Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Most értünk haza az asszonnyal egy jotékonysági bálról,volt tombola 😊 tehettem én is 3 számot. Nyertünk a 29el(női parfüm + pénztárca), a 88al meg elvittük a fődíjjat xD 😀 valami kurva drága tányérkészlet 😀 egyébként tényleg szép 😊Volt még egy kék 82es (mégszép), ki is húzták azt is kétszer is,csak a szín vagy a plusz jelzés nem stimmelt.
A 9est illetve a 12est már nem tudtam megtenni pedig amugy azt is kihúzták 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Rég kerülgetik a forró kását, idő kérdése csak mikor kapja meg a kulcscsontja a vasat.Romo kés alá megy -> RoboRomoMég előbb azért lesz egy kis scan, és utána dönt végleg.
gyeek
100yard
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Kombájn mára véget ért. Érdekesebb részek jobb oldalon. Pl. Wentz interjú, mintha a mi vörösünk programozta volna.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Ez benne volt a pakliban, de ha így jobb, akkor legyen. Júniusig van időnk.Romo kés alá megy -> RoboRomoMég előbb azért lesz egy kis scan, és utána dönt végleg.
gyeek
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Romo kés alá megy -> RoboRomoMég előbb azért lesz egy kis scan, és utána dönt végleg.
gyeek
több mint 9 éve
Romo kés alá megy -> RoboRomo
több mint 9 éve
Megvilágosodtam... Kis ember nagy bottal jár, Goff elég magas tehát kicsi a botja---> kicsi a keze is...---> szar QB lesz 😀 😀 😀Persze hogy számít... Ezt csak a csajok mondják bíztatásként a kis farku pasiaiknak hogy nem a méret a lényeg 😀Nem.Én azt olvastam hogy a farka is kicsi ... Ettől lehet szar QB??? 😀9-es a keze, akárcsak Hackenberg-é...csak Brandon Allen keze kisebb 8 7/8-adMéreteket tudsz?Most lesz az RB combány, az érdekes lehet.Csak egy kicsit nagyobb mint Romoé. 😊
Ajjaj, most olvasom a honlaunkon, hogy Goff-nak kicsi a keze...nem örülök.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Romo keze 8.86 inches
Klaci79
Tomcsik
De hidd el, hogy számít.
Mármint a farokméret. 😊
Charlie Firpo
Ajjaj nekem hosszú ujjaim vannak... De nem túl vastagok 😀Én ezeket az oldalakat nem olvasom 😊Én azt olvastam hogy a farka is kicsi ... Ettől lehet szar QB??? 😀9-es a keze, akárcsak Hackenberg-é...csak Brandon Allen keze kisebb 8 7/8-adMéreteket tudsz?Most lesz az RB combány, az érdekes lehet.Csak egy kicsit nagyobb mint Romoé. 😊
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Romo keze 8.86 inches
Klaci79
Tomcsik
De állítólag a kezek mérete és a farok hossza között lehet összefüggés...
Klaci79
Tomcsik
több mint 9 éve
Persze hogy számít... Ezt csak a csajok mondják bíztatásként a kis farku pasiaiknak hogy nem a méret a lényeg 😀Nem.Én azt olvastam hogy a farka is kicsi ... Ettől lehet szar QB??? 😀9-es a keze, akárcsak Hackenberg-é...csak Brandon Allen keze kisebb 8 7/8-adMéreteket tudsz?Most lesz az RB combány, az érdekes lehet.Csak egy kicsit nagyobb mint Romoé. 😊
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Romo keze 8.86 inches
Klaci79
Tomcsik
De hidd el, hogy számít.
Mármint a farokméret. 😊
Charlie Firpo
Ajjaj nekem hosszú ujjaim vannak... De nem túl vastagok 😀Én ezeket az oldalakat nem olvasom 😊Én azt olvastam hogy a farka is kicsi ... Ettől lehet szar QB??? 😀9-es a keze, akárcsak Hackenberg-é...csak Brandon Allen keze kisebb 8 7/8-adMéreteket tudsz?Most lesz az RB combány, az érdekes lehet.Csak egy kicsit nagyobb mint Romoé. 😊
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Romo keze 8.86 inches
Klaci79
Tomcsik
Klaci79
több mint 9 éve
Én ezeket az oldalakat nem olvasom 😊Én azt olvastam hogy a farka is kicsi ... Ettől lehet szar QB??? 😀9-es a keze, akárcsak Hackenberg-é...csak Brandon Allen keze kisebb 8 7/8-adMéreteket tudsz?Most lesz az RB combány, az érdekes lehet.Csak egy kicsit nagyobb mint Romoé. 😊
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Romo keze 8.86 inches
Klaci79
Tomcsik
több mint 9 éve
Nem.Én azt olvastam hogy a farka is kicsi ... Ettől lehet szar QB??? 😀9-es a keze, akárcsak Hackenberg-é...csak Brandon Allen keze kisebb 8 7/8-adMéreteket tudsz?Most lesz az RB combány, az érdekes lehet.Csak egy kicsit nagyobb mint Romoé. 😊
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Romo keze 8.86 inches
Klaci79
Tomcsik
De hidd el, hogy számít.
Mármint a farokméret. 😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Én azt olvastam hogy a farka is kicsi ... Ettől lehet szar QB??? 😀9-es a keze, akárcsak Hackenberg-é...csak Brandon Allen keze kisebb 8 7/8-adMéreteket tudsz?Most lesz az RB combány, az érdekes lehet.Csak egy kicsit nagyobb mint Romoé. 😊
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Romo keze 8.86 inches
Klaci79
több mint 9 éve
9-es a keze, akárcsak Hackenberg-é...csak Brandon Allen keze kisebb 8 7/8-adMéreteket tudsz?Most lesz az RB combány, az érdekes lehet.Csak egy kicsit nagyobb mint Romoé. 😊
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
Romo keze 8.86 inches
több mint 9 éve
Méreteket tudsz?Most lesz az RB combány, az érdekes lehet.Csak egy kicsit nagyobb mint Romoé. 😊
Charlie Firpo
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Most lesz az RB combány, az érdekes lehet.Csak egy kicsit nagyobb mint Romoé. 😊
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Most lesz az RB combány, az érdekes lehet.Ajjaj, most olvasom a honlaunkon, hogy Goff-nak kicsi a keze...nem örülök.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
dal.247sports.com/Bolt/Dallas-Cowboys-meet-with-Dak-Prescott-QB-grew-up-a-Boys-fan-43927333Fekete (csak hogy razzista legyek, ahogy Stez írta.)
Mit szóltok hozzá ? Most divatos szaladgálós QB-nak tűnik.
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
dal.247sports.com/Bolt/Dallas-Cowboys-meet-with-Dak-Prescott-QB-grew-up-a-Boys-fan-43927333nálunk zsebben ülős, kőkemény QB-re van szükség, nem szaladgálósra 😊
Mit szóltok hozzá ? Most divatos szaladgálós QB-nak tűnik.
100yard
persze legyen annyi mobilitása, hogy ha összeomlik a zseb akkor meg tudjon menekülni, de először inkább lépjen fel, mint, hogy lépjen ki.
több mint 9 éve
dal.247sports.com/Bolt/Dallas-Cowboys-meet-with-Dak-Prescott-QB-grew-up-a-Boys-fan-43927333Mit szóltok hozzá ? Most divatos szaladgálós QB-nak tűnik.
több mint 9 éve
"Vörös" is valami ilyesmit nyilatkozott, hogy két hónappal a draft előtt, a FA előtt elég korai draft stratégiáról beszélni.Nem kell ahhoz tábla fizikai értelemben véve. De valóban akkor nekem is elég korai kiszivárogtatásnak tűnt, tipikus elterelő hadművelet. A meghívott játékosokra lesz érdemes nagyon figyelni.abban a hírben csak az volt a biztos, hogy akkor még nem volt a Cowboys-nak táblája, amikor az a hír kijött 😊twitteren azt csiripelik, hogy egy komolyabb DE FA igazolás benéz idénre.Ha lehet annak a korábbi hírnek hinni, akkor Ramsey a Cowboys tábláján a legelső.
azaz attól nem kell tartani, hogy első körben impact DE-t kelljen találni (ami amúgy is LEHETETLEN)
kérdés, ki lesz magasabban a draft board-on, Wentz vagy Ramsey? 😊
rva
gyeek
rva
gyeek
több mint 9 éve
Nem kell ahhoz tábla fizikai értelemben véve. De valóban akkor nekem is elég korai kiszivárogtatásnak tűnt, tipikus elterelő hadművelet. A meghívott játékosokra lesz érdemes nagyon figyelni.abban a hírben csak az volt a biztos, hogy akkor még nem volt a Cowboys-nak táblája, amikor az a hír kijött 😊twitteren azt csiripelik, hogy egy komolyabb DE FA igazolás benéz idénre.Ha lehet annak a korábbi hírnek hinni, akkor Ramsey a Cowboys tábláján a legelső.
azaz attól nem kell tartani, hogy első körben impact DE-t kelljen találni (ami amúgy is LEHETETLEN)
rva
gyeek
rva
több mint 9 éve
Ne felejtsd el, hogy a Chargersből elmegy Weddle személyében a liga egyik legjobb safetyje, Ramsey pedig CB/S hibrid, nem tudni, hol játszik majd a profik között.Számomra nagyon adja magát a Ramsey-pick, de szerintem ő nem lesz bent 1/4-ig.miért, a Titans elviszi 1/1-nek? ha valahol, akkor ott még jobban adja magát Tunsil
Stez
a Chargers-nél nem látom, hogy ekkora hiányposzt lenne a CB, a Browns meg irányítót húz, ők úgy érzik nekik a draft első körében ez a kötelességük.
szerintem meglesz még 1/4-en
scout.com premium membership 5 USD mostantól nyolc hónapra. csak ma érvényes, a havit kell választani regisztrációkor.
rva
Nekik simán érthető lenne egy Ramsey-pick is, bár van sok másik needjük. És a Titansnél, illetve még a Brownsnál is ott van a pakliban egy csere, amennyiben úgy döntenek, hogy szerintük egyik kúbé sem éri meg a top2 picket, stb.
A Dallasnál nekem nagyon adja magát Ramsey, emiatt is gondolom, hogyha ezt mások is így gondolják és Ramseybe beleszeret valaki, akkor hová mozog? A Cowboys elé.
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
miért, a Titans elviszi 1/1-nek? ha valahol, akkor ott még jobban adja magát TunsilMiután sokak szerint Ramsey a legjobb D játékos idén, a Titans dönt. Persze, adja magát Tunsil Mariota miatt, de prémium LT-nek már ott van nekik Lewan,a védelmükben pedig bőven elfér egy ilyen kaliberű játékos.
a Chargers-nél nem látom, hogy ekkora hiányposzt lenne a CB, a Browns meg irányítót húz, ők úgy érzik nekik a draft első körében ez a kötelességük.
rva
A másik meg, hogy a legtöbben inkább FS-ként látják Jalent, a Chargers meg valószínűleg elveszíti onnan Weddle-t, nekik is nagyon kell az impact D játékos.. Bár legyen neked igazad, és legyen még bent 1/4-en 😊
több mint 9 éve
Számomra nagyon adja magát a Ramsey-pick, de szerintem ő nem lesz bent 1/4-ig.miért, a Titans elviszi 1/1-nek? ha valahol, akkor ott még jobban adja magát Tunsil
Stez
scout.com premium membership 5 USD mostantól nyolc hónapra. csak ma érvényes, a havit kell választani regisztrációkor.
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Számomra nagyon adja magát a Ramsey-pick, de szerintem ő nem lesz bent 1/4-ig.
több mint 9 éve
abban a hírben csak az volt a biztos, hogy akkor még nem volt a Cowboys-nak táblája, amikor az a hír kijött 😊twitteren azt csiripelik, hogy egy komolyabb DE FA igazolás benéz idénre.Ha lehet annak a korábbi hírnek hinni, akkor Ramsey a Cowboys tábláján a legelső.
rva
gyeek