Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Ha a Jack - Smith - Lee - Ragland kvartettet nézzük, akik mind jó eséllyel kimennek az első körben, akkor szerintem nem túlzás a Perryt a második körbe rakni (5. legjobb ILB/MLB-ként). Abban igazad lehet, hogy nem ennyire az elejére.Elgondolkodtató Jack 1/4-en, de ha még ott van Ramsey/Bosa, akkor én a kettő közül csak hoznám az egyiket, és bíznék benne, hogy a Darron Lee-hype "árnyékában megbúvó" Johsua Perry benn marad a második körre.szerintem bőven benn lesz ő még második kör elején, de lehet még a harmadik elején is elérhető lesz.
balentin
kapitnono
több mint 9 éve
szerintem bőven benn lesz ő még második kör elején, de lehet még a harmadik elején is elérhető lesz.Lee-t meg Rolando-t hasonlítani nem ér, a Will meg a Mike egészen mást követel.Elgondolkodtató Jack 1/4-en, de ha még ott van Ramsey/Bosa, akkor én a kettő közül csak hoznám az egyiket, és bíznék benne, hogy a Darron Lee-hype "árnyékában megbúvó" Johsua Perry benn marad a második körre.
Draft első körben egy jó Mike LB?
végignéztem a FA linebackereket, aki igazán jó, az nem fog a csapatától szabadulni
rva
balentin

több mint 9 éve
Lee-t meg Rolando-t hasonlítani nem ér, a Will meg a Mike egészen mást követel.Elgondolkodtató Jack 1/4-en, de ha még ott van Ramsey/Bosa, akkor én a kettő közül csak hoznám az egyiket, és bíznék benne, hogy a Darron Lee-hype "árnyékában megbúvó" Johsua Perry benn marad a második körre.
végignéztem a FA linebackereket, aki igazán jó, az nem fog a csapatától szabadulni
rva
több mint 9 éve
Csak Jackről senki sem tudja, milyen állapotban van a térde. Alapból non kontakt sérült meg súlyosan, kihagyta az egész idényt, kissé Lee beütése van a dolognak. A tehetsége az nem kérdés.Lee-t meg Rolando-t hasonlítani nem ér, a Will meg a Mike egészen mást követel.Jack lenne nálam gondolkodás nélkül a 4. pick, Kuechly második eljövetelének tartják, aki meg kb etalon, szerintem okfejtésnek elég ennyi 😊
rva
gorbel
több mint 9 éve
Annyiban nem okvetlenül, hogy RoMac miatt ment ki szélre Lee.Lee-t meg Rolando-t hasonlítani nem ér, a Will meg a Mike egészen mást követel.Jack lenne nálam gondolkodás nélkül a 4. pick, Kuechly második eljövetelének tartják, aki meg kb etalon, szerintem okfejtésnek elég ennyi 😊
rva
gorbel
Jack abszolút jöhet, most az a kérdés, hogy az LB vagy a Dline csapatrész gyengül meg jobban - lásd Gregory.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Lee-t meg Rolando-t hasonlítani nem ér, a Will meg a Mike egészen mást követel.Jack lenne nálam gondolkodás nélkül a 4. pick, Kuechly második eljövetelének tartják, aki meg kb etalon, szerintem okfejtésnek elég ennyi 😊
rva
több mint 9 éve
szerk: viszont ha marihuána miatt kapta a 4 meccset, akkor az azt jelenti, hogy előtte már két alkalommal, amikor megborult fizetnie kellett, egyszer a kétheti utána meg a négyheti alapbérének megfelelő összeget. azaz nem úgy van, hogy csak a negyediknél szólunk, hanem szólnak azok minden alkalommal. ez viszont eddig nem került nyilvánosságra, ami (mivel a média mindenről tud) azt sejteti, hogy mégsem ez lehetett a probléma.Ez nem feltétlenül van így. Más eltiltások előtt sem derülnek ki az ilyen büntetések.
Gregory előélete miatt minden olyan apróság, hogy kétheti bérére büntetik kiemelt média figyelmet kapott volna, még szezonban is.
érdekes dolog, kíváncsi vagyok tudunk-e meg többet róla.
rva
több mint 9 éve
Lee-t meg Rolando-t hasonlítani nem ér, a Will meg a Mike egészen mást követel.Draft első körben egy jó Mike LB?
több mint 9 éve
Egyéb híreink: Joe Randlet múlt héten ismét letartóztatták, a harmadik alkalommal mióta kirúgta a Cowboys.Ez a pasas... xD Sam Hurd óta nem volt defekktesebb playa a Cowboysba 😀 Ha jol tudom róla az derültki miután elkerült innen hogy drog dealer, ráadásul nem is akármilyen, szóval nem ilyen kis utcasarki piti terítő.
gyeek
Az Isteni Rolando pedig jó volt, csak veszett lassú, sok szakértő szerint jó volna, ha visszatérne hozzánk, főleg amennyibe eddig volt, de nem váltotta meg a világot, Lee visszatért és lenyomta teljesítményben, mint vak a bélyeget...Jó mondjuk ez azért nem feltétlenül igazságos Rolandoval szemben, mert Lee ha egészséges, 2-3 linebackeren kívül nem nagyon van a ligában aki ki tudná szorítani a kezdőből 😊
Charlie Firpo
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Azért is dobtam be a dolgot, mivel az utóbbi egy-két évben minden edzőtáborban láthatták az edzők talán épségben játszani, tudják mit nyújt McClainhez képest. Utóbbi sajna nem mutatta ugyanazt a lelkesedést mint amikor év visszatérője címre is esélyes volt, plusz elszenvedett két agyrázkódást is. Egyéb híreink: Joe Randlet múlt héten ismét letartóztatták, a harmadik alkalommal mióta kirúgta a Cowboys.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Lee az úr, a Bruce Lee!!! 😊Azért a kérdőjelet észrevehettétek volna Gyeek első mondatának végén. Most darabra vagyunk vékonyak ILB poszton Hitch visszaesésével.Rolando az úr, mindig, minden körülmények között.
Az Isteni Rolando pedig jó volt, csak veszett lassú, sok szakértő szerint jó volna, ha visszatérne hozzánk, főleg amennyibe eddig volt, de nem váltotta meg a világot, Lee visszatért és lenyomta teljesítményben, mint vak a bélyeget...
Ha rendesen odateszi magát, edz mint állat, lefogy, begyorsul, jöhet vissza az isteni szerintem is, de Lee az úr.
Charlie Firpo
És ne légy rasszista. 8D
Stez
(Hozzáteszem, hogy 6-4-nek írják a magasságát Rolando-nak, de olyat is olvastam, hogy 6-5, tehát egyszerűen kinőtte az LB posztot, tán ezért lassult le.)
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Azért a kérdőjelet észrevehettétek volna Gyeek első mondatának végén. Most darabra vagyunk vékonyak ILB poszton Hitch visszaesésével.Rolando az úr, mindig, minden körülmények között.
Az Isteni Rolando pedig jó volt, csak veszett lassú, sok szakértő szerint jó volna, ha visszatérne hozzánk, főleg amennyibe eddig volt, de nem váltotta meg a világot, Lee visszatért és lenyomta teljesítményben, mint vak a bélyeget...
Ha rendesen odateszi magát, edz mint állat, lefogy, begyorsul, jöhet vissza az isteni szerintem is, de Lee az úr.
Charlie Firpo
És ne légy rasszista. 8D
több mint 9 éve
Azért a kérdőjelet észrevehettétek volna Gyeek első mondatának végén. Most darabra vagyunk vékonyak ILB poszton Hitch visszaesésével.Az Isteni Rolando pedig jó volt, csak veszett lassú, sok szakértő szerint jó volna, ha visszatérne hozzánk, főleg amennyibe eddig volt, de nem váltotta meg a világot, Lee visszatért és lenyomta teljesítményben, mint vak a bélyeget...
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Amúgy nállunk is nagy tackle gyár volt a 2 ILB csak épp nem mindegy hol történt meg az a tackle 😀Velünk is elkezdték összeboronálni az összes kivágott kost... Merthogy nekünk minden ILB upgrade... Na azért nem....Szépíthetjük a dolgokat igazából, de valljuk be, non-faktor volt.Konkrétan "citromsárgával" jelölték, azaz Average volt, egy közepes kezdő a PFF szerint.Ez a galád hajtotta a sereghajtót, egy ÚR. (8valahol azt olvastam hogy Laurinaitist a posztján a PFF szerint sereghajtó volt tavalyez nem igaz!
ozibozi
Laurinatis: Graded 93rd of 94 ILBs in '15 by PFF
Borbinho
Stez
Chargers LT
Ez nem jelenti azt, hogy máshol is az lesz, de fizetéséhez és teljesítményéhez képest érthető a kivágása, és én személy szerint nem biztos, hogy sok pénzért szívesen látnám a kedvenc csapatomnál.
De kinek mi.
Stez
Tomcsik
több mint 9 éve
Velünk is elkezdték összeboronálni az összes kivágott kost... Merthogy nekünk minden ILB upgrade... Na azért nem....Szépíthetjük a dolgokat igazából, de valljuk be, non-faktor volt.Konkrétan "citromsárgával" jelölték, azaz Average volt, egy közepes kezdő a PFF szerint.Ez a galád hajtotta a sereghajtót, egy ÚR. (8valahol azt olvastam hogy Laurinaitist a posztján a PFF szerint sereghajtó volt tavalyez nem igaz!
ozibozi
Borbinho
Stez
Chargers LT
Ez nem jelenti azt, hogy máshol is az lesz, de fizetéséhez és teljesítményéhez képest érthető a kivágása, és én személy szerint nem biztos, hogy sok pénzért szívesen látnám a kedvenc csapatomnál.
De kinek mi.
Stez
több mint 9 éve
Szépíthetjük a dolgokat igazából, de valljuk be, non-faktor volt.Konkrétan "citromsárgával" jelölték, azaz Average volt, egy közepes kezdő a PFF szerint.Ez a galád hajtotta a sereghajtót, egy ÚR. (8valahol azt olvastam hogy Laurinaitist a posztján a PFF szerint sereghajtó volt tavalyez nem igaz!
ozibozi
Borbinho
Stez
Chargers LT
De kinek mi.
több mint 9 éve
Konkrétan "citromsárgával" jelölték, azaz Average volt, egy közepes kezdő a PFF szerint.Ez a galád hajtotta a sereghajtót, egy ÚR. (8valahol azt olvastam hogy Laurinaitist a posztján a PFF szerint sereghajtó volt tavalyez nem igaz!
ozibozi
Borbinho
Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Ez a galád hajtotta a sereghajtót, egy ÚR. (8valahol azt olvastam hogy Laurinaitist a posztján a PFF szerint sereghajtó volt tavalyez nem igaz!
ozibozi
Borbinho
több mint 9 éve
Érdemes lenne-e Laurinaitist leigazolni? Bár sérülései voltak a közelmúltban, sose hagyott ki meccset 2009 óta és minden szezonban 100+ tacklelel zárt -- még sérülten is. McClainnél jobb és stabilabb is, még ha egy picit drágább is lehet. 3 év 15 millióért szerintem vihető.Elvben jöhetne, de ha tavaly állt a fiatalítás, akkor valószínűleg idén is. Ha kivétel lesz, az max. Durant, asszem ő megint free.
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
valahol azt olvastam hogy Laurinaitist a posztján a PFF szerint sereghajtó volt tavalyez nem igaz!
ozibozi
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
valahol azt olvastam hogy Laurinaitist a posztján a PFF szerint sereghajtó volt tavaly
több mint 9 éve
Érdemes lenne-e Laurinaitist leigazolni? Bár sérülései voltak a közelmúltban, sose hagyott ki meccset 2009 óta és minden szezonban 100+ tacklelel zárt -- még sérülten is. McClainnél jobb és stabilabb is, még ha egy picit drágább is lehet. 3 év 15 millióért szerintem vihető.Az isteni Rolandónál jobb?
gyeek
Ezzel engem sértettél most meg…
A viccet félretéve stabillabb talán, de nem jobb. Lau az elmúlt szezonokban igazából gyenge volt, csak a számokat hozogatta (100+ szerelés), de mondjuk egy középső linebackertől ez nem meglepő.
Nagyon jól indult a karrierje, de mára már közepes MLB-nek sem lehet hívni. Persze lehet, hogy más csapatban, más sémában feljavul, de mondjuk az nem biztos, hogy az ő teljesítménye megéri azt a pénzt, amit valószínűleg megkap majd valamelyik csapattól.
több mint 9 éve
Érdemes lenne-e Laurinaitist leigazolni? Bár sérülései voltak a közelmúltban, sose hagyott ki meccset 2009 óta és minden szezonban 100+ tacklelel zárt -- még sérülten is. McClainnél jobb és stabilabb is, még ha egy picit drágább is lehet. 3 év 15 millióért szerintem vihető.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
a következő 10 meccs, utána szezon.nincs kizárva, hogy mint sokan mások, csak a fájdalom elviseléséért szívta.
nyilván nem tett jót az, hogy az első héten megsérült, és ezt úgy tűnik agyban sem sikerült feldolgozni teljesen...
még kinőheti, hátha tanul ebből a hibából.
szerk: viszont ha marihuána miatt kapta a 4 meccset, akkor az azt jelenti, hogy előtte már két alkalommal, amikor megborult fizetnie kellett, egyszer a kétheti utána meg a négyheti alapbérének megfelelő összeget. azaz nem úgy van, hogy csak a negyediknél szólunk, hanem szólnak azok minden alkalommal. ez viszont eddig nem került nyilvánosságra, ami (mivel a média mindenről tud) azt sejteti, hogy mégsem ez lehetett a probléma.
Gregory előélete miatt minden olyan apróság, hogy kétheti bérére büntetik kiemelt média figyelmet kapott volna, még szezonban is.
érdekes dolog, kíváncsi vagyok tudunk-e meg többet róla.
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Ami itt a szomorú,hogy innen nem sok dobás a szezonos eltiltás...onnan meg nem nagyon lesz GM aki pénzt ad.pár spangliért eldobni egy karriert szomorú dolog