Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 9 éve
rva 4 519 — Me for President!
Sean Lee interceptelte Elishát a Pro Bowlon... is. 😀
gyeek
szar lehet neked, ha még mindig erre recskázool...😊
ozibozi
szar lehet neked, ha nem érted a viccet.
több mint 9 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
gyeek
Eskuszom, mar vartam ezt a kommentet 😀
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
gyeek
ozibozi
Recskázás? Szakmunkásképzős poénok Csimborasszója. Szar lehet neked, ha már ehhez kell folyamodnod, hogy odaszólhass egy keményet. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
gyeek
ozibozi
O de szellemes ...
De ha haverok vagytok és csak piszkálod akkor ok

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 275
gyeek

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
a ProBowl-on mindenki a Team Irvin-t fogja erősíteni a dallasiak közül.
milyen meglepetés 😊
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
simán lehet Lynch is elmegy első kör végén, valakinek akinek kevés need-je van megpróbálkozik vele ...
Goff + Wentz egyelőre surefire első körnek tűnik valóban, de 95 nap van még a draftig 😊
rva
Tavaly csak két QB ment ki az első körben aztán a harmadikban húztak újra. Idén is lehet ilyen helyzet, pláne hogy az idei classt nem mondják túl jónak.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ahogy nézem, a Senior Bowl-on a 2-3. körös (CBS Sport) DT-ket edzi Marinelli a héten. Ebből egy leeshetne mondjuk a 3. körben, és akkor mindenki jól járna (főleg mi).

A CBSSport rangsorából ők:
RANK PLAYER POS. POS. RANK SCHOOL CLASS HT. WT. PROJ. ROUND
45 *Austin Johnson DT 7 Penn State rJr 6-4 323 2
49 Vernon Butler DT 8 Louisiana Tech Sr 6-4 325 2
68 Adolphus Washington DT 9 Ohio State Sr 6-4 297 2-3
91 *Chris Jones DT 10 Mississippi State Jr 6-5 308 3
108 Sheldon Day DT 11 Notre Dame Sr 6-1 286 3-4

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
simán lehet Lynch is elmegy első kör végén, valakinek akinek kevés need-je van megpróbálkozik vele ...
Goff + Wentz egyelőre surefire első körnek tűnik valóban, de 95 nap van még a draftig 😊
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Bár nem ismerem őket, de Goff vagy Lynch, nagyon másban az első körben szerintem nem érdemes gondolkodni. Vagy bízni kell benne, hogy lecsúszik valaki a 2. körre, Wentz pl., őt edzük a Senior Bowl-ra, közelről megfigyelheti Garrett. Vagy ha már lecsúszó, Allen a Rezors-ból, az Öreg biztos nem bánná. Ő is Senior bowl-os.
Charlie Firpo
Én meg azt gondolom, hogy talán Lync tud kicsúszni az első körből. Nem volt túl jó teljesítménye a "valamilyen" bowl-on. Nem nfl kész, tipikus developmental project. Az ilyeneket a másodiktól lefele szoktak húzni.
100yard
én is így gondolom, Wentz lesz akit még kihúznak az első körben.

több mint 9 éve
Bár nem ismerem őket, de Goff vagy Lynch, nagyon másban az első körben szerintem nem érdemes gondolkodni. Vagy bízni kell benne, hogy lecsúszik valaki a 2. körre, Wentz pl., őt edzük a Senior Bowl-ra, közelről megfigyelheti Garrett. Vagy ha már lecsúszó, Allen a Rezors-ból, az Öreg biztos nem bánná. Ő is Senior bowl-os.
Charlie Firpo
Én meg azt gondolom, hogy talán Lync tud kicsúszni az első körből. Nem volt túl jó teljesítménye a "valamilyen" bowl-on. Nem nfl kész, tipikus developmental project. Az ilyeneket a másodiktól lefele szoktak húzni.
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
nekem ebből a cikkből ez nem jött le, sokkal inkább hogy minden képlékeny még
100yard
 twitter.com/CharlesRobinson/status/691628498482544640
nekem ez tűnt fel 😊

és még egy érdekes BTB olvasmány:
 www.bloggingtheboys.com/2016/1/26/10831794/cowboys-free-agent-big-board-part-one-assessing-the-needs

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
nekem ebből a cikkből ez nem jött le, sokkal inkább hogy minden képlékeny még
több mint 9 éve
nem lesz itt első körös irányító akkor 😊
több mint 9 éve
Nem szoktam BTB híreket egy az egyben idelinkelni, de a maiban volt jónéhány hasznos/érdekes rész (és sietek is 😊). A második részt a draftnak szentelték.

www.bloggingtheboys.com/2016/1/26/10830700/dallas-cowboys-news-tony-romo-reeses-senior-bowl

több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Azt is vegyétek figyelembe, hogy nálunk egy pár első kör el volt cserélve... Percy és Jimmy... meg nem mindegy, hogy egy csapat folyamatosan rossz (Rams, akinél a D majdhogy csak első körösökből áll) és jó helyről tud draftolni vagy jó éveken keresztül és mindig csak a körök végén...
A másik, hogy nem mindegy, h milyen csapatod van... mert ha jó a csapat, akkor nyugodtabban lehet high risk-high reward játékost bepróbálni.
Illetve ha jó deep a csapat, akkor nem tudnak megragadni a rookiek... vagyis nehezebben és kevesebb játékidővel...
Minden összefügg, nem csak a scoutok teljesítménye... sztem azokkal nagy általánosságba nincs gond, inkább a döntéshozó akit szidni kell, ha nem olyanok a draftok és folyamatosan rosszak.
Ez rólatok nem mondható el, hisz azért nagyon szépen bejöttek a draftok mostanság, nyilván mindig lehetne jobb... : )

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
... utána viszont nem találunk még átlagos kezdőt is csak ritkán....
rva
És megint az edzői stáb... GM. Játékosmegfigyelők. stb. Mélyen van a probléma.

Ebben és úgy gondolom, hogy Seattle a legjobb. Hátsó körös tehetségeket szépen találgatnak meg, a kevésbé tehetségeseket pedig ésszel tudják beépíteni.
Wong
ez kétoldalú probléma, olyan csapat nincs, akinek minden köre stabilan mindig jól sikerül.
és akkor inkább azt választom, hogy az első háromból stabilan hozzak el igazán jókat mint azt, hogy az összes hátsó körös prospectből below-average kezdők váljanak.
az utóbbi pár év összetettjében a Seattle jól draftolt, de csak a k.rva jól sikerült 2012-es draftjuk miatt.
összességében inkább a Rams a legjobban draftoló csapat.
rva
Ezt adom. Csakhogy a Rams nem tudha hozni az eredményeket a Seattle pedig igen. Ezért érzem azt,hogy náluk ez megfelelően működik. Persze ők egy a sok közül.

Tartok tőle,hogy Dallasban mem fog kiemelkedőt hozni a következő év,a lentebb említett aggályaim miatt. Tudom,hogy ennél azért sokkal bonyolultabb a helyzet, csak mindig ezt a "...na,még egy évet várunk mert majd jövőre meglesz (de hogy a rájátszás -és nem egy meccs- vagy a SB azt nem tudom)

Valami meglepetés húzás kellene a klubtól,mint a 9ersnél Kelly,higy a játékosok magukért, a csapatért, és a győzelemért játszon. Mint ahogy Byranten is látszik. Ő akar,vehemens és ez a teljesítményén is látszik. Magárt küzd nem azért mert az edző basztatja. Ez sok nagy játékoson látszik, házon belül Lee-n, pl.
Wong
Azért én azt a nagy Seattle dominanciát a draftban nem látom. Valóban volt egy két jó évük 2011,2012 ahol beletaláltak, bár a 2012 Bruce Irvin első kör azért nem olyan nagy telitalálat, de valóban akkor második és a harmadik kör bejött nekik Wagnerrel és Wilsonnal. Azóta viszont szinte semmi értékelhető, kis túlzással.
Egyébként nekünk meg a 2011-es évünk volt jó, 1 Tyron Smith, 3 Demarco Murray, 6 Dwayne Harris és végül 2 Bruce Carter is ott volt még.
Ha nekem kellene jó draftoló csapatot mondani akkor én inkább a Caroline-ra voksolnék. Az utóbbi pár évben jó érzékkel választottak (1 Kelvin Benjamin, 2 Kony Ealy, 1 Star Lotulelei, 2 Kawann Short , 1 Luke Kuechly, 5 Josh Norman, 1 Cam Newton, 5 Greg Hardy ).
Persze ez is relatív. Sok mindentől függ. Akkor lehet valakit jónak mondani ha évről évre meg tudja ismételni a teljesítményt, de ahogy én a draft-tot látom ez inkább szerencse. Egyik év bejön a másik nem.
Meg az sem mindegy milyen helyzetbe keül az a játékos akit kiválasztanak. Nálunk a TE poszt ilyen. Hiába húzunk második körben Witten mellet senki se tud érvényesülni. Martellus Bennett-nek is voltak jó évei mióta elment tőlünk, de a szigorúan csak a nálunk töltött időt nézzük akkor Ő egy bust volt. Lehet Escobarral is ez a helyzet. Ezek a szituk is árnyalják azért egy csapat draft teljesítményét.
több mint 9 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
rva

Ebben és úgy gondolom, hogy Seattle a legjobb. Hátsó körös tehetségeket szépen találgatnak meg, a kevésbé tehetségeseket pedig ésszel tudják beépíteni.
Wong
ez kétoldalú probléma, olyan csapat nincs, akinek minden köre stabilan mindig jól sikerül.
és akkor inkább azt választom, hogy az első háromból stabilan hozzak el igazán jókat mint azt, hogy az összes hátsó körös prospectből below-average kezdők váljanak.
az utóbbi pár év összetettjében a Seattle jól draftolt, de csak a k.rva jól sikerült 2012-es draftjuk miatt.
rva
Ezt adom. Csakhogy a Rams nem tudha hozni az eredményeket a Seattle pedig igen. Ezért érzem azt,hogy náluk ez megfelelően működik. Persze ők egy a sok közül.

Tartok tőle,hogy Dallasban mem fog kiemelkedőt hozni a következő év,a lentebb említett aggályaim miatt. Tudom,hogy ennél azért sokkal bonyolultabb a helyzet, csak mindig ezt a "...na,még egy évet várunk mert majd jövőre meglesz (de hogy a rájátszás -és nem egy meccs- vagy a SB azt nem tudom)

Valami meglepetés húzás kellene a klubtól,mint a 9ersnél Kelly,higy a játékosok magukért, a csapatért, és a győzelemért játszon. Mint ahogy Byranten is látszik. Ő akar,vehemens és ez a teljesítményén is látszik. Magárt küzd nem azért mert az edző basztatja. Ez sok nagy játékoson látszik, házon belül Lee-n, pl.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
rva

Wong
rva
no de a Rams meg leginkább az RG-trade miatt, nem?
hát anno a Herschel Walker trade-ből meg mi jöttünk ki félelmetesen, ez van
több mint 9 éve
rva

Wong
több mint 9 éve
Két brutál,legjobb védelmes csapat van ott.
Kroos
Sokszor a hideg rázott, annyira jól tolta mind a két D#.
Nagy meccs lesz.
több mint 9 éve
rva

több mint 9 éve
az utóbbi 3-4 év draftjainak második fele kb sz*rt sem ér.
az első három körig vagyunk jók (az első kört nézve kiemelkedően jók vagyunk, top2 még a Mo floppal együtt is) utána viszont nem találunk még átlagos kezdőt is csak ritkán....