Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Négy az a három, de lényegében mindegy. Nekem is rejtély hogy egy nálunk leírt corner milyen szinten teljesít évről-évre a ligában, viszont máshol jó cornerek nálunk hogy leamortizálódnak. 😕9,1M$ a base salary idén, ennyit kaphat meg, új pénzt már nem lát. szerinted mekkora paycutot javasolnának neki? bevállalna adott esetben egy hatmilliós vágást? én személy szerint kétlem.Lehet... vagy addig üti a vasat amíg meleg. Miért vonulna vissza akkor amikor még van rá igény? Miért ne menne bele egy csökkentésbe amivel még mindig jobban járna mint egy tökúj szerződéssel? Carrnak sok hibája van mint corner back, de nem mint ember és nem hinném, hogy egy adott szituációban ne tudná lenyelni a büszkeségét.gyeekElőbb-utóbb vagy belemegy a fizu csökkentésbe, vagy megy az utcára (ahol rájön, hogy a csökkentett fizetés is több mint amit ott ajánlanak neki, de akkor már késő).te most viccezesz?
gyeek
4 év alatt 41 millát markolt fel csak tőlünk, ráadásul nem is veri el kurvákra meg hernyóra. ha kitesszük, akkor lesz, ami lesz, ő már egész életére megcsinálta magát.
slowmotion
ráadásul nem biztos, hogy rossz játékos, csak lehet, hogy mi nem bírjuk kihasználni a képességeit. lásd még Newman, aki már vagy három éve le lett írva nálunk, azóta még a leggyengébb idénye is jobb volt, mint nálunk az utolsó három idénye közül a legjobb.
slowmotion
Fizucsökkentésbe meg annyiba megy bele valaki, ha értelmes amennyi egy kicsit több mint a piacon kapna ha cut-olnánk. Szerintem Carr értéke most a piacon nem nagyon lehet több évi 2-3 milliónál. gondolom ehhez képest lehet bármiféle csökkentésről szó. Ha marad fele a fizetéséek még jóé jár szerintem. Persze ez egyén függő, lehet csakazért se megy bele semmi egyezkedésbe.
több mint 9 éve
9,1M$ a base salary idén, ennyit kaphat meg, új pénzt már nem lát. szerinted mekkora paycutot javasolnának neki? bevállalna adott esetben egy hatmilliós vágást? én személy szerint kétlem.Lehet... vagy addig üti a vasat amíg meleg. Miért vonulna vissza akkor amikor még van rá igény? Miért ne menne bele egy csökkentésbe amivel még mindig jobban járna mint egy tökúj szerződéssel? Carrnak sok hibája van mint corner back, de nem mint ember és nem hinném, hogy egy adott szituációban ne tudná lenyelni a büszkeségét.gyeekElőbb-utóbb vagy belemegy a fizu csökkentésbe, vagy megy az utcára (ahol rájön, hogy a csökkentett fizetés is több mint amit ott ajánlanak neki, de akkor már késő).te most viccezesz?
gyeek
4 év alatt 41 millát markolt fel csak tőlünk, ráadásul nem is veri el kurvákra meg hernyóra. ha kitesszük, akkor lesz, ami lesz, ő már egész életére megcsinálta magát.
slowmotion
ráadásul nem biztos, hogy rossz játékos, csak lehet, hogy mi nem bírjuk kihasználni a képességeit. lásd még Newman, aki már vagy három éve le lett írva nálunk, azóta még a leggyengébb idénye is jobb volt, mint nálunk az utolsó három idénye közül a legjobb.
több mint 9 éve
Lehet... vagy addig üti a vasat amíg meleg. Miért vonulna vissza akkor amikor még van rá igény? Miért ne menne bele egy csökkentésbe amivel még mindig jobban járna mint egy tökúj szerződéssel? Carrnak sok hibája van mint corner back, de nem mint ember és nem hinném, hogy egy adott szituációban ne tudná lenyelni a büszkeségét.Előbb-utóbb vagy belemegy a fizu csökkentésbe, vagy megy az utcára (ahol rájön, hogy a csökkentett fizetés is több mint amit ott ajánlanak neki, de akkor már késő).te most viccezesz?
gyeek
slowmotion
És most a vicc:
Öreg Kohn odahívja nejét a halottas ágyához:
-- Sára! Emlékszel amikor elvittek engem a táborba? Emlékszel ugye? Ott voltál...
-- Igen Sámuel, emlékszem. Ott voltam.
-- És arra emlékszel amikor először elvették tőlem a boltot?
-- És amikor másodszor is elvették a boltot? Emlékszel-e?
-- Sára...! Rájöttem valamire!
-- Mire Sámuel?
-- Te nem hozol szerencsét!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Előbb-utóbb vagy belemegy a fizu csökkentésbe, vagy megy az utcára (ahol rájön, hogy a csökkentett fizetés is több mint amit ott ajánlanak neki, de akkor már késő).te most viccezesz?
gyeek
több mint 9 éve
Ez volt Murrayjel is, neki sikerült magát összeraknia. Mo sérülései nem krónikusak felbukkanásukat tekintve. A tavalyi elég csúnya volt, gyorsan és hatékonyan rehabilitálódott. Victor Cruz egy pár héttel később ugyanazt nyalta be, neki nem sikerült abból talpra állni. Majdnem mindegyik sérülése különböző volt, kivéve az a nyamvadt hamstring. Arra muszáj rágyúrnia mielőtt Miles Austin sorsára jut, de nem veszett ügy még szerintem.a kérdés akkor, hogy Mo vagy Carr maradjon depth-nek a két oldalra, tekintve, hogy Scandrick visszatér és van még ilyen Josh Thomas - Deji Olatoye - Terrence Mitchel szintű depth slotba?Jól látod. Mo nem megoldás. Bármikor kidőlhet.
Carr post June1 designation cutja 9,1 millió cap space-t eredményezne 4,7 millió dead money-val.
- ha marad, akkor a cap space 13,8 millió
- ha hozunk valakit 5 millió/év értékben, akkor a cap space 5+4,7 millió azaz egy négyest tudunk sprórolni
- ha Claiborne aláírna, akkor még olcsóbban megúsznánk a corner kérdést, de vele nem számolhatok 16 meccset / idény
rva
100yard
Carr-ral kapcsolatban érdemes tisztázni, hogy szarból átlagos szintre dolgozta fel magát, ami szép és jó viszont a fizetése egyre csak nőni fog. Előbb-utóbb vagy belemegy a fizu csökkentésbe, vagy megy az utcára (ahol rájön, hogy a csökkentett fizetés is több mint amit ott ajánlanak neki, de akkor már késő).
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
a kérdés akkor, hogy Mo vagy Carr maradjon depth-nek a két oldalra, tekintve, hogy Scandrick visszatér és van még ilyen Josh Thomas - Deji Olatoye - Terrence Mitchel szintű depth slotba?Jól látod. Mo nem megoldás. Bármikor kidőlhet.
Carr post June1 designation cutja 9,1 millió cap space-t eredményezne 4,7 millió dead money-val.
- ha hozunk valakit 5 millió/év értékben, akkor a cap space 5+4,7 millió azaz egy négyest tudunk sprórolni
- ha Claiborne aláírna, akkor még olcsóbban megúsznánk a corner kérdést, de vele nem számolhatok 16 meccset / idény
rva
több mint 9 éve
a kérdés akkor, hogy Mo vagy Carr maradjon depth-nek a két oldalra, tekintve, hogy Scandrick visszatér és van még ilyen Josh Thomas - Deji Olatoye - Terrence Mitchel szintű depth slotba?Carr post June1 designation cutja 9,1 millió cap space-t eredményezne 4,7 millió dead money-val.
több mint 9 éve
Annyira azért ne legyünk elkeseredve a seondary miatt. 227 yardot kaptunk átlagosan meccsenként úgy hogy szinte csak a védelem volt fenn mert az offense three and out-ra általában lejött.Mit szóljon a NYG két első körös cornerrel és kaptak meccsenként 300 yardot ? Ez a méreg nem ami nálunk van.
Ha Mo-t megtartjuk elfogadható áron, vagy helyette hozunk a piacról egy hasonló képességűt akkor épp megvagyunk mert Scandrik visszajön. Carr-t én se nagyon kedvelem mert ennyi pénzért egész mást kellene kapnunk, de ha hozzá vesszük hogy mennyi dead money lenne ha elküldjük akkor inkább azt mondom tartsuk meg. Az ott felszabaduló pénzből már nem biztos hogy tudnánk hozni egy épkézláb kornert.
Szerintem ez a secondary nem rossz annyira hogy ne lenne vállalható. Én továbbra is a D-line-t és a Pass Rush-t nyomnám és egy várhatóan javuló offense és egy javuló pass rush szerintem minden secondary problémánkat megoldaná.
több mint 9 éve
Szerintem Carr marad, mert ahogy mondtátok, létszámban nem vagyunk meg, és ha valamit nem lehet tőle elvitatni, hogy ő konzisztensen a pályán tud maradni (az egyszerre jelenti azt, hogy nem sérülékeny, meg hogy folyamatosan nyeljük róla a first downokat 😊 ). Még mindig nagyon sokba kerülne elküldeni, főleg, hogy a Mo projektnek szerintem vége. | Vele kapcsolatban viszont nem lepődnék meg, hogyha egy másik csapatban feljebb tornászná a renoméját. |
több mint 9 éve
a kérdés jogos, hogy honnan lesz ennyi cornerback...szerintem próbálunk majd ilyen 2-3 millás free agenteket szerezni, meg draftolni egyet
több mint 9 éve
Carr szerződése olyan, hogy a Cap Hit 13.817.000$ a dead money meg 7.434.000$ ha menne Pre Jun1.igen, a többit meg benyeljük jövőre, amikor úgyis magasabb lesz a cap.
Mivel a 13 millából 9.1 millió a valódi garantált pénz, és 4.717.000$ a prorated signing bonus, ezért egy post Jun1 designation-nel "csak" ennyi lenne a dead money, azaz viszonylag olcsón kivágható lenne most már.
rva
de honnan szedünk ennyi cornerbacket?
több mint 9 éve
Talán pont rva írta hogy Byronból teljes értékű safetyt akarunk faragni. Akkor viszont elég vaskos CB needünk van... érdekes offseason lesz...
több mint 9 éve
Carr szerződése olyan, hogy a Cap Hit 13.817.000$ a dead money meg 7.434.000$ ha menne Pre Jun1.Mivel a 13 millából 9.1 millió a valódi garantált pénz, és 4.717.000$ a prorated signing bonus, ezért egy post Jun1 designation-nel "csak" ennyi lenne a dead money, azaz viszonylag olcsón kivágható lenne most már.
több mint 9 éve
Az idei volt az első teljes értékű offseasonja, mindenféle biszbasz nélkül, ahogy Te írtad 😊 És nem is játszott rosszul amúgy,megkockáztatom hogy a legjobb CB volt a csapatban, csak aztán megint megserült...
Amúgy megfelelő áron én tartanám. Nem tudom Carral hogy van, még mindig akkora lenne a dead money utána hogy nem éri meg kirakni? Mondjuk ha más nem az MC mellett szól itt is hogy fiatalabb. Tényleg amúgy Scandrick hány éves? 2008ba kerúlt ide, gondolom azért ő is már közelít a harminchoz. Súlyos sérülés után....
Fura a mostani helyzet mert amúgy nem voltak rosszak a cornereink idén(a két safety cserébe két kézzel kapaszkodott a szopórolleren egész évben), mégis nagyon sok a kérdőjel és az emberállomány is sokat változhat szeptemberig.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Nem emlékszem, hogy a Mo projekt már Henderson-é volt e, már ha egyáltalán.hát az én maszek számításaim szerint Mo négy évet húzott le, az utolsó három visszafelé pedig úgy néz ki, hogy Marinelli, Marinelli, Kiffin, előtte meg ugye Ryan, aki alatt Henderson idejött. az már más kérdés, hogy gondolom nem Henderson erőltette, hogy draftoljuk, ő szimplán csak örült neki
Charlie Firpo
szóval elvileg Henderson felügyelte végig, más kérdés, hogy négy év alatt volt talán két training camp, egy patellaín-szakadás, mindenféle biszbasz...
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
De van-e annyira jó, hogy játsszon?? Nem vagyok biztos benne. Ez nem pénz kérdés, még ha olcsó is, ha rossz, akkor minek? Nem emlékszem, hogy a Mo projekt már Henderson-é volt e, már ha egyáltalán.Gondolom pénzkérdés. Annyira nem rossz hogy olcsón maradjon.Most azt írják, Henderson marad...Akkor ennek most örülünkvincent, vagy nem? Meg az nálam még kérdés, hogy mennyire ragaszkodik pl. Mo-hoz, vagy az ő sorsa már eldőlt?
twitter.com/MikeLeslieWFAA/status/686991638233624576?ref_src=twsrc%5Etfw
Whatever. 😊
gyeek
Charlie Firpo
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Gondolom pénzkérdés. Annyira nem rossz hogy olcsón maradjon.Most azt írják, Henderson marad...Akkor ennek most örülünkvincent, vagy nem? Meg az nálam még kérdés, hogy mennyire ragaszkodik pl. Mo-hoz, vagy az ő sorsa már eldőlt?
Whatever. 😊
gyeek
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Most azt írják, Henderson marad...Akkor ennek most örülünkvincent, vagy nem? Meg az nálam még kérdés, hogy mennyire ragaszkodik pl. Mo-hoz, vagy az ő sorsa már eldőlt?
Whatever. 😊
gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Most azt írják, Henderson marad... twitter.com/MikeLeslieWFAA/status/686991638233624576?ref_src=twsrc%5Etfw
Whatever. 😊
több mint 9 éve
Már azt hittem Kroenkevel közösen járnak kurvázniBlevisimán lehet igazad is, nyugi. csak Gene meg ne tudja 😉
több mint 9 éve
Az a jó az öregben hogy sosem lehet csalódni benne 😊. Már azt hittem Kroenkevel közösen járnak kurvázni, de meglepődtem volna ha anyagi érdek nélkül tesz bármit is 😀. Én bírom az öreg strigót főleg hogy a csapat dolgaiba egyre kevésbé szól bele...Rams topicban olvastam amit eddig is sejtettem az öreg Jonesnak elvileg lesz érdekeltsége a stadion építésben. Nagy business man az öreg PIMP ha igaz 😊"Tegyük hozzá, kiderült, Jones, a Dallas tulajdonosa érintett az Inglewood projektben, a marketingért és brandingért a Legends fog felelni, amely közel 30 %-ban az ő tulajdona. Jones törekvései megerősíthetnek minket abban, hogy még mindig nem egyértelmű ez a végeredmény."@pfbusiness
Blevi
ozibozi
több mint 9 éve
Rams topicban olvastam amit eddig is sejtettem az öreg Jonesnak elvileg lesz érdekeltsége a stadion építésben. Nagy business man az öreg PIMP ha igaz 😊"Tegyük hozzá, kiderült, Jones, a Dallas tulajdonosa érintett az Inglewood projektben, a marketingért és brandingért a Legends fog felelni, amely közel 30 %-ban az ő tulajdona. Jones törekvései megerősíthetnek minket abban, hogy még mindig nem egyértelmű ez a végeredmény."@pfbusiness
Blevi
több mint 9 éve
Rams topicban olvastam amit eddig is sejtettem az öreg Jonesnak elvileg lesz érdekeltsége a stadion építésben. Nagy business man az öreg PIMP ha igaz 😊
több mint 9 éve
még nagyon korán van de az én első két köröm: Joey Bosa, DE, Carson Wentz, QB kiváncsi vagyok hogy fog változni a draftig 😀Tetszik! Nem is kicsit. Bosat hoznám én is elsőnek.
beltazor
Örülök, hogy van akai még D-t erősítene, Nagy álmom lenne,egy Dallasi brutál D#.
Támadó oldalra én Derrick Henry-re csapnék le. Tipikusan olyan mint Lacy. Nagyon kellene egy hasonló típusú futó ide.
több mint 9 éve
érdekesség, hogy pont az oakland-i városvezetésnek nincs fingja sem, hogy mi lesz ha a Raiders marad.én inkább őket vinném vissza LA-be (egyedül), mint a Rams-et vagy a Chargers-t
de ugye ez az építtető hiányában nem valósulhat meg