Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
a helyzet az, hogy amikor megbuksz, akkor belekerülsz egy programba, ami sokszori ellenőrzést von maga után.azt egyelőre nem olvastam mivel bukott meg, de ha marihónaljával, akkor a combine utáni bukástól számítva további 3 tesztet kellett elbukni, ha nem azzal bukott meg, akkor meg egyéb más szerrel további két alkalmat kellett bukni ahhoz, hogy 4 meccses eltiltás legyen a vége.
lehet persze ezen kívül más miatt is borulni, pl: nem adsz elég mintát, megtagadod a mintavételt, nem működsz együtt a kezeléssel, stb.
Rapoport szerint az első a helyes megoldás:
twitter.com/RapSheet/status/700788906019708928
több mint 9 éve
Ha jól olvasom, azért ezek szezon eleji ellenőrzések voltak, ha optimista vagyok, kell kiürülési idő. Ha pesszimista, akkor vagy visszaesett, vagy a sérülése miatt kapott rá újra. Sajnos ettől még a feladat adott: el kell dönteni az edzőknek, mi legyen vele. Ráadásul ezzel megvékonyodott a DE szekciónk, ami Bosa vagy más end draftját vetíti előre.
Fuck
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Gregory hazudott draft után... 😕
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Randy Gregory 4 meccses eltíltás:DE Randy Gregory has been suspended for the first 4 games of 2016 for violating @NFL substance abuse policy.
több mint 9 éve
DB edzők végre megvannak, kissé rendhagyó felállásban:Kösz, remélem ez jót jelent, Jackson-ról jókat írnak. Baker-ről mit tudunk?
- Greg Jackson a safetyket fogja edzeni (Michigan DB edző legutóbb)
- Joe Baker a cornereket tréneli (Cowboys asszisztens ezidáig)
Bővebben:
www.bloggingtheboys.com/2016/2/17/11035696/cowboys-pursuing-michigan-dbs-coach-greg-jackson
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
DB edzők végre megvannak, kissé rendhagyó felállásban:- Greg Jackson a safetyket fogja edzeni (Michigan DB edző legutóbb)
- Joe Baker a cornereket tréneli (Cowboys asszisztens ezidáig)
Bővebben:
www.bloggingtheboys.com/2016/2/17/11035696/cowboys-pursuing-michigan-dbs-coach-greg-jackson
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Kicsit valóban félre érthető voltam. Nem Forte blitz pickup képességét vitatom, inkább egy fiatalon akart lenni a hangsúly.Forte a Bears egyik kulcsembere volt tavaly is eleg komplex játékos. Ettől függetlenül én is egy fiatal futora szavaznék aki ha ugy adódik Romo segget is meg tudja védeni.Forte nagyon jól szokta felvenni a blitzeket... Persze nem fiatal, de én eddig nem láttam hogy fogott volna rajta az idő...
Blevi
Tomcsik
több mint 9 éve
Forte a Bears egyik kulcsembere volt tavaly is eleg komplex játékos. Ettől függetlenül én is egy fiatal futora szavaznék aki ha ugy adódik Romo segget is meg tudja védeni.Forte nagyon jól szokta felvenni a blitzeket... Persze nem fiatal, de én eddig nem láttam hogy fogott volna rajta az idő...
Blevi
több mint 9 éve
Forte a Bears egyik kulcsembere volt tavaly is eleg komplex játékos. Ettől függetlenül én is egy fiatal futora szavaznék aki ha ugy adódik Romo segget is meg tudja védeni.
több mint 9 éve
Na majd meglátjuk, mennyire megy fel az ázsiája! 😊Annak sokkal többet is elfog és el tud kérni szerintem. 2-3év évi 3M felett minimum.Egy szezon még lehet benne, én mindig bírtam, van agya a futáshoz, nálunk a fal szerintem kimondottan segítené. Engem nem zavar, hogy 30, 1 milláért jöhet egy évre.Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
szerintem a Pats-nél jobb helyen lesz, mint nálunk 😊 McFadden elég egyedüli öreg és drága futónak 😉
rva
Charlie Firpo
alatriste
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Annak sokkal többet is elfog és el tud kérni szerintem. 2-3év évi 3M felett minimum.Egy szezon még lehet benne, én mindig bírtam, van agya a futáshoz, nálunk a fal szerintem kimondottan segítené. Engem nem zavar, hogy 30, 1 milláért jöhet egy évre.Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
szerintem a Pats-nél jobb helyen lesz, mint nálunk 😊 McFadden elég egyedüli öreg és drága futónak 😉
rva
Charlie Firpo

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Hát igen ha nem igazol a bajnokhozSajna az Eagles tele van futókkal.nem is fog SB-t nyerni 😛
Janek
rva
több mint 9 éve
Sajna az Eagles tele van futókkal.nem is fog SB-t nyerni 😛
Janek
több mint 9 éve
Sajna az Eagles tele van futókkal.Nem látszik hogy 30 éves, semmivel sem rosszabb mint 3 éve volt. A leg konzisztensebb játékosunk és nagyon sajnálom hogy nem hozzuk vissza. Jól fog járni vele aki leigazolja. De remélem olyan helyre megy ahol összejön neki a gyűrű...Egy szezon még lehet benne, én mindig bírtam, van agya a futáshoz, nálunk a fal szerintem kimondottan segítené. Engem nem zavar, hogy 30, 1 milláért jöhet egy évre.Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
rva
Charlie Firpo
Tomcsik
több mint 9 éve
Akkor minden adott! 😊Nem látszik hogy 30 éves, semmivel sem rosszabb mint 3 éve volt. A leg konzisztensebb játékosunk és nagyon sajnálom hogy nem hozzuk vissza. Jól fog járni vele aki leigazolja. De remélem olyan helyre megy ahol összejön neki a gyűrű...Egy szezon még lehet benne, én mindig bírtam, van agya a futáshoz, nálunk a fal szerintem kimondottan segítené. Engem nem zavar, hogy 30, 1 milláért jöhet egy évre.Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
rva
Charlie Firpo
Tomcsik
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem látszik hogy 30 éves, semmivel sem rosszabb mint 3 éve volt. A leg konzisztensebb játékosunk és nagyon sajnálom hogy nem hozzuk vissza. Jól fog járni vele aki leigazolja. De remélem olyan helyre megy ahol összejön neki a gyűrű...Egy szezon még lehet benne, én mindig bírtam, van agya a futáshoz, nálunk a fal szerintem kimondottan segítené. Engem nem zavar, hogy 30, 1 milláért jöhet egy évre.Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
rva
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Egy szezon még lehet benne, én mindig bírtam, van agya a futáshoz, nálunk a fal szerintem kimondottan segítené. Engem nem zavar, hogy 30, 1 milláért jöhet egy évre.Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Matt Forte? Nálunk elférne...30 éves, és általában a futók 28 éves koruk után csökkenő teljesítményt mutatnak (persze van kivétel, de az erősíti a szabályt)
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Matt Forte? Nálunk elférne...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
funny fact: most olvastam, hogy Frederick azt nyilatkozta valakinek (Fish?) hogy a szezon közepén gyakorlatilag át kellett álljanak Zone Blocking Scheme-ről Man Blocking Scheme-re (zónázás helyett embereztek, lásd még: sportdfw.com/2013/07/09/understanding-bill-callahans-zone-blocking-scheme-dallas-cowboys-o-line-profile/ ) csak azért, mert McFadden-nek az jobban feküdt... kérdés, hogy mi lesz 2016-ban, marad az MBS és McFadden lesz a lead futó, vagy keresnek valakit, aki jobban passzol a meglévő ZBS-re draftolt O fal mögé? mert akkor bizony a draftolt újonc egyből mély vízben találja majd magát.FA-ról nem jöhet futó? Azok tán nem olyan drágák, azt még kiköhögnénk. Ahogy figyeltem idén néhány volt szabadügynök egész jól futott.
rva
Most hogy írod, mintha a második részben tényleg jobban futott volna. Nem tudom, a statok ezt megerősítik-e.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
funny fact: most olvastam, hogy Frederick azt nyilatkozta valakinek (Fish?) hogy a szezon közepén gyakorlatilag át kellett álljanak Zone Blocking Scheme-ről Man Blocking Scheme-re (zónázás helyett embereztek, lásd még: sportdfw.com/2013/07/09/understanding-bill-callahans-zone-blocking-scheme-dallas-cowboys-o-line-profile/ ) csak azért, mert McFadden-nek az jobban feküdt... kérdés, hogy mi lesz 2016-ban, marad az MBS és McFadden lesz a lead futó, vagy keresnek valakit, aki jobban passzol a meglévő ZBS-re draftolt O fal mögé? mert akkor bizony a draftolt újonc egyből mély vízben találja majd magát.
több mint 9 éve
Most kb. a kombány-ig nem nagyon ír senki? Mi van pl. a def coach kérdéssel? Írnak valaki komoly jelöltet?Előre is kösz.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Persze,hogy nem,remélem igazad lesz 😊 A kinti szurkerek egy kicsit türelmetlenebbek mint Mi vagyunk 😊 Bár az látható,hogy mostanában már nem jár le a pályaszélre.JJ ennél jobban csak akkor fog visszavonulni, ha az egészsége követeli majd ezt meg. Hálistenenk egyelőre jol van az öreg, gondolom mást meg azért nem kíván neki senki 😊Egy kis agymenés a csapatról így a FA illetve a Draft dömping előtt, hogy áll a csapat, szerintem...Köszi az elemzést,csak annyit tennék hozzá,hogy JJ kivonulhatna teljesen az operatív tevékenységből és kellene egy "tökös" Vezető Edző 😊
Amare
sztaking
Egyébként szerintem ahogy most van összerakva a dolog, az egyáltalán nem rossz. Egyrészt Jones is sokkal másképpen gondolkodik már mint mobdjuk 5 évvel ezelőtt és most tényleges beleszólása van a dolgokba a többi nagyfejesnek is a csapatnál. Szerintem ez az utóbbi években látszik is a csapaton és jó értelemben.
Amare
Szerkesztette: sztaking
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
ha nem kap tag-et akkor is 16m körül kérne, amire nincs keretünk :/sztem egyértelműen kiderült az SB-ból. hogy két elit fal nagyon kell. ( jó persze kell szerencse is, "jó" bírói ítéletek)Wilkersonra lesz franchise tag a Jets-től szerintem.
így én mindenképen DLine erősítést tartom prioritásnak.
tegnap megálmodtam egy: Lawrence-Craword-Wilkerson- Bosa sort, de szép is lenne, bár tudom hogy realitás alapja azért nem sok van
beltazor
(egy ilyen sornál nekem is bilibe lógna a kezem és felébrednék 😊)
de Bosa még meglehet 😊
rva