Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
gyeekOlyan játékos nincs, akinek ne lenne valamilyen gyengesége. Mondjuk azon csodálkozom, hogy a top 5 játékos közül három neked ennyire nem jön be, főleg úgy, hogy nálunk hiányposzt. Aztán ha Tunsil vagy mondjuk Buckner is ilyen sokszor felmerülne, lehet, ők sem tetszenének 😊
Ha berántjuk Zeke-et, nem szólok egy szót sem. Position value ide vagy oda, belegondolni is jó, micsoda rombolást végezne emögött a fal mögött. Ráadásul az Ohio State-en is zone blocking fal mögött tolta, amit mi McFadden miatt kicsit hanyagoltunk, de előtte Murray-vel a fedélzeten nem volt egy bukott recept.
több mint 9 éve
Ez pedig egy gyors emlékeztető Myles Jack fronton:Ha Kevin Hogant (QB, Stanford) elhozzuk majd az 5. kör táján, a többit elnézem Stephen-nek. Akkor nem kell 1. kör QB (én mondjuk Paxton Lynch-et favorizálnám, hamár). RB jöhet elől, várnám!
twitter.com/clarencehilljr/status/703367499891474432?ref_src=twsrc%5Etfw
A kételyeim:
-- Jack - Ld. fent.
-- Bosa - Sosem tetszett. Lomha, kevés sack, nagyképű.
-- Ramsey - Az "atletikus" kifejezéstől kezd herótom lenni. 0 INT tavaly?
-- Wentz - Nem bizonyított magasabb szinten, kevés meccs. Ez mondjuk csak akkor lenne gond, ha Antonio megint kidőlne, a tehetsége rendben van.
Attól függően, hogy türelmes a Cowboys vagy all-in módba kapcsol, nekem ma épp a Goff (ha a Barnák és a Chargers megteszik azt a szívességet, hogy bent hagyják) és Elliot tetszik (1/4en nem éri meg, 1/10en már-már steal? Please... Amúgy ha van poszt amin az újoncok is tudnak gyakran ragyogni az a RB).
gyeek
Ja és 2. kör - DT.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
"They allowed just 108 total sacks, hits and hurries in 2015 -- 28 fewer than the Raiders, the league's second best unit."Ez a mi O falunk. Ezek után elég gyalázatos hogy egyik QB se tudott e mögött a fal mögött semmit se mutatni. 😕
több mint 9 éve
Ez pedig egy gyors emlékeztető Myles Jack fronton:twitter.com/clarencehilljr/status/703367499891474432?ref_src=twsrc%5Etfw
A kételyeim:
-- Jack - Ld. fent.
-- Bosa - Sosem tetszett. Lomha, kevés sack, nagyképű.
-- Ramsey - Az "atletikus" kifejezéstől kezd herótom lenni. 0 INT tavaly?
-- Wentz - Nem bizonyított magasabb szinten, kevés meccs. Ez mondjuk csak akkor lenne gond, ha Antonio megint kidőlne, a tehetsége rendben van.
Attól függően, hogy türelmes a Cowboys vagy all-in módba kapcsol, nekem ma épp a Goff (ha a Barnák és a Chargers megteszik azt a szívességet, hogy bent hagyják) és Elliot tetszik (1/4en nem éri meg, 1/10en már-már steal? Please... Amúgy ha van poszt amin az újoncok is tudnak gyakran ragyogni az a RB).
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Marcus Peters KC ?thereifixedit
100yard
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
A QB témát 1/4-re már szinte mindenki elengedte, és ez így van jól. Ramsey olyan kivételes atletikus képességekkel és intelligenciával van megáldva, hogy vétek lenne benn hagyni. Ráadásul a CB is drága poszt, ezt a saját bőrünkön is tapasztaltuk.Kár hogy nem tudja INTre konvertálni a képességeit. Mondjuk ezek alapján beleillik a társaságba. 😊
gorbel
több mint 9 éve
Én nem tudom, 1/4re CBt... a liga egyik ha nem a legnehezebben tanulható posztja,ilyen magasan választott cornerbacknek kb pro bowler szezont kellene hoznia már idén, nem nagyon emlékszem az utobbi 5 évből olyan cornerre aki ezt hozni tudta, még azok sem akik azóta sztár játékosok lettek.Peterson?
Amare
több mint 9 éve
A QB témát 1/4-re már szinte mindenki elengedte, és ez így van jól. Ramsey olyan kivételes atletikus képességekkel és intelligenciával van megáldva, hogy vétek lenne benn hagyni. Ráadásul a CB is drága poszt, ezt a saját bőrünkön is tapasztaltuk.
több mint 9 éve
Peter Marus KC ?1/18 volt, azért az nagyon messze van az 1/4től....
100yard
én még mindig hiszek abban, hogy a pass rush miatt tünt enyire gyengének a sec.
Egyértelműen Bosa mellett voltam, de így Com. után, már bizonytalan vagyok.

több mint 9 éve
Peter Marus KC ?
több mint 9 éve
Én nem tudom, 1/4re CBt... a liga egyik ha nem a legnehezebben tanulható posztja,ilyen magasan választott cornerbacknek kb pro bowler szezont kellene hoznia már idén, nem nagyon emlékszem az utobbi 5 évből olyan cornerre aki ezt hozni tudta, még azok sem akik azóta sztár játékosok lettek. Persze ugyanezt el lehet mondani az irányító posztról is, de én inkább kockáztatnék egy irányítóért mibt egy cornerért. A mai ligában egyszerűen sokkal értékesebb ez a poszt.
Plusz továbbra is azt mondom hogy a pass rush javulásával jönnének szépen a takeawayek is, összeségében javulna az egész secondary teljesítménye.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Azért Jenkins nem rossz CB. Fiatal, minden évben hozott 3-4 intet meg 14-15 pd-t. Ennyit nálunk az egész secondary nem hozott tavaly. Egyébként én továbbra is azt gondolom hogy CB-t draftolni kell és hozni mellé a piacról egy két kiegészítő rotációs embert, futó, de ,dt, safety.
több mint 9 éve
Ez tényleg nagyon szépen hangzik, hogy cirka 7 millióból hozunk két átlagos CB-t, csak a világ nem így működik 😊 Jenkins a Ramsből - akit én az átlagosnál egy picivel tartok csak jobb cornernek - egy évi 9 millás ajánlatot dobott vissza. A júniusi cut feltételei már kedvezőbbek, azzal csak az a baj, hogy addig nem költhetjük el a felszabaduló zsetont, amíg a rosteren van. Júniusra pedig már nem sok értelmes FA szokott maradni.
több mint 9 éve
Nem tudom mennyire van eldöntve mert ez még csak egy sajtó hír, de ennyi pénzért én sem tartanám. Már tavaly meg kellett volna lépni. A felszabaduló pénzből lehet hozni pl. két átlagos CB-t egy helyett, vagy inkább egy futót és a D line-ba valakit. Persze ezek se lesznek átlag feletti emberek de azt úgyis a draftról kell hozni.CB-nek meg ott van Ramsey. Valószínűleg lecsúszik hozzánk. SD vihette volna még előttünk el de ők amennyi LB-t kiraktak úgyis azt fognak húzni.
több mint 9 éve
Szerintem most megint rosszul döntött az FO. Jelenleg úgy tűnik, az a helyzet, hogy Carr repül, Mo-t pedig újraszerződtetnék.A baj az, hogy (ezt már szerintem egy korábbi posztban leírtam) CB poszton van egy darab szalagszakadásból lábadozó Scandrick, egy igazából safety Jones, az összesen kb 4 meccset játszó Mitchell-Olatoye duó jelenleg szerződéssel. Carr sokat keres, és valóban nem arányos a teljesítménye a fizujával, de azért nem a liga alja, ráadásul nem hagy ki meccset soha. Több dead money lenne utána, mint amennyi cap space-t nyerhetnénk vele. Arról nem is beszélve, hogy bejelentik, hogy Carr mehet, Mo viszont kell. Mo nem hülye ( na jó, ő igen, de az ügynöke nem), ők is pontosan látják a létszám- illetve minőséghiányt a poszton, ezért sokkal jobb tárgyalási pozícióban vannak, ami súlyos milliókat jelenthet a következő szerződést illetően.
Ez az offseason vízválasztó lehet hosszútávon is, én pedig nagyon félek, hogy a jövőben közelebb leszünk az idei szezonhoz, mint a tavalyihoz.
Szerkesztette: gorbel
több mint 9 éve
Csoda, hogy eddig kibírta a rosteren, maradhat még június 1ig. Jótékonysági műsorban All-Pro.
több mint 9 éve
ja, ezt rva is tudja.Ian Rapoport belengette Brandon Carr elbocsátását. Június 1 után mondjuk jobb lenne. Most 6.3 a nyereség és 7.4 a dead money, június 1. után 9.1 és 4.7 milla.Attól, hogy most küldik el papíron az még lehet júni 1. utáni. Pusztán könyveléstechnikai kérdés.
Charlie Firpo
gabokocka
ő csak annyit jegyzett meg, hogy ha elküldik, akkor inkább júni1-esnek kellene címkézni
több mint 9 éve
Ian Rapoport belengette Brandon Carr elbocsátását. Június 1 után mondjuk jobb lenne. Most 6.3 a nyereség és 7.4 a dead money, június 1. után 9.1 és 4.7 milla.Attól, hogy most küldik el papíron az még lehet júni 1. utáni. Pusztán könyveléstechnikai kérdés.
Charlie Firpo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ian Rapoport belengette Brandon Carr elbocsátását. Június 1 után mondjuk jobb lenne. Most 6.3 a nyereség és 7.4 a dead money, június 1. után 9.1 és 4.7 milla.ha lesz, akkor inkább post june1 cut.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Ian Rapoport belengette Brandon Carr elbocsátását. Június 1 után mondjuk jobb lenne. Most 6.3 a nyereség és 7.4 a dead money, június 1. után 9.1 és 4.7 milla.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Mai híreinkben pedig Archer máris a Favre-Rodgers párhuzamot citálja a szeszélyes öregtől.Jon Machota @jonmachota 1 hr1 hour agoLe sem írom már, de valaki lázba hozta pár éve. | Manziel. |
Jerry Jones sharing his thoughts on the impact of Tony Romo's future on this year's draft:
pbs.twimg.com/media/CcQXnynWAAAHLcc.jpg
dande
gyeek
espn.go.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4749683/jerry-jones-dreams-of-brett-favre-aaron-rodgers-handoff-for-cowboys
több mint 9 éve
Az ex-londoni Obada ment. Úgy néz ki, nem váltotta be a reményeket.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Jon Machota @jonmachota 1 hr1 hour agoLe sem írom már, de valaki lázba hozta pár éve. | Manziel. |
Jerry Jones sharing his thoughts on the impact of Tony Romo's future on this year's draft:
pbs.twimg.com/media/CcQXnynWAAAHLcc.jpg
dande
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
Jon Machota @jonmachota 1 hr1 hour agoJerry Jones sharing his thoughts on the impact of Tony Romo's future on this year's draft: