Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
twitteren azt csiripelik, hogy egy komolyabb DE FA igazolás benéz idénre.
azaz attól nem kell tartani, hogy első körben impact DE-t kelljen találni (ami amúgy is LEHETETLEN)
kérdés, ki lesz magasabban a draft board-on, Wentz vagy Ramsey? 😊
rva
Ha lehet annak a korábbi hírnek hinni, akkor Ramsey a Cowboys tábláján a legelső.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
twitteren azt csiripelik, hogy egy komolyabb DE FA igazolás benéz idénre.
azaz attól nem kell tartani, hogy első körben impact DE-t kelljen találni (ami amúgy is LEHETETLEN)
kérdés, ki lesz magasabban a draft board-on, Wentz vagy Ramsey? 😊
több mint 9 éve
Hát én is Jack/Ramsey vagy letrade párti vagyok. Bosat nem erzem valahogy (bust?).
de MO és Rolando féle terv, Lawrence egyedüli pass rusherünk,Gregoryval nem számolok, akkor a DE poszt nagyon karcsú...bár most D-falat nagyon mélynek mondják, 3 körben is lehet , gyémántokat találni. Na mind1 remélem legalább 1,2 kör a védelemre megy.
Kroos
Én Jacknek nagyon nem örülnék őszintén szólva némi gondolkodás után. Hiába mondják, hogy ő a következő Kuechly, korábban 1/8on RoMacről mondták, hogy a draft legbombabiztosabb pickje meg hasonlók. Plusz becsúszott egy csúnya sérülése, és ahhoz, hogy valóban nagyot tudjon lökni a Cowboys szekerén idén, 100%os részvételű off-season jelenlétre és alapszakasz játékra lenne szükség. Plusz ott a tény, hogy Rolandoval hosszabbítani akarnak.

Ramseyvel ugyanakkor kezdek megbarátkozni 1/4en. Az ő érkezése mint írtam lejjebb megszabadítja a csapatot Carr 8-9 millás szerződésétől, vagy esetleg komoly fegyvertény lenne a draftolása a szerződés megnyírbálásához. A felszabaduló pénzből tudnák újraigazolni Claibornet, és még marad is egy minőségi FAra, vagy egy az egyben fedezné az újoncok igazolását, kinek hogy tetszik. És akkor még nem is beszéltem, hogy maga Ramsey milyen hatással lehet a Cowboys védelmére, amit én többre saccolok mint egy újonc MLBét (pláne egy olyanét aki ACL szakadásból tér vissza).

Bosa pedig engem se győzött meg. Dane Brugler szerint például nem biztos, hogy egy 4-6 sackes játékosnál valaha több lesz belőle. Bryan Broaddus azt írta róla, hogy a személyében egy "jó, nem egy kiváló" játékost draftolna a Cowboys. Nekem ennyi elég volt, hogy ne akarjam 1/4nél.

Végül a letrade. 😊 Persze, mindegyikünk nagyon szeretné, de ez nem opcionális, hanem kell egy partner aki hajlandó lenne megválni komolyabb (és jó eséllyel idei) cetliktől. Melyik csapat lenne ez, de főképp melyik játékos érné meg ennyire 1/4en?
gyeek
Szerintem 1/4-en Ramsey és vele a corner pick lenne a legideálisabb. Needre jönne, hiszen Claiborne FA, ráadásul nem jó, Carr meg sokat keres, de legalább szar. Ja, és Scandrick jó (volt), csak éppenséggel súlyos térdsérülésből jön vissza. A DL-class vastag a piacon, a második körben is lehet találni jó pass rushert, de Ramseyt azért csak hatalmas tehetségnek tartják, sokan a következő Petersont beszélnek róla, bár nem egy ballhawk játékos, illetve az is kérdés, cornerként vagy safetyként lenne-e jobb. Bármelyiknek is, ott van egy tavalyi első körös, szintén CB/S hibrid ugye, akivel szintén lehet számolni.

Azt nem igazán érzem okosnak, hogy ebben a helyzetben a Dallas bekockáztat egy súlyos sérüléséből lábadozó linebackert, aki ráadásul nem Von Miller féle pass rusher, aki majd 10+ sacket csinál neked minden szezonban.
Stez
Claiborne mindenki kissebb meglepetésére hamar és hatásosan tért vissza a térdkalács-szalag szakadásából, de sajna a combja kezdett el szórakozni. Mint írtam lejjebb az ő igazolása az első off-season hír magától a fejesektől. Amúgy akárcsak most Ramseyt, Claibornet is a következő PPként emlegették 4 éve, mind láttuk mi lett ebből. Hiába, nincsenek 100%os biztonságú pickek.

Amúgy úgy veszem észre sokan pazarlásnak tartják a QB választást 1/4en. Én ugyan nem ragaszkodom hozzá, de azon kevesek közé tartoznék, akik örülnének neki. Amellett, hogy nem látom miért lenne hátránya a csapatnak bármi más poszt draftolása helyett, itt vannak az előnyei:

-- A Cowboys jó eséllel még évekig nem kerülhet ilyen magasra a draft sorrendben. A franchise QB-k márpedig nem 2. körben szoktak elkélni, bár jelen esetben a Cowboys megengedheti, hogy egy projekt-QBt draftoljanak, ha magasabb plafont ítélnek meg bárkinek a Goff/Lynch sláger-duónál vagy csak simán jobb az ár/érték arány.

-- Egy elit QB prospect jobb backup lehet a szezon első napjától mint a liga összes Matt Casselje, Brandon Weedenje, Colt McCoya vagy bárkije. Plusz olcsóbb is!

-- Sok QB került a ligában a Sanchise-pályára. Nála nagyon korainak tűnt a mély víz. Ha valaki emlékszik még eleinte a játékára, akkor láthatta, hogy a Jetsben is mutatott sokat a potenciáljából, aztán szépen-lassan felörlődött és most csere... Ha a Cowboys egy elit tehetséget draftolna, akkor azt meg tudná védeni és egyben hatalmasat tudna a fejlődésén lökni, ha Romotól tanulhatna pár évig.

-- A roster és a salary cap is elég jó formában van ahhoz, hogy a Cowboys megalapozza a Romo utáni 10+ évet, ha valamelyik QBt erre alkalmasnak találják.

Nem szabad türelmetlennek lenni. Most lehet csak egy SBért akarnak sokan a védelembe draftolni, de nagyon ritkák azok az újoncok akik első évükben komoly faktorrá válnak, pláne olyanná aki a SBig tudja segíteni a csapatot. Akkor már inkább egy-két nem túlsztárolt, de minőségi FA... De ha okosan, stratégikusan draftolnak és esetleg megkaparintanák 1/4en a jövő QBját, az lehet pár év múlva több SB lehetőségét hozza magával, "elvesztett" szezonok nélkül.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Hát én futót nem húznék. Bőven lehet hozni a piacról nem túl sok pénzért még jó futókat, Forte, Morris. Kár lenne első kört ide "pazarolni". És még a hátsó körökben is lehet futót húzni. Nyilván olyat kell aki képes blokkolni is.
több mint 9 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Ramseyvel az a gond, hogy annyira jó, hogy lehet, kiviszik előttünk...Akár rögtön a Titans. Én sem vagyok Bosa-párti, és Broaddus valóban nem szereti. Azt mondják róla, hogy az ő technikája már nagyon NFL ready, viszont ő van a legközelebb a plafonjához a college karrierje végével. Nagyon sok scout bőven ki lenne békülve vele 1/4-en. Nagyon húzós....
Sokat beszéltünk a letrade-ről, viszont az egyik draft showban felvetették a feltrade lehetőségét esetleg Elliottért. Ti ehhez hogy álltok? Sanszos, hogy 34-re leesik valamelyik impact 1-tech DT, viszont nagyon sokan nyáladzanak az ötlettől, hogy Zeke emögött a fal mögött mi pusztítást tudna végezni, és hogy mennyire jó all around RB, ami a passzblokk miatt nálunk ugye kiemelten fontos. Bár azt is sokan hozzáteszik, hogy talán nem annyira jó, mint amilyen Gurley volt tavaly vagy Fournette lehet jövőre.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát én is Jack/Ramsey vagy letrade párti vagyok. Bosat nem erzem valahogy (bust?).
de MO és Rolando féle terv, Lawrence egyedüli pass rusherünk,Gregoryval nem számolok, akkor a DE poszt nagyon karcsú...bár most D-falat nagyon mélynek mondják, 3 körben is lehet , gyémántokat találni. Na mind1 remélem legalább 1,2 kör a védelemre megy.
Kroos
Én Jacknek nagyon nem örülnék őszintén szólva némi gondolkodás után. Hiába mondják, hogy ő a következő Kuechly, korábban 1/8on RoMacről mondták, hogy a draft legbombabiztosabb pickje meg hasonlók. Plusz becsúszott egy csúnya sérülése, és ahhoz, hogy valóban nagyot tudjon lökni a Cowboys szekerén idén, 100%os részvételű off-season jelenlétre és alapszakasz játékra lenne szükség. Plusz ott a tény, hogy Rolandoval hosszabbítani akarnak.

Ramseyvel ugyanakkor kezdek megbarátkozni 1/4en. Az ő érkezése mint írtam lejjebb megszabadítja a csapatot Carr 8-9 millás szerződésétől, vagy esetleg komoly fegyvertény lenne a draftolása a szerződés megnyírbálásához. A felszabaduló pénzből tudnák újraigazolni Claibornet, és még marad is egy minőségi FAra, vagy egy az egyben fedezné az újoncok igazolását, kinek hogy tetszik. És akkor még nem is beszéltem, hogy maga Ramsey milyen hatással lehet a Cowboys védelmére, amit én többre saccolok mint egy újonc MLBét (pláne egy olyanét aki ACL szakadásból tér vissza).

Bosa pedig engem se győzött meg. Dane Brugler szerint például nem biztos, hogy egy 4-6 sackes játékosnál valaha több lesz belőle. Bryan Broaddus azt írta róla, hogy a személyében egy "jó, nem egy kiváló" játékost draftolna a Cowboys. Nekem ennyi elég volt, hogy ne akarjam 1/4nél.

Végül a letrade. 😊 Persze, mindegyikünk nagyon szeretné, de ez nem opcionális, hanem kell egy partner aki hajlandó lenne megválni komolyabb (és jó eséllyel idei) cetliktől. Melyik csapat lenne ez, de főképp melyik játékos érné meg ennyire 1/4en?
gyeek
Szerintem 1/4-en Ramsey és vele a corner pick lenne a legideálisabb. Needre jönne, hiszen Claiborne FA, ráadásul nem jó, Carr meg sokat keres, de legalább szar. Ja, és Scandrick jó (volt), csak éppenséggel súlyos térdsérülésből jön vissza. A DL-class vastag a piacon, a második körben is lehet találni jó pass rushert, de Ramseyt azért csak hatalmas tehetségnek tartják, sokan a következő Petersont beszélnek róla, bár nem egy ballhawk játékos, illetve az is kérdés, cornerként vagy safetyként lenne-e jobb. Bármelyiknek is, ott van egy tavalyi első körös, szintén CB/S hibrid ugye, akivel szintén lehet számolni.

Azt nem igazán érzem okosnak, hogy ebben a helyzetben a Dallas bekockáztat egy súlyos sérüléséből lábadozó linebackert, aki ráadásul nem Von Miller féle pass rusher, aki majd 10+ sacket csinál neked minden szezonban.

több mint 9 éve
1/4-re szerintem olyan játékos érdemes húzni akit a FA piacról nagyon drágán lehet beszerezni.
Ezek a QB, WR, LT, CB, PassRusher. Ebből nekünk LT, WR és QB van vagy majdnem van. Ez attól függ mennyire lesznek egészségesek a következő szezonban, de mögéjük húzni valakit luxus lenne még így is.
Ami nincs az a CB és jó Passrussher. Szerintem a kettő közül kellene az első körben valamit húzni.
több mint 9 éve
Azért valamennyire kényszerpályán mozgunk. A Dline nem vékony, hanem lehelet vékony. Mincey és Hardy valószínűleg megy. Gregory-val nem nagyon lehet számolni. A két maradék épkézláb játékos ( Lawrence és Crawford ) műtétből jön vissza. Ezen kívül van még néhány töltelék ( jóindulattal rotációs vagy special team ) emberünk.
A jó hír a rosszban viszont az, hogy azt mondják az idei class nagyon erős DL emberekben. Simán lehet 3,4 körben is találni első körös tehetségeket. Ilyen csillagállás mellett szerintem több mint hiba lenne nem a védelembe húzni.
A Dline mellett még a DB classt mondják jónak.Tehát oda is jöhet majd valaki, akár Ramsey 1/4-en.
Amit viszont nagyon gyengének ínak az idén az a WR és QB class.
A letrade meg talán csak álom, bár simán lehet hogy valaki beleszeret és nagyon hiányzik neki egy QB-be és előrejön. Ilyen lehet a Houston, a Philly, San Francisco. Ahogy Stephen Jones szokta mostanában mondogatni "soha ne mond hogy soha".
Egyébként figyeltétek, hogy már jóval többet nyilatkozik mind az öreg. Talán ez is annak a jele, hogy az öreg már kezdi átadni a stafétát.
több mint 9 éve
Kroos

Szerkesztette: gyeek

több mint 9 éve
Amúgy gondolkoztam még a QB draftról 1/4 helyen. Wentz újoncokhoz képest elég öreg ('92 dec. 30.). Ha Romo még valóban két évig bírná (összevettve azzal a lehetőséggel, hogy Wentz két év alatt fejlődik annyit, hogy az esetlegesen hanyatló képességű Tonyt megelőzze), legkorábban a 26. életéves kampányában lehet kezdő. Majdnem mint Romo anno. Egyebek iránt Mayock nemrég Luckéhoz hasonlította a plafonját mint játékos.

A nagy kérdés, hogy láttak-e annyit az edzők Wentzből a Senior Bowlon, hogy meggyőzze őket, hogy franchise QB lehet. Ami pedig ebből következik, hogy milyen módon befolyásolja a döntésüket, hogy 28 éves lesz, mire lejár az újonc szerződése? A QB poszt kicsit más a kor tekintetében mint a többi, de lehet ilyen magas draftcetlivel mint most inkább olyan játékosba fektetnék a jövőt, akivel nagyobb az esélye két hosszabbításnak (Goff).

több mint 9 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan

PunBB bbcode test
több mint 9 éve
Első FA hírek szerint Rolando McClaint és Mo Claibornet akarja a Cowboys aláíratni, Hardyt elengednék.

Pár napos info, hogy a DeMarcus Lawrencen végrehajtott hát műtét "sokkal komolyabb volt" mire amire Stephen Jonesék számítottak. Ez kissé aggasztó.

Ha ezekre a hírekre kéne alapozni a spekulációmat, akkor a Carr cutnak és a Ramsey picknek eléggé megnőtt az esélye.

több mint 9 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Korábban volt még szó a futóknál, hogy Derrick Henry így meg úgy. Nos, 6-2 1/2 magas és 247 font nehéz 😀
több mint 9 éve
Ha Jack jön (amit kétlek) akkor ő lesz a WILL és Lee menne vissza MIKE-nak szvsz.
empty taxi
Szabad tudni, miért kétled? Cowboys scoutok imádják, hiányposztra jönne, egyelőre azt csiripelik, hogy teljesen vissza tud jönni a sérüléséből, azt sem hiszem, hogy kivinnék előttünk.
Megmondom őszintén, ha nem a Jack-Ramsey kettősből húzzuk valamelyiket (vagy kapunk egy nagyon jó trade ajánlatot), én csalódott leszek.
gorbel
Off ball LB szvsz egyszerűen reach 1/4-re akármekkora tehetség is. Btw nálam Jaylon Smith > Jack, pláne ha 4-3 MLB-ről beszélgetünk.
empty taxi
Smith mikor kezdhet játszani? 8-9 hónap recovery tutira kellhet neki
negyedik helyen a Dallas nem fogja elvinni még akkor sem, ha ők is úgy gondolják, ahogy te
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
A lényeg, hogy bárki jön, ne legyen térde. 8)
Stez
legalább lesz mire fogni, ha a védelem nem karcol 😊
több mint 9 éve
Ha Jack jön (amit kétlek) akkor ő lesz a WILL és Lee menne vissza MIKE-nak szvsz.
empty taxi
Szabad tudni, miért kétled? Cowboys scoutok imádják, hiányposztra jönne, egyelőre azt csiripelik, hogy teljesen vissza tud jönni a sérüléséből, azt sem hiszem, hogy kivinnék előttünk.
Megmondom őszintén, ha nem a Jack-Ramsey kettősből húzzuk valamelyiket (vagy kapunk egy nagyon jó trade ajánlatot), én csalódott leszek.
gorbel
Off ball LB szvsz egyszerűen reach 1/4-re akármekkora tehetség is. Btw nálam Jaylon Smith > Jack, pláne ha 4-3 MLB-ről beszélgetünk.
empty taxi
Az ő térde viszont nagyon kivan, tudtommal ezért is rakják elé Jacket mindenhol.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
A lényeg, hogy bárki jön, ne legyen térde. 8)

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
empty taxi
gorbel

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
empty taxi
több mint 9 éve
empty taxi
azért, mert kicsi?
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Annyiban nem okvetlenül, hogy RoMac miatt ment ki szélre Lee.Charlie Firpo
na ez mondjuk nem igaz.
Lee azért ment ki a szélre, mert a weakside linebacker egyrészt a "legvédettebb" a mi sémánkban blokkolás szempontjából, másrészt meg az a playmaker pozi, és oda kell tenni a legjobb embert.
slowmotion
Megfordítom: ha nincs RoMac, akkor is szélre került volna Lee?
A védett gyenge oldali LB-re én is emlékszem, bár öregszem.
Charlie Firpo
szerintem igen, ha nincs RoMac Lee akkor is kikerült volna a weekside-ra.
védeni akarták a sok agyrázkódás elől, és tessék, RoMac megkapta őket helyette...

Lee-t meg Rolando-t hasonlítani nem ér, a Will meg a Mike egészen mást követel.

Draft első körben egy jó Mike LB?
végignéztem a FA linebackereket, aki igazán jó, az nem fog a csapatától szabadulni
rva
Elgondolkodtató Jack 1/4-en, de ha még ott van Ramsey/Bosa, akkor én a kettő közül csak hoznám az egyiket, és bíznék benne, hogy a Darron Lee-hype "árnyékában megbúvó" Johsua Perry benn marad a második körre.
balentin
Bosa-ról egyre többen írják, hogy jó-jó, de kb az a plafon amit most tud. jómunkásember, de nem kiemelkedő. és ez talán reach lehet negyedik körben... jó indukció lesz, hogy Hardy-t visszaigazoljuk-e
Jack nem fog teljes értékű munkát végezni a combine-on, de a saját pro day-én már igen.
 www.sportingnews.com/nfl-news/4695184-nfl-draft-2016-ucla-myles-jack-injury-update-nfl-combine-workouts
nekem egyre jobban tetszik a Lee - Jack - Hitchens LB sor. 😊
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
na ez mondjuk nem igaz.
Lee azért ment ki a szélre, mert a weakside linebacker egyrészt a "legvédettebb" a mi sémánkban blokkolás szempontjából, másrészt meg az a playmaker pozi, és oda kell tenni a legjobb embert.
slowmotion
Megfordítom: ha nincs RoMac, akkor is szélre került volna Lee?
A védett gyenge oldali LB-re én is emlékszem, bár öregszem.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
na ez mondjuk nem igaz.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
 www.bloggingtheboys.com/2016/2/21/11078594/randy-gregory-cowboys-need-to-protect-their-investment
A Gregory ügyhöz.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!