Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyéb híreink: Joe Randlet ismét letartóztatták, ezúttal egyik bírósági idézésének figyelmen kívül hagyása miatt.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
vele kicsit az a baj, hogy majdnem inkább SS mint LB és ha draftoljuk, akkor hol lesz helye?ez sosem gond. volt az a fiatal csávó Arizonából, aki elvileg LB volt, de aztán Jimmy safety-t faragott belőle.
rva
tizenpár év eltelt azóta, a csávó nevét meg felfirkálták a középső luxury suite sor alá.
lehet, hogy jó ómen lenne.
több mint 9 éve
Lássuk meg, hogyan rakják össze a mi Antony-nkat. Én sem írom le, csak legyen mögötte valaki, aki nem KellenMoore.Amikor az a "sérülékeny" QB játszott 4-1 volt a csapat. Nyilván csak Cowboys témában hangozhat el, hogy Romo az Isten és én nem tartanám a dupla vállkuncscsont törését járványnak csak a balsorsnak és a félig mexikóki golyóinak, amikor egy vállveregetés elég volt, hogy újra eltörjön ami még össze sem forrt. És ha Goff valami csoda folytán bentmaradna 1/4en, vinném ezerrel Steve helyében.Offense vs Defense? Minden külföldi fórumon ezzel a kérdéssel találkozom.Egy ilyen inkompetens, motiválatlan és sajnos sikertelen offense szezon után - persze tudva és nem alábecsülve a sérülések szerepét - a defense-t nyomnád?
Tudjátok, hogy az idei 10 Franchise Tagből melyik csapatrész felé dőlt a mérleg?
És a válasz.
Wong
Úgy, hogy az utóbbi draftokon az OL-en kívül csak a védelmet erősítettük? (elnagyolom persze, majd ír Slow...)
Úgy, hogy van 1 db sérülékeny és sajna öreg QB-nk, 1 db jó TE, aki öreg (bocs Jason és drogbáró), 1 db nem féllábú futónk ?
Azért a vezetőségnek nehezebb lenne megmagyarázni, egy szól mellette: a védelem lesz idén az 'erős felhozatal', már ha hinni lehet.
Charlie Firpo
gyeek
Az tavaly bevált, hogy Witten-ért aggódtam, idén remélem bejön, hogy érte, és élete legjobb szezonját futja majd.
És még a Carr témához, ami ide is kapcsolódik: ha mással nem tolunk ki, és hozzá sem nyúlunk, akkor idén nekünk a FA piac - csöcs. 10 milla semmi.
Pedig elkelne tapasztalt játékos is, ami akár a draftunkat is alapvetően befolyásolná. Lásd: Carr el -) 1 futó és/vafy DE -) Ramsey 1. kör -) DT 2. kör (nem futó), stb.....
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Amikor az a "sérülékeny" QB játszott 4-1 volt a csapat. Nyilván csak Cowboys témában hangozhat el, hogy Romo az Isten és én nem tartanám a dupla vállkuncscsont törését járványnak csak a balsorsnak és a félig mexikóki golyóinak, amikor egy vállveregetés elég volt, hogy újra eltörjön ami még össze sem forrt. És ha Goff valami csoda folytán bentmaradna 1/4en, vinném ezerrel Steve helyében.Offense vs Defense? Minden külföldi fórumon ezzel a kérdéssel találkozom.Egy ilyen inkompetens, motiválatlan és sajnos sikertelen offense szezon után - persze tudva és nem alábecsülve a sérülések szerepét - a defense-t nyomnád?
Tudjátok, hogy az idei 10 Franchise Tagből melyik csapatrész felé dőlt a mérleg?
És a válasz.
Wong
Úgy, hogy az utóbbi draftokon az OL-en kívül csak a védelmet erősítettük? (elnagyolom persze, majd ír Slow...)
Úgy, hogy van 1 db sérülékeny és sajna öreg QB-nk, 1 db jó TE, aki öreg (bocs Jason és drogbáró), 1 db nem féllábú futónk ?
Azért a vezetőségnek nehezebb lenne megmagyarázni, egy szól mellette: a védelem lesz idén az 'erős felhozatal', már ha hinni lehet.
Charlie Firpo
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Offense vs Defense? Minden külföldi fórumon ezzel a kérdéssel találkozom.Egy ilyen inkompetens, motiválatlan és sajnos sikertelen offense szezon után - persze tudva és nem alábecsülve a sérülések szerepét - a defense-t nyomnád?
És a válasz.
Wong
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Offense vs Defense? Minden külföldi fórumon ezzel a kérdéssel találkozom. Tudjátok, hogy az idei 10 Franchise Tagből melyik csapatrész felé dőlt a mérleg?
És a válasz.
több mint 9 éve
Na, nekem most lett SZIMPI 😊 😛Puszta számok alapján például fekvenyomás, súlypontemelkedés. Azt figyelembe véve pedig, hogy a méréskor 5+ kilóval volt nehezebb Watt még jobban árnyalja, hogy nem egy kategória. Karakternél meg nem kell azokat a jellemvonásokat kiemelni ami lényegtelen (nem szimpi). Munkamorál. Nézd meg a kombájnos interjúját, olyan flegma, hogy az már vicces. Fáradt meg már nagyon menne haza... Mindenki más legalább vette a fáradtságot, hogy kamuzzon valami lelkeset, ő passzolta ezt. Az egyetemi eltiltása is a) vagy fű miatt volt amivel lebukni nem szép vagy b) tanulmányi eredmény. Egy 4-5 sackes játékosnál többet nem látok benne. Nem elég robbanékony, nem is túl erős, a technikája meg jól jött egyetemen, de a profiknál más lesz a kompetíció. Summa summarum, szerintem bust.www.nfl.com/combine/profiles/j.j.-watt?id=2495488Én nem értek a számokhoz, de melyik amiben nagyon lenyomja Watt? A karakter az más. Attól még lehet jó játékos, hogy
www.nfl.com/draft/2016/profiles/joey-bosa?id=2555249
Watt kb mindenben lenyomja Bosát és a karakterük ég és föld.gyeek
a, nem okos
b, nem szimpatikus
ugyanis lehet a játékintelligenciája meg király.
Matthew99
gyeek
több mint 9 éve
Jack térdére azt írják, hogy a március 11-i re-check fogja eldönteni, akkor mondhatja meg neki az orvos, hogy a márc. 15-i Pro Day-én mehet-e 100%-osan.vele kicsit az a baj, hogy majdnem inkább SS mint LB és ha draftoljuk, akkor hol lesz helye?
több mint 9 éve
Szép kilátások. Sajnos van rá sansz hogy kikapjuk.Puszta számok alapján például fekvenyomás, súlypontemelkedés. Azt figyelembe véve pedig, hogy a méréskor 5+ kilóval volt nehezebb Watt még jobban árnyalja, hogy nem egy kategória. Karakternél meg nem kell azokat a jellemvonásokat kiemelni ami lényegtelen (nem szimpi). Munkamorál. Nézd meg a kombájnos interjúját, olyan flegma, hogy az már vicces. Fáradt meg már nagyon menne haza... Mindenki más legalább vette a fáradtságot, hogy kamuzzon valami lelkeset, ő passzolta ezt. Az egyetemi eltiltása is a) vagy fű miatt volt amivel lebukni nem szép vagy b) tanulmányi eredmény. Egy 4-5 sackes játékosnál többet nem látok benne. Nem elég robbanékony, nem is túl erős, a technikája meg jól jött egyetemen, de a profiknál más lesz a kompetíció. Summa summarum, szerintem bust.www.nfl.com/combine/profiles/j.j.-watt?id=2495488Én nem értek a számokhoz, de melyik amiben nagyon lenyomja Watt? A karakter az más. Attól még lehet jó játékos, hogy
a, nem okos
b, nem szimpatikus
Matthew99
gyeek
több mint 9 éve
Puszta számok alapján például fekvenyomás, súlypontemelkedés. Azt figyelembe véve pedig, hogy a méréskor 5+ kilóval volt nehezebb Watt még jobban árnyalja, hogy nem egy kategória. Karakternél meg nem kell azokat a jellemvonásokat kiemelni ami lényegtelen (nem szimpi). Munkamorál. Nézd meg a kombájnos interjúját, olyan flegma, hogy az már vicces. Fáradt meg már nagyon menne haza... Mindenki más legalább vette a fáradtságot, hogy kamuzzon valami lelkeset, ő passzolta ezt. Az egyetemi eltiltása is a) vagy fű miatt volt amivel lebukni nem szép vagy b) tanulmányi eredmény. Egy 4-5 sackes játékosnál többet nem látok benne. Nem elég robbanékony, nem is túl erős, a technikája meg jól jött egyetemen, de a profiknál más lesz a kompetíció. Summa summarum, szerintem bust.www.nfl.com/combine/profiles/j.j.-watt?id=2495488Én nem értek a számokhoz, de melyik amiben nagyon lenyomja Watt? A karakter az más. Attól még lehet jó játékos, hogy
a, nem okos
b, nem szimpatikus
Matthew99
több mint 9 éve
www.nfl.com/combine/profiles/j.j.-watt?id=2495488Én nem értek a számokhoz, de melyik amiben nagyon lenyomja Watt? A karakter az más. Attól még lehet jó játékos, hogy
a, nem okos
b, nem szimpatikus

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Én nem a 40 yard miatt rinyálok. De a technikájukkal ebben a ligában inkább DeMarcus Ware-ek tudnak érvényesülni, mintsem újoncok. Amúgy itt vannak Watt és Bosa kombájn statjai ha már szóba lett hozva.Mindenki rinyál Bosa 40 yardja miatt... Ő nem egy speed rusher, nem kell neki 4.40 alatt lesprintelni 40 yardot... Ő teknikás és erős. Nagy a pass rush repertoárja ( spin move, swim, bull rush stb...) Jól dolgozik a kezével, jól válik le a blokkokról... 4-3 D hez a legjobb prospect szerintem...Amúgy a 40 yardján kívül minden más felmérője remek volt...Peter Marus KC ?1/18 volt, azért az nagyon messze van az 1/4től....
100yard
én még mindig hiszek abban, hogy a pass rush miatt tünt enyire gyengének a sec.
Egyértelműen Bosa mellett voltam, de így Com. után, már bizonytalan vagyok.
beltazor
Tomcsik
Watt kb mindenben lenyomja Bosát és a karakterük ég és föld. Előbbi valahogy a Texansig csúszott, szóval nem értem a hypeot Bosa, mint top5 prospect körül.
Lynch szerintem könnyedén lecsúszhat 2. kör elejére. 1/4en semmiképp szerintem, sok munka lenne még vele.Ez pedig egy gyors emlékeztető Myles Jack fronton:Ha Kevin Hogant (QB, Stanford) elhozzuk majd az 5. kör táján, a többit elnézem Stephen-nek. Akkor nem kell 1. kör QB (én mondjuk Paxton Lynch-et favorizálnám, hamár). RB jöhet elől, várnám!
twitter.com/clarencehilljr/status/703367499891474432?ref_src=twsrc%5Etfw
A kételyeim:
-- Jack - Ld. fent.
-- Bosa - Sosem tetszett. Lomha, kevés sack, nagyképű.
-- Ramsey - Az "atletikus" kifejezéstől kezd herótom lenni. 0 INT tavaly?
-- Wentz - Nem bizonyított magasabb szinten, kevés meccs. Ez mondjuk csak akkor lenne gond, ha Antonio megint kidőlne, a tehetsége rendben van.
Attól függően, hogy türelmes a Cowboys vagy all-in módba kapcsol, nekem ma épp a Goff (ha a Barnák és a Chargers megteszik azt a szívességet, hogy bent hagyják) és Elliot tetszik (1/4en nem éri meg, 1/10en már-már steal? Please... Amúgy ha van poszt amin az újoncok is tudnak gyakran ragyogni az a RB).
gyeek
Ja és 2. kör - DT.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Nem is arra akartam kihegyezni, hogy mennyire jók - bár az hogy a legjobb a ligába azért sokat jelent -, hanem arra hogy három jó képességű irányító nem tudott mást egy ilyen fal mögött mint interceptionoket dobni. Azért ez nagyon erősen edző hiba is, mind a qb választást illetően mind a játékhívásokat tekintve."They allowed just 108 total sacks, hits and hurries in 2015 -- 28 fewer than the Raiders, the league's second best unit."nem baj a statisztika, csak néha nem árt utánagondolni. ha arányosítjuk a mi számainkat a Raiders passzjátékainak a számára, akkor 124-et kapunk, és bár a 12 is nagy különbség, azért az mégsem 28.
Ez a mi O falunk. Ezek után elég gyalázatos hogy egyik QB se tudott e mögött a fal mögött semmit se mutatni. 😕
100yard
szóval jó a unit, csak nem ennyivel jobb.
slowmotion
több mint 9 éve
"They allowed just 108 total sacks, hits and hurries in 2015 -- 28 fewer than the Raiders, the league's second best unit."nem baj a statisztika, csak néha nem árt utánagondolni. ha arányosítjuk a mi számainkat a Raiders passzjátékainak a számára, akkor 124-et kapunk, és bár a 12 is nagy különbség, azért az mégsem 28.
Ez a mi O falunk. Ezek után elég gyalázatos hogy egyik QB se tudott e mögött a fal mögött semmit se mutatni. 😕
100yard
szóval jó a unit, csak nem ennyivel jobb.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Sebességével nagy baj nincs. Hasonló mint J.J. Watt 40 yardja anno. Neki se hánytorgatja fel senki hogy lassú.Mindenki rinyál Bosa 40 yardja miatt... Ő nem egy speed rusher, nem kell neki 4.40 alatt lesprintelni 40 yardot... Ő teknikás és erős. Nagy a pass rush repertoárja ( spin move, swim, bull rush stb...) Jól dolgozik a kezével, jól válik le a blokkokról... 4-3 D hez a legjobb prospect szerintem...Amúgy a 40 yardján kívül minden más felmérője remek volt...Peter Marus KC ?1/18 volt, azért az nagyon messze van az 1/4től....
100yard
beltazor
Tomcsik
több mint 9 éve
Mindenki rinyál Bosa 40 yardja miatt... Ő nem egy speed rusher, nem kell neki 4.40 alatt lesprintelni 40 yardot... Ő teknikás és erős. Nagy a pass rush repertoárja ( spin move, swim, bull rush stb...) Jól dolgozik a kezével, jól válik le a blokkokról... 4-3 D hez a legjobb prospect szerintem...Amúgy a 40 yardján kívül minden más felmérője remek volt...Peter Marus KC ?1/18 volt, azért az nagyon messze van az 1/4től....
100yard
beltazor
több mint 10 éve
Ez jó kérdés. 1/4-re Tunsil, Myles Jack és talán még Ramsey.És szabad tudnom, hogy kit nem érzel reachnek? Ramsey lassan konszenzus legjobb D játékosnak van kikiáltva, azért az általában megér egy top 5-öt.Nem akarok mások helyett beszélni de nekem speciel az a problémám a hogy negyedikre kicsit reach-nek érzem őket. Szívem szerint én vissza tradelnék, de hát erre sok esély nincs. Ott húznék egy értékben megfelelő embert, esetleg egy futót és a kapott pickeket meg befektetném a védelembe. De ahogy írtam ez inkább az álom kategória.gyeekOlyan játékos nincs, akinek ne lenne valamilyen gyengesége. Mondjuk azon csodálkozom, hogy a top 5 játékos közül három neked ennyire nem jön be, főleg úgy, hogy nálunk hiányposzt. Aztán ha Tunsil vagy mondjuk Buckner is ilyen sokszor felmerülne, lehet, ők sem tetszenének 😊
Ha berántjuk Zeke-et, nem szólok egy szót sem. Position value ide vagy oda, belegondolni is jó, micsoda rombolást végezne emögött a fal mögött. Ráadásul az Ohio State-en is zone blocking fal mögött tolta, amit mi McFadden miatt kicsit hanyagoltunk, de előtte Murray-vel a fedélzeten nem volt egy bukott recept.
gorbel
100yard
gorbel
Most olvastam egy cikket arról, hogy a Rams megfelelő trade partner lehetne. Nekik kellene QB nekünk meg az a 2,3,4 kör amit azért kapnánk, illetve visszalépnénk a 15. helyre. Nálam ez lenne az ideál scenárió.
több mint 10 éve
És szabad tudnom, hogy kit nem érzel reachnek? Ramsey lassan konszenzus legjobb D játékosnak van kikiáltva, azért az általában megér egy top 5-öt.Nem akarok mások helyett beszélni de nekem speciel az a problémám a hogy negyedikre kicsit reach-nek érzem őket. Szívem szerint én vissza tradelnék, de hát erre sok esély nincs. Ott húznék egy értékben megfelelő embert, esetleg egy futót és a kapott pickeket meg befektetném a védelembe. De ahogy írtam ez inkább az álom kategória.gyeekOlyan játékos nincs, akinek ne lenne valamilyen gyengesége. Mondjuk azon csodálkozom, hogy a top 5 játékos közül három neked ennyire nem jön be, főleg úgy, hogy nálunk hiányposzt. Aztán ha Tunsil vagy mondjuk Buckner is ilyen sokszor felmerülne, lehet, ők sem tetszenének 😊
Ha berántjuk Zeke-et, nem szólok egy szót sem. Position value ide vagy oda, belegondolni is jó, micsoda rombolást végezne emögött a fal mögött. Ráadásul az Ohio State-en is zone blocking fal mögött tolta, amit mi McFadden miatt kicsit hanyagoltunk, de előtte Murray-vel a fedélzeten nem volt egy bukott recept.
gorbel
100yard
több mint 10 éve
Nem akarok mások helyett beszélni de nekem speciel az a problémám a hogy negyedikre kicsit reach-nek érzem őket. Szívem szerint én vissza tradelnék, de hát erre sok esély nincs. Ott húznék egy értékben megfelelő embert, esetleg egy futót és a kapott pickeket meg befektetném a védelembe. De ahogy írtam ez inkább az álom kategória.gyeekOlyan játékos nincs, akinek ne lenne valamilyen gyengesége. Mondjuk azon csodálkozom, hogy a top 5 játékos közül három neked ennyire nem jön be, főleg úgy, hogy nálunk hiányposzt. Aztán ha Tunsil vagy mondjuk Buckner is ilyen sokszor felmerülne, lehet, ők sem tetszenének 😊
gorbel
több mint 10 éve
gyeekOlyan játékos nincs, akinek ne lenne valamilyen gyengesége. Mondjuk azon csodálkozom, hogy a top 5 játékos közül három neked ennyire nem jön be, főleg úgy, hogy nálunk hiányposzt. Aztán ha Tunsil vagy mondjuk Buckner is ilyen sokszor felmerülne, lehet, ők sem tetszenének 😊
több mint 10 éve
Ez pedig egy gyors emlékeztető Myles Jack fronton:Ha Kevin Hogant (QB, Stanford) elhozzuk majd az 5. kör táján, a többit elnézem Stephen-nek. Akkor nem kell 1. kör QB (én mondjuk Paxton Lynch-et favorizálnám, hamár). RB jöhet elől, várnám!
twitter.com/clarencehilljr/status/703367499891474432?ref_src=twsrc%5Etfw
A kételyeim:
-- Jack - Ld. fent.
-- Wentz - Nem bizonyított magasabb szinten, kevés meccs. Ez mondjuk csak akkor lenne gond, ha Antonio megint kidőlne, a tehetsége rendben van.
Attól függően, hogy türelmes a Cowboys vagy all-in módba kapcsol, nekem ma épp a Goff (ha a Barnák és a Chargers megteszik azt a szívességet, hogy bent hagyják) és Elliot tetszik (1/4en nem éri meg, 1/10en már-már steal? Please... Amúgy ha van poszt amin az újoncok is tudnak gyakran ragyogni az a RB).
gyeek
Ja és 2. kör - DT.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
"They allowed just 108 total sacks, hits and hurries in 2015 -- 28 fewer than the Raiders, the league's second best unit."Ez a mi O falunk. Ezek után elég gyalázatos hogy egyik QB se tudott e mögött a fal mögött semmit se mutatni. 😕
több mint 10 éve
Ez pedig egy gyors emlékeztető Myles Jack fronton:twitter.com/clarencehilljr/status/703367499891474432?ref_src=twsrc%5Etfw
A kételyeim:
-- Jack - Ld. fent.
több mint 10 éve
Marcus Peters KC ?thereifixedit
100yard
több mint 10 éve
A QB témát 1/4-re már szinte mindenki elengedte, és ez így van jól. Ramsey olyan kivételes atletikus képességekkel és intelligenciával van megáldva, hogy vétek lenne benn hagyni. Ráadásul a CB is drága poszt, ezt a saját bőrünkön is tapasztaltuk.Kár hogy nem tudja INTre konvertálni a képességeit. Mondjuk ezek alapján beleillik a társaságba. 😊
gorbel