NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Ha a második napon is lehet húzni első kör kaliberű játékost, akkor nem inkább erős a class? 😊 Ramsey garantált top5 pick, Hargreaves top16, Az Apple, Jackson, Alexander, Burns kvartet majdnem bármelyike meg első kör vége / második kör jó eséllyel, tehát még harmdik körben is elérhető valamelyik. Ez szerintem elég prominens kis csapat.Byront nem számítjátok, tavaly "kiugró" teljesítményt nyújtott | a combine-on | . Ő első körös volt tavaly. És a CB poszt a drafton szerintem elég mély lesz idén, a 2. körben is lehet választani lecsúszó játékosokat.én inkább mondanám úgy, hogy gyenge a CB class, és a 2.napon is lehet húzni hasonló kalibert, mint első körben. 2-3 prospect van aki szvsz 1.kört ér
Heisman Trophy
Borbinho
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ja, OK, én a Scandrick Injury-re figyeltem.Byront nem számítjátok, tavaly "kiugró" teljesítményt nyújtott | a combine-on | . Ő első körös volt tavaly. És a CB poszt a drafton szerintem elég mély lesz idén, a 2. körben is lehet választani lecsúszó játékosokat.Byront szerintem mi is, meg az FO is inkább safety-nek számítja, és csak azért játszott CB-t a mostani szezonban, mert Scandrick lesérült.
Heisman Trophy
rva
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Byront nem számítjátok, tavaly "kiugró" teljesítményt nyújtott | a combine-on | . Ő első körös volt tavaly. És a CB poszt a drafton szerintem elég mély lesz idén, a 2. körben is lehet választani lecsúszó játékosokat.Byront szerintem mi is, meg az FO is inkább safety-nek számítja, és csak azért játszott CB-t a mostani szezonban, mert Scandrick lesérült.
Heisman Trophy
más: 5 név, akikre érdemes figyelni a draft alatt, és akikre kiemelt figyelmet fordított a Pro Day-ek alkalmával a dallasi edzői stáb 😊
- Matt Judon, DE, Grand Valley State (6'3" 275 lbs, Div2 a GVSU de a másodosztályban 20 sacket szerzett tavaly)
- Darius Jackson, RB, Eastern Michigan (6'1" 220 lbs, meg 4,38 40 yard)
- LaQuan McGowan, TE, Baylor (igen, egyáltalán nem biztos, hogy TE-ként draftolnák, ha egyáltalán, de végtelenül atletikus, és nagyon finom kézzel kapja el a labdákat)
- Connor Cook, QB, Michigan State (le sem merem már írni a szót, de Fish szerint tökéletes system-fit Cook, teljesen pro-style offensből jön)
- Kavon Frazier, S, Central Michigan (6'0" 225 lbs, 4,52 40 yard, hatodik körös prospect)
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Byront nem számítjátok, tavaly "kiugró" teljesítményt nyújtott | a combine-on | . Ő első körös volt tavaly. És a CB poszt a drafton szerintem elég mély lesz idén, a 2. körben is lehet választani lecsúszó játékosokat.én inkább mondanám úgy, hogy gyenge a CB class, és a 2.napon is lehet húzni hasonló kalibert, mint első körben. 2-3 prospect van aki szvsz 1.kört ér
Heisman Trophy
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Byront nem számítjátok, tavaly "kiugró" teljesítményt nyújtott | a combine-on | . Ő első körös volt tavaly. És a CB poszt a drafton szerintem elég mély lesz idén, a 2. körben is lehet választani lecsúszó játékosokat.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
CB-t nem érzem annyira kritikusnak, Van négy szerződésben álló corner : Carr, Mo, Sandrick és a most szerződtetett Thomas. Szerintem ha drafton hozunk valakit az bőven jó. Egyébként is cornert a drafton kell szerezni. Piacon mindig irracionálisan drága.
több mint 9 éve
én egy cornernek örülnék még a draft előtt.
több mint 9 éve
Az elmúlt két éve pl. jobb volt mint Chris Long-gé.DE Jason Jones ex lions jön hozzánk egyezkedni.+ backup center Joe Looney. Mindkettőnek örülnék, pláne ezek a játékosok már az "akciós" cimkével jönnek.
Charlie Firpo
gyeek
több mint 9 éve
DE Jason Jones ex lions jön hozzánk egyezkedni.+ backup center Joe Looney. Mindkettőnek örülnék, pláne ezek a játékosok már az "akciós" cimkével jönnek.
Charlie Firpo
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
DE Jason Jones ex lions jön hozzánk egyezkedni.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
történés sincs igazából.ahogy olvasom a twittert:
- Carr egyre valószínűbb, hogy marad (a fizetésével együtt)
- állítólag a front office jobban szereti Bucknert Bosa-nál (hatalmas az az ember, 6'7" azaz 201 cm, és 290lbs azaz 130kg) www.youtube.com/watch?v=fTI5-CkKx_g a szokásos highlights videót azért érdemes megnézni, bár azon is látszik, hogy kicsit magasan játszik (felegyenesedve) talán tanítható
- Marinelli azért dolgozott kicsit Bosa-val:
twitter.com/R2X_Rushmen1/status/713805146392760320
több mint 9 éve
Na, megöltétek a bulit. Most megint nincs egy egész napja új hozzászólás! 😊
több mint 9 éve
az a baj, hogy valószínűleg én nem fogalmazom elég egyértelműen.abból indultunk ki, hogy Morris sapka szerint nem system fit. (ezt igazából nem nem tudtuk meg miért nem az, csak azt, hogy szerinte azért, mert az offensive coordinator az most Washingtonban az aki, és azt csinál amit, az PONTOSAN azt jelenti, hogy ezt csinálta dallasban is, és ... és ennyi)
én azt mondtam azért lesz system fit, mert a Cowboys több ZBS-t használ mint nem, és ezt nem arra alapoztam, hogy ki az offensive line coach vagy ki az offense coordinator, hanem arra, amit láttam a pályán Murray-vel (zone strech playeket százával)
akkor elvitatkoztunk empty taxival azon, hogy a fal tényleg ZBS-re lett-e építve, vagy vegyesre vagy power-gap-re / MBS-re. igazából nem vitatkoztunk, csak véleményt cseréltünk.
közben mondtam, hogy Randle kiesése, és McFadden első számú futóvá válása miatt szinte teljesen át kellett állniuk MBS-re mert neki az feküdt (lásd korábbi idézet Fish-től) de ez mit is bizonyít? hogy dallasban MBS a system? nem, szerintem pont nem. azt bizonyítja, hogy az egy kényszerű váltás volt azért, hogy a meglévő futóból 1000 yardot kihozzanak, és amint lehet, visszaváltanak abba, amiben sikeresek voltak 2014-ben (ami a system, amibe beleillik Morris jobban, mint McFadden) ha van miről átállni, az azt jelenti, hogy az amiről átálltak, az a system. (tekintve egyébként is, hogy a McFadden érának valószínűleg vége)
a Callahan-féle offense (és távozása után is Linehan/Pollack-al) 2013-óta dallasban a fő csapásirány a ZBS volt, erre lettek draftolva az első körös emberek, mozgékonyság, atletikusság, robbanékonyság volt a fő szempont.
még akkor is ezt mondom, ha Callahan washingtonban most épp nem ilyen rendszert épít (igazából a fene tudja, nem követem, csak abból amit sapka mond ez jön le)
@sapka: igaza van a srácoknak, ha valami bajod van beszéljük meg privátban. de ha tovább ekézel, akkor szerintem mások is meg fognak találni, és annak nincs értelme.
több mint 9 éve
Na most utólag megnézve a meccseket, felállásokat, körberöhöglek, ha azt mondod egy annó tavasz előtt megírt cikk pontosabb 😊.Bocs, hogy belepofázok a vitátokba, de gyeeknek valóban igaza van, és ha nagyon személyeskedni akarsz, akkor szerencsésebb, ha veszed a fáradtságot és írsz rvanak egy üzenetet, nem hiszem, hogy ne szánná rád az idejét.
sapka
Vagy, ami kevésbé jobb, de nem rossz megoldás: egy más topikot keresel magadnak kiteljesedésként, mert ez itt ritkán fordul elő, illetve nincs nagy hagyománya. Meg az is ritka, hogy ha bekóstolsz valakit, akkor ne jöjjön több válasz (ez már ugye a második, de csak idő kérdése a többi).
Köszi! Kellemes Húsvéti Ünnepeket! 😉
több mint 9 éve
Én spec homály vagyok a témában, tekintve a gyakorlati hatását a PBS/ZBS átállás/megszokás rigolyái kapcsán, ezért kérdeztem. De kezd ez a vita egy kissé hosszas hugyozási párbajjá változni. Ha valaki, akkor én megértem, hogy az ilyen megesik, de akkor is ott van a privát üzenet intézménye a szituáció megoldására/megunására. Písz! 😉
több mint 9 éve
És te tudsz angolul? 😊Ott van egyel alattad, Fishernek mondta.Ez nem egy elemző cikk, hanem egy újságírói szezonelőzetes.Callahan falai mindegyike elsősorban power alapú, és nem zónát blokkolnak sapkaerre még ennyit: sportdfw.com/2013/07/09/understanding-bill-callahans-zone-blocking-scheme-dallas-cowboys-o-line-profile/
gondolom ez ugyan az a Callahan, akire te gondolsz....
rva
Itt a lényeg: Callahan has experience with both MBS and ZBS and began to install a little ZBS last season. This season it’s expected the team will be primarily a ZBS with hints of Man blocking to keep the defense honest.
Értő olvasás.
Na most utólag megnézve a meccseket, felállásokat, körberöhöglek, ha azt mondod egy annó tavasz előtt megírt cikk pontosabb 😊.
ez inkább ajánlott átnézésre:
redskinscapitalconnection.com/alfred-morris-fit-in-bill-callahans-new-blocking-scheme/
--
Egyébként várom Frederick nyilatkozatát amiben megcáfolt.
sapka
Rugózhatsz még egy pár kört amúgy, jó nézni.
rva
switched from a zone-blocking philosophy to a man-blocking scheme
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Ott van egyel alattad, Fishernek mondta.Ez nem egy elemző cikk, hanem egy újságírói szezonelőzetes.Callahan falai mindegyike elsősorban power alapú, és nem zónát blokkolnak sapkaerre még ennyit: sportdfw.com/2013/07/09/understanding-bill-callahans-zone-blocking-scheme-dallas-cowboys-o-line-profile/
rva
Itt a lényeg: Callahan has experience with both MBS and ZBS and began to install a little ZBS last season. This season it’s expected the team will be primarily a ZBS with hints of Man blocking to keep the defense honest.
Értő olvasás.
Na most utólag megnézve a meccseket, felállásokat, körberöhöglek, ha azt mondod egy annó tavasz előtt megírt cikk pontosabb 😊.
redskinscapitalconnection.com/alfred-morris-fit-in-bill-callahans-new-blocking-scheme/
--
sapka
Rugózhatsz még egy pár kört amúgy, jó nézni.
több mint 9 éve
Ez nem egy elemző cikk, hanem egy újságírói szezonelőzetes.Callahan falai mindegyike elsősorban power alapú, és nem zónát blokkolnak sapkaerre még ennyit: sportdfw.com/2013/07/09/understanding-bill-callahans-zone-blocking-scheme-dallas-cowboys-o-line-profile/
rva
Értő olvasás.
--
Szerkesztette: sapka
több mint 9 éve
Megvan az a nyilatkozat valahol? Érdekelne.ezt találtam, de a tweetet még mindig nem:
gyeek
www.scout.com/nfl/cowboys/story/1634706-cowboys-10-steps-to-drafting-ezekiel-elliott
In other words, even when everything was broken -- to the point where the Dallas offensive line actually switched from a zone-blocking philosophy to a man-blocking scheme (as Travis Frederick kindly and patiently conceded to me recently) -- the RBBC worked.Mike Fischer
több mint 9 éve
Callahan falai mindegyike elsősorban power alapú, és nem zónát blokkolnak sapkaerre még ennyit: sportdfw.com/2013/07/09/understanding-bill-callahans-zone-blocking-scheme-dallas-cowboys-o-line-profile/
több mint 9 éve
Én ezt szúrom ide a témához kapcsolódva:sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/03/23/sturms-free-agent-analysis-cowboys-snag-alfred-morris-run-scheme-low-price
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
twitteren volt, egész tegnap kerestem 😊Megvan az a nyilatkozat valahol? Érdekelne.akkor Frederick biztos hülye, hogy azt nyilatkozta, amit.Callahan falai mindegyike elsősorban power alapú, és nem zónát blokkolnakigen, nekem ez a fix véleményem, hogy ez a fal kifejezetten zbs-re lett tervezve, és az, hogy tudnak másképpen is játszani, az annak köszönhető, hogy kurvajók 😀az én véleményem az, hogy ha létrehozol egy "céleszközt" akkor azon módosítani nehezebb, mint ha egy olyat hozol létre, ami "mindenre jó" hiszen ott már a megalkotáskor az volt a célod, hogy mindenre jó legyen, itt meg a megalkotáskor az volt a cél, hogy csak egy dologra legyen jó, de arra tökéletesen.Kezdek rájönni, hogy hol csúszik el ez a beszélgetés.
ezért továbbra sem értem, hogy mire akarsz kilyukadni. vannak példák? igen. működnek is? igen. és? ettől könnyebb lett átállni a dallasi falnak? ettől kisebb eredmény az, hogy egy totálisan nem system-fitnek tartott, öregedő, és az oaklandi fal mögött korábban 3,2 yardot átlagoló futó 10 meccsen 1000 yard fölé ment? vagy valamit nem értek még mindig...
rva
Te azt mondod, hogy a jelenlegi állományt ZBS-re tervezték. Nos, szvsz nem, ez a fal mindkét blokkolási sémát hasonló hatékonysággal tudja művelni.
empty taxi
rva
Vannak benne zóna elemek is (ahogy nincsen tiszta PBS fal és nincsen tiszta ZBS fal sem..), de lényeg, hogy nagyrészt power alapú fal sok húzással, mélységi blokkolásra alkalmas mozgékonyabb belső falemberekkel
sapka
rva
gyeek
Machota vagy valaki beidézte egy ilyen #askcowboys kérdésre.
több mint 9 éve
replygif.net/i/1487.gifwww.quickmeme.com/img/67/6734ded151e22190e89c46efa313719ea17c767adbe1108c532026fb62f3e7e4.jpgHmmm. Ez jó. Garret, Morris megszerzését követőN lenyilatkozza a '16-os szezonra vonatkozó RB terveket. Esetleg Garret nem osztotta meg valamelyik torrent oldalon a play bookot? Keresd meg és küld el nekem az ilyenjotmegnemrohogtemaheten@bowl.one címre.System fit?de az egész blokkolási sémát át kellett állítani power gap-re csak miatta, úgy jött össze az 1000 yard.ár / teljesítménySzezon fele táján lett kezdő és így szedett össze 1000 yardot. A hozzáállása is nagyon Garrett-szerű. Nálam stabil játékos, JJ pedig nemrég bíztosította be a kezdő státuszát... bár az öreg szavát nem lehet általában kőbe vésni. 😊
rva
gyeek
azaz nem igazán system-fit, ellenben Morris, aki igen, meg egy draftolt rookie is 😊
rva
Nemár! Elment a washingtoni idei Callahan alap fal mögül, és bemegy a tavalyi Callahan fal mögé. Ez minden csak nem system fit.
Egyébként Garrett már lenyilatkozta, hogy csere lesz McFadden mögött. Igazából csak ti ajánlottatok pénzt Morrisnak, ti tudjátok, hogy miért. Szerintem sokat ne várjatok tőle, csere futó lesz mérkőzésenként 3-4 touchcsal 300-400 yardos évvel.
sapka
Wong
sapka
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Hmmm. Ez jó. Garret, Morris megszerzését követőN lenyilatkozza a '16-os szezonra vonatkozó RB terveket. Esetleg Garret nem osztotta meg valamelyik torrent oldalon a play bookot? Keresd meg és küld el nekem az ilyenjotmegnemrohogtemaheten@bowl.one címre.System fit?de az egész blokkolási sémát át kellett állítani power gap-re csak miatta, úgy jött össze az 1000 yard.ár / teljesítménySzezon fele táján lett kezdő és így szedett össze 1000 yardot. A hozzáállása is nagyon Garrett-szerű. Nálam stabil játékos, JJ pedig nemrég bíztosította be a kezdő státuszát... bár az öreg szavát nem lehet általában kőbe vésni. 😊
rva
gyeek
azaz nem igazán system-fit, ellenben Morris, aki igen, meg egy draftolt rookie is 😊
rva
Nemár! Elment a washingtoni idei Callahan alap fal mögül, és bemegy a tavalyi Callahan fal mögé. Ez minden csak nem system fit.
Egyébként Garrett már lenyilatkozta, hogy csere lesz McFadden mögött. Igazából csak ti ajánlottatok pénzt Morrisnak, ti tudjátok, hogy miért. Szerintem sokat ne várjatok tőle, csere futó lesz mérkőzésenként 3-4 touchcsal 300-400 yardos évvel.
sapka
Wong
több mint 9 éve
Hmmm. Ez jó. Garret, Morris megszerzését követőN lenyilatkozza a '16-os szezonra vonatkozó RB terveket. Esetleg Garret nem osztotta meg valamelyik torrent oldalon a play bookot? Keresd meg és küld el nekem az ilyenjotmegnemrohogtemaheten@bowl.one címre.System fit?de az egész blokkolási sémát át kellett állítani power gap-re csak miatta, úgy jött össze az 1000 yard.ár / teljesítménySzezon fele táján lett kezdő és így szedett össze 1000 yardot. A hozzáállása is nagyon Garrett-szerű. Nálam stabil játékos, JJ pedig nemrég bíztosította be a kezdő státuszát... bár az öreg szavát nem lehet általában kőbe vésni. 😊
rva
gyeek
rva
sapka