Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Most látom csak a most látom, hogy a roster-en csak egy SS van, Church. Hmmm
Charlie Firpo
Tendereztük Heath-et is. Ő biztos hogy SS.
100yard
Elvileg FS, de akkor meg JJ van egyedül FS 😊 😊

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Charlie Firpo
Tendereztük Heath-et is. Ő biztos hogy SS.
több mint 9 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
"Thomas has recorded 70 tackles and one interception in 51 games." Jó választás. Abszolút illik a rendszerünkbe. 😊😊😊100yard
szerintem nem. a mi cornerjeink nem csinálnak INT-et. csak neki meg a másik új csávónak nem volt ideje beleszokni a rendszerbe.
slowmotion
Obedje, Obadje, Odije, Odatoje, vagymi...egyáltalán megtanuljuk a nevét?

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
"Thomas has recorded 70 tackles and one interception in 51 games." Jó választás. Abszolút illik a rendszerünkbe. 😊😊😊100yard
szerintem nem. a mi cornerjeink nem csinálnak INT-et. csak neki meg a másik új csávónak nem volt ideje beleszokni a rendszerbe.
több mint 9 éve
A FA-nak az alábbi nyilvánvaló needekkel futottunk neki ( és ezen kívül persze biztos van még ami jó lenne de odázható pl. a WR kérdés ).
Pass Rush, CB, Backup Qb, Rb.
Ezt mint nem fogjuk tudni megoldani a drafton. Ezek közül mondjuk a Pass Rush terén tettünk valamit, és ezért én még vártam/várok igazolást. Kérdés az hogy maradt-e még minőségi játékos? Azt én se vártam pl. hogy hozunk egy elit DE-t horribilis pénzért azt tényleg a drafton kell megoldani, amit viszont nem értek, hogy backup QB és RB ügyben miért nem történik semmi ami viszonylag kisebb pénzért megoldható.
100yard
Matt Moore-t elvetettük?
Charlie Firpo
Még nem. Állítólag ma van nálunk viziten.
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
azt ne feledjük, hogy lett egy jó 1tech "nose tackle" a rendszerbe, ami ha rendszeresen beomlasztja a zsebet, akkor jelentősen megkönnyíti az edge rusherek dolgát. szerk: úgy látszik inkább a futás ellen hoztuk  sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/03/11/bob-sturm-free-agency-cowboys-land-run-stopper-cedric-thornton-eagles
igazából lett egy atletikusabb Nick Haydenünk. Crawforddal középen tudnak kárt okozni szerintem, és akkor elég lesz egy rookie-t hozni a szélre, Lawrence harmadéves, kinövi a sophomore slump-ot is, meg talán Gregory is összeszedi magát... nem lesz az olyan rossz. bár Broaddus mindig azt mondja, ha jól érzed magad egy csapategységet illetően, akkor dobj oda még pár embert a draftról 😊

DT/DE szinten van felhozatal, lehet második, harmadik körben is jót találni, egyre inkább körvonalazódik a Ramsey pick?

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
A FA-nak az alábbi nyilvánvaló needekkel futottunk neki ( és ezen kívül persze biztos van még ami jó lenne de odázható pl. a WR kérdés ).
Ezt mint nem fogjuk tudni megoldani a drafton. Ezek közül mondjuk a Pass Rush terén tettünk valamit, és ezért én még vártam/várok igazolást. Kérdés az hogy maradt-e még minőségi játékos? Azt én se vártam pl. hogy hozunk egy elit DE-t horribilis pénzért azt tényleg a drafton kell megoldani, amit viszont nem értek, hogy backup QB és RB ügyben miért nem történik semmi ami viszonylag kisebb pénzért megoldható.
100yard
Matt Moore-t elvetettük?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
No, megvan Nick Hayden következő kihívója! A Terrel McClain projekt óta nem is nagyon próbáltak mást, remélem Thornton beválik 1-tech DTként. Emellett Hayden is maradhatna backupnak.
***Ja, ha érdekel valkait akkor utánanéztem, McClain idén elvileg még Cowboys játékos egy elég jutányos 1 misis szerződéssel. Ha nem cutolják...

Josh Thomasszal is kötöttek tegnap egy 1 éves szerződést. Ő az a srác akit még 2011ben draftolt a Cowboys, de TC végén nem fért be. Most szezon végén hozták vissza és össze is kapart egy INTet valahogy.
gyeek
"Thomas has recorded 70 tackles and one interception in 51 games." Jó választás. Abszolút illik a rendszerünkbe. 😊😊😊
több mint 9 éve
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
Nem érzem olyan nagy életbiztosításnak a jelenledi DB állományt.
Kicsit furcsa nézni hogy mennek ki a nagy FA-k, mi meg szóba sem kerülünk. Nyilván a caphelyzet miatt is, de részben Stephen konzervatívabb draftról építkező politikája miatt (egyet is értek vele). Nem vagyok nagyon elragadtatva a védelem jelenlegi emberanyagától... de remélem a draft után nem így lesz.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
No, megvan Nick Hayden következő kihívója! A Terrel McClain projekt óta nem is nagyon próbáltak mást, remélem Thornton beválik 1-tech DTként. Emellett Hayden is maradhatna backupnak.
***Ja, ha érdekel valkait akkor utánanéztem, McClain idén elvileg még Cowboys játékos egy elég jutányos 1 misis szerződéssel. Ha nem cutolják...

Josh Thomasszal is kötöttek tegnap egy 1 éves szerződést. Ő az a srác akit még 2011ben draftolt a Cowboys, de TC végén nem fért be. Most szezon végén hozták vissza és össze is kapart egy INTet valahogy.

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Aztán meg ha veterán minimumért visszajön még pl. Jason és Jack Crawford és/vagy Chris Long pl., plusz egy jó draftolt DT/DE, akkor egész jól alakul a védőfalunk.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Crawford kellet hozzá, minusz 4,4 milla.
Mikor jött philly utoljára és ki volt? Mostanában én nem emlékszem, vagy kihagy...
Megy ez, megy ez...most jöhet egy CB vagy FS (Thomas vissza hozatala nem ér!).

"Ott írjad alá, a vonal alatt...nem az avonal...na mindegy...a számot majd MI mögé írjuk..."

pbs.twimg.com/media/CdOS9Y8UMAAxWDb.jpg
Charlie Firpo
passz, de nekem csak TO jut eszembe 2006?
Toto21
Az is már 10 éve volt, hogy repül az idő!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Toto21 Chicago Bears 7 459
Crawford kellet hozzá, minusz 4,4 milla.
Mikor jött philly utoljára és ki volt? Mostanában én nem emlékszem, vagy kihagy...

"Ott írjad alá, a vonal alatt...nem az avonal...na mindegy...a számot majd MI mögé írjuk..."

Charlie Firpo
passz, de nekem csak TO jut eszembe 2006?
több mint 9 éve
Crawford mínusz 4,4 milla, erről se felejtkezzünk el.

Pro Football Focus ranked the five-year veteran as the 17th best 3-4 defensive end against the rush in the NFL last season. Making the switch to the Cowboys 4-3 defense, the 6-4, 309 pound lineman is expected to shift inside to tackle. Thornton’s presence will help bolster a Dallas defense that ranked a lowly 22nd in the NFL against the run in 2015.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
 twitter.com/toddarcher/status/708061753062592516

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok nagyot nyertetek vele!
több mint 9 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Ian Rapoport ‏@RapSheet 2 p2 perccel ezelőtt

So, #Eagles DE Cedric Thornton stays in the NFC East, joining the rival #Cowboys on a 4-year deal worth more than $18M, source said.

több mint 9 éve
 twitter.com/robphillips3/status/707965172942446592

több mint 9 éve
Antonio Cromartie szívesen játszana nálunk. Ez kifejezetten jó ízlésre vall! 8) 31 éves. Egész pofás lenne Scandrick mellett. Már amennyiben kedvező áron jönne hozzánk.

Jah és a Titans vitte Casselt. Ha Moore nem jönne össze, akkor esetleg Mettenberger?
Mr. Bombastic
Cromartie és Carr ügynöke ugyan az az ember...

ha már CB akkor
 twitter.com/dallascowboys/status/707973819366051840

több mint 9 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Antonio Cromartie szívesen játszana nálunk. Ez kifejezetten jó ízlésre vall! 8) 31 éves. Egész pofás lenne Scandrick mellett. Már amennyiben kedvező áron jönne hozzánk.

Jah és a Titans vitte Casselt. Ha Moore nem jönne össze, akkor esetleg Mettenberger?

Szerkesztette: Sonpi

több mint 9 éve
Hát igen, de így hogy ennyire nem erősítünk elég necces lesz a következő szezon. Sajnos a D papír vékony, két műtétből visszajövővel. A Draft meg idén nem fog feltétlen kisegíteni bármennyire is jó, mert a D line emberek nem egyből lesznek használhatók. Még bele kell szokjanak az NFL légkörébe. Sajnos, nekem ez a leosztás az idei évre nem sok jót jelez.
Meg vagyunk ragadva évek óta ilyen Nick Hayden szintű játékosoknál akik nem fognak bennünket kisegíteni.
Más : ha a csoportellenfelek ilyen tempóban erősítik a védelmüket akkor Tony-nak mégiscsak meg kellett volna vasalni a vállát. 😊
100yard
az NFL-t nem a free agency-ben nyerik, hanem a drafton.
a "nagybevásárlók" általában nem jutnak sokra.
ellenben a hagyományosan csendes Seattle / GreenBay / Patriots triumvirátussal...
rva
Igen ahogy mondják csapatot építeni a drafton kell. Ez is igaz, és egyet is értek ezzel, csak annyit akartam jelezni, hogy ebben az évben ez a bölcsesség nem segít ki.
több mint 9 éve
Hát igen, de így hogy ennyire nem erősítünk elég necces lesz a következő szezon. Sajnos a D papír vékony, két műtétből visszajövővel. A Draft meg idén nem fog feltétlen kisegíteni bármennyire is jó, mert a D line emberek nem egyből lesznek használhatók. Még bele kell szokjanak az NFL légkörébe. Sajnos, nekem ez a leosztás az idei évre nem sok jót jelez.
Meg vagyunk ragadva évek óta ilyen Nick Hayden szintű játékosoknál akik nem fognak bennünket kisegíteni.
Más : ha a csoportellenfelek ilyen tempóban erősítik a védelmüket akkor Tony-nak mégiscsak meg kellett volna vasalni a vállát. 😊
100yard
az NFL-t nem a free agency-ben nyerik, hanem a drafton.
a "nagybevásárlók" általában nem jutnak sokra.
ellenben a hagyományosan csendes Seattle / GreenBay / Patriots triumvirátussal...
több mint 9 éve