Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez se rossz.sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/03/13/3-round-mock-draft-cowboys-land-de-cb-rb-first-three-picksNekem inkább ez vagy egy hasonló szcenárió tetszene:
Ez egész elfogadható lenne. Negyedikben meg lehetne backup QB-t meg DT húzni.
100yard
www.bloggingtheboys.com/2016/3/14/11213900/dallas-cowboys-mock-draft-v-6-0-cowboys-bluffing-and-building-all-the-way
Charlie Firpo
több mint 9 éve
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/03/13/3-round-mock-draft-cowboys-land-de-cb-rb-first-three-picksNekem inkább ez vagy egy hasonló szcenárió tetszene:
Ez egész elfogadható lenne. Negyedikben meg lehetne backup QB-t meg DT húzni.
100yard
www.bloggingtheboys.com/2016/3/14/11213900/dallas-cowboys-mock-draft-v-6-0-cowboys-bluffing-and-building-all-the-way
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/03/13/3-round-mock-draft-cowboys-land-de-cb-rb-first-three-picksEz egész elfogadható lenne. Negyedikben meg lehetne backup QB-t meg DT húzni.
több mint 9 éve
harmadik körben hozzánk linkelt Dak Prescott tegnap megbukott DUI (driving under influence, azaz részegen vezetett)lehet hatodik körben is meglesz még 😊
több mint 9 éve
Zeke Elliott elég jó Pro Dayt tud a háta mögött. Meg csinált egy ilyet:Ő is versenyben van 1/4en szerintem.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Alexander nem rossz, de kb pont az a baom vele ami Ramseyvel: 0 INT. Bill Jackson III kapja az én voksom, de ez inkább megérzés mint szagértelem. 😊 Azért CB-t javasoltam 2/3ra, mert mint mondtam szerintem ez a legmélyebb poszt idén, tehát a legjobb értéket képviseli a második kör elején.ha lehetne választani, akkor Alexander a háromból.Szerintetek ezzel megingott valamennyire az a szinte már tény, hogy 34-re DT jön a drafton?Szerintem corner is jöhet, ha 1/4en nem Ramszesz érkezne. A William Jackson, Eli Apple, Mackensie Alexander trióból egy tuti bent lesz még. Utóbbi a haiti származás és a keresztnév kontinuitás szempontjából is jól illik. Nekem úgy tűnik elég mély az idei draft corner poszton, 34en is lehet olyan játékost hozni aki első évében kezdhet akár.
gorbel
gyeek
De tuti CB kell második körben?
Így, hogy Kaep-to-Browns éppen alakulóban van (harmadik kört adna a Cleveland, de át kellene strukturálni Kaepernick szerződését) úgy tűnik senki nem lesz előttünk, aki QB-t akarna húzni....
rva
Kaepernick traderől nem tudok sokat, jó lenne ha összejönne, de hiszem ha látom kategória. Persze a Chargers simán elcsaklizná a Cowboys elől Goffot... 😛
Oké, most tudtam meg, hogy Goff hatalmas Taylor Swift rajongó. Szóval menjen a p*csába, vigye csak a Chargers nyugodtan. Az én franchise quarterbackem ne ilyen trágyát hallgasson! 😀
Szerkesztette: gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
ha lehetne választani, akkor Alexander a háromból.Szerintetek ezzel megingott valamennyire az a szinte már tény, hogy 34-re DT jön a drafton?Szerintem corner is jöhet, ha 1/4en nem Ramszesz érkezne. A William Jackson, Eli Apple, Mackensie Alexander trióból egy tuti bent lesz még. Utóbbi a haiti származás és a keresztnév kontinuitás szempontjából is jól illik. Nekem úgy tűnik elég mély az idei draft corner poszton, 34en is lehet olyan játékost hozni aki első évében kezdhet akár.
gorbel
gyeek
De tuti CB kell második körben?
Így, hogy Kaep-to-Browns éppen alakulóban van (harmadik kört adna a Cleveland, de át kellene strukturálni Kaepernick szerződését) úgy tűnik senki nem lesz előttünk, aki QB-t akarna húzni....
több mint 9 éve
Dallasban cap casualty lett, Denverben nem. Pedig amilyen szerződéseket szórnak manapság, szerintem könnyedén kaphatna még 8 millát.Ware hogy jön a képbe? Én nem emlékszem már.Ahhoz, hogy a Broncos fel tudjon tradelni ingüket gatyájukat rá kellene költeniük + DeMarcus Ware, amire nem látok sok esélyt. Amúgy a Patsnek köszönhetően 1/31 lenne az a pick és Henry már nem lesz ott bent.Letrade a Broncos-szal, hogy ők el tudják hozni Wentz-et vagy Goff-ot? Nekik nincs irányítójuk, mi meg 1/32-re vinnénk Henry-t.Szerintetek ezzel megingott valamennyire az a szinte már tény, hogy 34-re DT jön a drafton?Szerintem corner is jöhet, ha 1/4en nem Ramszesz érkezne. A William Jackson, Eli Apple, Mackensie Alexander trióból egy tuti bent lesz még. Utóbbi a haiti származás és a keresztnév kontinuitás szempontjából is jól illik. Nekem úgy tűnik elég mély az idei draft corner poszton, 34en is lehet olyan játékost hozni aki első évében kezdhet akár.
gorbel
gyeek
Charlie Firpo
Egyébként ha már szóba került a Broncos, Ware megtette nekik azt a szívességet amit a Cowboysnak anno nem és belement egy fizetés csökkentésbe.
gyeek
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Ahhoz, hogy a Broncos fel tudjon tradelni ingüket gatyájukat rá kellene költeniük + DeMarcus Ware, amire nem látok sok esélyt. Amúgy a Patsnek köszönhetően 1/31 lenne az a pick és Henry már nem lesz ott bent.Letrade a Broncos-szal, hogy ők el tudják hozni Wentz-et vagy Goff-ot? Nekik nincs irányítójuk, mi meg 1/32-re vinnénk Henry-t.Szerintetek ezzel megingott valamennyire az a szinte már tény, hogy 34-re DT jön a drafton?Szerintem corner is jöhet, ha 1/4en nem Ramszesz érkezne. A William Jackson, Eli Apple, Mackensie Alexander trióból egy tuti bent lesz még. Utóbbi a haiti származás és a keresztnév kontinuitás szempontjából is jól illik. Nekem úgy tűnik elég mély az idei draft corner poszton, 34en is lehet olyan játékost hozni aki első évében kezdhet akár.
gorbel
gyeek
Charlie Firpo
Egyébként ha már szóba került a Broncos, Ware megtette nekik azt a szívességet amit a Cowboysnak anno nem és belement egy fizetés csökkentésbe.
több mint 9 éve
Letrade a Broncos-szal, hogy ők el tudják hozni Wentz-et vagy Goff-ot? Nekik nincs irányítójuk, mi meg 1/32-re vinnénk Henry-t.Szerintetek ezzel megingott valamennyire az a szinte már tény, hogy 34-re DT jön a drafton?Szerintem corner is jöhet, ha 1/4en nem Ramszesz érkezne. A William Jackson, Eli Apple, Mackensie Alexander trióból egy tuti bent lesz még. Utóbbi a haiti származás és a keresztnév kontinuitás szempontjából is jól illik. Nekem úgy tűnik elég mély az idei draft corner poszton, 34en is lehet olyan játékost hozni aki első évében kezdhet akár.
gorbel
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Szerintetek ezzel megingott valamennyire az a szinte már tény, hogy 34-re DT jön a drafton?Szerintem corner is jöhet, ha 1/4en nem Ramszesz érkezne. A William Jackson, Eli Apple, Mackensie Alexander trióból egy tuti bent lesz még. Utóbbi a haiti származás és a keresztnév kontinuitás szempontjából is jól illik. Nekem úgy tűnik elég mély az idei draft corner poszton, 34en is lehet olyan játékost hozni aki első évében kezdhet akár.
gorbel
több mint 9 éve
egyelőre QB, RB és DE nincs megoldva, a többi csapategység most olyan, hogy ezzel a kerettel mehetnénk neki a szezonnak.Eric Weddle-t is emlegetik, meg ugye Long ... nem tudom.
ha még sokan jönnek, akkor Tyron Smith szerződését is át kell írni.
több mint 9 éve
Idén need-re kell húzni, 1/4 ritka alkalom.Tetszik az FO munkája, Hanna megtartását prioritásnak tartottam, az ára sem volt szörnyű, ráadásul 3 évre. Nagyon reméltem, hogy Mo nem kap hosszútávút, ez a prove it szerződés tökéletes a jelenlegi helyzetben, mert nekünk kell a CB depth, de nagyon. RoMac után nem sírtam volna, ha megy, de ez az 1év/5 millás szerződés nem teszi tönkre a csapatot, szóval le a kalappal. Wilber ésszerű áron való megtartása mellett is több érv szólt, mint hogy menjen. Ha még esetleg Dunbart sikerülne apróért megtartani (bár tudtommal ő most a 9ersnél vizitál), akkor nagyon elégedett lennék.Szerintem semmi se ingott meg. Pár éve úgy működik a csapat, hogy a FA-n feltöltik a keretet, legalább annyira hogy darabra meglegyen. Aztán a draft-on BPA-znak. Attól függően hogy hogy alakul fognak húzni. Az öreg nyilatkozta valamikor hogy a tavalyi drafton senki se gondolta - még ő se - hogy nem fognak futót húzni, aztán úgy alakult, hogy nem lett.
A Thornton sign esetében a számok elsőre nagyon imponálóak. Egy egészséges, ideális méretű, legjobb korban lévő, 1 és 3-techként is bevethető DT-ért kevesebb, mint évi 5 millát fizettünk, ez a jelenlegi árakat elnézve kiváló. Szerintetek ezzel megingott valamennyire az a szinte már tény, hogy 34-re DT jön a drafton?
gorbel
Ami biztosnak tűnik a nyilatkozatokból hogy a pass russ-ra mennek rá az idén ami nekem az első két nap legalább egy, de lehet kettő D line embert jelent. Azt hogy hol nyilván az adott helyzet dönti el.
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Tetszik az FO munkája, Hanna megtartását prioritásnak tartottam, az ára sem volt szörnyű, ráadásul 3 évre. Nagyon reméltem, hogy Mo nem kap hosszútávút, ez a prove it szerződés tökéletes a jelenlegi helyzetben, mert nekünk kell a CB depth, de nagyon. RoMac után nem sírtam volna, ha megy, de ez az 1év/5 millás szerződés nem teszi tönkre a csapatot, szóval le a kalappal. Wilber ésszerű áron való megtartása mellett is több érv szólt, mint hogy menjen. Ha még esetleg Dunbart sikerülne apróért megtartani (bár tudtommal ő most a 9ersnél vizitál), akkor nagyon elégedett lennék.Szerintem semmi se ingott meg. Pár éve úgy működik a csapat, hogy a FA-n feltöltik a keretet, legalább annyira hogy darabra meglegyen. Aztán a draft-on BPA-znak. Attól függően hogy hogy alakul fognak húzni. Az öreg nyilatkozta valamikor hogy a tavalyi drafton senki se gondolta - még ő se - hogy nem fognak futót húzni, aztán úgy alakult, hogy nem lett.
A Thornton sign esetében a számok elsőre nagyon imponálóak. Egy egészséges, ideális méretű, legjobb korban lévő, 1 és 3-techként is bevethető DT-ért kevesebb, mint évi 5 millát fizettünk, ez a jelenlegi árakat elnézve kiváló. Szerintetek ezzel megingott valamennyire az a szinte már tény, hogy 34-re DT jön a drafton?
gorbel
Ami biztosnak tűnik a nyilatkozatokból hogy a pass russ-ra mennek rá az idén ami nekem az első két nap legalább egy, de lehet kettő D line embert jelent. Azt hogy hol nyilván az adott helyzet dönti el.
több mint 9 éve
Tetszik az FO munkája, Hanna megtartását prioritásnak tartottam, az ára sem volt szörnyű, ráadásul 3 évre. Nagyon reméltem, hogy Mo nem kap hosszútávút, ez a prove it szerződés tökéletes a jelenlegi helyzetben, mert nekünk kell a CB depth, de nagyon. RoMac után nem sírtam volna, ha megy, de ez az 1év/5 millás szerződés nem teszi tönkre a csapatot, szóval le a kalappal. Wilber ésszerű áron való megtartása mellett is több érv szólt, mint hogy menjen. Ha még esetleg Dunbart sikerülne apróért megtartani (bár tudtommal ő most a 9ersnél vizitál), akkor nagyon elégedett lennék.A Thornton sign esetében a számok elsőre nagyon imponálóak. Egy egészséges, ideális méretű, legjobb korban lévő, 1 és 3-techként is bevethető DT-ért kevesebb, mint évi 5 millát fizettünk, ez a jelenlegi árakat elnézve kiváló. Szerintetek ezzel megingott valamennyire az a szinte már tény, hogy 34-re DT jön a drafton?
több mint 9 éve
James Hanna 3 évvel hosszabított.A számok alapján már mínuszban vagyunk..😊 (ez most 3 év, 8.25 m)
kapitnono
Plusz még Chris Long is jön vizitálni.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Claiborne is marad, 3 egység / év. ja
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
kösz, hogy segítettél.Obedje, Obadje, Odije, Odatoje, vagymi...egyáltalán megtanuljuk a nevét?"Thomas has recorded 70 tackles and one interception in 51 games." Jó választás. Abszolút illik a rendszerünkbe. 😊😊😊100yardszerintem nem. a mi cornerjeink nem csinálnak INT-et. csak neki meg a másik új csávónak nem volt ideje beleszokni a rendszerbe.
slowmotion
Charlie Firpo
Olatoye.
több mint 9 éve
Köszi. Remek.Meséljetek a már csak ex támadó falemberetekről, Mackenzy Bernadeauról. Jó? Szar? Jó szar? És tényleg mind a 3 belső falember poszton bevethető - legalábbis elméletben?ő volt Martin helyén a guard 2013-ban még, de centert is tud játszani
iktriad
elég atletikus, és bármikor be lehet tenni egy jó falba minőségromlás nélkül
átlagon felüli csere ember, átlag körüli kezdő szerintem
rva
több mint 9 éve
Meséljetek a már csak ex támadó falemberetekről, Mackenzy Bernadeauról. Jó? Szar? Jó szar? És tényleg mind a 3 belső falember poszton bevethető - legalábbis elméletben?ő volt Martin helyén a guard 2013-ban még, de centert is tud játszani
iktriad
elég atletikus, és bármikor be lehet tenni egy jó falba minőségromlás nélkül
átlagon felüli csere ember, átlag körüli kezdő szerintem
több mint 9 éve
Meséljetek a már csak ex támadó falemberetekről, Mackenzy Bernadeauról. Jó? Szar? Jó szar? És tényleg mind a 3 belső falember poszton bevethető - legalábbis elméletben?
több mint 9 éve
ezt kell nézegetni, elég gyorsan frissül (a Charles Brown meg a Wilber hosszabbítás még nincs benne)Elvileg FS, de akkor meg JJ van egyedül FS 😊 😊Most látom csak a most látom, hogy a roster-en csak egy SS van, Church. HmmmTendereztük Heath-et is. Ő biztos hogy SS.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
www.ourlads.com/nfldepthcharts/depthchart/DAL
aki piros, az free agent, aki nem az már fix jövőre.
több mint 9 éve
Ennyi jó hírt fel se tudok dolgozni ma:"The Dallas Cowboys were awarded four compensatory picks on Friday and will have nine for the NFL Draft next month. The four compensatory selections will include one in the fourth round (37 pick, 135th overall) and three in the sixth round (37-212, 41-216 and 42-217)."
Tehát így néz majd ki a 'Cowboys picks' a drafton:
First round: 4th overall
Second round: 34th overall
Third round: 67th overall
Fourth round: 101st overall
Fourth round: 135th overall (compensatory)
Fifth round: No pick. Traded to Oakland for WR Brice Butler.
Sixth round: 189th overall
Sixth round: 212th overall (compensatory)
Sixth round: 216th overall (compensatory)
Sixth round: 217th overall (compensatory)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Wilber vissza - az egynek jó.És Rapoport megint megjósolja Carr kirúgását.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.