakside-rá lenne jó, ott meg Lee mögé backupnak? Első köröstől még a huszadik helyen kihúzott ember esetében is azonnali kezdő szintet vár mindenki, nemhogy a negyediknél.

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Nem tudok ipad-ről szavazni, de valaki beírja helyettem Ezekiel Elliot-ot? Köszi 😊
rva
Jó, vatevör. 😊 Ha az utolsónak kellett volna két ember közül választania akiket nem szeretne draftolni, akkor inkább már én írom át a sajátom egy 3as holtverseny elkerülése végett. Jack előtt amúgy is Elliott volt a favoritom és kettejük közül májusban utóbbi tűnik a biztosabb picknek.
gyeek
Aszittem tök magam maradok Ezékiel-lel...divatdrukker vagyok! 😊
Mintha magam írtam volna:
 thelandryhat.com/2016/03/16/rumor-cowboys-trade-4th-overall-pick/

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Ebben persze igazatok van hogy a rookie pass russherek nem hozzák még amit a 2-3 évben hoznak de azért 6-7 sacket el lehet várni egy jól eltalált rookie pass russhertől is. Ez bőven jobb mint amit elvárhatunk bármelyik meglévő emberünktől, talán Dlaw kivételével.
Annyira nem követtem az egyetemi futballt de ahogy a szakemberek mondják az idei az utóbbi évek egyik legjobb classa. Akkor mi miért nem tudunk egy értelmes pass russhert kihúzni aki tőlem nem kell hogy Bosa legyen, csak egy hozzon némi erősítést a mostani harmatgyenge/sérült falba.
több mint 9 éve
Bosa hol lenne impact?Kroos
Szélvédőn, nem is kicsi!

több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Bosa hol lenne impact? vagy úgy rookie pass rusherek?
Neve sincs,6. körös Rbk meg ugy szaladgálnak akkor Elliott bőven. ha impactról lenne szó.

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért egy súlyos térdsérüléséből lábadozó játékosnál nekem nem az jut eszembe, hogy azonnali impact. Az egy dolog, hogy a pro dayen lehet elfutkorászik már, de a kontakt más.

Persze tudása alapján Dzsekk megérné az 1/4-et, az tény, csak a sérülés is szempont.

több mint 9 éve
Egy 1/4től elvárás hogy azonnali impact játékos legyen ( talán a QB posztot kivéve ). Ennek most vagy Ramsey amennyiben elküldjük Carr-t, vagy Jack, vagy Bosa ( vagy valamelyik másik DL ) felel meg. Elliot esetében sajnos megvan az esély hogy padozna Darren mögött, illetve akkor lenne starter ha megsérül MC.
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Én sem ugrándoznék örömömben, ha Bosa jönne, de lassan meg kell barátkoznunk a gondolattal. A pass rush depth jelen pillanatban egy darab Lawrence-ből áll, FA-n sem hoztunk még csak rotációba sem senkit, ellenben Mo és McClain hosszabbítása káros hatással van a Ramsey/Jack pickekre. Hacsak valami csoda folytán ki nem viszi előlünk valaki, Bosa Cowboy lesz szerintem.
több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát egyre inkább két ember közül vacilálok.

Ramsey szerintem nem hozna akkora javulást,főleg pass rush nélkül.
Bosat nem szeretném,nem javulna vele pass rush,bust szagú. Buckner,esetleg,de róla szinte semmit nem tudok.

Így marad Jack és Elliot. Jack ha felépül szerintem egy rohadt jó gyors,atletikus,ro bbanékony lb lesz, kell oda az erősítés bőven,azonnali erősítés lenne.
Ahogy Elliot is. RB tudom negyedikre,de ilyen fallal, jó öreg Darrennel megspékelve, új távlatokat nyitna szerintem.

Jack vagy Elliotot húzzuk örülni fogok. Ramseyvel is kibékülnék,Bosa vagy qB semmiképp.
2. kör 1 függvényében BPA alapon lb v cb v dt.

PunBB bbcode test