Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Persze nem is bánom azt a falat 6-8 évig itt kell még tartani.. D-be meg jöjjenek a draftok.Giants D oldalon belehúzott,más kérdés nagy pénz után ki mennyire fog teljesíteni . Bár jo h kimaradunk ebből a költekezésből,majd egy pár év múlva bepótoljuk.... Drafton kéne jól muzsikálni már végre,főleg 2-3 körben...nem véletlen a pénz megtartása, nemsokára kell majd a nagy lóvé Frederick-nek, Martin-nak, Collins-nak..
Kroos
rva
több mint 9 éve
Giants D oldalon belehúzott,más kérdés nagy pénz után ki mennyire fog teljesíteni . Bár jo h kimaradunk ebből a költekezésből,majd egy pár év múlva bepótoljuk.... Drafton kéne jól muzsikálni már végre,főleg 2-3 körben...nem véletlen a pénz megtartása, nemsokára kell majd a nagy lóvé Frederick-nek, Martin-nak, Collins-nak..
Kroos
több mint 9 éve
Giants D oldalon belehúzott,más kérdés nagy pénz után ki mennyire fog teljesíteni . Bár jo h kimaradunk ebből a költekezésből,majd egy pár év múlva bepótoljuk.... Drafton kéne jól muzsikálni már végre,főleg 2-3 körben...
több mint 9 éve
tetszene ez a Moore csere QB dolog.
több mint 9 éve
ráadásul részben Romo klón, ha jól emlékszem, szóval stílusbeli különbség sem lenne...Matt Moore érkezik vizitre, tényleg akarok egy épkézláb csere QB-t.Itt kezdte, jó lenne ha itt is fejezné be.
empty taxi
gyeek
több mint 9 éve
Matt Moore érkezik vizitre, tényleg akarok egy épkézláb csere QB-t.Itt kezdte, jó lenne ha itt is fejezné be.
empty taxi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Matt Moore érkezik vizitre, tényleg akarok egy épkézláb csere QB-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem is arra gondoltam, hanem egyáltalán valamelyikre most, hogy 'RoMack is back' 4 misiért + $1M bonus if he plays 75% of defensive snaps (spotrac).Persze, Long nem lenne túl drága. Ő LE lenne, Thornton 1-tech ha tippelnem kéne (bár felesleges).Lesz rá lóvénk? Cedric Thornton iránt is érdeklődünk, ahogy látom.twitter.com/RapSheet/status/707582346392936448Hiába, őt csak az egy éves szerződések tudják motiválni. A siker kulcsa. 😊
empty taxi
Chris Long vizitál Dallasban. Hmm... Inkább ő mint Clayborn.
gyeek
Charlie Firpo
gyeek
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Persze, Long nem lenne túl drága. Ő LE lenne, Thornton 1-tech ha tippelnem kéne (bár felesleges).Lesz rá lóvénk? Cedric Thornton iránt is érdeklődünk, ahogy látom.twitter.com/RapSheet/status/707582346392936448Hiába, őt csak az egy éves szerződések tudják motiválni. A siker kulcsa. 😊
empty taxi
gyeek
Charlie Firpo
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Lesz rá lóvénk? Cedric Thornton iránt is érdeklődünk, ahogy látom.twitter.com/RapSheet/status/707582346392936448Hiába, őt csak az egy éves szerződések tudják motiválni. A siker kulcsa. 😊
empty taxi
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/707582346392936448Hiába, őt csak az egy éves szerződések tudják motiválni. A siker kulcsa. 😊
empty taxi
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/707582346392936448
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
mindenkinek, kivéve a játékost és az ügynökétegy ilyen deal nekem is tetszene 😊akkor megkaphat 1 év 3,2 milliót, 800k garantálttal 😊Tavaly 1 évre 3 millióért írt alá, 750k garantálttal 😉Csak annyi a különbség, hogy a tavalyelőtti évet sérült listán töltötte, a tavalyi éve pedig elég jó volt.
empty taxi
100yard
slowmotion
rva
több mint 9 éve
egy ilyen deal nekem is tetszene 😊akkor megkaphat 1 év 3,2 milliót, 800k garantálttal 😊Csak annyi a különbség, hogy a tavalyelőtti évet sérült listán töltötte, a tavalyi éve pedig elég jó volt.Tavaly 1 évre 3 millióért írt alá, 750k garantálttal 😉Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.3 sack, 15 QB hit.
empty taxi
nem 10 millió/év számok 😊
de én el tudom képzelni, mondjuk Mincey helyére.
rva
empty taxi
100yard
slowmotion
több mint 9 éve
akkor megkaphat 1 év 3,2 milliót, 800k garantálttal 😊Csak annyi a különbség, hogy a tavalyelőtti évet sérült listán töltötte, a tavalyi éve pedig elég jó volt.Tavaly 1 évre 3 millióért írt alá, 750k garantálttal 😉Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.3 sack, 15 QB hit.
empty taxi
rva
empty taxi
100yard
több mint 9 éve
Csak annyi a különbség, hogy a tavalyelőtti évet sérült listán töltötte, a tavalyi éve pedig elég jó volt.Tavaly 1 évre 3 millióért írt alá, 750k garantálttal 😉Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.3 sack, 15 QB hit.
empty taxi
rva
empty taxi
több mint 9 éve
Tavaly 1 évre 3 millióért írt alá, 750k garantálttal 😉Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.3 sack, 15 QB hit.
empty taxi
rva

Madden hates me.
több mint 9 éve
Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.3 sack, 15 QB hit.
empty taxi
több mint 9 éve
Szerintem még Ő is drága lesz nekünk. Igaz a rendszerbe beleillik, megfelelően sérülékeny. 😊Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.Gondolom most is megvárjuk míg lecsillapodik az első pár nap őrülete és utána fogunk hasznos rotációs embereket hozni, legalábbis ez volt az utóbbi pár év tendenciája.így lesz ahogy írod.
100yard
olyan embereket köröznek, akik korábban magas draft pickek voltak, de valami miatt reklamációs projekt lett belőlük (egészség, off-field viselkedés, stb) lásd Clayborn, aki első körös volt, de Atlantában sem váltotta meg a világot. ráadásul Tampából jön, hasonló rendszerből mint a dallasi, van benne pozíciós flex mert idén sokat játszott belül is, nem csak szituációs passrusherként kívül.
rva
empty taxi
több mint 9 éve
Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.Gondolom most is megvárjuk míg lecsillapodik az első pár nap őrülete és utána fogunk hasznos rotációs embereket hozni, legalábbis ez volt az utóbbi pár év tendenciája.így lesz ahogy írod.
100yard
olyan embereket köröznek, akik korábban magas draft pickek voltak, de valami miatt reklamációs projekt lett belőlük (egészség, off-field viselkedés, stb) lásd Clayborn, aki első körös volt, de Atlantában sem váltotta meg a világot. ráadásul Tampából jön, hasonló rendszerből mint a dallasi, van benne pozíciós flex mert idén sokat játszott belül is, nem csak szituációs passrusherként kívül.
rva

Madden hates me.
több mint 9 éve
Gondolom most is megvárjuk míg lecsillapodik az első pár nap őrülete és utána fogunk hasznos rotációs embereket hozni, legalábbis ez volt az utóbbi pár év tendenciája.így lesz ahogy írod.
100yard
több mint 9 éve
Olyan szinten meg a nagytakarítás egyes csapatoknál, illetve már volt sok ahol eleve is nagyon sok pénz volt a free agencyre, hogy itt el fog szabadulni a pokol holnap. Igaza lesz S Jones-nak, az átlagos játékosokat átlag felett fizetik, míg az átlag felettieket meg elit szinten fogják fizetni. Valami ilyesmit nyilatkozott amikor kérdezték mi a véleménye Ő a free agency-ről. Tömérdek szabad pénz van most a ligában. Kíváncsi vagyok egyáltalán lesz-e valami mozgásterünk ? Gondolom most is megvárjuk míg lecsillapodik az első pár nap őrülete és utána fogunk hasznos rotációs embereket hozni, legalábbis ez volt az utóbbi pár év tendenciája.
több mint 9 éve
tenderhírek: www.nfldraftdiamonds.com/cowboys-place-2nd-round-tender-ronald-leary-low-tender-jeff-heath/

Madden hates me.
több mint 9 éve
Dez és Scandrick szerződéséhez vajon hozzá lehet nyúlni?A Joker-mosolyú Róbert még nem próbálkozott be nálunk?
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
*** Sources tell CHQ that Dallas has built its parameters for an offer to Atlanta defensive lineman Adrian Clayborn, a former first-round pick who at 6-3, 280 has position flex.nevek megjegyzésre a pillanatnyi állás szerint.
*** Jason Hatcher visited this morning with CHQ to inform us he'd been released by the Redskins. "I'm free so I'm not closing the door on anyone,'' Hatch tells us. (If Dallas gets Clayborn, there's probably no need for the 34-year-old Hatcher.)
*** Running back Lamar Miller is admired inside of Valley Ranch. (See our analysis here.) But he has broken off talks with the Dolphins due to a reported desire for a monster deal -- and Dallas has its line in cement there. So his availability (even though he's a Cowboys fan) does not automatically bode well should the Cowboys come calling.
*** The Cowboys will examine the QB market. Look for Robert Griffin III to get offers that include a chance to start (which Dallas cannot offer). Look for the likes of Colt McCoy to be worth visits.
*** Dallas will not engage in a bidding war for, say, Miami pass-rusher Olivier Vernon. Charles Johnson is probably preferred over Mario Williams, but there are no plans to open up the vault there, either. (Williams reported told teams he would sign right away if in receipt of an offer of $10-mil per season. So that's probably that.)
The Cowboys will prioritize their own free agents. That list includes Ro McClain, Mo Claiborne, James Hanna and Jack Crawford. That group is less sexy than some fans might wish … but it fits with a strategy that emphasizes “beating the cap’’ by drafting well.
*** The McClain plan is part of the reason the Cowboys tell CHQ they won't chase James Laurinaitis.
*** The Claiborne plan, if Dallas pulls it off, helps with secondary depth. (We still believe Mo is very interested in being courted elsewhere.) There is still no decision on what to do with Brandon Carr's contract ... but if there is a vacancy, Patrick Robinson of the Chargers might be a cornerback fit. Like Adrian Clayborn, he's a former first-round pick. Cowboys owner Jerry Jones is a fan of pedigree, a lesson learned from Al Davis.
*** Rams D-linemen Chris Long and William Hayes have name value. But Long is not highly-thought-of here simply because he seems to run out of gas as seasons wear on. Hayes is interesting, but 30. As a rule, Dallas doesn't want older guys here. ... but a "bridge'' is sometimes a reality.CowboysHQ
a cap 155,26 millió, és a Dallas pillanatnyilag 12 millióval van alatta.
át lehet variálni Tyrone Crawford és Tyron Smith szerződését is, akár 12 millióval tovább növelve a keretet
illetve Carr azonnali kivágása is további 6,4 milliót szabadít fel (post june1 cimkével is ki lehet most vágni, 9,1-et spórolva de azt a lóvét csak akkor lehet elkölteni)